Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cos sie buguje, probuje sie zarejestrowac a 2 razy zalogowalo mnie na calkiem przypadkowe konto, jedno nawet z 800 sm na koncie.

Wezcie to naprawcie, bo loguje mnie na przypadkowe konta i moge robic na nim co zechce...

Tak samo jak człowiek na górze napisał, nie umiem się zarejestrować bo loguje mnie co F5 na losowe konta z przeważnie 100lvl.

Duży bug co do oczekiwań serwera ah

Ochrona danych osobowych xD:D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Loguje Cie na randomowe konto i mozesz z nim robic co chcesz :)

Osz, no to nieźle.

Administracja o tym wie, coś zamierzają z tym zrobić?

Opublikowano

Loguje Cie na randomowe konto i mozesz z nim robic co chcesz :)

Osz, no to nieźle.

Administracja o tym wie, coś zamierzają z tym zrobić?

Na razie mnostwo osob dostalo "bana" za nic i nie moze sie zalogowac w tym ja. Naweto to jest zbugowane, ze ludzie dostaja bany z nic - Niektorzy wlogowali sie na 3min i po zmianie ch juz maja bana xD

Opublikowano

Czlowieku wylacz ten syf!!!.

na stronie mozecie zalogowac sie na inne konta wciskajac rejestracje..

Ps kogo to postac o nicku yoka i loginie assasin? Zaraz bedzie placz ze eq ginie. Wiekszego syfu nie widzialem nigdy. I ty niby miales starego gladora ? Chyba sobie jaja robisz z ludzi.

Ps . Czekoladekkk twoje konto tez juz mam . beka z serva szkoda ze max lv jaki mi sie trafil to 120 ale juz zebralem kilka wartościowych itemow ^^ piszcie na pw to oddam , robie to by przetrzeć wam oczy zebyscie nie grali na tym syfie.

Opublikowano

Hah, fakt.. Jeśli komuś przeniosło gdzieś postać 166lvl to sorki, ale nacisnąłem dla jaj "odbuguj" :D

Postać wujeksamozlo - kto to? :D masz ciut SMów :D

up: ja znalazłem 200lv ;d

Opublikowano

Faktycznie, wcisnęłam sobie dla sprawdzenia samo zaloguj, bez wpisywania loginu i hasła i zalogowało mnie na konto z 550 SMami.

Słabo, bo teraz każdy ma dostęp do e-maila randomowych osób.

Off czy cofka?  :v 

Opublikowano

Wystarczy włączyć autorefresz i loguje automatycznie na inne konta.

Chyba coś poszło nie tak, halo.

Dobrze, że chociaż IS na stronie off, to nikt nie będzie komuś po chamsku rzeczy kupował, no ale jednak.

Słabo  ._. 

Opublikowano

Szkoda, że opera automatycznie zapisuje hasła do kont i takim sposobem można wyciągnąć hasła bez wycieku bazy.  :((

Opublikowano

A ja na zlosc administracji wchodze i przekladam sobie eq. Mowilem ze bedzie z tego syf to nie...

Pisac na pw to zwroce eq

Yoka

Czekoladekkk

Merlin

Mastah

Bede edytowal te osoby ktore mialy lepsze eq ^^

Opublikowano

A ja na zlosc administracji wchodze i przekladam sobie eq. Mowilem ze bedzie z tego syf to nie...

Pisac na pw to zwroce eq

Yoka

Czekoladekkk

Merlin

Mastah

Wydaje mi się, że tylko stracisz czas, bo pewnie pobanują wszystko albo to wyłączą i tyle z zabawy będzie.

Opublikowano

Pisac na pw to zwroce eq

Yoka

Czekoladekkk

Merlin

Mastah

Wydaje mi się, że tylko stracisz czas, bo pewnie pobanują wszystko albo to wyłączą i tyle z zabawy będzie.

Różnie może być, jeśli są twardzi to zrobią tylko cofke :D

Opublikowano

Ktoś to przekazuje do administracji?
Jest w ogóle ktoś z Administracji obecnie? - nie mam konta na forum i nie widzę. 

Opublikowano

Ale niesmak zostanie. Skoro juz teraz sa takie jaja to tylko czekac az ktos ogarnięty wykradnie im cala baze i dopiero bedzie placz..

A zreszta co mnie obchodza ci idioci co tu graja... Wyczyszcze te konta ^^

Opublikowano

Jest w ogóle ktoś z Administracji obecnie? - nie mam konta na forum i nie widzę. 

Jak się zrobi nagle 70% graczy mniej to sami przeczytają :D Swoją drogą dobry poprawiacz humoru, loginy niektórych kont są bezbłędne :D

Opublikowano

Teraz to już nawet nie ma frajdy i sensu bazy wykradać.  :yay: 

No nic, powodzenia dla Administracji w ogarnianiu tego burdelu, który się zrobił.

@@:)Isharis™ ja się zajmuję forum i banami, poza tym nic nie leży i nie kwiczy przyjacielu. 

Opublikowano

Jest Administracja ponieważ większość funkcji do których daje nam możliwośc strona jest zablokowane. Jak zmiana nicku bądź urlop etc etc.

Kiepsko to wygląda Dark, po tylu pomocach alchemika spodziewałem się czegoś lepszego ;)

Opublikowano

Jak się zrobi nagle 70% graczy mniej to sami przeczytają :D Swoją drogą dobry poprawiacz humoru, loginy niektórych kont są bezbłędne :D
Jestemkowalem1337

Tojatoja1993

xpompametin2

Az sam z jakiegos loginu kiedys skorzystam:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...