Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP] [Rework]

Gość Ironia.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydaje mi się, że i tak sporo ludzi ucieka.

Odrzucacie nowości, jak i te wizualne, miłe dla oka.

Wypisze kilka:

Brak balansu.

Wyzualna zmiana miast.

Nowe misje.

Nowe systemy.

Cokolwiek by zachecic graczy do zostania na dluzej.

Ps. Drop yang jest fatalny, a sporo trzeba na ulepszanie EQ na max.

Opublikowano

Jednak to nie ta sama predoria, co kiedys, na tamtej sie przyjemnie gralo, tutaj juz nie jest tak fajnie, system lowienia stary byl 3x lepszy niz ten zjebany, na 10 zarzucen wedka moze raz wyciagnie skrzynie, do tego nie dopracowany is na stronie. Na starej predorii mozna bylo kupic wszystkie runy za jednym zamachem, tutaj tylko JEDNA i to na moby ? do tego puste zakladki bez zadnych przedmiotow np. Dopalacze (nic tam nie ma). Sa dwa dungi ze starej predorii, a trzeci ? (co to za jakis smieszny cyklop), nie ma wiezy z metkami 180 podobno...

Mam sentyment do tego servera, jezeli chodzi glownie o ludzi i czas spedzony na serwerze (BYŁ to jeden z niewielu serverow na ktorych mi sie przyjemnie gralo) dlatego tez bede tu gral, ale juz nie bedzie tak fajnie jak na starej predorii. Na koniec dodam ssa, moze sa tu jakies dropy, ktorzy mnie kojarza ze starej predorii, wtedy odzywac sie do mnie ;)

70332564129855872531.jpg

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Co to wgl jest... Zeby wchodzinna dungi za rangę.. Totalny bezsens.

No nie? Lepiej zeby można było całkiem za darmo na nie wchodzić. 

Opublikowano

Up wyjdź i nie wracaj, po twoich opowiadaniach widać że nie byłeś nawet na serwerze. Wbijam max i zobaczysz po mapach, ile jest ludzi..

Wbiłem maxa, wyśmiałem serwer, skończyłem grę na tym DNIE! :)

Faktycznie na serwie jest trochę bugów.

"trochę" hahahahaha

Opublikowano

Ludzie odchodza ja nawet full ninji z max eq isem full i runami nie moge za 30zl sprzedac gdzie sam kostium w is kosztune 20zl :D

Opublikowano

Ludzie odchodza ja nawet full ninji z max eq isem full i runami nie moge za 30zl sprzedac gdzie sam kostium w is kosztune 20zl :D

Eeee tam ja tam dzięki BUGU przez ZRYTĄ ADMINISTRACJĘ zarobiłem ponad 2k sm na samych owockach nic nie tracąc praktycznie heh ^^

Ale przecież tam gra 1k graczy.. licząc boty, sklepy (drugie postacie graczy)...

Opublikowano

co raz mniej osób na serwerze, miasta wieją pustkami.

Czasami znajdzie się tylko kretyn który bije tych, co wychodzą z dunga u kowala.

Grało się fajnie do czasu.. 

Opublikowano

Czasami znajdzie się tylko kretyn który bije tych, co wychodzą z dunga u kowala.

Coś ty... na serwerze jest multum graczy... aż kanały są pełne :D

Predoria [*]

Będzie jakaś aktualizacja do 250lv? :D

Opublikowano

Predoria [*]

Zaaktualizuj sobie mózg, bo po twoim pisaniu widzę, że jesteś bardziej spierdolony niż ten serwer.

Opublikowano

Predoria [*]

Zaaktualizuj sobie mózg, bo po twoim pisaniu widzę, że jesteś bardziej spierdolony niż ten serwer.

Potwierdzam, gościu chyba ma jakiś wjazd na banie, albo ucisku na mózgu dostał, non stop coś spina o ten serwer. 

Niech idzie płakać gdzieś dalej, wyśmiali go na SB jak dobrze pamiętam i poszedł. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Lepiej pograć tutaj do końca nic wymieniać się eq za eq na innym serwerze. Bo prędzej czy później następny serwer padnie. A ktoś nie da wam jakiegoś dobrego eq na pl czy tam np. Na Vesterisie czy coś. Ludzie ogarnijcie, to jest tylko rozrywka. Ja na każdym serwerze gram sam, nikt mi nie pomaga, nie ""nołlajfie'' xD gram sobie na spokojnie od początku serwera. Jestem osobą która pracuje i poświęcam codziennie 2-3h czasem 1h a czasem wgl i zostało mi 5 itemow do przerobienia na max, z 185lvl na 200lvl. Nie jestem jakimś super ekstra graczem ale ten serwer nie jest dla mnie zły. Jest dobry, nie spotkałem ani jednego buga, jedyna rzecz jaka mnie denerwuje to jest to jak chce zmienić CH na ch1 i wywala czasem. Aktualizacji też nie ma co robić po 2-3 tyg serwera bo to jest bezsensu. Trzeba też dać szansę nowym graczom. Jak macie narzekać to idźcie na inny serwer i nie placzcie ja zostaję do konca.

Ps. Będzie jutro ten sklep żeby można było coś kupić za predorianki?

Pozdrawiam serdecznie

erfgreg.png

Opublikowano

Predoria [*]

Będzie, Igrek siedzi obecnie nad kilkoma sprawami, które zostaną wprowadzone przy następnej aktualizacji.

W dodatku na forum można składać propozycje odnośnie aktualizacji - ah, zapomniałam, że masz bana.  :lenny: 

P.S dzisiaj było 800 online, więc nie pierdziel farmazonów dziecko drogie.

Ps. Będzie jutro ten sklep żeby można było coś kupić za predorianki?

Damy dzisiaj oficjalną informację odnośnie predorianek. 

Opublikowano

Predoria [*]

Potwierdzam, gościu chyba ma jakiś wjazd na banie, albo ucisku na mózgu dostał, non stop coś spina o ten serwer. 

Niech idzie płakać gdzieś dalej, wyśmiali go na SB jak dobrze pamiętam i poszedł. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wyśmiali mnie na Shoutboxie hahahahahahah o kur** nie no :D Jeśli dla Ciebie płaczem jest to, że ktoś wyraża swoje zdanie na dany temat to weź rozbieg i pier***nij beretem w ścianę ;) Powinno w miarę pomóc... chyba, że to stan krytyczny już u Ciebie... ;')

Grajcie dalej na tym ścierwie ^^ wydawajcie HAJS a Harnaś was na sucho do tygodnia wyrucha ^^

Dlaczego nie przyznacie, że Igrek to harnaś? ;) Bo prezka z MPCForum zniknie? Lepiej okłamywać "graczy" napisałbym nie miło, ale nie chce warna ^^

Opublikowano

Witajcie, krótka informacja na temat tego, co zostało dziś wprowadzone.

Wielu z Was zmagalo się z problemem, że nie dostało bonusów od biologa, inni natomiast, że mogli je sobie zbugować. Szukałem długo pomysłu jak to rozwiązać, by na stałe problem został usunięty, dlatego zresetowane zostały wszystkie bonusy, jakie są przypisane do Waszych postaci.

Teraz, gdy zalogujecie się po przerwie na serwer, otrzymacie wszystkie bonusy za misje biologa/polowania na kamienie metin (o ile oczywiście je wszystkie ukończyliście) i dzięki temu będziecie mieli poprawną ilość bonusów, bez znaczenia, czy mieliście ich wcześniej za mało, czy za dużo. Co oznacza również, że jeżeli ktoś jest w trakcie robienia biologa (np. jest na konarach itp) stracił wszelkie bonusy, które do tej pory zdobył, jednak odzyska je wszystkie, gdy ukończy całego biologa. 

Druga sprawa jest taka, że na jakiś czas zostały dezaktywowane misje u kapitana na zabójstwa graczy(bonusy otrzymane również). 

Przy okazji poruszę kilka drażniących kwestii, które z pewnością Was zainteresują.

1. Predorianki - pracuje nad tym, mam już przygotowany sklep, wstępne przedmioty, które się tam znajdą, ale chciałbym wprowadzić tam jeszcze pare przedmiotów, nad którymi pracuję i z pewnością przypadną Wam one do gustu, ale o tym niedługo... 

2. Aktualizacja - pracuje nad nią, póki co aktualizacja nie wprowadzi w życie zwiększonego poziomu jeżeli na to liczycie, ale z pewnością również zapewni Wam trochę zabawy.

3. Balans - pracuje nad tym - serio, ale cięzko jest tak naprawdę wszystko dostosować w ten sposób, by każdemu pasowało. Postaram się do jutra już ogarnąć to tak, by nie było aż tak wielkiego przeskoku między klasami. 

Pozdrawiam i przepraszam za utrudnienia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...