Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisałem wczoraj, że dymanie na hajs będzie. Nie wiem czemu świetna moderacja pozwoliła na tą prezentacje. W lbie się od reworku przewróciło. Gówno gównem zostanie.  Ta prezka w koszu powinna być. WIDZĘ ŻE ISU NA STRONIE NIE MA XDDDDDDDD. Ceny z kosmosu i pewnie CHYBA na czas.

Odradzam na tym gównie od g***a grać.

Opublikowano

Pisałem wczoraj, że dymanie na hajs będzie. Nie wiem czemu świetna moderacja pozwoliła na tą prezentacje. W lbie się od reworku przewróciło. Gówno gównem zostanie.  Ta prezka w koszu powinna być. WIDZĘ ŻE ISU NA STRONIE NIE MA XDDDDDDDD. Ceny z kosmosu i pewnie CHYBA na czas.

Właśnie dlatego prezentacja jest na forum, aby każdy miał możliwość wypowiedzenia się. Serwer ma IS jaki ma, kto Ci każe płacić i grać? Nie podoba się to wybierasz inny serwer, a nie płaczesz jak małe dziecko. Jeśli gracz posiada swój umysł tzw. mózg to chyba wie serwer czyi jest i czy warto dać temu komuś zarobić. Jak widać, dość dużo osób nie dorosło do takich przemyśleń.

Opublikowano

Właśnie dlatego prezentacja jest na forum, aby każdy miał możliwość wypowiedzenia się. Serwer ma IS jaki ma, kto Ci każe płacić i grać? Nie podoba się to wybierasz inny serwer, a nie płaczesz jak małe dziecko. Jeśli gracz posiada swój umysł tzw. mózg to chyba wie serwer czyi jest i czy warto dać temu komuś zarobić. Jak widać, dość dużo osób nie dorosło do takich przemyśleń.

Teraz widzisz co to za exmoderator co ma iq poniżej zera xD (lewus (lamus) )

Co do serwera widziałem, że było na starcie +1k, a jak z bugami, jest ich dużo? Czy raczej wszystko jest okej?

Jak z reklamą? chodzi o serie.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Co do serwera widziałem, że było na starcie +1k, a jak z bugami, jest ich dużo? Czy raczej wszystko jest okej?

Jak tam Predoria? XDDD Zajmij się Predorią a nie seriąxD

Opublikowano

Jak tam Predoria? XDDD Zajmij się Predorią a nie serią xD

Jaka predoria? człowieku predoria to kolejny syfix od harnasia, który upada xD

Można wiedzieć ile kosztuje full is? 

I co sądzi @DarkSince. o serwerze glador.eu który startuje w niedziele ( ten serwer 1:1 do starego gladora) (nie jest w formie to reklamy, bo glador.eu prowadzi malo doswiadczony typ)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

serwer nie jest dopracowany... spodziewałem się czegoś a czym będę mógł grać ale jednak rezygnuje 

z byle jakim eq ubijam bossa na mapie od 75 

z lwiego nie moge nic robić i specjalnie muszę trute dropić

stalka dla sury dropi słabiej niż dla innych klas, Bug z padającym WP'kiem bez konia itd 

Gracze narzekali że bossy są zbyt silne więc do 120 poziomu ułatwiliśmy potwory na expowiskach oraz bossy abyście dali rade ale widzę że niektórym nawet to przeszkadza :). Niestety wszystkim nie dochodzimy nigdy. Stalki wszystkie mają równą szanse zdobycia. To co zgłosiłeś nie są poważne bugi tylko pierdoły które dopracujemy niebawem, w nocy z soboty na niedziele dodajemy patch z grubszą ilością poprawek ;) Pozdro mordko i powodzenia na innym serwerku !

inny serwerek to metin2.sg 

nie rozumiem troche polityki naszych p serwerów... są robione dla "GRACZY" a w rzeczywistości nie są one dla graczy bo połowa rzeczy jest źle dobrana.. wbijasz np na metin2.pl metin2.sg i 90% graczy jest zadowolone z rozgrywki.. wbijasz np na taki glador i 30 % jest zadowolone ponieważ administracja robi serwer pod siebie a nie pod graczy.. a to że na facebooku dawaliśmy like pod tymi żałosnymi zdjęciami to nie zmienia faktu...

zaczynają mnie wkurwiać te reworki bo zobaczyliście że pandoraMT2 wystartowała 2 raz i miała 6 k online to od razu wszyscy EliteMT2 Glador, Divine i inne syfy które kiedyś były spoko..

mamy 2017 a Wy robicie syfy reworki serwerów które były w 2010 gdzie przez te 7 lat wszystko się zmieniło... 

wiesz jaka jest prawda? na tym Twoim serwie próbujesz upchać gówno do kibla czyli nowe rzeczy na stary serwer.. hajsu Ci mało? to idź pracować a nie robisz reworka po to żeby ludzi okradać..a jeżeli Ty nazywasz pracą robienie serwera to jesteś żalosny..

ta cała smieszna elita Surek,Perserga,Alchemik,Shake, DarkSince, Zabq powinniście mieć wszędzie bana, zakaz publikacji czegokolwiek przez nakaz sądowy.. 

już mam dość tych zjebanych reworków.. weź np Pandora na starcie było 4k ludzi a już gra mniej niż 1k albo diamond syf Persergi też nikt już tam nie gra a Twoje gówno tez upadnie po miesiącu bo nawet nie wiesz jakie ciężkie bugi masz na serwerze ;)

Mam nadzieje że na kolejny rework dostaniesz już zakaz publikacji na tym forum tych zjebanych serwerów ;)

i sie nie broń że nie zrobiłeś tego reworka specjalnie ;)

a biorąc pod uwagę zagraniczne serwery gdzie na 1 potrafi grać po 4k ludzi przez 3/4 lata i nic nie upada to My przy nich robimy nadal serwery hamachi or no hamachi 

które padają po max 3 miesiąch jak Laneris S513

ps logowanie koledze nie działa na tym syfie ;)

Przy okazji sprawdź swoją strone i zmien haslo do serwera bo jest zbyt proste jak na te czasy i się nie śmiej bo dobrze wiesz że serwer jest słaby zabezpieczony ;)

i chyba będzie trzeba wrócić na tego zjebanego PLA bo tutaj już nie ma co szukać 

jeżeli dla Ciebie praca programisty (tutaj mam na uwadze tych, którzy faktycznie piszą systemy) to nie praca, to życzę Ci, żeby przez jakiegoś wirusa Ci kompa wyje*ało

dlaczego tak dużo oszołomów nadal myśli, że IS trzeba kupować, bo zbanują konto, nie chcesz to nie kupujesz, a jak bez ISu nie można grać to piszesz negatywną opinie o serwerze i kończysz grę

p.s. sh4ke nie jest technikiem, więc o jakich publikacjach tu piszesz

tenor.gif

Opublikowano

I co sądzi @DarkSince. o serwerze glador.eu który startuje w niedziele ( ten serwer 1:1 do starego gladora) (nie jest w formie to reklamy, bo glador.eu prowadzi malo doswiadczony typ)

Nie przejmuje się tym serwer i mam to gdzieś, jestem zadowolony z swojego serwera bo mam bardzo dużo graczy i zamierzam skupić na nich i dbać o nich, jeśli gracze pójdą na gladora 1:1 to uciekną z niego szybciej niż tam poszli ;) 

Opublikowano

Tak wchodzę codziennie w poszukiwaniu serwera jakiegoś sensownego i od grubych kilku miesięcy ciągle syf.

A tu bugi a tu administracja a tu maszyna a tu coś.

W czym problem posiedzieć troszkę dłużej nad projektem i go dopracować?

Jeśli chodzi o serwer to mimo wszystko za dużo rzeczy mnie odciąga od niego.

Opublikowano

@DarkSince.
Dodaje jeszcze jak możesz szybką zmianę eq w panelu bocznym bo jest to trochę uciążliwe.
Kolejna sprawa - fajnie by przenieść panel biologa też w przycisk boczny a nie jak w quescie, jakoś tak bardziej przejrzyste i przyjemniejsze dla oka.
Rozmawiałem również z kilkoma osobami i fajnym pomysłem wydaje się wprowadzić 1 zmiankę która nosi się w eq ale przy każdej zmianie bonusu pobiera odpowiednią opłatę taka jak jest teraz, przydaje się żeby nie latać non stop do miasta a można również bonować robiąc dungi czy expiac. A ekonomia oczywiście zostaje. Dodatkowym plusem jest mniejszy syf w eq przez mase zmianek.

Opublikowano

@DarkSince.

Dodaje jeszcze jak możesz szybką zmianę eq w panelu bocznym bo jest to trochę uciążliwe.

Kolejna sprawa - fajnie by przenieść panel biologa też w przycisk boczny a nie jak w quescie, jakoś tak bardziej przejrzyste i przyjemniejsze dla oka.

Rozmawiałem również z kilkoma osobami i fajnym pomysłem wydaje się wprowadzić 1 zmiankę która nosi się w eq ale przy każdej zmianie bonusu pobiera odpowiednią opłatę taka jak jest teraz, przydaje się żeby nie latać non stop do miasta a można również bonować robiąc dungi czy expiac. A ekonomia oczywiście zostaje. Dodatkowym plusem jest mniejszy syf w eq przez mase zmianek.

Ciekawy pomysł co do zmianek na pewno przemyślimy ;)

Opublikowano

Mam problem lagi jak cholera na win 7 tego nie miałem postawiłem nowy system win 10 i takie szopki sie zaczeły moze ktoś wie jak to naprawić ?

Mam wszystkie sterowniki i dodatki system przeskanowany zero  virusów

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Wy jesteście chorzy umysłowo. 10% na umieszczenie kd +8? 

.. na te z item szopa 60% HAHHAHAHAHAHHA WY DURNIE xD

Opublikowano

Jeden wielki skoks na hajs zeby sie szybko nachapac. Jeszcze ten regulamin - Konto moze byc zbanowane bez powodu haha, smai sobie strzelacie w stope. Otoz nie moi kochani, jak ktos zaladuje spory szmal w IS a Wy go zbanujecie bez powodu, bez tlumaczenia to na Waszym regulaminie sie sprawa nie konczy, bo jestescie pod polskim prawem a nie polskie prawo pod Wami. Oczywiscie jezeli mowimy tutaj o realnych pieniadzach, wiec radze zmienic regulamin ;)

Opublikowano

Jeden wielki skoks na hajs zeby sie szybko nachapac. Jeszcze ten regulamin - Konto moze byc zbanowane bez powodu haha, smai sobie strzelacie w stope. Otoz nie moi kochani, jak ktos zaladuje spory szmal w IS a Wy go zbanujecie bez powodu, bez tlumaczenia to na Waszym regulaminie sie sprawa nie konczy, bo jestescie pod polskim prawem a nie polskie prawo pod Wami. Oczywiscie jezeli mowimy tutaj o realnych pieniadzach, wiec radze zmienic regulamin ;)

Jesteś śmieszny. Płacisz za przyjemność i możliwość spędzenia czasu na serwerze, wszystko jest ich własnością. A serwery MT2 są nielegalne :)

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Koleś naćpałeś się czy co? Jak zrobiłeś konto na serwerze, to administracja jest właścicielem serwera, zarazem kont, więc może zrobić co chce.

Zauważyłem, że piszesz pod prezentacjami "wielkie skoki na hajs" to co ty tu jeszcze robisz?

Nie lubie takich osób, wszędzie im źle xD w końcu to jest polska

Wielki pan od praw się znalazł to idź to zgłoś a nie spamisz pod prezentacjami co za serwery prawa nie łamią lol 

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Dark drop z bossów często jest gorszy niż z metków a je jednak ciężej ubić byś mógł to poprawić . Poza tym jeżeli różnica wynosi +/- 20 lvl drop jest o wiele gorszy mam takie wrażenie tak ma być czy to będzie poprawione? A i jeszcze w ogołe właściwie sztabki nie leca z metków/bossów pomimo że są pokazane w dropie . Pancerze generała dropią tylko z bossów mapa 75 i z WW trochę lipa .

Opublikowano

Pajacu naucz się spawnie i SAMEMU tworzyć serwery a nie wynajmuj do tego ludzi bo bez Lajka takim kozaczkiem to już nie jesteś xD. A co do mojego kidmoderowania byłem nim i średnio mi się widzi podleganie komuś więcej. Dobrze że masz większe IQ ode mnie XDDDDDDD

A I DODAM JAK EMMANUELS  ZEBY WARNA NIE DOSTAĆ XDD

Jak tutaj z IS'em w grze? Dropią jakieś kupony SM?

Opublikowano

Dark drop z bossów często jest gorszy niż z metków a je jednak ciężej ubić byś mógł to poprawić . Poza tym jeżeli różnica wynosi +/- 20 lvl drop jest o wiele gorszy mam takie wrażenie tak ma być czy to będzie poprawione? A i jeszcze w ogołe właściwie sztabki nie leca z metków/bossów pomimo że są pokazane w dropie . Pancerze generała dropią tylko z bossów mapa 75 i z WW trochę lipa .

Poprawiony będzie w nocnym patchu, szykujemy update od wczoraj na serwerze testowym. Lista zmian pojawi się tutaj oraz u nas na forum i pewnie na fanpage też ;)

Opublikowano

Pierwsze co rzuca mi się osobiście do poprawy to wyrównanie czasu trwania rose, błogosławieństwa i dłonie żeby po prostu łatwiej się kontrolowało kiedy co się kończy. Ustawić wszystko na 20/30 minut i po problemie.

Kolejna sprawa dodać chociaż 3-4 zapisywania pozycji, zamysł fajny żeby bez tego było bo nie będzie wrednego kampienia na bossach i metinach ale troszkę jednak męczy brak chociaż kilku zapisów nawet 2-3 zapisy i będzie ok.

Brak autopotek troszeczkę męczy chyba że są w dalszym etapie gry gdzieś.

Napewno jeszcze dorzucenie pod "X" własnych bonusów postaci bo tego brakuje na takim serwerze.

Dodać niekończącą się potkę 50-60 na bieganie. Nie zniszczy to w żaden sposób serwera a tylko pomoże graczom.

A NO I:

WIELKIE GRATY za zmianki które trzeba kupować SUPER POSUNIĘCIE może yangi będą coś warte wreszcie na serwerze. 

Szkoda tylko że z broniami 75 zrobiliście taki gnój. Już jest ich zalew na serwerze. Zaraz ludzie zaczną je wywalać a to chyba nie tak powinno być. Wielka szkoda tutaj!

Zapisywanie lokalizacji, bonusy, statystyki wszystko zostanie wprowadzone właśnie zaczynamy pracę nad tym.

Podstawowe fryzury do NPC dodaj !!

Dość, że tylko z is to jeszcze najgorsze jakie mogłeś wybrać

Dodamy fryzury podstawowe do npc.

Dziekuje

Tylko, ze jest jeden problem.

Nie grałem od wczoraj, dzisiaj chce wejść na konto ban ! Za co ?

Klienta mam czystego prosto z downloadu, spatchowałem tylko klienta i za to dostałem bana?

Proszę o jakąś odpowiedź

Opublikowano

Serwer tylko nosi nazwe Glador i pod żadnym kątem nie przypomina starego dobrego Gladora.

Jak to możliwe że mam full Nieumarli i nie moge poskładać Bossa na mapie do 100lv?

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Koleś naćpałeś się czy co? Jak zrobiłeś konto na serwerze, to administracja jest właścicielem serwera, zarazem kont, więc może zrobić co chce.

Zauważyłem, że piszesz pod prezentacjami "wielkie skoki na hajs" to co ty tu jeszcze robisz?

Nie lubie takich osób, wszędzie im źle xD w końcu to jest polska

Wielki pan od praw się znalazł to idź to zgłoś a nie spamisz pod prezentacjami co za serwery prawa nie łamią lol 

Idz do sie pajacu naucz pisac najprostsze skrypty i sklej tam, bo Ty akurat najmniej powinienes sie wypowiadac miernoto :) To, ze serwer jest ich wlasnoscia nicn ie zmienia - Prowadzac serwer, prowadza rowniez uslugi, ktorymi jest mozliwosc gry na serwerze. Placac realna walute za takowa usluge jestes konsumentem i kazde bez podstawne zablokowanie twojego konta jesli nie zlamalo ono regulaminu jest jak najbardziej odpowiednia sprawa do rozpatrzenia rzecznika praw konsumenta :) Ludzie prowadzacy serwer maja zarejestrowana firme i normalnie odprowadzaja podatki z is takze jest to normalna firma dajaca uslugi o ktorych wczesniej wspomnialem. Wiekszosc takich kretynow jak Ty sie smieje, bo jestescie banda gowniarzy, dla ktorych internet to krolestwo bezkarnosci, ale tak nie jest :) Wszedzie tam, gdzie pakujesz swoje pieniadze, realne pieniadze i bez przyczyny tracisz dostep albo je, masz prawo oto walczyc i je odzyskac. Regulaminy tego typu serwerow sa smieszne, bo mysla ze sa poand prawem a takie cebule jak Ty to lykaja a tak nie jest :) Z reszta, co bede tlumaczyl dla takiego zera jak Ty. Internet w kwesti prawnej niczym nie rozni sie od realnego spoleczenstwa, bo na dzien dzisiejszy rowniez tworzy spoleczenstwo. Kazdy sie smieje, ma beke i czuje sie bez karny w internecie, dopoki mu pozew nie przyjdzie ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...