Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Setoria.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja 10/10. Napewno zagram i sciagne ekipe :) powodzenia

Dziękujemy wpadajcie.

co to za gówno

Hmm nie widzę tutaj gówna, tylko serwer Easy/Medium. :)

no ciekawie :) byle by się nie wyjebało po miesiącu ;v zagram :) Skąd bronie 75/65, stalki i inne eq? 

Postaramy się oto aby stał jak najdłużej, zresztą nie tylko ja.

Bronie 75 - Only Niebieska Śmierć, aby te bronie miały wartość.

Stailki/Bronie 65 - Czerwony las, standard.

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, ale i nie zniechęcam nikogo.

Dużo systemów różnych, przewiduje dużo bugów ale zobaczymy po starcie:

PS.

Jedną osobę z teamu bym już wywalił bo wiem że może narobić zaraz dziadostwa na serwie.

Powodzenia, osobiście nie zagram bo się wypaliłem:)

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Nie polecam, ale i nie zniechęcam nikogo.

Dużo systemów różnych, przewiduje dużo bugów ale zobaczymy po starcie:)

Tomosz! Żyjesz!? :D Nie akurat te wszystkie systemy, były już testowane na wcześniejszym serwerze, nie które testowaliśmy sami wszystko sprawnie działa!

Zresztą będzie również beta, także czas na poprawki też będą! :D Dzięki!

Dodałem ankietę: Co do broni 75! :) 

Możecie głosować.

Opublikowano

Ładnie się zapowiada, oby tak fajnie się grało.

Niestety nic nowego tutaj nie zobaczyłam, a te autorskie systemy powinny już tutaj być, bo to one mają za zadanie przyciągnąć rzeszę graczy.

Te "nowe" miasta są już tak prze*chane, że naprawdę, nie nazywajcie tego "nowym", bo to nie jest nowe.

Kto Wam prezentacje robił?

Jacob w Teamie od początku? Ktoś się tutaj wybił w końcu. :D

Ale forum mogliście zrobić własne, typowo pod serwer.

Nie wiem czy mi wystarczy czasu żeby zawitać, ale postaram się wpaść na open betę jeśli takową przewidujecie.

Polecę bo Jacob, reszty nie znam & powodzenia

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Ładnie się zapowiada, oby tak fajnie się grało.

Niestety nic nowego tutaj nie zobaczyłam, a te autorskie systemy powinny już tutaj być, bo to one mają za zadanie przyciągnąć rzeszę graczy.

Te "nowe" miasta są już tak prze*chane, że naprawdę, nie nazywajcie tego "nowym", bo to nie jest nowe.

Kto Wam prezentacje robił?

Jacob w Teamie od początku? Ktoś się tutaj wybił w końcu. :D

Ale forum mogliście zrobić własne, typowo pod serwer.

Nie wiem czy mi wystarczy czasu żeby zawitać, ale postaram się wpaść na open betę jeśli takową przewidujecie.

Polecę bo Jacob, reszty nie znam & powodzenia

Prezentację nasz grafik OverSUCK.

Jacob od jakiegoś czasu.

Nie wykluczamy że forum będzie serwerowe.

Tak będzie Open beta, 1 kwietnia o godzinie 20.

Pachnie systemem ulepszeń zbroi z moyesa. :D

No nic gdyby nie ci śmieszni to nawet asfen spoko by było :)

System ulepszeń kleiliśmy po swojemu, możliwe że podobne do innych serwerów ponieważ nie są to autorskie, nowe sety.

Lecz po starcie mamy zamiar zainwestować troszkę w serwer, w autorskie sety jakieś lub mapki.

Edit: Jednak Hotovskiego w Teamie nie będzie. :)

Opublikowano

Ej jak juz mowicie ze kopia to podajcie jakies przyklady czy cos jakies ss'y stad i z serwera z ktorego podobno cos zayebali bo troche smiech z siebie robicie

Zakrecony w teamie i mowic ze bedzie dobrze to jak odciac sobie reke i nie isc do szpitala bo bedzie dobrze

W sumie Zakrecony nawet lepszy od Persegi wiec az tak zle nie jest

Powodzenia

Opublikowano

Serwer jest już na przegranej pozycji z powodu administracji. Słaba zapowiedź. 

Zero nowości wszystko jest na mpc , gotowiec 

Pokaż mi co jest na MPC z tych rzeczy co są w zapowiedzi, prócz tych standardowych?

Pisałem że jeszcze czekam na Grafikę do kilku systemów. :)

HOTOVSKIEGO NIE MA JUŻ W TEAMIE! JEST NAS 4!

OTWIERAMY REKRUTACJĘ NA GM, Aplikację prosimy składać do mnie na PW! ;) Doświadczenie, staż, wiek, itd.

Ej jak juz mowicie ze kopia to podajcie jakies przyklady czy cos jakies ss'y stad i z serwera z ktorego podobno cos zayebali bo troche smiech z siebie robicie

Zakrecony w teamie i mowic ze bedzie dobrze to jak odciac sobie reke i nie isc do szpitala bo bedzie dobrze

W sumie Zakrecony nawet lepszy od Persegi wiec az tak zle nie jest

Powodzenia

Spokojnie będzie pod kontrolą, zresztą jak zobaczę że nie ma czasu również go nie będzie, Stały Team póki co to ja, OverSuck, Jacob. :)
Opublikowano

TOP1 otrzyma rozjeb*nego powerbanka?  :((

Szczęścia.

Nie rozumiem? Możliwe że nagrody jeszcze ulegną małym zmianą, więc nie rozumiem po co taki komentarz. :)

Słyszałem o nim dobre opinię więc nie kumam ciebie.

Opublikowano

Serwer nic specjalnego sety obleśne o administracji nie wspomnę NIE POLECAM <.<  

Zawsze istnieje jeszcze mozliwosc zalozenia kostiumu.

EQ to juz kwestia tego kto co lubi

A co do Administracji. Jak Avixon powiedzial z pewnymi osobami nie jest to jeszcze pewne ze beda :)

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze się przedstawia. Prezentacja estetycznie wykonana, opisy. Najważniejsze rzeczy w prezentacji.

Nagrody za Topkę, które bardzo rzadko występują, co zachęci graczy do samego spróbowania sił.

Rajdy Gildyjne, oraz systemy, które urozmaicą rozgrywkę. 

Genialna robota.

nie ma to jak chwalić swój serwer xD

serwer przypomina trochę invorię + dreikona + jakiś tam serwer od siela

nie wiem jak wy to 2 lata mogliście robić

^no to widać, że jest tu dobry team mający zaufanie do siebie

tenor.gif

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze się przedstawia. Prezentacja estetycznie wykonana, opisy. Najważniejsze rzeczy w prezentacji.

Nagrody za Topkę, które bardzo rzadko występują, co zachęci graczy do samego spróbowania sił.

Genialna robota.

serwer przypomina trochę invorię + trochę dreikona + jakiś tam serwer od siela

pewnie 1rok 11 miesięcy nauki języków. :D

Reszta to kupno i montowanie tego!

A tak na serio, to fajna przyjemna prezentacja.

Kto będzie reklamować serwer poza zakreconym?

Opublikowano

Fajnie wygląda na papierze. Czekam na start z niecierpliwością. Na niektórych serwerach jest legalny fishbot tutaj też będzie?  :D

Opublikowano

Chwalenie swojego serwa, chyba tylko po to, żeby zwiększyć procent pozytywnych wypowiedzi pod zapowiedzią. Może i bym przeżyła te oczojebne żółte zbroje, ale chamstwa nie ścierpie. Nie znam waszej historii przyjaźni, ale bicz plis... Jako gość stojący na czele serwera zachowuj się przyzwoicie i kulturalnie.

Tak są sponsora. :)

Nie obchodzi jakoś mnie, twoja gówniana nic nie warta wypowiedź, ponieważ pisać sobie też mogę powiedziałem już tobie.

Napisz tak po starcie jak serwer będzie gównem, albo jak upadnie i tyle.

Bez odzewu, nie zaśmiecajmy zapowiedzi.

Można powiedzieć, że serwer lepiej się prezentuje od Alerosa xD

No nic, powodzenia, nie zawitam :)

LutUbw5.png

Opublikowano

Genialna robota.

serwer przypomina trochę invorię + dreikona + jakiś tam serwer od siela

Nie ponieważ nie wiadomo czy Zakręcony jak Hotovsky nie zrezygnują. :)

Fajnie wygląda na papierze. Czekam na start z niecierpliwością. Na niektórych serwerach jest legalny fishbot tutaj też będzie?  :D

Dzięki zapraszamy na start, nie będziemy to kontrolować pierw trzeba go wgrać! :D

Genialna robota.

serwer przypomina trochę invorię + trochę dreikona + jakiś tam serwer od siela

pewnie 1rok 11 miesięcy nauki języków. :D

Reszta to kupno i montowanie tego!

A tak na serio, to fajna przyjemna prezentacja.

Kto będzie reklamować serwer poza zakreconym?

Pisałem że nie robiłem serwera 2 lata, nie że tworzyłem pliki 2 lata. :) Z 2/3 Miesiące robienia było.

Reklama tak: FanPage 370k like Spizgane Ziomki, oraz parę innych FanPage, oraz dogaduję się z kilkoma YouTuberami.

Chwalenie swojego serwa, chyba tylko po to, żeby zwiększyć procent pozytywnych wypowiedzi pod zapowiedzią. Może i bym przeżyła te oczojebne żółte zbroje, ale chamstwa nie ścierpie. Nie znam waszej historii przyjaźni, ale bicz plis... Jako gość stojący na czele serwera zachowuj się przyzwoicie i kulturalnie.

Tak są sponsora.  :)

Nie obchodzi jakoś mnie, twoja gówniana nic nie warta wypowiedź, ponieważ pisać sobie też mogę powiedziałem już tobie.

Napisz tak po starcie jak serwer będzie gównem, albo jak upadnie i tyle.

Bez odzewu, nie zaśmiecajmy zapowiedzi.

Można powiedzieć, że serwer lepiej się prezentuje od Alerosa  xD

No nic, powodzenia, nie zawitam  :)

Dziękuję, mam szacunek ale jak gostek wylatuję mi z oskarżeniami bez dowodów, porządnych argumentów to jak mam się odzywać? :)

OFICJALNIE PISZĘ ŻE HOTOVSKY ORAZ ZAKRĘCONY NIE BĘDĘ W TEAMIE! PONIEWAŻ SAMI CHCIELI ODEJŚĆ!

TAK WIĘC, ŻADNYCH YT NIE BĘDZIE JUŻ W TEAMIE, SAME SPRAWDZONE OSOBY!

JEST NAS TERAZ 3 I W DALSZYM CIĄGU REKRUTACJA NA GM WŁĄCZONA! KTO JEST CHĘTNY ZAPRASZAM NA PRIV!

Opublikowano

TOP1 otrzyma rozjeb*nego powerbanka?  :((

Szczęścia.

Nie rozumiem? Możliwe że nagrody jeszcze ulegną małym zmianą, więc nie rozumiem po co taki komentarz. :)

Słyszałem o nim dobre opinię więc nie kumam ciebie.

zmianom * :v

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Dobra florjan tobie podziekujemy, masz najmniej dogadania co do padniecia, sam miałeś 2 razy więcej serwerów niz ja i wszystko raz dwa padło. Bez odbioru.

Opublikowano

Dobra florjan tobie podziekujemy, masz najmniej dogadania co do padniecia, sam miałeś 2 razy więcej serwerów niz ja i wszystko raz dwa padło. Bez odbioru.

Nie latwiej jest olewac takich ludzi i robic dalej swoje?

Na starcie zawitam

Opublikowano

Zobaczymy jak sobie poradzi ze startem.

Osobiście jestem neutralnie nastawiona do projektu, fajnie się niektóre rzeczy prezentują, ale nie przemawia do mnie kilka wepchniętych na siłę dupereli, jak np.te emotikonki.

Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...