Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP] [Rework]

Gość Ironia.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłem z nudów, exp nawet ok, ulepszani jak na starej wersji - pali trochę, dungi szybkie, misji jeszcze nie robiłem, ludzi sporoo, sm można mega łatwo zdobyć.

A co do dropu tarcz, to nie rozumiem.. 5min w red lesie i miałem każdej po 2. 

Nie spieprzcie sprawy, róbcie serwer pod graczy, nie pod was i będzie git. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dacie healerowi jakieś sensowne wartości buffów?

Pomyślimy co robić z szamanem i ninją.

Opublikowano

Dodacie wymiane pereł, bo po ulepszaniu mam po 0 redek a po 8000 innych, oraz poprawicie balans i gitara.

Na shoutboxie dzisiaj Igrek coś pisał i pokazywał wymianę pereł 2:1

Opublikowano

Wyrabianie pasow to patola 10 razy na pas do expa probowalem i nie wbilo xD

Jest tylko 50% na wyrobienie pasa, widocznie pecha musiałeś mieć. :/

Opublikowano

Nie polecam gówno, z*****a administracja edytuja posty na forum uzytkownikow

Opublikowano

Kto Ci edytował post i jaki?

Opublikowano

Lekka durnota, w 2 min można wbijać 80lvl na pająkach, ale zrobić biologa to siedzisz grom wie ile.. Jak ja mam za przeproszeniem na 40-50lvlu zrobić biologa jeśli spoty są oblegane miejscami przez 100+ lvle? :D ktoś tu czegoś nie obmyślił do końca

Opublikowano

Lekka durnota, w 2 min można wbijać 80lvl na pająkach, ale zrobić biologa to siedzisz grom wie ile.. Jak ja mam za przeproszeniem na 40-50lvlu zrobić biologa jeśli spoty są oblegane miejscami przez 100+ lvle? :D ktoś tu czegoś nie obmyślił do końca

A czy ty musisz robić biologa na 40-50 lvlu? 

Byście mogli dodać do sklepów zapisywanie się cen i zwiększyć limit yang...

Opublikowano

A czy ty musisz robić biologa na 40-50 lvlu? 

Byście mogli dodać do sklepów zapisywanie się cen i zwiększyć limit yang...

Nigdy nie rozumiałem ludzi którzy wbijają blisko max lvl bez misji, a potem klepią te misje i płaczą po forach że "rzal misje omg" "wincyj % u biologa rzal", więc robię je tak jak wyskakują..

Opublikowano

Z tym biologia to jest porazka. Mogli zrobić tak żeby częściej dropiło a oddawać pojedyńcze. Na zębach siedziałem niecałą godzine, księgi klątw próbowałem dropić, przez 20min nie dropła mi ani jedna sztuka. Pozdrawiam

erfgreg.png

Opublikowano

Z tym biologia to jest porazka. Mogli zrobić tak żeby częściej dropiło a oddawać pojedyńcze. Na zębach siedziałem niecałą godzine, księgi klątw próbowałem dropić, przez 20min nie dropła mi ani jedna sztuka. Pozdrawiam

Przez 30 miiałem wszystkie :) Tylko gospodarka i tak leży ;/

/

Opublikowano

Miałem zamiar wbić ale tak czytam te ostatnie komentarze i mi się odwidziało. Poza tym prezentacja moim zdaniem jakaś uboga no ale nic, powodzenia. //Scrrappy

Opublikowano

Misje u biologa możesz robić na każdym lvl`u, jest mały % ponieważ chcemy, żeby jednak to PVP od Was czegoś wymagało - cierpliwości, aby dostać bonusy ze wszystkich misji.

Jeżeli nie chcesz być najlepszy, no to nie musisz faktycznie robić tego biologa.

Opublikowano

No ale brak sklepów offline jest uciążliwy, nie idzie uzbierać na 6/7 bony :l

Niedługo i tak nie uzbierasz inaczej niż przez dungi bo gospodarki serwera już nie ma, a za jakiś czas będziesz płacił za wszystko owocami życia, bo nawet SM'y będą nic nie warte.

Opublikowano

Przy sklepach offline gospodarka by  nabrała sensu, ludzie by wystawiali wszystko, a nie 3 sklepy z perfami/ perlami no ludzie, to jest podstawa xD

prawilnie przypominam ze na dungeonie 180lvl nie lecą małże, a wejście 8kk : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...