Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP] [Rework]

Gość Ironia.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bryłki by się przydały + statystyki osiągnięć nie działają 

Opublikowano

Ja wbilem 155 od 120 z pd z is w jakies 3h...

To jakiś słaby spocik ziomek, mi ten lvl wpadł może w mniej niż 1,5h nawet. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wyrabianie pasow to patola 10 razy na pas do expa probowalem i nie wbilo xD

Jest tylko 50% na wyrobienie pasa, widocznie pecha musiałeś mieć. :/

Powaznie jest 50%?? Pas do pvp mi zrobilo za 2 razem a do expa nadal nie zrobilem, nawet zaczalem na inna postac przekladac, bo myslalem, ze mam jakas zbugowana czy cos :O 17 prob juz bylo :D

TPnGSbs.jpg

Easy peasy  :yay: 

Opublikowano

Serwera w 100% nie polecam... dlaczego... brak balansu, serwer nawet nie jest skończony i ma MASĘ BUGÓW... przez błędy Administracji i kijowych testerów dostaje się perma... ;) Gratulację naprawdę... o forum nie wspomnę gdzie jest Moderatorka co udaje kij wie kogo i się wywyższa oraz obraża użytkowników, a gdy ktoś coś na nią napisze to banuje na sb. Na serwerze totalnie nie ma balansu... dagger zabija każdego na chmurkę, mental z duchowego zabiera 3/4 hp, wp z palca tak samo od razu kill... 90% odp na magię. Polecam grać BM heh ;)

Na serwerze wbiłem 225lv BM, skończyłem EQ i z nikim praktycznie z NIKIM nie dawał sobie rady w PvP... 

Nie polecam grać na tej becie... z denną Administracją co kara innych za swoje błędy i niedociągnięcia ;)

Pozdrawiam i odradzam grania na owym serwerze. 

Ps. Jeśli ktoś chce cheaty na owy serwer by samo biło/lurowało/podnosiło to zapraszam na PW ;)

Opublikowano

Serwera w 100% nie polecam... dlaczego... brak balansu, serwer nawet nie jest skończony i ma MASĘ BUGÓW... przez błędy Administracji i kijowych testerów dostaje się perma... ;) Gratulację naprawdę... o forum nie wspomnę gdzie jest Moderatorka co udaje kij wie kogo i się wywyższa oraz obraża użytkowników, a gdy ktoś coś na nią napisze to banuje na sb. Na serwerze totalnie nie ma balansu... dagger zabija każdego na chmurkę, mental z duchowego zabiera 3/4 hp, wp z palca tak samo od razu kill... 90% odp na magię. Polecam grać BM heh ;)

Na serwerze wbiłem 225lv BM, skończyłem EQ i z nikim praktycznie z NIKIM nie dawał sobie rady w PvP... 

Nie polecam grać na tej becie... z denną Administracją co kara innych za swoje błędy i niedociągnięcia ;)

Ps. Jeśli ktoś chce cheaty na owy serwer by samo biło/lurowało/podnosiło to zapraszam na PW ;)

Dokładnie Drogi Kolego :)

Balans jest z dupy wyjęty... Wymaxowany BM z full eq/isem itd. Bije raptem 100k sferka, przy cyzm Dagger bije 700k.

Nie wiem dla  czego w Eq znajduje się bonus tylko  "Wartość Ataku" Czy Te imbecyle zapomnieli o postaciach magicznych??

Body/Mental/WP/Dagger- Napierdalają skilami jak pojebane.. (Wartość Ataku-Brak Magicznego Ataku) Robi swoje..

Kolejna sprawa Bonusy 6/7 są beznadziejne Jak i ta Wartość Magicznego Ataku, gdzie to wgl nie działa.

Nie wiem Czemu Administracja wystartowała z serwerem skoro ten serwer jest do poprawki.. Co do rozgrywki hmm nie ma się czego czepiać Gra się bardzo przyjemnie. Lecz boli to Całe EQ! Te beznadziejne Bonusy. Balansu nigdzie nie widziałem takiego na żadnym serwie gdzie dotychczas grałem.. Kompletne 0!

Wiec pare słów do Administracji:

Ruszta te tłuste dupy- Zróbcie Balans, poprawcie bonusy w eq na magiczne (dodać Magiczny Atak) Kompletnie nie przemyślane bonusy w eq...

Naprawić 6/7 Bonus Magicznego bo nie działa. Dodajcie Możliwosć Handlu więcej jak 10kk na handel+ wprowadzić brylki serwerowe od 10kk do 1kkk..

Macie bardzo duzo pracy.. Na moje serwer na Close! Na chwile Obecną.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Dokładnie Drogi Kolego :)

Balans jest z dupy wyjęty... Wymaxowany BM z full eq/isem itd. Bije raptem 100k sferka, przy cyzm Dagger bije 700k.

Nie wiem dla  czego w Eq znajduje się bonus tylko  "Wartość Ataku" Czy Te imbecyle zapomnieli o postaciach magicznych??

Body/Mental/WP/Dagger- Napierdalają skilami jak pojebane.. (Wartość Ataku-Brak Magicznego Ataku) Robi swoje..

Kolejna sprawa Bonusy 6/7 są beznadziejne Jak i ta Wartość Magicznego Ataku, gdzie to wgl nie działa.

Nie wiem Czemu Administracja wystartowała z serwerem skoro ten serwer jest do poprawki.. Co do rozgrywki hmm nie ma się czego czepiać Gra się bardzo przyjemnie. Lecz boli to Całe EQ! Te beznadziejne Bonusy. Balansu nigdzie nie widziałem takiego na żadnym serwie gdzie dotychczas grałem.. Kompletne 0!

Wiec pare słów do Administracji:

Ruszta te tłuste dupy- Zróbcie Balans, poprawcie bonusy w eq na magiczne (dodać Magiczny Atak) Kompletnie nie przemyślane bonusy w eq...

Naprawić 6/7 Bonus Magicznego bo nie działa. Dodajcie Możliwosć Handlu więcej jak 10kk na handel+ wprowadzić brylki serwerowe od 10kk do 1kkk..

Macie bardzo duzo pracy.. Na moje serwer na Close! Na chwile Obecną.

Ty chyba sobie c***a wymaxowałeś, a nie postać. Albo masz w eq PVP bony na moby. xD

@topic

Serwer polecam, na pewno jeden z topowych.

Jest parę błędów, które są poprawiana na bieżąco, administracje widać w grze, Igrek nawet jajcuje z nami czasem.

Odniosę się do tych płaczków, którzy są zjebani i nie potrafią w tą grę grać.

BALANS robi się na wymaxowanych postaciach, a wy nawet eq na max lvl nie posiadacie, nie wspominając o questach pewnie. Chmurka bije 770k hur dur?

No. Mi BM napierdalał 110k z duszka. :v NERF BM'a, BO JESTEM C*****Y I EQ JESZCZE NIE MAM HUR DUR.

Boże jakie dywany ;_:

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja polecam najpierw zaopatrzyć się w pełne dopy i zrobić eq dopiero potem płakać.

Balans jest robiony, ale tym razem nie braliśmy do niego żadnych graczy, wolimy sprawdzić i odczuć to na własnej skórze, bo tak każdy będzie komentował daną klasę pod siebie - bo po prostu nią gra.

Co do bugów - są niwelowane na bieżąco.

@Adr1an skończ płakać o perma, bo jeżeli Twoje życie opiera się jedynie na prowokowaniu, to się nie dziw, że masz bana.

Liczę na konstruktywne opinie, a nie obierane w furii frustracji przez bany/blokady/chwilowy brak balansu - który w weekend powinie (o ile nie dzisiaj) zostać poprawiony.

Opublikowano

Tak trudno zwiększyć limit yang (+ dodać bryły) i dodać te ... zapisywanie cen w sklepach ?

Opublikowano

Tak trudno zwiększyć limit yang (+ dodać bryły) i dodać te ... zapisywanie cen w sklepach ?

Dziennie dostajemy minimum 50 propozycji, jeżeli uwzględnisz ją na forum w odpowiednim dziale, przedyskutujemy ją i albo przyjmiemy albo odrzucimy.

Wszystko się da, ale nie na pstryknięcie palcami - nie chcemy robić przerw co pół godziny.

Opublikowano

Dziennie dostajemy minimum 50 propozycji, jeżeli uwzględnisz ją na forum w odpowiednim dziale, przedyskutujemy ją i albo przyjmiemy albo odrzucimy.

Wszystko się da, ale nie na pstryknięcie palcami - nie chcemy robić przerw co pół godziny.

Wszystko fajnie tylko to nie jest propozycja która obróci gospodarkę czy rozgrywkę o 360 stopni a po prostu ułatwi handel i można to wywnioskować chociażby po tym jakie są ceny na rynku . Przez to że jest taki śmieszny limit yang + nie ma bryłek ja muszę 5 postaci mieć z yangami . Poza tym czy takie coś jak zapisywanie cen w sklepach czy bryłki naprawdę muszą zostać rozstrzygane przez was? takie coś powinno być wprowadzone na początku . 

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko to nie jest propozycja która obróci gospodarkę czy rozgrywkę o 360 stopni a po prostu ułatwi handel i można to wywnioskować chociażby po tym jakie są ceny na rynku . Przez to że jest taki śmieszny limit yang + nie ma bryłek ja muszę 5 postaci mieć z yangami . Poza tym czy takie coś jak zapisywanie cen w sklepach czy bryłki naprawdę muszą zostać rozstrzygane przez was? takie coś powinno być wprowadzone na początku . 

Bryłka ma być wprowadzona, tak przynajmniej Igrek wczoraj coś mówił.

Niestety nie wiem co w końcu z zapisem cen.

Opublikowano

miniumum 50 ? a co z nimi robicie ? do kosza i tyle :) przerwy wczoraj nie byly co 30 minut ale co 3 minuty i zero opisu co zmienione chociaż się domyślam dodaliście wymiane pereł koledzy wasi powymieniali i ją wycofaliście bo inaczej tego nazwać się nie da :) 

Opublikowano

Iks kur** de ;) Płakać o bana xDDD Serwer to BUG i błąd ;) NIE MA BALANSU OD POCZĄTKU i NIE BĘDZIE BO NIE POTRAFICIE GO DOBRZE ZROBIĆ ;)

Ja oczywiście nadal podtrzymuje swoje zdanie i nie polecam serwera.

PS. Nie dostałem bana za prowokowanie tylko za waszą głupotę i nieudolność :)

Po cheaty na serwer pisać na PW ;) #Jeb**Predorie ;)

Najpierw sobie to pw ogarnij :) Bo nie można napisać :) Spoty dobre znacie na mapie 120 ?

/

Opublikowano

Iks kur** de ;) Płakać o bana xDDD Serwer to BUG i błąd ;) NIE MA BALANSU OD POCZĄTKU i NIE BĘDZIE BO NIE POTRAFICIE GO DOBRZE ZROBIĆ ;)

Najpierw sobie to pw ogarnij :) Bo nie można napisać :) Spoty dobre znacie na mapie 120 ?

Już ;)))

Aaaa Ironia. te wasze wycięcie mnie z forum i serwera wam nic nie pomogło ;-; mam zmienne IP i na serwerze wam zepsuje całą gospodarkę ;) Za niesłusznego bana się odegram ^^:D

Na serwerze nie działa bonus wartość magicznego ataku ;) Jak odbierasz misje pisze o innego a w potem w misjach znowu co innego..

PS. I co teraz będzie mnie chłopczyk Algade warnował bo mu Ironia to powie? ŻAŁOSNE I DZIECINNE ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Opublikowano

Już ;)))

Aaaa Ironia. te wasze wycięcie mnie z forum i serwera wam nic nie pomogło ;-; mam zmienne IP i na serwerze wam zepsuje całą gospodarkę ;) Za niesłusznego bana się odegram ^^:D

Na serwerze nie działa bonus wartość magicznego ataku ;) Jak odbierasz misje pisze o innego a w potem w misjach znowu co innego..

PS. I co teraz będzie mnie chłopczyk Algade warnował bo mu Ironia to powie? ŻAŁOSNE I DZIECINNE ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ale ty musisz być spierdolonym kretynem. Żałosne i dziecinne to jest być twoje zachowanie, a botów jakoś twoich nie widać misiaku. 

Opublikowano

Już ;)))

jak bardzo przykre miałeś dzieciństwo że mścisz się za bana w metek? XDDDDDDDDDDDD

tylko tam rodzicom domu nie roznieś, bo cie ktoś w metin banuje.

zabij sie.

/algejd - warnuj jak musisz xD

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Już ;)))

Ale ty musisz być spierdolonym kretynem. Żałosne i dziecinne to jest być twoje zachowanie, a botów jakoś twoich nie widać misiaku. 

Polecam przejść się po mapkach i poszukać 6 moich postaci które w tym momencie niszczą wam gospodarke na owocach (głównej walucie serwera) 600 owocków w godzinę to dobry wynik nie sądzisz? Wczorajsza noc... bot od 1 do 9 na pająkach stał i dropił ;) Dlaczego mnie obrażasz? Proszę o warna dla tego użytkownika bez kultury.

Opublikowano

Moglibyście tych TGM wybrać w końcu bo to jakas parodia xD. Tutorzy wybrani a Ci na TGM czekają od tygodnia jak nie więcej.

Póki co wbiłem tam 225, zrobiłem cale eq i wyszedłem. Nie ma po co grać do póki nie ogarną botów i nie zwiekszą dropu srebrnych pereł.

Nie polecam, ale też nie mówie, że serwer jest ch**owy. Jak ktoś ma chęci to gry i czas to niech gra, natomiast na EQ trzeba się namęczyć. Ja szukalem easy a nie mediuma :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...