Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Independet napisał:

Często jest serwer off jak teraz?? ataki rozumiem?

Były problemy z hostingiem w firmie OVH ale bardzo szybko poradzili sobie z usterką.

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś może mi wyjaśnić czemu na Gladorze występują u  mnie masakryczne lagi? Wiem, że są większe spoty ale innych serwerach z wielkimi spotami nie było tego problemu.. Nie da się grać a z chęcią wróciłbym do ulubionego serwera. Wyłączyłem wszystkie opcje wizualne + zmieniłem moby na psy (z czego nie zmienia mi mobów na psy) i nic. Jakieś porady? Gram na notebooku.

Opublikowano
Dnia 26.05.2017 o 16:06, Sebaxxx20 napisał:

Ktoś może mi wyjaśnić czemu na Gladorze występują u  mnie masakryczne lagi? Wiem, że są większe spoty ale innych serwerach z wielkimi spotami nie było tego problemu.. Nie da się grać a z chęcią wróciłbym do ulubionego serwera. Wyłączyłem wszystkie opcje wizualne + zmieniłem moby na psy (z czego nie zmienia mi mobów na psy) i nic. Jakieś porady? Gram na notebooku.

Aby zmienić potwory na "Psy" musisz zrestartować klienta.

Opublikowano

Witajcie
Z okazji Dnia Dziecka Dzień Pełen Atrakcji:
1f3c5.png?Raty +50% 24h
1f981.png?Godzina 15:00 Event ZuO
2b55.png274c.png❌Godzina 18:00 Event OX
1f381.png?Drop Szkatułek Blasku Księżyca 24 godziny.

1f3ae.png?Zapraszamy Do Gry !

Opublikowano
Dnia 28.05.2017 o 23:32, DarkSince. napisał:

Aby zmienić potwory na "Psy" musisz zrestartować klienta.

Tak. Zmieniło moby  na psy ale Czarne Orki dalej są Czarnymi Orkami itd.

Opublikowano

hahah 3 reka na 7 dni a potem trzeba z IS kupic albo jakies 15 min z dropa hahaha :D nie polecam PTP serw :D

Opublikowano

Siema Darku slyszalem ze glador tonie jak tytanic i robisz reaktywacje pod nazwa malygos. Widze że się podjałeś wyzwania, ponieważ gonisz MPCforumy i mało ci już brakuje.

Opublikowano

juz chyba powinni zamknac ta prezke dark wchodzi na forum co 2 tygodnie nawet nic nie napisze graczom totalna olewka w sumie przeciez to dark since kazdy swoj serwer olewa robi ciezkie update i ma w dupie wszystko ;p

Opublikowano

serwer był fajny - nie żałuję wydanych 100zł

w metinie teraz rzadko sa wojny lub pvp -  wiekszosc graczy raczej robi misje lub  eq na bossy .

chyba za pozno wprowadzil mocne bossy i ludzie pouciekali , tak jak ja

Opublikowano
2 godziny temu, taxi2286 napisał:

serwer był fajny - nie żałuję wydanych 100zł

w metinie teraz rzadko sa wojny lub pvp -  wiekszosc graczy raczej robi misje lub  eq na bossy .

chyba za pozno wprowadzil mocne bossy i ludzie pouciekali , tak jak ja

Te bossy są mocne iks de ? dobrze wiedzieć . Sporo ludzi pouciekało dlatego, że Dark nigdy się nie nauczy tego że trzeba urozmaicać rozgrywkę a nie co 3 miechy wjebać update bez żadnej wcześniejszej zapowiedzi . Update mA być pod koniec czerwca ciekawe czy będzie .

Opublikowano
4 godziny temu, DedX napisał:

Te bossy są mocne iks de ? dobrze wiedzieć . Sporo ludzi pouciekało dlatego, że Dark nigdy się nie nauczy tego że trzeba urozmaicać rozgrywkę a nie co 3 miechy wjebać update bez żadnej wcześniejszej zapowiedzi . Update mA być pod koniec czerwca ciekawe czy będzie .

pod koniec czerwca bedzie taki update ze zamkna serwea skoro teraz gra +/- 100 graczy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
1 godzinę temu, DarkSince. napisał:

Refresh

na uj ty odswiezasz to gowno jak on juz padl ? na serwie gra 20 osob bo amsz na niego wyebane po co tutaj wchodzisz i odswiezasz ? xD a na swoim forum prawie 2 miechy temu byles gz inteligencji ;p 

Opublikowano
Dnia 31.07.2017 o 21:24, Kinow napisał:

na uj ty odswiezasz to gowno jak on juz padl ? na serwie gra 20 osob bo amsz na niego wyebane po co tutaj wchodzisz i odswiezasz ? xD a na swoim forum prawie 2 miechy temu byles gz inteligencji ;p 

Na serwerze grał ok. 200 online jak już i serwer będę trzymał do ostatniego gracza tak jak obiecałem ;-)

Dnia 1.08.2017 o 01:47, Ork Czarodziej napisał:

to dobre refreshe

dark idź tam kończyć malygosa s5

Malygos nie jest moim serwerem, ja go tylko sponsoruje ;-) 

Opublikowano
2 godziny temu, DarkSince. napisał:

Na serwerze grał ok. 200 online jak już i serwer będę trzymał do ostatniego gracza tak jak obiecałem ;-)

Malygos nie jest moim serwerem, ja go tylko sponsoruje ;-) 

co nie zmienia faktu, że jest to już 4 odsłona (5 licząc z gladorem), a niektórzy pamiętają malygosa easy przerobionego na medium, który był crapem

tenor.gif

Opublikowano
Dnia 4.08.2017 o 14:10, Ork Czarodziej napisał:

co nie zmienia faktu, że jest to już 4 odsłona (5 licząc z gladorem), a niektórzy pamiętają malygosa easy przerobionego na medium, który był crapem

No i niech będzie nawet to 10 odsłona, gracze go chcą to dostaną taki serwer :-) Widocznie fajnie im się grało skoro fanpage tak  dobrze się kręci i nie poruszajmy tematu malygosa w gladorze bo tam nie technikuje ;-) 

• 2 tygodnie później...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...