Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Do realizacji]Nowa opcja dla moderatorów - odpowiedź zatwierdzona

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wpadłem na pewien pomysł, mianowicie nową opcję dla moderatorów. Była by to opcja zatwierdzenia odpowiedzi. Chodzi o to, że osoba, która odpowiedziała na zadane pytanie POPRAWNIE, ze szczegółami, moderator klika gwiazdkę i ta osoba dostaje odpowiedź zatwierdzoną, czyli taką, która jest prawidłowa i na temat. Propozycja krótka, ale myślę, że ciekawa.

PS Nie umiem tłumaczyć tak szczerze, więc jeśli nie rozumiecie o co mi chodzi, to pytajcie, spróbuję jakoś inaczej wytłumaczyć. 

Czekam na Wasze odpowiedzi.

Pozdrawiam, Adder.

Opublikowano

Imo bez sensu, jest opcja najlepsza odpowiedź, a jakoś mało kto ją używa. Zresztą, kto to doda?  o.O 

Opcją "najlepsza odpowiedź" może nagrodzić użytkownik i tylko jedna osoba może ją dostać w danym temacie. Opcję, którą ja zaproponowałem, będzie mógł używać moderator i będzie mógł nagradzać nie jedną osobę, a np. dwie. Jedna napisze coś, a druga coś innego, ale obydwie dobrze, to czemu tylko jeden ma coś dostać, a drugi ma siedzieć smutny? Na pewno znajdzie się ktoś, kto to doda :D

Opublikowano

Jestem neutralna, ale przychylna na tak.

Głównym plusem jest zachęcenie użytkowników do pomocy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...