Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Setoria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc stan reklamy na dzień dzisiejszy:

Oczywiście jeszcze do startu, pewnie załatwimy coś więcej. :)

YT:

Zapowiedź od - DeeJayPallaside.

Zapowiedź/Seria od - Archee.

Zapowiedź/Seria od - NosterekYT.

Seria od - Buntownik.

Być może Seria od - TurboAga.

Zapowiedź/Seria od - KozaKKe.

Póki co tyle, ponieważ reszta ma już serię, albo zajęte mają.

FanPage:

3 Posty przed startem od - Typowy Metińczyk.

2 Posty przed startem od - Metinowe Sprawy.

2 Posty przed startem od - Metinolandia.

Nieograniczona liczba postów od - SpizganeZiomki.

Grupy Metinowe.

Zapraszamy na forum serwerowe:

forum.setoria.pl
Jak DeeJayPallaside zrobi zapowiedź no to dużo ludu będzie :D

No i racji nei masz. Ze ma duzo subow nie znaczy, ze przyciagnie tu ludzi. Jego widzowie to nie ten target, nie graja w metina. Juz kiedys ktorys z nieudacznikow tworzacych servery probowal jego reklamy, mimo duzej ilosci odslon na filmach na serverze liczba online nie wzrosla prawie w ogole ;-)

Powodzenia.

No właśnie tu sie mylisz i to grubo. Daniel miał epizod z metina, ma dużą widownię co idzie z tym, że nowe osoby będą mogły poznać metin bliżej, na naszym serwerze. Nie widzę problemu. Mamy też serię u innych. Jak się nie uda z nim to, choć wątpię, to nadal mamy inne osoby w zapisie. Pozdrawiam.

No wlasnie tu sie nie myle, nie jestes pierwszym, ktory z DJP probuje, niestety nie pamietam poprzedniego servera bo bym Ci przytoczyl nazwe... Ale zobaczysz, wspomnisz moje slowa.

Pomijam fakt, ze wystarczajaca anty-reklama jest glowny "technik" servera, co Asfenku? :D

Poprzedni serwer, o którym wspominasz nosił nazwę "Mortyriusz" o ile mnie pamięć nie myli. Rzeczywiście wtedy to nie przeszło, ale zawsze warto spróbować. Może tym razem się powiedzie taka reklama.

No cóż, za bardzo pana administratora nie znam i ciężko mi zrozumieć hejt na niego, więc byłbym wdzięczny gdyby ktoś z doinformowanych rozświetlił mi troszkę sytuację na PW.

Serwer wygląda ok, ale jeśli administracja jest słaba to i tak nie podoła, a nie chce mi się wbijać po to żeby po chwili skończyć wiedząc, że serwer chodzi o kulach już przy starcie.

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popytaj ludzi na becie jaka jest Administracja, wejdź na start a się przekonasz czy warto. :)

Ja mu napisze że z*****a i co zrobisz?

Sam się przekona na oficjalnym starcie jak to będzie wyglądać, o ile to postoi dłużej niż reszta twoich projektów.

Tam wyżej pisałeś że 300 kont i 150 graczy ? chyba stworzonych, nie wiem czy na becie było z 10 online bo jak wbiłem na chwile to masakra.

https://scr.hu/8wejwz

A to MP kojarzy się z Moyes Points co tym bardziej nie sądze iż to jest twój projekt w całości. : p

Opublikowano

Popytaj ludzi na becie jaka jest Administracja, wejdź na start a się przekonasz czy warto. :)

Ja mu napisze że z*****a i co zrobisz?

Sam się przekona na oficjalnym starcie jak to będzie wyglądać, o ile to postoi dłużej niż reszta twoich projektów.

Tam wyżej pisałeś że 300 kont i 150 graczy ? chyba stworzonych, nie wiem czy na becie było z 10 online bo jak wbiłem na chwile to masakra.

https://scr.hu/8wejwz

A to MP kojarzy się z Moyes Points co tym bardziej nie sądze iż to jest twój projekt w całości. : p

Stara nazwa serwera, była na M i nie zostały zmienione jeszcze. :)

Opublikowano

https://zapodaj.net/d57e61ca29dc9.png.html

Ale zmieńcie to pany  ^^

Strona testowa.

Będzie całkiem inna. ;)

Panel podpinacie pod stronę testową? 

Jezus chłopie czego ty się czepiasz? Idź na swój serwer okey?

Napisałem że coś testujemy na tej stronie, oficjalna będzie przed startem... <.<

Opublikowano

I tak nikt nie zagra, bo żadnej reklamy na yt nie będzie...

The end.

Powodzenia.

Opublikowano

https://zapodaj.net/d57e61ca29dc9.png.html

Ale zmieńcie to pany  ^^

Strona testowa.

Będzie całkiem inna. ;)

Panel podpinacie pod stronę testową? 

Jezus chłopie czego ty się czepiasz? Idź na swój serwer okey?

Napisałem że coś testujemy na tej stronie, oficjalna będzie przed startem... <.<

To dobre testy jak podpinacie panel admina 

http://setoria.pl/admin/?admin=players

Już lecę na swój serwer, miłego dnia 

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

The end.

Powodzenia.

Hmm ale mamy za to 5 FanPage które nas zareklamują, dodatkowo startujemy kiedy nic innego nie startuję, po 3 będzie nie długo promocja FanPage. :)

Opublikowano

The end.

Powodzenia.

Hmm ale mamy za to 5 FanPage które nas zareklamują, dodatkowo startujemy kiedy nic innego nie startuję, po 3 będzie nie długo promocja FanPage. :)

Metinowe czy te spizgane ziomki ? ;d 

Opublikowano

The end.

Powodzenia.

Metinowe czy te spizgane ziomki ? ;d 

Metinowe i to.

Opublikowano

Kiedy to startuje ?

Piątek 20:30.
Dlaczego tak późno? Wydaje mi się że 17-18 byłoby lepiej

Lepiej później aby mieć wszystko dopracowane. :)

Opublikowano

Na stronie będą wszystkie płatności: PayPal, Psc, Przelew, SMS, Kody promocyjne oraz bitcoiny. Także nikt nie będzie narzekać na brak jakiejś płatności. :)

Opublikowano

Na stronie będą wszystkie płatności: PayPal, Psc, Przelew, SMS, Lody promocyjne oraz bitcoiny. Także nikt nie będzie narzekać na brak jakiejś płatności. :)

Ooo uj nowa płatność z LODACH? Cóż za innowacje
Opublikowano

Na stronie będą wszystkie płatności: PayPal, Psc, Przelew, SMS, Lody promocyjne oraz bitcoiny. Także nikt nie będzie narzekać na brak jakiejś płatności. :)

Ooo uj nowa płatność z LODACH? Cóż za innowacje

Pisałem na fonie poprawione! :D xdd

Opublikowano

Prezka dobra, raczej nie zagram ale zapowiada się spoko. Marny ci powiem dzień startu bo teraz banują za nagrywanie privów na twoim miejscu przełożyłbym start gdy akcja z gameforge by się uspokoiła

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Prezka dobra, raczej nie zagram ale zapowiada się spoko. Marny ci powiem dzień startu bo teraz banują za nagrywanie privów na twoim miejscu przełożyłbym start gdy akcja z gameforge by się uspokoiła

Kolego reklama to nie tylko YouTuberzy, mamy swoje metody oraz parę większych FanPage, także damy radę mam się wstrzymać bo Yt nie ma? A co jak nie wrócą? Też mam czekać? :D

Zapraszamy do konkursu na wysokie SM na FanPage! Dzień przed startem wyniki!

https://www.facebook.com/setoriapl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...