Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador [Dedyk] [Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś nie działa ten wasz DL na stronie, albo aż takie macie przeciążenie

Download jest z 2 hostingów, Google Drive oraz Mega.nz i nie możliwe jest to aby było tam przeciążenie.

I jak?

Będzie działał klient z bety czy pobierać nowy ?

• Odpowiedzi 671
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Download jest z 2 hostingów, Google Drive oraz Mega.nz i nie możliwe jest to aby było tam przeciążenie.

I jak?

Zalecam pobrać nowy gdyż nie robiłem pełnego update do klienta bety bo byłby zbyt duży.

Opublikowano

Szmery bajery damskie rowery git parówa musztardówa krętki nakrętki klamory dętki tu sie sprzedaje tu się kupuje spi.erdalaj gnoju bo cię opluje tyle w temacie na twoim poziomie  :D

Poćwicz trochę bo to takie 2/10.

Zajebisty.

Opublikowano

I jak?

Zalecam pobrać nowy gdyż nie robiłem pełnego update do klienta bety bo byłby zbyt duży.

To pobieram ;)

Opublikowano

Jedyny minus na tą chwilę to brak petów i  pasów nad czym ubolewam,reszta wydaję się całkiem spoko  możliwe że zawitam .

Opublikowano

Widze ze same hejty, ale mysle ze bedzie na + tym razem bo jest duza roznica miedzy wtedy jak pierwszy raz startowal a teraz, wiec zamiast hejtowac, to sami wbijcie i zobaczcie jak jest. no to co ze hajs leci od 80lvl? tylko hejtowac potraficie i tyle, moze niech ktos z was zrobi sam serwer zobaczymy czy bedzie zayebisty. 

Opublikowano

Powiedzcie mi czemu mi forum nie działa od startu beta testów, i na głównej stronie nie działa mi grafika. Ponadto próbowałem wejść na bete i założyłem chyba z 1000 kont i żadne nie działa + potwierdzanie e-mail...

:)

Opublikowano

Czy w IS będą kd+9?

Będą ulepy w IS?

Zawitam bo i tak nie ma na czym tymczasowo grać.

ps: czemu email potwierdzający jest maly*osa?

bo to kolet i jebnie szybciej niz myslisz xD

No na glador to ja akurat grałem i są to 2 różne serwery panowie :)

Jeden pisze, że kotlet, drugi, że całkiem inny serwer. Jak to jest? xD

Konta z bety usunięte?

tenor.gif

Opublikowano

Powiedzcie mi czemu mi forum nie działa od startu beta testów, i na głównej stronie nie działa mi grafika. Ponadto próbowałem wejść na bete i założyłem chyba z 1000 kont i żadne nie działa + potwierdzanie e-mail...

Przeglądarkę wyczyść i usuń plik

Systemowy Dysk -> Windows -> System32 -> drivers -> etc -> Host (czy cuś takiego)

Opublikowano

Bronie na 75lv gdzie dropia ? :)

Edit@@

Kiedy rejestracja bedzie dzialac ?

Ripper

Niebieska śmierć

Z kazdej szkaty leci losowa broń na 75lvl

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Jak ten serwer wypali w 60% to będzie dobrze. Iks k***a de jednym słowem bo rework po raz setny nie może być dobry. Noł ofens

Opublikowano

Jak ten serwer wypali w 60% to będzie dobrze. Iks k***a de jednym słowem bo rework po raz setny nie może być dobry. Noł ofens

To nie jest typowy rework, serwer zmienił się diametralnie.

Opublikowano

65605538282835589457.jpg

Dlaczego mam taki błąd jak odpale patchera ?

1. Usuń pliki .epk i .epx(przez które wyskakują błędy) z folderu pack w cliencie np.root potem spatchuj clienta.
2. Zainstaluj grę na innym dysku.
3. Uruchom jako administrator oraz ze zgodnością z Windows XP SP3
4. Pobierz na nowo clienta/patcher.

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

To nie jest typowy rework, serwer zmienił się diametralnie.

Zobaczymy mam nadzieje ze nie będziecie mieli kompletnie w dupie serwer to znaczy gm wbije raz na tydzień napisać że jest liczymy na eventy na wsparcie w grze i pomoc administracji 

Opublikowano

65605538282835589457.jpg

Dlaczego mam taki błąd jak odpale patchera ?

Dwa rozwiązania dla zwykłego użytkownika:

Reinstall systemu lub stworzenie nowego użytkownika i uruchomienie klient z jego poziomu

Jeżeli kumasz coś więcej, to problem polega na tym, że przy jakimś "sprzątaniu" usunąłeś linker do appdaty ze zmiennych środowiskowych systemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...