Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze to nie polecam serwera   i jak komuś to nie pasuję to jego  problem ja wyraziłem swoja opinie.

Pozdrawiam i Zegnam zarazem Glador :)

PS: Tak z Ciekawosci ile dostaliscie juz za isa :) ???? przelicze sobie to tak ze  30zl min x1,5k luda = ladna sumka chociaz pewnie jest wyzsza :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dark zwiekszysz ta range? do miliona lub wiecej ? 

Zostanie zwiększona ale jeszcze nie teraz.

Szczerze to nie polecam serwera   i jak komuś to nie pasuję to jego  problem ja wyraziłem swoja opinie.

Pozdrawiam i Zegnam zarazem Glador :)

PS: Tak z Ciekawosci ile dostaliscie juz za isa :) ???? przelicze sobie to tak ze  30zl min x1,5k luda = ladna sumka chociaz pewnie jest wyzsza :)

Zrób swój serwer zgarnij 1,5k luda to zobaczysz ile zarabia item shop. 

Opublikowano

Nie musze bo bez tego zarabiam ladna kase :) a  wiesz  6,5k wydac na maszyny i skiny  zbroji  to nie jest duzo :)

No to spoczko jak zarabiasz dużo to się ciesz bo nie wszyscy mają duże dochody. Każdy zarabia jak umie i w czym jest dobry . Proste ;) 

Opublikowano

jeszcze jedno zrob stackowanie sie pd rekawic i monetek :)
i wgl sztabki z metkow i bossow nie dropia

Opublikowano

Lista Zmian/Poprawek:

-Dodano drop Pancerzy Generała z Bossów Manticore oraz Entów
-Zwiększono próg poziomowy otrzymywania Punków Osiągnieć
-Dodano Drop Kluczy Wymagany do wejść do Dungeonu na wyższych poziomach
-Zmniejszono Wymagane Klucze do Wejścia w Dungeonie na 200 Poziom
-Poprawiono Błąd Nazwy Misji Seona
-Poprawiono Delikatnie Losowanie się Maksymalnych Wartości Bonusów
-Dodano Możliwość Stackowania się Pierścieni Expa oraz Rękawic Złodzieja
-Zmniejszono zadawane Obrażenia Broniami Służącymi do Expa innym graczom
-Zwiększono Ilość Wypadania Yang na Mapie od 180 Poziomu

Opublikowano

Fajnie się bawią chłopaki :) pewnie za chwilę pierdolnie jak malygos :) bug buga Bugiem pogania istna bugolandia strona tego serwera wygląda jak takie stare gowno :D Nie polecam :)

Opublikowano

Fajnie się bawią chłopaki :) pewnie za chwilę pierdolnie jak malygos :) bug buga Bugiem pogania istna bugolandia strona tego serwera wygląda jak takie stare gowno :D Nie polecam :)

O jakich Ty Bugach człowieku mówisz ? Może wymienisz coś ? Wszystko co zostaje zgłoszone jest naprawiane i wgrywane w update nocnym.

Strona serwera jest zachowana z starą grafiką.

Opublikowano

Loool. Czemu skrociliscie czas na dungu 120 ? 

Bilem sobie tak jak zawsze , a juz na zabach mnie wywalilo, bo czas sie skonczyl...

Misja u kolekcjonera 3 wgl dziala ? Trzeba bic metki na mapie 100 i z nich "podobno" maja dropic 4x odlamki diabla.Ubilem 8 metkow i ani jednego odlamku xD

@Edit Mowiles , ze spowalnianie przez moby bedzie usuniete w nastepnym patchu, patch byl a moby dalej spowalniaja ;/

Opublikowano

Zbierałem hajs na bonowanie, calutki tydzień.

Co weszło ? Jeden wielki c**j, czyli nic. Tydzień w plecy serwer opuszczam :D

Osoby które wybonowały perf eq zostaną na dłużej :) Widocznie nie dla  Ciebie serwer Easy/Medium :)

Opublikowano

Loool. Czemu skrociliscie czas na dungu 120 ? 

Bilem sobie tak jak zawsze , a juz na zabach mnie wywalilo, bo czas sie skonczyl...

Misja u kolekcjonera 3 wgl dziala ? Trzeba bic metki na mapie 100 i z nich "podobno" maja dropic 4x odlamki diabla.Ubilem 8 metkow i ani jednego odlamku xD

@Edit Mowiles , ze spowalnianie przez moby bedzie usuniete w nastepnym patchu, patch byl a moby dalej spowalniaja ;/

działa to zależy od szczęścia jak poleci polecam rękawiczke i jazda ;)

@Edit 

ogolnie te odłamki tanie są możesz też kupić :D

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Parodia  z tym serwerem. Is z kosmosu jak i jego ceny, bany lecą za jakieś durne injectowanie PRÓBY właściwie BS'a.Takiego gówna nie było od czasów 4Death. Nie polecam po raz 3??? Omijajcie tego zabugowanego "serwera" z daleka. Już wolałbym pograć na rykoxie XDD

Opublikowano

Zbierałem hajs na bonowanie, calutki tydzień.

Co weszło ? Jeden wielki c**j, czyli nic. Tydzień w plecy serwer opuszczam :D

Ale po co wydawać hajs jak można kupić za to co wydałeś na zmianki byś kupił całe eq perf :P

49945496407446987479.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Śledzę ten temat od początku i widzę, że negatywnie wypowiadają się cały czas te same osoby, naprawdę aż takie nudne macie życie, że musicie tu wchodzić i co 2 dni pisać jaki ten serwer jest do bani i w ogóle zły? Nie podoba się - okej to zrozumiałe, zostaw komentarz i wyjdź, przynajmniej tak zrobiłby normalny człowiek.

Opublikowano

Parodia  z tym serwerem. Is z kosmosu jak i jego ceny, bany lecą za jakieś durne injectowanie PRÓBY właściwie BS'a.Takiego gówna nie było od czasów 4Death. Nie polecam po raz 3??? Omijajcie tego zabugowanego "serwera" z daleka. Już wolałbym pograć na rykoxie XDD

Tylko po co 3 razy nie polecasz? Wyraziłeś opinię to wypad, szczególnie, że Twoje argumenty są kulawe. IS z kosmosu, bo wszystko co potrzebne kosztuje 50zł, a jak jesteś biedny to na taki kostium, czy wierzchowca na 160 można zarobić w 1h. Za injectowanie czegokolwiek jest ban, jest o tym w regulaminie. Płacz off.

tenor.gif

Opublikowano

Czemu nie ma zwoju cofania umiejetnosci do G1 z P ? byl opis silnego ze daje hp od g1 ale jednak nie daje i jak teraz cofnac skilla do g1?

Opublikowano

Drogi is ? Za 30zł sms możesz kupić praktycznie cały IS exp gdzie na innych serwerach wydajesz po 50/100zł przelewem.

W regulaminie jest zakazane modyfikowanie klienta więc jeśli dostałeś bana i płacz Ci się załączył to jestem dumny że właśnie takiego gracza jak Ty pozbyłem się z serwera.

Opublikowano

Drogi is ? Za 30zł sms możesz kupić praktycznie cały IS exp gdzie na innych serwerach wydajesz po 50/100zł przelewem.

W regulaminie jest zakazane modyfikowanie klienta więc jeśli dostałeś bana i płacz Ci się załączył to jestem dumny że właśnie takiego gracza jak Ty pozbyłem się z serwera.

aż musze Ci dać lajeczka :D 

30 zł to jest dużo na is?? ty w ogóle pomyślisz zanim napiszesz cokolwiek ? Po dalszym co napisałeś jednak stwierdzam że nie.Pomijając już że chyba z 3 jak nie 5 raz piseszesz to samo to wez rozbieg (taki pożądny) o ile nie jest jeszcze za pózno. Najlepsze jest to że nie dość że ciągle te same osoby jęczą oto ile tu bugów a nie wymienią ani jednego. Masz zero argumentów ale najwidoczniej nie jesteś w stanie żadnego przetworzyć więc wyjdz i nie trzaskaj drzwami 

btw. Dark skąd zdobyć dykty i te rzeczy do ulepszania gildii? bo te bonusy które dodałeś za to by się przytuliło?

KsdzBq1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...