Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Setoria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezka dobra, raczej nie zagram ale zapowiada się spoko. Marny ci powiem dzień startu bo teraz banują za nagrywanie privów na twoim miejscu przełożyłbym start gdy akcja z gameforge by się uspokoiła

Ta akcja się raczej nie uspokoi, bo ciągle znikają  filmy. Będą dążyli do tego, aby gracze do nich wracali, a po tej akcji, co raz więcej się z GF śmieje,

Na stronie będą wszystkie płatności: PayPal, Psc, Przelew, SMS, Lody promocyjne oraz bitcoiny. Także nikt nie będzie narzekać na brak jakiejś płatności. :)

Ooo uj nowa płatność z LODACH? Cóż za innowacje

Trzeba zachęcić graczy  B)  B)  B)

PRZED STARTEM mamy dostępny 2 konkursy na SM oraz 1 Gildyjny na Oryginalny kostium.

forum.setoria.pl <--- Zapraszam po więcej informacji

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy majac np 150lvl poleci nam drop z bossa np na mapie 100?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Tak mając wyższy poziom będziesz miał drop z słabszego bossa, czy Metina. ;)

To c**jówka trochę, bo wleci ktoś z maxem na bossa prawie że początkowego, zacznie ksuć o wiele mniejszym lvlom, a potem ktoś mądry napisze "rywalizacja" , co to za rywalizacja jak chłop w 1szy dzień kupi cały is wbije maxa a potem będzie łoił kogoś kto ledwo wejdzie na serwer?

Bow to your Knees :]

Opublikowano

Od tego ma się gildię, ekipy zawsze będą walki z tego metin słynie, spokojne IS nie będzie robił wielkiej przewagi.

Opublikowano

Tak mając wyższy poziom będziesz miał drop z słabszego bossa, czy Metina. ;)

To c**jówka trochę, bo wleci ktoś z maxem na bossa prawie że początkowego, zacznie ksuć o wiele mniejszym lvlom, a potem ktoś mądry napisze "rywalizacja" , co to za rywalizacja jak chłop w 1szy dzień kupi cały is wbije maxa a potem będzie łoił kogoś kto ledwo wejdzie na serwer?

Czyli lepiej robić co chwilkę nowego dropa, bo akurat nam braknie jakiegoś ulepka?...

Opublikowano

Rozkrecamy się z reklamą 1 post na spizganych! Jutro dojdą 3 fanpage metinowe oraz kilka streamow od yt. :)

https://m.facebook.com/spizganeziomki/photos/a.914994771881433.1073741828.914993958548181/1284504934930413/?type=3&comment_id=1284585491589024&notif_t=like&notif_id=1491908689329448&ref=m_notif

Zapraszamy na fanpage sa 2 konkursy na SM! :)

Opublikowano

Co 

Rozkrecamy się z reklamą 1 post na spizganych! Jutro dojdą 3 fanpage metinowe oraz kilka streamow od yt. :)

https://m.facebook.com/spizganeziomki/photos/a.914994771881433.1073741828.914993958548181/1284504934930413/?type=3&comment_id=1284585491589024&notif_t=like&notif_id=1491908689329448&ref=m_notif

Co z beta ? 

Nie czytalem calej prezki tylko zobaczylem ze od 1 kwietnia beta .

Opublikowano

Co 

Co z beta ? 

Nie czytalem calej prezki tylko zobaczylem ze od 1 kwietnia beta .

http://forum.setoria.pl/index.php?/topic/63-zamkni%C4%99te-beta-testy/

Aktualnie trwa nabór na zamknięte Beta testy. Potrzeba jeszcze kilku osób, zapraszam.

Nieco poprawię zaraz graficznie wszystko.

Uczeń
Opublikowano

A więc stan reklamy na dzień dzisiejszy:

Oczywiście jeszcze do startu, pewnie załatwimy coś więcej. :)

YT:

Zapowiedź od - DeeJayPallaside.

Zapowiedź/Seria od - Archee.

Zapowiedź/Seria od - NosterekYT.

Seria od - Buntownik.

Być może Seria od - TurboAga.

Zapowiedź/Seria od - KozaKKe.

Póki co tyle, ponieważ reszta ma już serię, albo zajęte mają.

FanPage:

3 Posty przed startem od - Typowy Metińczyk.

2 Posty przed startem od - Metinowe Sprawy.

2 Posty przed startem od - Metinolandia.

Nieograniczona liczba postów od - SpizganeZiomki.

Grupy Metinowe.

Zapraszamy na forum serwerowe:

forum.setoria.pl

Zaprzeczam, jakoby fanpage Metinolandia wszedł w współpracę z tym serwerem. Żaden z założycieli nic o tym nie wie.

YebacBiede  B)

Opublikowano

Gadalem z Kasia na ten temat ale jednak zrezygnowałem. Ponieważ fanpage ma słabą aktywność jutro was usunę z listy. :)

Opublikowano

Czekajcie, mam kilka pytań do osoby, która jest odpowiedzialna za reklamę tego serwera. Czy ta osoba ma w ogóle jakikolwiek związek z marketingiem (online), PR lub temu podobnych? Odnoszę wrażenie, że nie.

Wygląda na to, że wy sporządzacie listę osób, gdzie chcielibyście mieć reklamę, a następnie ją publikujecie tutaj. Po pierwsze: po co publikować taką listę publicznie? Po drugie: jeżeli dane kanały reklamy nie są pewne, to po co je uwzględniacie w liście? (czyli jeżeli teraz napiszę do wszystkich tych osób to dostanę pozytywną odpowiedź, jakoby mieli Was reklamować i zgodzili się na upublicznienie informacji o tym przed samym wstawieniem reklamy?)

Przypominacie mi teraz moją osobę, gdy byłem odpowiedzialny dawno temu, w wieku 12 lat za swoją pierwszą reklamę serwera na tym forum. Dużo gadania, mało profesjonalności. :) Nie potraktujcie tego jako atak - wszystko przychodzi z czasem i doświadczeniem.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o listę jak najbardziej jest obgadana, możesz śmiało pisać do typowego, metinowe sprawy, spizgane itd. :) Yt wiadomo już nie będzie, także ich usunę z listy pozostają teraz tylko fanpage. :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o listę jak najbardziej jest obgadana, możesz śmiało pisać do typowego, metinowe sprawy, spizgane itd. :) Yt wiadomo już nie będzie, także ich usunę z listy pozostają teraz tylko fanpage. :)

Kiedy zostana platnosci uzupelnione ile PLN za ile SM oraz przedmioty w is i ich ceny ? 

Opublikowano

Tak się składa, że rozmawiałem z właścicielami kilku z tych największych fanpage'ów dzisiaj i wszyscy napisali, że owszem, była podejmowana próba kontaktu, ale NIC nie zostało ustalone i nic jeszcze im o tym nie wiadomo. Dodatkowo napisali, że będą się teraz zajmować reklamą innego serwera, więc jakiekolwiek inne kampanie stoją pod znakiem zapytania.

Ogółem z góry przepraszam, nie lubię niszczyć komuś zapowiedzi/prezentacji, bo wcześniej się tym zajmowałem i wiem, że trzeba poświęcić dużo czasu, aby zbudować dobrą renomę i zdanie o marce, w tym wypadku serwerze. Niestety internet wszystko weryfikuje i nie dość, że błędem marketingowym jest pisanie o partnerach reklamowych jeszcze przed jakąkolwiek reklamą (to po prostu nieetyczne) to dodatkowo te informacje się nie zgadzają.

Opublikowano

@Diablo! Tak będzie dropilo na wyższym poziomie, bronie tylko riper i śmierć bezpośrednio mały ÷, tak sa 2 sety po broni 75.

Daronian: Metinowe sprawy dzisiaj wlatuja, Spizgane nasz sponsor więc reklama na bieżąco, Typowy metinczyk w sobote/niedzielę wrzucają posty. Naprawdę nie musisz nasz szpiegowac bo wiem gdzie i kiedy będzie reklama, także pisanie do nich jest bez sensu.

Opublikowano

Czy musisz mnie naprawdę swoimi postami zmuszać do wrzucenia screenów z konwersacji? Nie chcę zaczynać żadnego shitstormu, dlatego działajcie sobie. ;) Tylko złota rada ode mnie dla całego Waszego serwera - macie ciekawą prezentację, ludzie tu wchodzą, jest kilkanaście stron postów, a co za tym idzie, jest zainteresowanie. Weryfikujcie wszystko co wstawiacie, szczególnie jezeli nie chodzi o sam serwer, a osoby/elementy trzecie.

"Bo często palec wystarczy i nie trzeba za wszelką cenę próbować mieć całej ręki." Powodzenia! :)

Opublikowano

552.png.8773a01fbec805fe8d22f1a475b811b9

Hejka, przypominamy! Już jutro, dnia 14.04.2017 odbędzie się oficjalny start naszego serwera Setoria.pl - ruszamy o godzinie 20:30, zapraszamy wszystkich do wspólnej rozgrywki!  

Zapraszamy także na nasz fanpage, na którym informujemy o wszystkim na bieżąco - ponadto trwają tam wciąż konkursy, w których do wygrania są SM'y mogące pomóc nam na starcie. Dzisiaj wieczorem będzie można już zakładać konta, a jutro o godzinie 18:00 odbędzie się teamspeakowy IDOL! 

Więcej informacji tutaj:

fanpage: www.facebook.com/setoriapl/

forum: forum.setoria.pl

teamspeak3: ts-pol.pl

Opublikowano

Jest jakaś ekipa? Chętnie z kimś zagram :>

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...