Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Setoria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak z ulepszeniem? będzie trzeba robić po 1000 razy jeden dungeon?

Nie ulepszacze głównie dropią z Metinów/Bossów na mapach, tak to rajdy/dungeony gdzie nie trzeba będzie biegać nie wiadomo ile. :)

Jeżeli chodzi o tą kwestię oraz Exp to zauważyłem jak to jest na serwerach, teraz więc to dopasowałem i przeglądnąłem co graczom nie pasuję.

Wiadomo że bardzo łatwo nie będzie zdobyć wszystkie ulepszacze, lecz ulepszacze nie będą głównie z dungeonów tylko rozsypane rajdy, metiny, bossy, misję, dungeony.

czyli ulepki z rajdow ktore mozna robic co 12h? :v

Wgle te drzewko talentow.

Da sie jakos zresetowac czy jak cos zle ulepszyles to przejebane?

Nic źle nie da się ulepszyć, ponieważ jak nakierujesz to widać jakie bonusy, także trzeba uważnie patrzeć.

Pomyliłem się z rajdów nie, wszystko co wymieniłem prócz rajdów. ;) Mój błąd na rajdach generalnie przedmioty do założenia, oraz szkatułki itd.

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ulepszacze głównie dropią z Metinów/Bossów na mapach, tak to rajdy/dungeony gdzie nie trzeba będzie biegać nie wiadomo ile. :)

Jeżeli chodzi o tą kwestię oraz Exp to zauważyłem jak to jest na serwerach, teraz więc to dopasowałem i przeglądnąłem co graczom nie pasuję.

Wiadomo że bardzo łatwo nie będzie zdobyć wszystkie ulepszacze, lecz ulepszacze nie będą głównie z dungeonów tylko rozsypane rajdy, metiny, bossy, misję, dungeony.

Nic źle nie da się ulepszyć, ponieważ jak nakierujesz to widać jakie bonusy, także trzeba uważnie patrzeć.

Pomyliłem się z rajdów nie, wszystko co wymieniłem prócz rajdów. ;) Mój błąd na rajdach generalnie przedmioty do założenia, oraz szkatułki itd.

Czyli sie nie da zresetowac. Szykujcie sie na fale ludzi z problemem zlego ulepszenia. Glownie opuszcza oni serwer bo znow postki expic nie beda ;-;

Nikt nie ma myszki bezprzewodowej czy slabego komputera i myszka mu nie przeskoczy przez lag czy cos. Zapomnialem

To na 100% jeszcze bezdie zbugowane i bonow dawac nie bedzie albo cos wiec tym bardziej ;_;

Opublikowano

Czyli sie nie da zresetowac. Szykujcie sie na fale ludzi z problemem zlego ulepszenia. Glownie opuszcza oni serwer bo znow postki expic nie beda ;-;

Jeżeli będzie taka potrzeba, to dodamy opcję zresetowania, nie pisałem że takiej opcji nie ma.

Generalnie jak na innych serwerach było owe drzewko, problemów z dodawaniem nie było.

Pierw musisz mieć poziom, wtedy patrzysz co daję jaki bonus wtedy dopiero możesz kliknąć na ikonę z danym bonusem.

Jeżeli ktoś jest myślący pierw sprawdźmy system przed rozdaniem sobie umiejętności, wtedy wybierze nie mówmy że gracze doświadczeni już tacy głupi są tak?

Opublikowano

Jeżeli będzie taka potrzeba, to dodamy opcję zresetowania, nie pisałem że takiej opcji nie ma.

Generalnie jak na innych serwerach było owe drzewko, problemów z dodawaniem nie było.

Pierw musisz mieć poziom, wtedy patrzysz co daję jaki bonus wtedy dopiero możesz kliknąć na ikonę z danym bonusem.

Jeżeli ktoś jest myślący pierw sprawdźmy system przed rozdaniem sobie umiejętności, wtedy wybierze nie mówmy że gracze doświadczeni już tacy głupi są tak?

Gracze sa madrzy?

Na pewno rozmawiamy o metinie?

3/4 metina jest zapelnione nie ludzmi. A bezmozgimi gownami typu ''serwer surka/pod IS/S.a.b.a.l cie wyjasni/Kotlet/Persega/skopiowane z innego serwera ale nie podam dowodow bo nie mam/dobrze ze nie Surka'' i przykladow moge podawac wiecej wiec cie prosze nie mow ze ludzie ktorzy graja w te gre nie sa glupi

Opublikowano

Dobra nie ma co spamowac jak pisałem będzie trzeba to dodamy taką opcję, póki co zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce lecz myślę ze nikt problemów z tym nie będzie mieć.

Opublikowano

Ale po co robić z igły widły?

Ludzie mają prawo wyboru przecież, jeżeli będą chcieli to wejdą na serwer i zostaną, jeżeli nie to trudno. 

Każdy ma swój rozum i nie będzie słuchał osób trzecich, no proszę was...

Opublikowano

Dlaczego taka "zapowiedź" jeszcze tu jest? o.O

Nie polecam, Asfen = dno, z betą będą mieli ciężko ruszyć, a co dopiero z samym serwerem. Poza tym podwalanie zdjęć z innych prezentacji takie super B) ciekawe w takim razie co w ogóle jest na tym serwerze.

Idź tam do swojego wydymiona. Zdjęcie jedno na z longju wziąłem, ponieważ mamy dokładnie taki sam system mówiłem czekam na grafikę dzisiaj uzupełnię, tak przyznaję mój błąd lecz tego ss już nie ma.

No nie powiedziałbym że jeden.

W sumie start 1 kwietnia tak? Jak nie usuniesz tych screenów które pożyczyłeś* to specjalnie wejdę na serwer i dokładnie wypiszę czego tutaj nie ma, skoro nie potrafisz nawet UCZCIWIE prezentacji zrobić.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Męczenie kogoś o dołączenie do teamu - żenada, proszenie o komentarze - żenada, podpierdalanie screenów i pomysłów z innych serwerów - żenada :D

No cóż, asfen myślałem że będziesz pracował nad odbudowaniem swojej reputacji nieudacznika - nie technika mt2, tylko nieudacznika.

Sam do mnie pisałeś i podawałeś się jako zupełnie inna osoba na GG i chciałeś bym wziął udział w tym projekcie, no proszę Cie.

To jest szczera opinia, co do samej prezentacji no cóż, szału nie ma i dupy nie urywa.

Powodzenia :P

Opublikowano

Jedyne co można poprawić to te błędy w prezentacji. Trochę ich jest, w oficjalnej powinniście je wyeliminować.

Tak samo przed startem polecam jak osoby wcześniej przejść na własne forum.

Ogółem to serwer wygląda ciekawie, pewnie zawitam. Oby żadnego pajaca nie było w team bo te rekrutację różnie przebiegają :v

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Brakowało teraz takiego easy. Są duże szanse, że projekt wypali bo jest potencjał. Zagram na pewno, powodzonka! :)

Opublikowano

Powiedz mi gdzie jest dokładnie taki sam system talentów..To ze jest podobny ale inaczej działa i wygląda. To nie znaczy to samo.. ile systemów się powtarza na serwerach, liczy się całość gry a nie pojedyńcze systemy, zresztą pisałem ze dodam kilka autorskich jeszcze. :)

System.jeźdźcy hmm jeszcze go nie widziałeś to mówisz że był? Ciekawe to że nazwa już była taka, nie znaczy ze nasz system będzie taki sam bezsensu był twój post ale dzięki. :)

talenty były np u adamsa na thorii xD

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Powiedz mi gdzie jest dokładnie taki sam system talentów..To ze jest podobny ale inaczej działa i wygląda. To nie znaczy to samo.. ile systemów się powtarza na serwerach, liczy się całość gry a nie pojedyńcze systemy, zresztą pisałem ze dodam kilka autorskich jeszcze. :)

System.jeźdźcy hmm jeszcze go nie widziałeś to mówisz że był? Ciekawe to że nazwa już była taka, nie znaczy ze nasz system będzie taki sam bezsensu był twój post ale dzięki. :)

talenty były np u adamsa na thorii xD

No to ja wiem, ale nie taki sam jak u nas. ;) Każdy ma inne wykonanie.

Do 19 dodane zostaną 2 systemy kolejne.

Opublikowano

Start 1 kwietnia? Obawiam się, że Baria Wam podbierze graczy dość ostro (startuje tego samego dnia). Mimo wszystko życzę powodzenia. :) Sety niespecjalnie mi się podobają.

Opublikowano

Start 1 kwietnia? Obawiam się, że Baria Wam podbierze graczy dość ostro (startuje tego samego dnia). Mimo wszystko życzę powodzenia. :) Sety niespecjalnie mi się podobają.

Start bety. :) Oficjalny 14 Kwietnia. Kto woli iść na serwer 3 razy który stal to pójdą, kto chcą trochę świeżości wejdą tutaj. ;)

Zapraszamy na naszego FanPage, jest konkurs na SM na start!

https://www.facebook.com/setoriapl/
Opublikowano

Zagram na pewno :) Ciekawie się zapowiada :) ale nie mogę się doczekać aż wyjdzie jakiś serwer z 5 Postacią Wilkołaka, bo nie powiem chętnie bym przetestował i pograł... Może tu taka aktualizacja będzie i zostanie dodana ;)

Tak wiem że na PLU-u jest ale podziękuje za PL-a....

Opublikowano

A więc kolejny system Bojowego Jeźdźca:

Jak wygląda?

4722214907915401222463.png

Skąd go zdobyć?

- Dostaniemy na 90 poziomie misję na Bojowego Wierzchowca, misja będzie od Kapitana i dosyć trudna do wykonania.

Jak te okno działa?

- Gdy już zrobimy misję, dostaniemy tego wierzchowca w panelu otworzy nam się takie okienko Bojowego Jeźdźca, będziemy mogli w nim rozwijać 3 bonusy do 10 punktów.

Maksymalny poziom Bojowego Wierzchowca?

- Maksymalny poziom będzie to 30.

Jak leci exp?

- Exp leci tylko jak bijemy, jesteśmy na owym wierzchowcu! 

Dodatkowo dodaliśmy Ranking graczy TOP 10 do gry!

W razie gdyby były problemy na stronie, ranking odświeża się co minutę:

5919414907915401222463.png

4851814907915401222463.png

Opublikowano

Zagram na pewno :) Ciekawie się zapowiada :) ale nie mogę się doczekać aż wyjdzie jakiś serwer z 5 Postacią Wilkołaka, bo nie powiem chętnie bym przetestował i pograł... Może tu taka aktualizacja będzie i zostanie dodana ;)

Mam nadzieje, że nigdy Likan nie zostanie dodany na ten oraz na inne serwer. Na rubinum masz likana ;] to jest niemiecki serwer ale posiada spolszczenie.  ;)

Opublikowano

Mam nadzieje, że nigdy Likan nie zostanie dodany na ten oraz na inne serwer. Na rubinum masz likana ;] to jest niemiecki serwer ale posiada spolszczenie.  ;)

Nie, nie mamy póki co planów wprowadzać od razu Likana. ;) 

Opublikowano

52465149053921455243.png

Te pierwsze ulepszacze nie powinny być w okienku? :l

Tak poprawione to jest, czekam aż grafik oprawi screena. ;)

Są to raczej błędy naprawdę, których czepiać się nie trzeba bo już dawno poprawione to jest. ;)

Właśnie tworzymy własne forum, jutro powinno być gotowe. ;)

Opublikowano

Tak poprawione to jest, czekam aż grafik oprawi screena. ;)

Są to raczej błędy naprawdę, których czepiać się nie trzeba bo już dawno poprawione to jest. ;)

Właśnie tworzymy własne forum, jutro powinno być gotowe. ;)

Wolałam zapytać, bo może po prostu to umknęło. Zdarzają się takie rzeczy. Dobrze, że ten błąd kosmetyczny jest już poprawiony.

Czekam na serwer  :makka:

Opublikowano

W administracji znajdują się 3 osób:

;3

Nie polecam bo serwer asfenta gówno potrafi #JestemHejterę #AntyASFEN

#UkogoBedzieReklama #500+?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...