Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP] [Rework]

Gość Ironia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać serwer jeszcze dużo do poprawek skoro takie komentarze, jak na easy/pvp lvl szybko idą o 100 lvl ?

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać serwer jeszcze dużo do poprawek skoro takie komentarze, jak na easy/pvp lvl szybko idą o 100 lvl ?

Topka jest już wbita.

dlczego szaman nie ma ziwkszonego ataku :D?

Ma zwiększony - po balansie dostał lekkiego buffa.

Jeżeli trzeba będzie poprawić jeszcze i będzie taka potrzeba widoczna, to to zrobimy.

Opublikowano

Gram tu od 4 godzin i naprawdę fajnie się gra polecam !

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

A ja mam pytanie jak wygląda sytuacja z eq do expa? Trzeba robić całe bizu itp ? Jak tak to z czego? A znajde gdzieś poradnik na eq pvp? Bo na forum nie mogę znależć :( A chciałem zagrać klasa która praktycznie wogóle nie grałem.

erfgreg.png

Opublikowano

A ja mam pytanie jak wygląda sytuacja z eq do expa? Trzeba robić całe bizu itp ? Jak tak to z czego? A znajde gdzieś poradnik na eq pvp? Bo na forum nie mogę znależć :( A chciałem zagrać klasa która praktycznie wogóle nie grałem.

Poradnik jak zrobić EQ pod expa masz tu.

I ja polecam zrobić eq pod expa, bo potem nie masz problemu z zabiciem bossów.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Bronie przerabia się standardowo z broni 75, zbroja do expa dropi na dungeonach. Biżuterii do expa nie ma, są szarfy, pasy, pierścienie do expa też. 

Opublikowano

Biżuterii nie ma stricte pod expa.

Do expa masz broń z broni 75 oraz zbroję exp, która leci z dungeonów.

Opublikowano

Czyli po prostu bije w eq do pvp i trucie i tej zbrodni do expa? Czy bizuterie muszę jakoś wymixowac do expa z tego e z łez?

erfgreg.png

Opublikowano

Topka jest już wbita.

dlczego szaman nie ma ziwkszonego ataku :D?

Ma zwiększony - po balansie dostał lekkiego buffa.

Jeżeli trzeba będzie poprawić jeszcze i będzie taka potrzeba widoczna, to to zrobimy.

chodzi mi o zwiekszenie ataku u healera :D

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Serwer Naprawde fajny przyjemnie sie gra ludzi równieź sporo może i m1 jest puste ale to dlatego że większkość osób robi dungi/expi/dropi

Jedyny problem to dropnięcie zbrojki do expa ale ogólnie Polecam

Opublikowano

szaman ma miss hity

Boże czy wy nie rozumiecie że jak ma się za dużo szybkości ataku to gubi hity.... tego się nie da naprawić chyba że wejdziesz postacią w metka.

Opublikowano

tak z uzyciem zielonej potki mam 400 szybkosci ataku i sa miss hity 

wez z barana w sciane

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Dropi w ogóle gdzieś 6/7 ? bo raczej kasy na kupowanie u handlary to nikt nie ma 

Opublikowano

Nie zalicza metinów diabła do misji

Ze sklepami też coś nie tak bo jak wystawiam to nie ma połowy rzeczy 

Konary prawie w ogóle nie dropią

zalicza. obecnie jestem na 3 misji.

konary również dropią, dzisiaj drop został podkręcony. 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Dlaczego community jest olewany na waszym fanpage? 

Kilka osób już pisało, że nie reagujecie w ogóle na ich wiadomości, ktoś tylko odczytuje i nie odpisuje, jak to jest? 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Kilka osób już pisało, że nie reagujecie w ogóle na ich wiadomości, ktoś tylko odczytuje i nie odpisuje, jak to jest? 

Staramy się odpisywać na bieżąco.

Uwierz, że jeszcze o godzinie 5 nad ranem odpisywaliśmy na pytania na fanpage.

Możliwe, że niektóre zapytania są pomijane, ponieważ do fanpage mają dostęp 3 osoby i jeżeli ktoś z Nas przeczyta pw, a chce potem odpowiedzieć, to już kolejna osoba widzi ową wiadomość jako przeczytaną.

Serwer przyjemny, ale, żeby tak dzień po starcie główną walutą serwera były SM'y?

Są SM`y walutą, ponieważ sporo osób wyłowiło już kupony.

Opublikowano

Wskaźnik odpowiedzi 75%, czas odpowiedzi 5 min. 75% pewnie dlatego, że jest masa nieprzeczytanych wiadomości ze starej edycji serwera. 

Od samego rana odpisywałem na dosłownie wszystkie wiadomości, ale nie mogę siedzieć cały czas bo mam też inne rzeczy na głowie, a reszta teamu niekoniecznie może też na wszystkie odpowiedzieć bez konsultacji ze mną. Odpowiadamy na tyle szybko jak tylko możemy, ale mamy do ogarnięcia fp, forum, ts, gre, sprawy techniczne, kwestie reklamy. Start serwera, tak już jest.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Osobiście pisałem z kilkoma błędami, nikt nie pofatygowal się odpisać, dzięki będzie naprawione albo coś, tylko wyświetlone. Sam serwer jest spoko, ale ogarnijcie trochę tego fb jest mi tam wygodniej pisać niż forum czy pw. Jakieś nagrody za błędy? ;)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Osobiście pisałem z kilkoma błędami, nikt nie pofatygowal się odpisać, dzięki będzie naprawione albo coś, tylko wyświetlone. Sam serwer jest spoko, ale ogarnijcie trochę tego fb jest mi tam wygodniej pisać niż forum czy pw. Jakieś nagrody za błędy? ;)

Gra na niepobugowanym serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...