Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP] [Rework]

Gość Ironia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niby fajnie ale po dzisiejszym update ujowo ;p mental praktycznie w dobrej tarczy ma kazdego na 3 skille dungeon robi sie ujowo jak wczesniej chodzi o gorska przelecz bo tak to chociaz easy bylo i latwo zarobic kase a jeszcze zyebali dung na 225 gdzie 5 razy trzeba isc by miec 15 chi a czasem z calego dunga nie dropnie zadne mimo ze ma sie rekawice z isu i tak jest jeszcze gorzej to jeszcze zeby ulepszyc chociaz o jeden + to spi3rdoli 3 razy na bron trzeba bylo sie meczyc 3h teraz jest gorzej bo trzeba z marmura ubijac metki ;p 

Popieram, tu akurat nie pomyśleli o nowych graczach.. Zamiast dać fory nowym, to teraz jak pół serwera to postacie 200+ ze zrobionym eq to Ty jak jesteś nowy to się jeszcze bardziej męcz ;d

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niby fajnie ale po dzisiejszym update ujowo ;p mental praktycznie w dobrej tarczy ma kazdego na 3 skille dungeon robi sie ujowo jak wczesniej chodzi o gorska przelecz bo tak to chociaz easy bylo i latwo zarobic kase a jeszcze zyebali dung na 225 gdzie 5 razy trzeba isc by miec 15 chi a czasem z calego dunga nie dropnie zadne mimo ze ma sie rekawice z isu i tak jest jeszcze gorzej to jeszcze zeby ulepszyc chociaz o jeden + to spi3rdoli 3 razy na bron trzeba bylo sie meczyc 3h teraz jest gorzej bo trzeba z marmura ubijac metki ;p 

Sprawdzimy tego mentala.

Co z tym metkiem jest nie tak?

Opublikowano

Sprawdzimy tego mentala.

Co z tym metkiem jest nie tak?

po prostu wczesniej bylo tak ze na koniu sobie jezdziles po mapce i ubijales 5 metkow z konia a teraz za kazdym razem trzeba po calej mapie na marmurze biegac troche nudne to jest xD a jeszcze czasem z jednego wejscia nie dropnie nic z rekawica z isu gorzej dropi niz bez 

Opublikowano

Na serwie zostało już bardzo mało ludzi. Ten kto został chce wymienić eq. W m1 można bić się jedynie z pieskami i niedźwiedziami. Jednym słowem koniec.

Opublikowano

Na serwie zostało już bardzo mało ludzi. Ten kto został chce wymienić eq. W m1 można bić się jedynie z pieskami i niedźwiedziami. Jednym słowem koniec.

mówiłem, że tak będzie od początku... przecież każdy serwer harnasia tak kończy. 

teraz Reveyga jego startuje....

sing.png

Opublikowano

mówiłem, że tak będzie od początku... przecież każdy serwer harnasia tak kończy. 

Reveya nie jest harnasia, to jest florka, a harnaś sam się pojawił na forum, żeby dowiedzieć się pod jakimi nickami kto siedzi, więc z takimi bzdurami to nie tutaj.

Wiemy, że na serwerze jest mniej osób, ale to nie znaczy, że na tym staniemy.

Opublikowano

Reveya nie jest harnasia, to jest florka, a harnaś sam się pojawił na forum, żeby dowiedzieć się pod jakimi nickami kto siedzi, więc z takimi bzdurami to nie tutaj.

wazne ze sie staracie i chociaz probujecie cos robic nic nie zrobicie ze mniej graczy chce ten kto chcial zagrac to zagral i tyle z czasem sie wszystko znudzi a kazdemu nie dogodzicie ;p ja to bym zmniejszyl dmg mentala i bodego :D i cofnal tak jak wczesniej ze gorska przelecz mozna bylo robic z buta na koniu bez marmurka i ten dung w 2 osoby tez

Opublikowano

Tak tak zaden server nie jest harnasia a potem sie nagle okazuje ze jest. Ten smiec juz chyba w kazdy server ma wklad...
Opublikowano

xyz

To raczej nie tutaj powinieneś pisać :)

Serwer Fajny :D ale no liczba graczy niestety mała ;/ 

Opublikowano

Odpadło 2 sędziów stp, dlatego też wstrzymaliśmy turniej PVP.

Zapraszamy do odwiedzin na forum, składania propozycji odnośnie serwera jak i podań na moderatora forum oraz sędziów PVP.

Opublikowano

co z tego jak body i mental cisna kazdego bo nie ma balansu ;p 

Jeszcze niedawno było, że mental nic nie robi i spiny na forum, że body nie ma dmg w ogóle.

Ludzie zdecydujcie się w końcu, bo ja naprawdę nie wiem kto wypowiada się o tym balansie - pierwsze lvle, piętnaste, maksymalne czy jeszcze inne?

Opublikowano

Ładnie to tak brać coś z innego serwera ;3 ?

xDDDDDDDDDD

Nie polecam bo to harnaś 

Nic tu nie ma

Hmmmmm

Ile onlajn tero ?

lr0hzvg.jpg

Opublikowano

Jeszcze niedawno było, że mental nic nie robi i spiny na forum, że body nie ma dmg w ogóle.

Ludzie zdecydujcie się w końcu, bo ja naprawdę nie wiem kto wypowiada się o tym balansie - pierwsze lvle, piętnaste, maksymalne czy jeszcze inne?

wiesz jezeli 300k mental yebnie z kryta w dobrej tarczy to malo to pozdro xD ja mam wymaxowana postac 250 wiecej sie juz nie :) ninja z bodziakiem to tu praktycznie szans w pvp nie ma ;d jak co chwile szarza po 170k na krycie a szarza co 3 sek z czego sie nawet nie podniesie jak chwyci pod hity a po drugie czemu taki lag jest jak sie wchodzi na konia i  go sie przywoluje ? 

Opublikowano

Body i Mental od samego poczatku cisneli body bije tyle bez aury co wp z ostrzem do tego bonusy z misji wyebalo dodajcie mpc ze zwrotem bonusow  .

Opublikowano

Na prośbę autorki tematu prezentacja ląduje w archiwum.

Autorka już nie współpracuje z projektem.

Archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...