Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się spora ilość bossów na mapach, ale jaki jest ich resp i czy jest gdzieś mapa z zaznaczonymi respami? Bo jednak ktoś kto nie lubi bet będzie miał trudniej, a jak ktoś grał na becie jesli takowa była to będzie miał głupią przewagę na starcie. 

A no i nie wyczytałem nic na temat prywatnego DT. Jest takowe? A jeśli tak to czy trzeba mieć na nie przepustkę, kasę czy nic? :v

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mialem nie hejtować w poście poprzednim. Zobaczyłem ceny ISu i stwierdziłem że admin dymać będzie na hajs. Teraz nie polecam.

Każe ci ktoś korzystać z is-a ? 

Kiedy oficjalny klient?

Klient dostępny do pobrania:

http://glador-mt2.pl/download

Dobry serwer grałem na becie polecam !!

Mialem nie hejtować w poście poprzednim. Zobaczyłem ceny ISu i stwierdziłem że admin dymać będzie na hajs. Teraz nie polecam.

Duzo zeczy z isu jest dostepne w grze które mozna wydropić z bossów lub metków

Nie odstraszaj potencjalnych graczy serwer naprawdę spoko

Dokładnie

Podoba mi się spora ilość bossów na mapach, ale jaki jest ich resp i czy jest gdzieś mapa z zaznaczonymi respami? Bo jednak ktoś kto nie lubi bet będzie miał trudniej, a jak ktoś grał na becie jesli takowa była to będzie miał głupią przewagę na starcie. 

A no i nie wyczytałem nic na temat prywatnego DT. Jest takowe? A jeśli tak to czy trzeba mieć na nie przepustkę, kasę czy nic? :v

Respy bossów są losowe respią się w różnych miejscach,beta testy zakończyły się wczoraj jest ogólne DT i prywatne nie trzeba żadnej przepustki i kasy wchodzisz za free 

A jak z marmurkami poli? Będą niedrogo do kupienia? I czy zwój na zmiane profesji będzię dostępny?

Marmurki kupujesz w panelu gracza po 5 kk a zwój zmiany profesji tylko w is 

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano

Na takiego Gladora długo czekałem, może z poprzednim łączy go mało, ale myślę że nowa administracja poprowadzi go ku wyżynom Metin2. 

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Gdzie widziałeś ceny w is ? Skoro nie był ustawiony jeszcze .

Jasne masz 2 opcje, zwykłe oraz prywatne dt.

Opublikowano

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

17. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

To musi się znaleźć w prezentacji.

Opublikowano

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

17. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

To musi się znaleźć w prezentacji.

Okej już ogarniam.

Opublikowano

41246388171560455881.jpg

Dlaczego strona jest niezabezpieczona ? i ts wam nie śmiga 

Dark odblokuj pw chodzi o przelew pieniężny dla ciebie a nie ma jak sie z tobą skontaktować 

Opublikowano

Nastepny kotlet ktory jedzie na bajerze nazwy serva i mysli ze sie znowu wybije.

Nie polecam ze wzgledu na wczesniejsze projekty tego goscia.

Mysle ze padnie bardzo szybko.

Wyjdź stąd i nie wracaj ty już dawno upadłeś i do dziś nie potrafisz się podnieść ilorazem twojej inteligencji

O której będzie włączona rejestracja ?

Haha nawet mnie nie znasz pajacyku wiec shut up i liz tylek dalej administracji, tylko nie zapomnij potem plakac ze server nie dziala po 2 dniach.
Opublikowano

41246388171560455881.jpg

Dlaczego strona jest niezabezpieczona ? i ts wam nie śmiga 

Dark odblokuj pw chodzi o przelew pieniężny dla ciebie a nie ma jak sie z tobą skontaktować 

Nie obsługuje żadnych płatności po za stroną. 

Opublikowano

Serwer to samo co pandora, jedyne co ma to fejm...

Nie zdziwcie się na starcie dużej ilości graczy a za tydzień administracji już nie będzie  :)  :((

Miłej gry  :v 

Zajebisty.

Opublikowano

Nastepny kotlet ktory jedzie na bajerze nazwy serva i mysli ze sie znowu wybije.

Wyjdź stąd i nie wracaj ty już dawno upadłeś i do dziś nie potrafisz się podnieść ilorazem twojej inteligencji

Haha nawet mnie nie znasz pajacyku wiec shut up i liz tylek dalej administracji, tylko nie zapomnij potem plakac ze server nie dziala po 2 dniach.

Pajacyka to wśród znajomych sobie poszukaj głąbie je.bany jak masz jakiś problem to dawaj na ts ciulu 

Opublikowano

Pajacyka to wśród znajomych sobie poszukaj głąbie je.bany jak masz jakiś problem to dawaj na ts ciulu 

Dobrze że sam pokazujesz poziom graczy tego serwera  ;) 

Zajebisty.

Opublikowano

Powodzenia ze startem i nie zawiedźcie graczy. :P

Osobiście nic mnie nie zachęciło ale z pewnością ktoś zagra.

A jeśli postoi długo to i się przekonam do zagrania. 

Pozdrawiam. ^^ 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Kalo masz szkole po szkole ? 

Opublikowano

Kalo masz szkole po szkole ? 

xD

Zajebisty.

Opublikowano

I co bede sluchal twojego pisku na ts? ;D
Opublikowano

Przecież to coś prędzej czy pózniej padnie , jedyny + dla którego ludzie wbiją na serwer to nazwa ... A tak to nic nie przypomina starego gladora tylko malygosa :D 

Opublikowano

Szmery bajery damskie rowery git parówa musztardówa krętki nakrętki klamory dętki tu sie sprzedaje tu się kupuje spi.erdalaj gnoju bo cię opluje tyle w temacie na twoim poziomie  :D

Opublikowano

Szmery bajery damskie rowery git parówa musztardówa krętki nakrętki klamory dętki tu sie sprzedaje tu się kupuje spi.erdalaj gnoju bo cię opluje tyle w temacie na twoim poziomie :D
Zobacz pajacu jaki ty poziom prezentujesz hahahahahahahaah
Opublikowano

Coś nie działa ten wasz DL na stronie, albo aż takie macie przeciążenie

Download jest z 2 hostingów, Google Drive oraz Mega.nz i nie możliwe jest to aby było tam przeciążenie.

Opublikowano

Coś nie działa ten wasz DL na stronie, albo aż takie macie przeciążenie

Download jest z 2 hostingów, Google Drive oraz Mega.nz i nie możliwe jest to aby było tam przeciążenie.

Mega mi przerywa przy 60% a Google wgl nie zaczyna pobierac

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...