Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Setoria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Asfen ma nowy nic? bo go w teamie jakoś nie widze

Avixon to ja! :D

Za parę dni na becie, będziemy testować, wszystkie dungeony, rajdy, oraz balans postaci. :)

Póki co drobne błędy, poprawki małe.

Dziękuję wszystkim którzy wbili na betę! W bazie jest aktualnie 72 kont a w grze po 30+ osób gra, świetny wynik.

Szykujemy na start serwera, fajny bonus oraz event wszystkiego dowiecie się przed startem!

Gram! ;D jest gdzieś bojowy na becie?

Bojowy? To znaczy o co dokładniej chodzi?

już wszystko ogarnąłem

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Asfen ma nowy nic? bo go w teamie jakoś nie widze

Avixon to ja! :D

Za parę dni na becie, będziemy testować, wszystkie dungeony, rajdy, oraz balans postaci. :)

Póki co drobne błędy, poprawki małe.

Dziękuję wszystkim którzy wbili na betę! W bazie jest aktualnie 72 kont a w grze po 30+ osób gra, świetny wynik.

Szykujemy na start serwera, fajny bonus oraz event wszystkiego dowiecie się przed startem!

Gram! ;D jest gdzieś bojowy na becie?

Bojowy? To znaczy o co dokładniej chodzi?

już wszystko ogarnąłem

Okej elegancko!

2 DNI PRZED STARTEM, 700 PIERWSZYCH OSÓB KTÓRE SIĘ ZAREJESTRUJĄ NA STRONIE! DOSTANĄ PD/RĘKAWICE 50% NA 3 DNI! ;)

Opublikowano

Święta zbliżają się wielkimi krokami, a my już myślimy o pierwszym serwerowym evencie dla was!

Na serwerze pojawi się wielkanocny Dungeon oraz Rajd!

Do zdobycia będę mi.in.

-Kostiumy

-Pety

Związane właśnie z tym świętem, wszystkiego nie będziemy zdradzać!

Opublikowano

200 minut grania na becie stwierdzam:

- Mało ludzi gra na becie

- Na początku miałem problem z całą postacią, błąd przestał się powtarzać dopiero dziś rano

- Słaby kontakt z adminsitracją, jak i brak jej w grze

- Brzydkie miasta M1 i M2, wyglądają na takie puste (brak elementów, typu filary, czy budynki)

- Skrzynki serwerowe nie wpadają do inwentory, a trzeba je ręcznie zbierać

Jakie plusy?

- Bardzo fajny exp, nie za duży, nie za mały

- Brak sztabek = brak botów dropiących same sztabki

- Fajne misje, nie ma zbędnych, takich że 3 misje na 1 lvl, jest 1 misja co 5/10 poziomów

- Opcja automatycznych zmianek się buguje i wsadza jakie sobie chce średnie

Ogólnie, na serwerze da się grać, lecz szału nie ma, gdyby była administracja, która by pomagała, dałbym lepszą ocenę, ale daję

6/10 ;)

.

Opublikowano

- Na początku miałem problem z całą postacią, błąd przestał się powtarzać dopiero dziś rano

- Brzydkie miasta M1 i M2, wyglądają na takie puste (brak elementów, typu filary, czy budynki)

Jakie plusy?

- Fajne misje, nie ma zbędnych, takich że 3 misje na 1 lvl, jest 1 misja co 5/10 poziomów

Ogólnie, na serwerze da się grać, lecz szału nie ma, gdyby była administracja, która by pomagała, dałbym lepszą ocenę, ale daję

6/10 ;)

Najgłupszy argument jaki widziałem przez całe swoje życie grania w metina. xD

Opublikowano

Jakie plusy?

6/10 ;)

Pamiętaj każdy ma życie prywatne, wiadomo że nie będziemy cały czas w grze na forum jesteśmy aktywni macie pytania zadajecie na forum. Mało ludzi gra po 20/30 osób to sporo uwierz, dodatkowo 140 kont kont bazie jest.

Opublikowano

Jakie plusy?

6/10 ;)

1.Jeżeli 30-35 osób na BECIE to mało, to mało na oczy widziałeś.

2.Ja na grze wczoraj byłem do 2 w nocy. Teraz też jestem dostępny. A na forum jestem praktycznie non stop.

4.Na serwerze jest autopickup dostępny.

Pamiętaj, że to tylko beta, wszystko może ulec zmianie. 

Opublikowano

Za parę dni robimy handlarza ze wszystkim! Testowanie PVP oraz Dungeonów!

Zapraszamy na betę! :)

Opublikowano

Zapieprzone itemki typu ''przepustki'' i nawet nazwy takie same.
Nic ciekawego. Neutralny.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Tzn chyba na 3/4 serwerach sa przepustki na dungeony tak? Na rajdy nic nie trzeba prócz czekania i lvla, więc nie rozumiem Ciebie zapieprzone itemkami o co chodzi?

DurexMental - Serwer będzie stał stabilnie teraz mogę to zagwarantować! :D Wbij i się przekonaj. :)

Opublikowano

Odnośnie reklamy prowadzimy rozmowy m.i.N z: Lovisa, Kozakke, Nosterek, Ziaras to z tych mniejszych z wiekszych: Tream, Archee, DeeJayPallside.

Dodatkowo fanpage: Typowy metinczyk, Metinowe sprawy, Metinolandia.

Przed startem dodatkowo reklama naszego sponsora: Fanpage - Spizganeziomki na początek taka reklama wystarczy myślę, po starcie lecimy z seriami u yt! :)

Opublikowano

Odnośnie reklamy prowadzimy rozmowy m.i.N z: Lovisa, Kozakke, Nosterek, Ziaras to z tych mniejszych z wiekszych: Tream, Archee, DeeJayPallside.

Dodatkowo fanpage: Typowy metinczyk, Metinowe sprawy, Metinolandia.

Przed startem dodatkowo reklama naszego sponsora: Fanpage - Spizganeziomki na początek taka reklama wystarczy myślę, po starcie lecimy z seriami u yt! :)

DeeJayPallside? xD

Opublikowano

W tą sobotę zakończymy beta testy, aby ogarnąć wszystkie błędy/poprawki.

Jeszcze przed startem w kilka osób, potestujemy serwer po poprawkach aby nie było niespodzianek na starcie. :)

Opublikowano

Witajcie z tej strony Asfen, na początku dziękuję wszystkim którzy wbili na betę i testują serwer, wypisują błędy oraz bugi te mniejsze i większe, myślę że póki co same drobne rzeczy nic poważnego typu: YangBugi, Kopiowanie Itemów, Wywalanie kanałów oby tak było dalej!

Nie mam zbytnio czasu teraz, ponieważ mam dziecko tego czasu też brakuję, ale będę starał się jak najwięcej poświęcić przy starcie serwera, dlatego wczoraj zrobiłem trochę rzeczy.

Po krotce opiszę je na dole:

[NOWOŚĆ] - Dodałem nagrody za logowanie, co 24h jak wejdziemy do gry, dostaniemy na czacie losowy bonus na okres 6 godzin.

Bonus do wylosowania:

- Potwory 10%.

- Exp 10%.

- Obrona 50%.

- Wartość Ataku 50%.

- Diabły 15%.

- Nieumarłe 15%.

- Ludziom 10%.

- Max PŻ 1500.

[POPRAWKA] - Poprawiłem fasolki zen, teraz będzie ich za tą cenę sztuk 200.

[POPRAWKA] - Zmniejszona cena za zapisywanie teleporty, teraz za każde tepanie cena: 100k.

[POPRAWKA] - Literówki które pokazaliście na forum poprawione.

[NOWOŚĆ] - Dodana misja na 90 poziom z Bojowym Jeździec, dodatkowo system już działa poprawnie, system będzie działać tylko gdy uzyskamy specjalnego Wierzchowca z misji na 90 poziom!

[ZMIANA] - Zmieniłem BS bo prosiliście, 7 slotowy, możemy również zapisać sobie bonusy swoje, oraz możemy go minimalizować.

90956273515714963545.jpg

[ZMIANA] - Zmieniony drop z Szkat serwerowych, dodany tam kamyk duchowy, oraz parę innych.

[ZMIANA] - Drop z ripera zmieniony, dodane sztabki, oraz parę innych, bronie 75 tylko z ripa bezpośredni mały % na Trute, aby była w cenie.

[POPRAWKA] - W kliencie poprawki Logowania, oraz wystający panel pod C.

[ZMIANA] - Sierp wytrzymałość zmiana ceny na 2kk.

05341998772792062744.jpg

25246367125290499619.jpg

[POPRAWKA] - Drzewko talentów działa jak powinno, zlicza bonusy np: 2 Potwory, potem znów wszystko się sumuję.

[NOWOŚĆ] - Zostanie dodane na dniach, NPC specjalny z Zagadkami trzeba będzie specjalny item aby wziąć udział w zagadce, będą to zagadki z życia oraz z metina, będą ciekawe nagrody.

[ZMIANA] - Dodałem trochę inne nagrody za Skrzynie ucznia, oraz zmieniłem zadania ich.

[ZMIANA] - Dodałem na Poczekalni Dungów, obok NPC na który poziom dany Dung.

[ZMIANA] - Dodanie do bossów obok ich nazwy [bOSS].

Póki co tyle udało mi się zrobić, oczywiście z każdym dniem będę robił dalsze poprawki.

Wieczorem około 20 zrobię reset, wszystkie zmiany wejdą w serwer, również daję łatkę którą trzeba obowiązkowo wgrać do folderu: PACK aby widzieć zmiany w kliencie oraz nowy BS!

Pozdrawiam, za 2 dni dodamy Handlarza z EQ aby testować PVP!

Zamknięcie bety nastąpi w sobotę wieczorem!

ŁATKA NA FORUM W OGŁOSZENIACH!

forum.setoria.pl

Opublikowano

@.Avixon.

Jak wstawiasz jakieś pliki do pobrania, wstawiaj również ich skan.

Inaczej będą usuwane a posty warnowane.

Opublikowano

Moja uwaga: bonusy co 24h są nieprzemyślane, bo takie eventy jak Turniej/Mistrzowie PvP nie będą wyrównane, bo to będzie kwestia szczęścia kto jakiego dnia dostanie bonusy do PvP.

Widzę, ze przykładacie się do serwera, wiec mogę zyczyc powodzenia.

PS: Wychowaj nowego metinczyka :p

nlUSIa9.png

Opublikowano

Moja uwaga: bonusy co 24h są nieprzemyślane, bo takie eventy jak Turniej/Mistrzowie PvP nie będą wyrównane, bo to będzie kwestia szczęścia kto jakiego dnia dostanie bonusy do PvP.

Widzę, ze przykładacie się do serwera, wiec mogę zyczyc powodzenia.

PS: Wychowaj nowego metinczyka :p

Myślę że z tym aż takiego problemu nie będzie ponieważ, jak będzie zaplanowany jakiś turniej wyłączymy tego questa z bonusami, aby każdy miał równe szansę. ;)

Dzięki. ;)

Jeżeli chodzi o FanPage Spizganych gra tam sporo osób w Metina, także ta reklama nie będzie nic znacząca.

Ponieważ gdy była ankieta na ich FanPage kto w co gra, 800 osób zlajkowało że w Metina, po czym w głosowaniu wygrał Metin! :)

Opublikowano

Da ktoś link do pobrania clienta na bete ? Bo w podpiętym go nie ma 

forum.setoria.pl Tam masz wszystko! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...