Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP] [Rework]

Gość Ironia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanko będzie do serwera dodany jakieś fajne nowości ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam takie pytanko będzie do serwera dodany jakieś fajne nowości ?

Igrek pisał, że za tydzień dodamy coś nowego, aczkolwiek spotkaliśmy się ze słabym odzewem graczy, ponieważ niektórzy stoją jeszcze na 130 lvl`ach itd.

Możliwe, że przesuniemy to na trochę później, chociaż jest to kwestia ustaleń.

Opublikowano

Więc tak. Po dzisiejszej przerwie jest Duzo Lepiej...

Ale ale ale ale....

Dagger dalej napierdala jak szalony..

Mam wymaxowanego BM z FULL Isem MIsje skonczone+ All runki 6/7 Luda/INTA i Bije daggerowi sferke na krycie 130k

Przy czym Dagger bije w chuy duzo z hita a Chmurka 170k bez kryta. Kryt 330+

Gdzie mam łacznie 434k HP... Dagger jak najszybciej musi zostac znerfiony minimum o 30% Bo inaczej nie widze sensu w PVP a hp w MMAX EQ  Dalej jest za mało..

Pozdrawiam i Licze że jutro coś z tym zostanie zrobone... Tu na Predori jest to samo co an Glador Gdzie Dagger napierd jak szalony, bo nie były pliki Edytowane i lvl Dawał mu strasznie duzo dmg do Chmurki..

Tu jest to samo. Ogólnie zapraszam na serwer Bo warto Pograc. Lecz Powiem to jeszcze raz !! Dagger musi dostac nerfa z 30% Bądz zmniejszyć znacznie DMG Chmurki. Tyle w Temacie- Co do tego nie widze żadnych zmian. Aż przykro an to patrzeć..

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

a ja gdzieś napisałem że każdy ma problemy? Za pewne na normalnym internecie od orange czy innego czegoś nie będziesz miał problemów, ale ja mając prywatną sieć a dodatkowo korzystając z prawie każdego VPN na premce, ten sam problem, no fakt na mobilnym internecie śmiga ale jak na kompa to za słaby net. 

A Ty lepiej zamknij drzwi za sobą bo Twoja wiedza jest tak niska na ten temat że jej nie dostrzegam.

Wyslij mi swoje IP tutaj albo na forum (Igrek)

Opublikowano

a ja gdzieś napisałem że każdy ma problemy? Za pewne na normalnym internecie od orange czy innego czegoś nie będziesz miał problemów, ale ja mając prywatną sieć a dodatkowo korzystając z prawie każdego VPN na premce, ten sam problem, no fakt na mobilnym internecie śmiga ale jak na kompa to za słaby net. 

A Ty lepiej zamknij drzwi za sobą bo Twoja wiedza jest tak niska na ten temat że jej nie dostrzegam.

Kiedy łaskawie dagger bedzie miał nerfa?

Kiedy będzie normalny Balans? Nie zrobisz tego dziś to radze ci zamknąc serwer. Po 2 IS doe xpa jest nie potrzebny na chuya go dałes do IS? Dla samego szmalu czy jak?

Kompletnie nic nie robisz.

Nonusy w eq wgl nie przemyslane.. Osłabiłeś tym postacie Magiczne.  Mam nadzieje że dziś coś zrobisz. Bo niby od Piątku do Niedzieli Cie nie ma... Więc radze dupe ruszyć teraz.

Jeśli tego ei zrobisz To zamykaj serwer. Bo w chuy ludzi odchodzi

Kolejna sprawa jak dałeś AutoSkile To Ochronka nie działa..

Następna rzecz to BM nie Opłaca się grać bo chuya robi w pvp- WP ma go na 2 skile, Dagger-Chmurka. Mental 2- skile. Jest tego strasznie duzo do wymieniania...

Jak dla mnie Healer również jest do pizdy jak i BODY.

Na chwile obecną Nie polecam ładować w IS Przy Full isie różnica jest 10k z skila.

Mase ale to mase Bugu..

Można Bugować Biologa z misjami po przez zmiane CH! Można bugować Pierscienie PvP jak i ExP. IS DO Expa jest wgl nie potrzebny..

Drop Yang jest w chuy Mały z mobów nie lecą sztabki tylko z danga muszle gdzie dropimy sztabki.. Kasy w chuy ubywa...

Gospodarka serwera Sięga dna.. Serwer postawiony na Zarobek 2-3 tygodniowy. Dziś [TECH]Igrek Takie UPDATE robił że popierdolił wszystkie pliki po nizkały pety bonusy z peta przechodziły an runki, znikały tarcze.

No ale po 3  wyłączeniu  serwera Jakos to naprawił.

Administracja serwera nic sobie z balansu nie robi. Pisząc dziś z [A]Ironia- o tym że jest chuyowy balans nie da sie grać Odpowiedziała- Uwaga Cytat " Ja wiem że jest chuyowy balans", Igrek musi coś z tym zrobić.

Jak widać Zrobił i gówno dało.... Nie polecam Do puki nie zrobią tego serwera jak się należy Peace!

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Kiedy łaskawie dagger bedzie miał nerfa?

Kiedy będzie normalny Balans? Nie zrobisz tego dziś to radze ci zamknąc serwer. Po 2 IS doe xpa jest nie potrzebny na chuya go dałes do IS? Dla samego szmalu czy jak?

Kompletnie nic nie robisz.

Nonusy w eq wgl nie przemyslane.. Osłabiłeś tym postacie Magiczne.  Mam nadzieje że dziś coś zrobisz. Bo niby od Piątku do Niedzieli Cie nie ma... Więc radze dupe ruszyć teraz.

Jeśli tego ei zrobisz To zamykaj serwer. Bo w chuy ludzi odchodzi

Kolejna sprawa jak dałeś AutoSkile To Ochronka nie działa..

Następna rzecz to BM nie Opłaca się grać bo chuya robi w pvp- WP ma go na 2 skile, Dagger-Chmurka. Mental 2- skile. Jest tego strasznie duzo do wymieniania...

Jak dla mnie Healer również jest do pizdy jak i BODY.

Na chwile obecną Nie polecam ładować w IS Przy Full isie różnica jest 10k z skila.

Mase ale to mase Bugu..

Można Bugować Biologa z misjami po przez zmiane CH! Można bugować Pierscienie PvP jak i ExP. IS DO Expa jest wgl nie potrzebny..

Drop Yang jest w chuy Mały z mobów nie lecą sztabki tylko z danga muszle gdzie dropimy sztabki.. Kasy w chuy ubywa...

Gospodarka serwera Sięga dna.. Serwer postawiony na Zarobek 2-3 tygodniowy. Dziś [TECH]Igrek Takie UPDATE robił że popierdolił wszystkie pliki po nizkały pety bonusy z peta przechodziły an runki, znikały tarcze.

No ale po 3  wyłączeniu  serwera Jakos to naprawił.

Administracja serwera nic sobie z balansu nie robi. Pisząc dziś z [A]Ironia- o tym że jest chuyowy balans nie da sie grać Odpowiedziała- Uwaga Cytat " Ja wiem że jest chuyowy balans", Igrek musi coś z tym zrobić.

Jak widać Zrobił i gówno dało.... Nie polecam Do puki nie zrobią tego serwera jak się należy Peace!

Ty to jednak taki dedektyw bugów jesteś.

Ile ludzi na serwerze gra?

Opublikowano

Co wy chcecie dodać nowego? Na każdym serwerze a szczególnie waszym to samo... zero innowacji i ciekawych rozwiązań... Jakie 1k graczy hahaha pokaż mi gdzie to 1k jest ;)

Opublikowano

Co wy chcecie dodać nowego? Na każdym serwerze a szczególnie waszym to samo... zero innowacji i ciekawych rozwiązań... Jakie 1k graczy hahaha pokaż mi gdzie to 1k jest ;)

Puknij się dwa razy w głowę, bo takiego debila jeszcze nie widziałem.

Pozdrawiam.

Co do serwera jest całkiem spoko. 

Aktualizacje mają być w najbliższym czasie.

Opublikowano

Puknij się dwa razy w głowę, bo takiego debila jeszcze nie widziałem.

Pozdrawiam.

Co do serwera jest całkiem spoko. 

Aktualizacje mają być w najbliższym czasie.

Powiedz mi co wyróżnia ten serwer od innych? Pokaż mi jakieś innowacje co są wprowadzone... jedyne co ich wyróżnia to Administracja (kijowa) i nazwa ;)

Na serwerze na 100% nie ma 1k graczy a jeśli jest to niech Administracja podeśle screena (z prawdziwą ilością nie podkręconą) z ilością graczy w godzinach szczytu.

Opublikowano

~1k

@up

jesteś ostatnią osobie, której musimy coś udowadniać 

Opublikowano

~1k

@up

Hehe ^^ >1000 ;) A co z tą komnatą metinów bo czekam na nią i czekam... eq na 200lv skończone ;) i tak lipa 

Opublikowano

~1k

@up

Hehe ^^ >1000 ;) A co z tą komnatą metinów bo czekam na nią i czekam... eq na 200lv skończone ;) i tak lipa 

W ch**u mam warna xD

Zamkniesz ten ryj pa***u roz*****y bo ciagle spamujesz tylko tym ****ym swoim bulem dópy k***a.

Wkurwiasz kazdego w tej prezentacji i jakbys D****U T***Y nie rozumiał BAN ZA WYKORZYSTYWANIE BUGÓW k***a i***to j****y jest na stałą blokade. 

Nie podoba Ci się serwer to skończ oczerniać administracje. Dziwie sie jak @Pawemol13 mógł cię przyjąc na posadę., przecież to twój kolega jak to pisałeś w podaniu na TGM xD

Opublikowano

5X bryłek użytych i mi 500kk dało gratuluje i 1kkk w dupe 

Opublikowano

5X bryłek użytych i mi 500kk dało gratuluje 

no bo bryłka daje 100kk jedna 

No to gratuluje bo kupowałem bryłki w innym królestwie a wy cen nie zmieniliście i zamiast 100 płaciłem 300 więc szkoda gadać.....

Opublikowano

~1k

@up

W ch**u mam warna xD

Zamkniesz ten ryj pa***u roz*****y bo ciagle spamujesz tylko tym ****ym swoim bulem dópy k***a.

Wkurwiasz kazdego w tej prezentacji i jakbys D****U T***Y nie rozumiał BAN ZA WYKORZYSTYWANIE BUGÓW k***a i***to j****y jest na stałą blokade. 

Nie podoba Ci się serwer to skończ oczerniać administracje. Dziwie sie jak @Pawemol13 mógł cię przyjąc na posadę., przecież to twój kolega jak to pisałeś w podaniu na TGM xD

Cieszy mnie twoja konstruktywna opinia na mój temat.

Mam prawo do oceny serwera, administracji jako gracz ;) do tego ten temat powstał... by napisać swoją opinie/zdanie na temat serwera.

A jak tobie to przeszkadza i cie BOLI to nie czytaj tego i olewaj ;)

Serwer to totalne DNO z brakiem jakich kol wiek nowości... takich serwerów jest multum z niczym nowym... ;)

Opublikowano

~1k

@up

W ch**u mam warna xD

Cieszy mnie twoja konstruktywna opinia na mój temat.

Mam prawo do oceny serwera, administracji jako gracz ;) do tego ten temat powstał... by napisać swoją opinie/zdanie na temat serwera.

Serwer to totalne DNO z brakiem jakich kol wiek nowości... takich serwerów jest multum z niczym nowym... ;)

Jeżeli to DNO to jako szanujący się człowiek nie traciłbyś czasu na komentowanie tego. Ten czas mógłbyś wykorzystać na samodoskonalenie siebie, treningi, książki, spotkania ze znajomymi, spędzenie czasu w innej grze, zagranie na innym serwerze, obejrzenie wiadomości, zobaczenie nowego filmu, pójście do kina, rozerwanie w klubie, wycieczkę do Kambodży, znalezienie złotego środka, skończenie gimnazjum, wyjazd na narty na lodowiec, obejrzenie meczu w telewizji, pokibicowanie skoczkom narciarskim, przerobienie zdjęć na mema, obejrzenie nowego filmu ulubionego youtubera czy też odpoczynek.

Ale ja Tobie proponowałbym samobójstwo.  Przynajmniej oszczędzisz nerwów osób które muszę czytać Twoje wypociny.

Polecam serwer jak najbardziej.

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Właśnie o to chodziło, kto napisał, że stawiamy na miliard innowacji?

Ludzie piszą, że w końcu jakiś serwer, na którym nie ma pierdyliard dodatków.

Więc jeżeli nie masz się o co przyczepić, to idź coś zjedz. 

Od jakiegoś czasu nurtuje mnie pytanie.. Czy w teamie jest Harnaś? Bo po tym

, wydaje mi się że tak ;v. Raczej każdy wie jak on ma na imie :X i że zna się bardzo dobrze z Tak3Me.

Igrem ma na imię piotrek, nawet jest na grupie Facebookowej Predorii, myślisz, że tylko harnaś ma na imię piotrek na tym świecie? :D

Opublikowano

, wydaje mi się że tak ;v. Raczej każdy wie jak on ma na imie :X i że zna się bardzo dobrze z Tak3Me.

Nie ma go w teamie 

Igrem ma na imię piotrek, nawet jest na grupie Facebookowej Predorii, myślisz, że tylko harnaś ma na imię piotrek na tym świecie? :D

Nieładnie tak kłamać.

Prezentacja serwera średnia.

Jedyne co mi się podoba to sety.

Nie polecam ze względu na administrację.

Opublikowano

Taki serwer może postawić KAŻDY KTO MA MINIMALNĄ WIEDZĘ NA TEN TEMAT :) więc powiedz mi czemu właśnie ten serwer a nie inny ;)

A meritum tego jest takie, że taki "NAJLEPSZY SERWER EASY/PVP" może postawić praktycznie KAŻDY :)

Udowodnijcie, że nie ma harnasia w teamie ;) Da się to łatwo udowodnić heh :)))))

Opublikowano

Taki serwer może postawić KAŻDY KTO MA MINIMALNĄ WIEDZĘ NA TEN TEMAT :) więc powiedz mi czemu właśnie ten serwer a nie inny ;)

A meritum tego jest takie, że taki "NAJLEPSZY SERWER EASY/PVP" może postawić praktycznie KAŻDY :)

Udowodnijcie, że nie ma harnasia w teamie ;) Da się to łatwo udowodnić heh :)))))

Dlaczego mają udowadniać, że nie mają kogoś w teamie?

Cywilizowani ludzie najpierw udowadniają swoje tezy. To tak jakbym napisał Ci, że jesteś, nie wiem, złodziejem i Ty masz się z tego tłumaczyć, bo inaczej tak jest. 

https://pl.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_ignorantiam

Nie wbiłem na serwer z powodu braku czasu i średniej prezentacji, serwer również nie jest jakiś wybitny - przeciętniak z tego co widzę, za kilka miesięcy pewnie upadnie jak większość, ale do tego czasu można się zabawić - to jest w końcu easy, więc w/e - kto co woli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...