Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Setoria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczymy jak sobie poradzi ze startem.

Osobiście jestem neutralnie nastawiona do projektu, fajnie się niektóre rzeczy prezentują, ale nie przemawia do mnie kilka wepchniętych na siłę dupereli, jak np.te emotikonki.

Powodzenia.

Dzięki Ironia, emotikony sa już standardowe.

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
2100014905314831222463.jpeg

No widzę już zaczęliście zapierdalać co nie wasze z clienta xD. Tak tylko informuję, że clientside nie wystarczy, bo pewnie nawet nie sprawdzaliście. Oh, no tak, to pewnie tylko zdjęcie zajebane z gry i nawet nie wrzucone na serwer. Czekam na kolejne super nowości ;)

update.png

PS. NAJS GUI

52465149053921455243.png

Opublikowano

Widzę Asfen w formie, 500 zł miesięcznie to za mało?

Ja tu widzę niezłą sklejkę z kupionymi i kradzionymi rzeczami (serio, nawet ss podpieprzyć? xDD).

Do tego systemy kopiowane jota w jotę z innych serwerów (przykładowo system rajdów, gdzie gui wyboru jest nawet antarisowskie).

Daj sobie spokój i kontynuuj swoją "prawdziwą" robotę tak jak mi kiedyś wypominałeś (swoją drogą zalatuje mocną hipokryzją) :)

A i jeszcze ANSI w N++, taki protip xD

Opublikowano

Podoba mi się to, że nie ma zbędnych dodatków w miastach jak i na mapach..strasznie to syfi te dzisiejsze serwery.

Polecam..oby się udało :D

Opublikowano

Czy asfen po takim ciosie się podniesie?

Dowiemy się po reklamach.

Nie oczekiwałem po twojej osobie niczego co mogłoby kogokolwiek zaskoczyć.

Powiedzieć ci w sekrecie jaki jest dobry sposób na mniejszy hejt w prezce?

Szczerość.

Mówisz że się zmieniłeś, gdzie ta twoja zmiana?

Gdzie wyciągnięte nauki z błędów?

Nie tylko liczy się stabilość serwera a także podejście do jego rozwoju i kontaktu z graczami.

Motasz się w swoich wypowiedziach i tym co nawet nie raz po ludziach piszesz(hur hur dezan?).

Kłamiesz w żywe oczy ludziom(potencjalnym graczom) przykładem jest hotovski który to przed chwilą udowodnił.

Radziłbym ci teraz przemyśleć/zaplanować każde twoje ruchy względem serwera. 

Bo jak na razie czarne chmury nad tobą wiszą i twoim projektem.

@offtop

W ile wbije maxymalny poziom?

Opublikowano

Dlaczego taka "zapowiedź" jeszcze tu jest?  o.O

Nie polecam, Asfen = dno, z betą będą mieli ciężko ruszyć, a co dopiero z samym serwerem. Poza tym podwalanie zdjęć z innych prezentacji takie super  B) ciekawe w takim razie co w ogóle jest na tym serwerze. 

xdnXBJo.png

Opublikowano

Dlaczego taka "zapowiedź" jeszcze tu jest? o.O

Nie polecam, Asfen = dno, z betą będą mieli ciężko ruszyć, a co dopiero z samym serwerem. Poza tym podwalanie zdjęć z innych prezentacji takie super B) ciekawe w takim razie co w ogóle jest na tym serwerze.

Pani podziekuje z beta ciężko, ciekawie ciekawie co zafundujesz coś złego ze będę miał ciężko? Idź tam do swojego wydymiona. Zdjęcie jedno na z longju wziąłem, ponieważ mamy dokładnie taki sam system mówiłem czekam na grafikę dzisiaj uzupełnię, tak przyznaję mój błąd lecz tego ss już nie ma.

Opublikowano

Co tu się wyczynia to ja nie wiem.

Miało być tak pięknie, kombinowanie z administracją, żeby nie jeblo za szybko, bo się na to zapowiada.

Kubusia znam, mogę polecić.

Opublikowano

Spokojnie administracja od początku która była czyli: Ja, OverSuck, Jacob sa w teamie i zatrudnimy jeszcze dwójkę do pomocy. Odradzali mi współpracy z yt mieli rację,hotovsky był nie zdecydowany, brak czasu był nie potrzebny, zakręcony to samo. Nikogo trzymać nie będę, mam już dwójkę odpowiednich ludzi i tak zostaje nic się z tym nie zmieni juz!

Dziś wrócę dodam system tytułów Nowy, nie z epvp czy innych for oraz system jeźdźcy.

I zapraszam wszystkich 1 kwietnia na otwartą bete.

Opublikowano

Pierw zgapiacie system talentów, potem jeszcze jeźdźcy...

Oryginalnie muszę przyznać - kreatywny jesteś.

A więc powodzenia na starcie, tyle ode mnie.

Opublikowano

Powiedz mi gdzie jest dokładnie taki sam system talentów..To ze jest podobny ale inaczej działa i wygląda. To nie znaczy to samo.. ile systemów się powtarza na serwerach, liczy się całość gry a nie pojedyńcze systemy, zresztą pisałem ze dodam kilka autorskich jeszcze. :)

System.jeźdźcy hmm jeszcze go nie widziałeś to mówisz że był? Ciekawe to że nazwa już była taka, nie znaczy ze nasz system będzie taki sam bezsensu był twój post ale dzięki. :)

Opublikowano

Powiedz mi gdzie jest dokładnie taki sam system talentów..To ze jest podobny ale inaczej działa i wygląda. To nie znaczy to samo.. ile systemów się powtarza na serwerach, liczy się całość gry a nie pojedyńcze systemy, zresztą pisałem ze dodam kilka autorskich jeszcze. :)

System.jeźdźcy hmm jeszcze go nie widziałeś to mówisz że był? Ciekawe to że nazwa już była taka, nie znaczy ze nasz system będzie taki sam bezsensu był twój post ale dzięki. :)

Nie interesuje mnie co masz do powiedzenia, napisałem Ci tylko żebyś się potem nie zdziwił.

Opublikowano

Myślałem,ze za 1 miejsce będzie bongo jakieś :/

No niestety nie będzie :/ ale będą konkursy różne związane konopia na Fanpage. ;)

Opublikowano

Forum troszkę niedopracowane... Powinno być oddzielne dla serwera specjalnie no ale okej...

Co do reszty nie mam wątpliwości, wszystko pięknie, ładnie, życzę powodzenia ze startem :)

Opublikowano

Forum troszkę niedopracowane... Powinno być oddzielne dla serwera specjalnie no ale okej...

Co do reszty nie mam wątpliwości, wszystko pięknie, ładnie, życzę powodzenia ze startem :)

Dzięki Kelevra, jak znajdziemy czas postawimy swoje forum. ;)

Opublikowano

: P hejtmode : online. 
wejdzcie zobaczcie i potem komentujcie a nie płaczecie. ;d niedługo to bdziecie płakać w zapowiedziach że za mało yang z psów leci. ;x...
serwer powinno sie oceniać po 2/3 tyg od startu jak stoi jak wystartował czy bez bugów[wiekszych] itp a nie na czysto hejt zanim start. 
Ps:
serwer sie wydaje Ok. nie najebane syfu itp :3 więc jest dobrze. tylko mieć nadzieje że przez hejty mistrzów yt nie padnie szybko.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Dzisiaj wlatuje reklama: Na paru fanpage m.i.n: HempEmpire, SpizganeZiomki oraz kilka metinowych. Przed startem będzie również paru youtuberow.

Opublikowano

Spokojnie administracja od początku która była czyli: Ja, OverSuck, Jacob sa w teamie i zatrudnimy jeszcze dwójkę do pomocy. Odradzali mi współpracy z yt mieli rację,hotovsky był nie zdecydowany, brak czasu był nie potrzebny, zakręcony to samo. Nikogo trzymać nie będę, mam już dwójkę odpowiednich ludzi i tak zostaje nic się z tym nie zmieni juz!

Dziś wrócę dodam system tytułów Nowy, nie z epvp czy innych for oraz system jeźdźcy.

I zapraszam wszystkich 1 kwietnia na otwartą bete.

Tak, sposób na serwer 99% placków. Napierdolić systemów a potem płacz i zgrzytanie zębów bo bugi.
Opublikowano

Nie rozumiem Cię Lajk jak bugi, skoro dopiero beta po 2 nie mamy mnóstwa systemów, dodajemy sprawne i sprawdzone systemy do tego które będą przydatne podczas gry. :)

Opublikowano

A jak z ulepszeniem? będzie trzeba robić po 1000 razy jeden dungeon?

Nie ulepszacze głównie dropią z Metinów/Bossów na mapach, tak to rajdy/dungeony gdzie nie trzeba będzie biegać nie wiadomo ile. :)

Jeżeli chodzi o tą kwestię oraz Exp to zauważyłem jak to jest na serwerach, teraz więc to dopasowałem i przeglądnąłem co graczom nie pasuję.

Wiadomo że bardzo łatwo nie będzie zdobyć wszystkie ulepszacze, lecz ulepszacze nie będą głównie z dungeonów tylko rozsypane rajdy, metiny, bossy, misję, dungeony.

Opublikowano

A jak z ulepszeniem? będzie trzeba robić po 1000 razy jeden dungeon?

Nie ulepszacze głównie dropią z Metinów/Bossów na mapach, tak to rajdy/dungeony gdzie nie trzeba będzie biegać nie wiadomo ile. :)

Jeżeli chodzi o tą kwestię oraz Exp to zauważyłem jak to jest na serwerach, teraz więc to dopasowałem i przeglądnąłem co graczom nie pasuję.

Wiadomo że bardzo łatwo nie będzie zdobyć wszystkie ulepszacze, lecz ulepszacze nie będą głównie z dungeonów tylko rozsypane rajdy, metiny, bossy, misję, dungeony.

czyli ulepki z rajdow ktore mozna robic co 12h? :v

Wgle te drzewko talentow.

Da sie jakos zresetowac czy jak cos zle ulepszyles to przejebane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...