Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP] [Rework]

Gość Ironia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak są bugi to nie ma sensu  nawet  pakować na ten serwer 

do temu seervera: bugi są??? jeśli tak to jakie i kiedy zostaną naprawione a ci co ich używali wyje****?????

Może sam wejdź i sprawdź, zamiast kierować się opinią jakiegoś idioty, co nawet nie potrafi się normalnie wypowiedzieć. Jak są błędy to raczej typu literówki, które niedługo będę naprawiał, bo żadnych, które jakoś stosunkowo wpływaja na rozgrywke nie ma. 

Nie ma? 6 razy zgłaszałem bugi z biologiem, kd, niedziałającą 'wymiana pereł' i takie różne.

Niestety każdy ma wywalone, nie wiem po co macie tylu ludzi od community, skoro nic nie jest przekazywane do technika..

Co bym kogoś od Was nie zapytał, to "wybacz, ja jestem od ludzi, ktoś tam jest od technicznych spraw" i tak za każdym razem. Rozumiem wszystko, no ale jeżeli ktoś jest od community, to działa to chyba tak:

Ja mam problem, zgłaszam do admina (on piszę, że jest tylko od kontaktu) -> powinien przekazać sprawę do technika/admina/kogokolwiek kto ogarnia to -> on przekazuje info, że spoko będzie naprawione/albo coś innego z powrotem do osoby, której to zgłaszałem i to ona powinna dać mi info. 

A u Was wygląda to tak, zgłaszam problem do admina -> 'jestem od spraw ludzkich' (taką wiadomość wczoraj dostałem). 

I to tyle na ten temat. Nic dalej nie jest przekazywane. A ja się prosić na kolanach nie mam zamiaru, żebyście ogarnęli bugi  :)

Jebnie to jebnie, po co drążyć temat, heh.

Naprawdę szkoda, bo serwer jest naprawdę bardzo dobry.

Jakie kd? :_:

Wszystko działa kappo. Chyba, że chodzi Ci o to, że zabiera cały stak KD (Nie wiem czy poprawione).

Jaki biolog? XDD

Wymiana pereł jedynie była zbugowana przez 10 minut, jak igrek pomylił się podczas aktualizacji i można było tam te redki za srebrne, tak to działa bez problemowo..

Kiedy można spodziewać się aktualizacji i jakiś konkursów PVP? :X

Na dniach aktualizacja, pod koniec tygodnia informacja na temat konkursu pvp, tylko ten balans ogarniemy finalnie :) 

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Koles pewnie dostaje na pvp od kazdego bo nie umie zrobic eq i wkrecil sobie ze kazdy ma zbugowanego biologa i jesr bug z kd bo jego daja 80% a cala reszta ma zbugowane i daja 1000% . stad te bugi bo innej opcji nie widze.

Opublikowano

Dla mnie serwer sztosik. Super robi się dungi. Gram od tygodnia. Zaraz wbijam 225lvl Bm. Przydałoby się sklepiki offline na pewno by to poprawiło gospodarkę serwera,oraz poprawić drop biologa.Balans jest okej. ludzi sporo. Pozdrawiam Qutasek :)

erfgreg.png

Opublikowano

Jeżeli moja rozmowa z graczami na grze wygląda tak:

-Cześć, to będą naprawione te bugi?

~ Które bugi?

-A, czyli jak nie wiesz, które to znaczy, że nie.

To się nie dziwcie, że o niektórych nie mamy nawet bladego pojęcia i nie piszę tu o wszystkich, bo to co jest zgłaszane i tak ląduje u Igreka, który stara się to naprawiać przy najbliższej aktualizacji.

Co do turnieju i balansu, jesteśmy hmm.. za połową przygotowań?
Śledźcie forum po więcej informacji.

Opublikowano

Niestety OX nie poszedł do końca po naszej myśli, jednak na następny już wszystko będzie dopięte na ostatni guzik. 

W ramach rekompensaty za to przedłużamy drop szkatułek do jutra 12:00, a także zostały na 24 godziny odpalone raty dropu itemów i yang o wartości 50%. 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Up nie ma

Mam pytanko, mam biżuterię na 160lvl +9,przerabia się ją na 185lvl. Te ulepki są z dungi na 175lvl? Czy później będę potrzebował jeszcze perełek? Ile mnie czeka setów bizu od 185lvl? I jaki ma lvl max zbroja do expa? Pozdrawiam

erfgreg.png

Opublikowano

Bizu masz max 200lv. Perly beda ci jeszcze potrzebne a szczegolnie jakas wielka nieb lza bogini i moneta meduzy. One dropia na tym ostatnim dungu.

Opublikowano

A oki, dzięki za informacje. A to bizu na 200lvl to jest to na 185lvl i po prostu wzrasta z ulepszanie czy inny set?

Inny set.

Opublikowano

Planujecie dalej poprawiać coś w klasach?

Wchodząc na serwer widzę, że dalej coś graczy jest, jaka jest przybliżona liczba?

Jakieś konkursiki/turnieje pvp?

Opublikowano

Kiedy dodacie jakiś sklepik żeby można było coś kupić za te predorianki?

Ponawiam pytanie. Zbroja do expa na jaki max lvl?

erfgreg.png

Opublikowano

Niestety OX nie poszedł do końca po naszej myśli, jednak na następny już wszystko będzie dopięte na ostatni guzik. 
W ramach rekompensaty za to przedłużamy drop szkatułek do jutra 12:00, a także zostały na 24 godziny odpalone raty dropu itemów i yang o wartości 50%. 
Pozdrawiam 

Jakby coś w ogóle na tym serwie wypaliło hahahahahahaha

No to co... Bezpodstawna kara na pisanie się skończyła to dokończamy ^^ 

Kiedy dodacie jakiś sklepik żeby można było coś kupić za te predorianki?

Ponawiam pytanie. Zbroja do expa na jaki max lvl?

Nigdy bo nie wiedzą nawet po co to jest... a sorry jak to napisał jakiś moderator "Waluta eventowa" kappa...

STRONE WYJE BAO BAO?

Szkoda że nie serwer całkowicie... ale to już nie długo ;')

Wchodząc na serwer widzę, że dalej coś graczy jest, jaka jest przybliżona liczba?

Jest więcej sklepów niż graczy ;') osoby robią mk by sklepy postawić co zwiększa statystyki heh... gdyby było shopy offline to nawet 300-400 graczy by na serwie nie było ;')

No i to na razie tyle ode mnie :D

Opublikowano

@xAdr1an nie Ciebie pytałem więc tam cicho :)

Ponawiam pytania.

Opublikowano

Ponawiam pytania.

Mordke to ty zamknij i czekam na PW na odpowiedź. Za co mi śmieszny chłopcze dałeś mute na 4 dni ;)))) Bo coś nie masz jaj by mi to udowodnić albo nie masz dowodu... ewentualnie 1 i 2....

To co z tą komnatą metinów bo czekam nadal na nią... ;')

Opublikowano

Widzę że tego zwiększenia limitu yang i tak się nie doczekam 

Opublikowano

Up wyjdź i nie wracaj, po twoich opowiadaniach widać że nie byłeś nawet na serwerze. Wbijam max i zobaczysz po mapach, ile jest ludzi..

erfgreg.png

Opublikowano

Ponawiam pytania.

Była w nocy poprawka, wiadomo, że na tym nie poprzestaniemy, póki nie będzie znacznych różnic w klasach, które nie powinny zaistnieć.

Około 1k, w dniu OX`a było ponad tysiąc graczy.

Po balansie, konkursy robimy co jakiś czas na forum oraz eventy w grze.

Ponawiam pytania.

Mordke to ty zamknij i czekam na PW na odpowiedź. Za co mi śmieszny chłopcze dałeś mute na 4 dni ;)))) Bo coś nie masz jaj by mi to udowodnić albo nie masz dowodu... ewentualnie 1 i 2....

To co z tą komnatą metinów bo czekam nadal na nią... ;')

Nie będzie, było pisane 100tysięcy razy.

Opublikowano

Up a ten sklep za te predorianki będzie?

Ile jest tych pierścieni do expa 1 czy dwa? I do pvp też. Jeżeli dwa to można oba jednocześnie założyć?

Jeden pierścień. 

Co do sklepu, możliwe, że postawimy go w tym tygodniu lub bliżej walentynek.  :ok: 

Nudny ten server juz, do pogrania na max tydzien nie polecam

Dlatego też planujemy aktualizację, dla tych co mają już wszystko. 

Opublikowano

Róbcie aktualizację, bo chce więcej czasu na sprzedanie postaci ^^

Serwer miał potencjał, ale balans był i jest fatalny, to zniechęciło ludzi do grania. Do tego Evil bugger eq ^^

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...