Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten syf nawet w 1/3 nie przypomina starego dobrego Gladora.

Te zbroje to parodia, a ta to już w ogóle.

frame_arm8.png

Troche taka wruszka zembuszka.

Ceny IS'a w prosty w sposób sugerują, że wydymacie ich na hajs i zamkniecie serwer.

Masa bugów, podejście administracji to już w ogóle totalna wyjebka.

Nie polecam, nie zagram.

@Kubek, albo to wyrzucisz albo będę Cię tutaj codziennie oznaczać. 

Pozdrawiam z chawajuw  :lenny:

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Kontakt z administracja zerowy, czy to na supporcie, czy na forum. Darmowy taryfikator banow od ktorego adinistracja umywa rece. Bug na bug bugiem pogania. GOWNO przez duze G. Czekam az zamkniecie ten bajzel i oszczedzicie ludziom powod do wkurzania sie..

Opublikowano

frame_arm8.png

Ceny IS'a w prosty w sposób sugerują, że wydymacie ich na hajs i zamkniecie serwer.

Nie polecam, nie zagram.

jeśli 50zł za full isa oznacza "wydymanie na hajs i zamknięcie serwera" to czemu np. taki vesteris dalej stoi, oni mają podobny is

@Evil Smile wymień bugi, bo będę Cię tutaj codziennie oznaczać

pozdrawiam z fotela

ale co do zbroi to faktycznie wygląda jak gówno

tenor.gif

Opublikowano

Gdzie można kupić buty wiatru? Każdy pyta na wołaczu..

Dziś w przerwie technicznej która będzie koło 24:00 aby nie utrudniać graczom rozgrywki za dnia, dodamy bonus szybkości poruszania się równy bonusowi z butów wiatru.

Kontakt z administracja zerowy, czy to na supporcie, czy na forum. Darmowy taryfikator banow od ktorego adinistracja umywa rece. Bug na bug bugiem pogania. GOWNO przez duze G. Czekam az zamkniecie ten bajzel i oszczedzicie ludziom powod do wkurzania sie..

Napisz na support wszystkie wiadomości zostały odpisane.

frame_arm8.png

Nie polecam, nie zagram.

jeśli 50zł za full isa oznacza "wydymanie na hajs i zamknięcie serwera" to czemu np. taki vesteris dalej stoi, oni mają podobny is

@Evil Smile wymień bugi, bo będę Cię tutaj codziennie oznaczać

pozdrawiam z fotela

ale co do zbroi to faktycznie wygląda jak gówno

Serwer ma się bardzo dobrze więc czemu miałby zostać zamknięty ? Robi tutaj gówno burze głównie zgraja widzów znanego yt.

Opublikowano

frame_arm8.png

Nie polecam, nie zagram.

Bardzo fajna zbrojka co ty chcesz :D

Zastanawiam się nad pobraniem ale mam trochę pytań:

1. W jaki sposób można dosyć szybko i prosto się dorobić?

2. Dużo gra tutaj ludzi?

3. Jak idzie sprawa z wbijaniem lvl w praktyce?

4. Jak wygląda sprawa z bonowaniem? Łatwo wbić jakieś większe sr? Długo trzeba się męczyć aby zrobić prosty dobry nasior hp+4xabs?

5. Są maksymalne wartości bonusów czy zostały one podzielone?

6. Ocena serwera w skali od 1/10?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

frame_arm8.png

Nie polecam, nie zagram.

Bardzo fajna zbrojka co ty chcesz :D

Zastanawiam się nad pobraniem ale mam trochę pytań:

1. W jaki sposób można dosyć szybko i prosto się dorobić?

2. Dużo gra tutaj ludzi?

3. Jak idzie sprawa z wbijaniem lvl w praktyce?

4. Jak wygląda sprawa z bonowaniem? Łatwo wbić jakieś większe sr? Długo trzeba się męczyć aby zrobić prosty dobry nasior hp+4xabs?

5. Są maksymalne wartości bonusów czy zostały one podzielone?

6. Ocena serwera w skali od 1/10?

1.Na pytanie nie odpowiem bo nie jestem graczem 

2.1100 online , w weekend sięgało 1500 

3.Levele wbija się dość przyjemnie, exp nie jest ciężki

4.Losowanie Średnich zostało delikatnie ułatwione/Nad eq perf trzeba się trochę namęczyć

5.Maksymalne wartości bonusów są widoczne w bonus switcherze

Opublikowano

no to nie wiem.. Jedni mowia to, ze serwer spoko, a drudzy ze to paranoja i totalny niewypal.
Od jakiegos czasu szukam tego serwerwa mt2 i sie zastanawiam- czy nie pobrac tego?
Chcialbym wiedziec jak to jest na tym serwerze

-ps-

Napisalem kilka godzin temu w tym temacie dlaczego nie moge sie zarejestrowac. Moze wkoncu ktos odpowie, bo problem ten nadal u mnie wystepuje?

//

Opublikowano

Darku przed patchem mialem 1000szt pancerza generalow ,a po patchu wszystkie mi zniknely  wytlumaczysz mi to ? :)

Opublikowano

Darku przed patchem mialem 1000szt pancerza generalow ,a po patchu wszystkie mi zniknely  wytlumaczysz mi to ? :)

Zostały skasowane celowo.

Dodacie licznik  na stronę ?

Nie planujemy dodawać licznika na stronę.

Opublikowano

Nie sadzicie ze metin gory na wiezy wygnancow nie jest zbyt silny ? Strasznie dlugo je sie ubija , cala wieza bodziakiem z eq do expa zajmuje mi z 20 min ;/

Metki na mapce od 100 nikt nie bije. Dlaczego ? Dosyc dlugo sie bije a dropia z 2-3 perly, strasznie slaby drop.

Opublikowano

Osoby które kupiły VIP w ciągu niedzieli kiedy miał błąd mieszania się sesji spowodowany naszym dostawcą proxy, zostały przyznane zwroty monet,a pakiety VIP wyłączone.

Nikt nie ucierpiał z powodu tego błędu,a dostawcą został zmieniony.

Opublikowano

Osoby które kupiły VIP w ciągu niedzieli kiedy miał błąd mieszania się sesji spowodowany naszym dostawcą proxy, zostały przyznane zwroty monet,a pakiety VIP wyłączone.

Sprawdzicie w koncu suport? Konto ciagle zablokowane badz nie potwierdzone, ggdzie nie bylo bana i nie tylko ja tak mam. Kiedy t naprawicie?

Opublikowano

Sprawdzicie w koncu suport? Konto ciagle zablokowane badz nie potwierdzone, ggdzie nie bylo bana i nie tylko ja tak mam. Kiedy t naprawicie?

Podaj nick.

Bany nakładane są ża próbe injectowania cheata do naszej binki, nasz antycheat nie dodawał logu na strone dlatego nie widziałeś informacji o blokadzie, podaj nick to napisze Ci dokładnie za co dostałeś bana i wieczorem będą już uzupełnione pełne informacje na temat banów przy kontach które zostały zablokowane z powodu wykrycia cheata.

Opublikowano

Dobry serwer na którym występuje drophack xD Kupujesz rękawice z ISU ktora podnosi przedmioty i jest fajnie - tylko jeden problem, ze podnosi tez przedmioty innych osób do Twojego EQ XDXDXDXDXDXDXDXD

Poproszono mnie o wrzucenie tego ssa 

https://scr.hu/XGw4Z9

Opublikowano

Dobry serwer na którym występuje drophack xD Kupujesz rękawice z ISU ktora podnosi przedmioty i jest fajnie - tylko jeden problem, ze podnosi tez przedmioty innych osób do Twojego EQ XDXDXDXDXDXDXDXD

Przed chwilą zostało to do mnie zgłoszne przez crypto i testujemy, wstawiasz screen zanim dobrze ktoś wytłumaczy jak coś działa, jak możesz nazwać 3 ręke drop hackiem, to jest właśnie podejście niektórych graczy, nie potraficie czegoś dobrze wytłumaczyć tylko nazywacie coś od razu hackiem.

Opublikowano

Przed chwilą zostało to do mnie zgłoszne przez crypto i testujemy, wstawiasz screen zanim dobrze ktoś wytłumaczy jak coś działa, jak możesz nazwać 3 ręke drop hackiem, to jest właśnie podejście niektórych graczy, nie potraficie czegoś dobrze wytłumaczyć tylko nazywacie coś od razu hackiem.

Screen nie moj tylko poprosili mnie o wrzucenie. 3reka powoduje, ze podnosi drop nawet jak nie jest Twoj i leci do Twojego EQ, wiec jest to drophack. Zajmij sie bardziej serwerem bo poki co to same podstawy, a bóg wie kto co jeszcze znalazl i sie nie podzielil.

Opublikowano

Nie da sie handlowac 2 pierscieniami z is :smierci i woli

Poprawione będzie w przerwie technicznej po godzinie 24:00.

Zmiany w Przerwie Technicznej:
-Poprawiono działanie bonusów Pierścienia Radości
-Przypisano bonus stały: + 40% Prędkości Poruszania się (Zamiast Butów Wiatru)
-Zmniejszono Wymaganą Liczbę Osób do wejścia do Dungeonu na 200 Poziom z 3 do 2 osób.
-Zwiększono Wypadanie Yang na Maksymalnym Poziomie
-Umożliwiono Handel Pierścień Siły Woli oraz Pierścień Śmier. Mocy

Wymagana Aktualizacja Klienta !
Opublikowano

Zrobicie w koncu zeby sztabki itp wpadaly od razu do eq ?

Na mapce 100 powinno byc usuniete spowalnianie przez moby, nie wiem po co to, tylko spowalnia gre.

Opublikowano

Zrobicie w koncu zeby sztabki itp wpadaly od razu do eq ?

Na mapce 100 powinno byc usuniete spowalnianie przez moby, nie wiem po co to, tylko spowalnia gre.

Co do wpadania do eq niestety na razie nie planujemy tego zrobić,a spowolnienie na mapie usuniemy przy najbliższej przerwie technicznej.

Raty Serwerowe Yang, Exp, Drop 20% Zostały Aktywowane na 6 godzin.

Opublikowano

-Zmniejszono Wymaganą Liczbę Osób do wejścia do Dungeonu na 200 Poziom z 3 do 2 osób.

MY CHCEMY STAREGO GLADORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

MY CHCEMY STAREGO GLADORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chłopie coś Ty z gwiazdki się urwał ? Na serwerze gra 1k + osób i nie marudzą tylko serwer się większości spodobał. Od początku promocji na facebooku informowałem że to nie będzie stary glador i tego nie żałuje bo gdyby to był stary glador nie miałbym tyle graczy i przy okazji miałby mase bugów i gracze szybciej by uciekli niż na niego przyszli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...