Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terabithia [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbijaj spokojnie fajna atmosfera

Wbijaj spokojnie hehe gdzie obecnie 100 sm kosztuje 14kk , Bez is nic tu nie znaczysz.i tak oto starzy wyjadacze metków (wiek około 18 lat) zniszczyli kolejny serwer bo miedzy starym, a nowym graczem zrobiła sie przepaść nie do przeskoczenia.Chyba że masz duzo kasy na full is-a to możesz sobie zagrać.(Luda ubywa - widac to choćby po sklepach w chunjo ). Proporcjonalnie ile wpompujesz kasy w is to tak szybko ich dogonisz.

Opublikowano

Wbijaj spokojnie hehe gdzie obecnie 100 sm kosztuje 14kk , Bez is nic tu nie znaczysz.i tak oto starzy wyjadacze metków (wiek około 18 lat) zniszczyli kolejny serwer bo miedzy starym, a nowym graczem zrobiła sie przepaść nie do przeskoczenia.Chyba że masz duzo kasy na full is-a to możesz sobie zagrać.(Luda ubywa - widac to choćby po sklepach w chunjo ). Proporcjonalnie ile wpompujesz kasy w is to tak szybko ich dogonisz.

ani złotówki nie wydalem, a w 3 dni zarobilem na metkach w m2 na dzika i peta więc nie pierdol tutaj takich farmazonów.

Do tego ja 100sm nadal kupuje po 9-10kk. 

25pl1sh.jpg

Opublikowano

Polecam wbić na mój kanał na YT: UpssErroR, tam prowadzę serie gdzie pokazuję jak zarobić na IS i podstawowe EQ bez wydawania ani złotówki...

Zarobienie na IS to kwestia kilku dni, ale wiadomo ludzie na hardzie chcą wszystko w 1 dzień xD

Opublikowano

ani złotówki nie wydalem, a w 3 dni zarobilem na metkach w m2 na dzika i peta więc nie pierdol tutaj takich farmazonów.

3 dni hehe ,a ile spałeś w ciagu tych trzech dni? - Dzik i pet to nie wiele na tym serwerze bo wiekszość śmiga juz w eq +9 z kd +4 full biolog.

Opublikowano

3 dni hehe ,a ile spałeś w ciagu tych trzech dni? - Dzik i pet to nie wiele na tym serwerze bo wiekszość śmiga juz w eq +9 z kd +4 full biolog.
To trzeba było grać od startu a nie teraz płaczesz że ktoś ma już eq+9 :)

Wszystko jest do kupienia na szopach więc można osiągnąć wszystko bez wydawania PLN

Opublikowano

Nie płaczę @Bakany bo też mam eq +9.Chcę tylko opisać co się dzieje na serwerze.Zgodzę się że wszystko można osiągnąć bez wydawania PLN, ale ile czasu na to potrzeba nowemu graczowi aby nas dogonił?. Nie jeden serwer już padł (właściwie większość) z powodu przepaści lub słabej reklamy.Przepaść to zło :lenny: .

Opublikowano

Nie płaczę @Bakany bo też mam eq +9.Chcę tylko opisać co się dzieje na serwerze.Zgodzę się że wszystko można osiągnąć bez wydawania PLN, ale ile czasu na to potrzeba nowemu graczowi aby nas dogonił?. Nie jeden serwer już padł (właściwie większość) z powodu przepaści lub słabej reklamy.Przepaść to zło :lenny: .

Przeciez taka kolej rzeczy ze jedni maja wiecej drudzy mniej. jedni zaczynaja wczesniej i maja eq+9 a inni pozniej. CO do zarobku to jest bardzo wiele. Np takie ksiegi klatw lub matowe lody mozna sie ladnie dorobic. I wczale nie taak ciezko jak sie wydaje

Opublikowano

Aktualizacja gry - 04.03.2017

1. Wprowadzono możliwość zdobycia Fasolki Zen, pokonując potwory znajdujące się w Grocie Wygnańców oraz Podziemiach Niflheimu
  2. Skorygowano drop Magicznego Kamienia z Beran-Setaou. Aktualnie nakładał się z Magicznym Kamieniem+, przez co niemożliwe było jego zdobycie
  3. Skorygowano szansę na drop dwóch i trzech Krętych Kluczy z Generała Huashin'a oraz Generała Yonghan'a
  4. Dodano możliwość łączenia Marmurów Polimorfii
  5. Usunięto wymagany czas po użyciu Owocu Życia
  6. Dodano szansę na zdobycie Notatki Przywódcy z Umarłego Rozpruwacza, Niebieskiej Śmierci oraz bossów w Podziemiach Niflheimu
  7. Zmodyfikowano bonusy Smoczej Szarfy
  8. Zmodyfikowano Pandę startową (wierzchowiec). Od tej chwili można z niej atakować
  9. Zmodyfikowano długość okresu pakietu VIP, z linków polecających (7 dni)
  10. Dodano bonus Szybkość Ruchu, do wszystkich kostiumów
  11. Dodano cztery nowe fryzury dla każdej klasy postaci z bonusem do statystyk
  12. Kilka innych zmian przygotowujących grę pod zbliżające się aktualizacje, mające na celu rozbudowanie rozgrywki

Opublikowano

Prezentacja 5/5 ale 2 osoby w administracji ? Serwer ładnie się prezentuje :P

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

1. Wprowadzono możliwość zdobycia Fasolki Zen, pokonując potwory znajdujące się w Grocie Wygnańców oraz Podziemiach Niflheimu
  2. Skorygowano drop Magicznego Kamienia z Beran-Setaou. Aktualnie nakładał się z Magicznym Kamieniem+, przez co niemożliwe było jego zdobycie
  3. Skorygowano szansę na drop dwóch i trzech Krętych Kluczy z Generała Huashin'a oraz Generała Yonghan'a
  6. Dodano szansę na zdobycie Notatki Przywódcy z Umarłego Rozpruwacza, Niebieskiej Śmierci oraz bossów w Podziemiach Niflheimu
  8. Zmodyfikowano Pandę startową (wierzchowiec). Od tej chwili można z niej atakować
  12. Kilka innych zmian przygotowujących grę pod zbliżające się aktualizacje, mające na celu rozbudowanie rozgrywki

Co do 12 punktu to co masz na mysli? wiekszy lvl jakies nowe dungeony?

Opublikowano

Co do 12 punktu to co masz na mysli? wiekszy lvl jakies nowe dungeony?

Poszło info na forum od Kacziego, że jakiś "turniej" pvp ma się odbyć(podobno nie taki zwykły :D) także trzeba zacząć robić eq pvp :>

Opublikowano

Dużo ludzi gra?

Opłaca się zaczynać?

Ponad 1k ale przewiduje że już niedługo będzie tu 2k+ :)

tak jak kolega okolo 1k. Teraz zaczyna sie do tego duza reklama na youtube, wiec o ludzi nie ma co sie martwic

Opublikowano

Teraz to serwer sie rozkreci na maxa polecam  przyjemnie sie gra .

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Chyba Was odwiedzę, dosyć długo serwer się już trzyma, a z tego co widzę, to i frekwencje macie niezłą. ( :

Opublikowano

@Podbijam.

Na jakimś ss, bądz filmiku widziałem całe miasto shopów, co musi być poparte dużą populacją, nawet jak na hardzik.

Opublikowano

Chyba Was odwiedzę, dosyć długo serwer się już trzyma, a z tego co widzę, to i frekwencje macie niezłą. ( :

Zapraszam, Zapraszam, Zapraszam, Zapraszam, Zapraszam  :lenny:

Opublikowano

nie chcę być wróżbitą czy coś ale:

Po co wam ta reklama YT(ktoś u góry o tym pisał)? Po komentarzach wnioskuję, że macie około 1k(czy to prawda nie wiem - bo nie gram na serwie) stałych graczy na serwerze bez większej reklamy...

Teraz dacie tych marnych jutiuberków - i na pewno na serwer wbije więcej osób - nie ma co tego kwestionować ale liczcie się z tym, że jak YT odejdzie reklamować inny nowy serwer to zabierze wam graczy - i to  też jest pewne.

Na waszym miejscu reklame YT dałbym w ostateczności jak już z serwerem będzie faktycznie źle :D

Ale to tylko moje zdanie ; ]

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Serwer 10/10

Interface 7/10

Może pomyślcie o jakieś alternatywie, 2 style do wyboru :) coś w stylu tego z globala, ale bez paska wytrzymałości. Byłoby idealnie według mnie, a ja rzadko się mylę jak S@Bal :D

Opublikowano

Powiem tak, pogrywam sobie od czasu do czasu, wbiję na 0,5/1 h dziennie. Zgarniam parę spotów, ubije parę metków, jakaś misja, ulepszanie eq. Serwer wydaje się na prawdę spoko nawet dla takiego laika jak ja. Ludzi jest sporo, nawet w godzinach roboczych 8-15 jest trochę ludków. Kasa to nie problem, dropić i zarabiać można już w m2 i wychodzą z tego dosyć ładne pieniądze. Jedyny minus według mnie to cena zmianek, ale zważając na to, że nie poświęcam na grę czasu. Jeśli ktoś chcę pograć dłużej to polecam. 

Opublikowano

ta8317fxjn5.png

1. Dodanie szansy, na zdobycie Krwistego Kamienia, z Niebieskiej Śmierci oraz szkatułek bossów - Dziewięciu Ogonów, Ognistego Króla, Zjawy Żółtego Tygrysa
  2. Dodanie Olejku Nazwy, za 350 Smoczych Monet do Sklepu z Przedmiotami (IS), który pozwala na zmianę nazwy postaci (maksymalnie dwa razy)
  3. Zmiana ilości punktów, wymaganych do wejścia, na wyprawę gildyjną
  4. Zwiększenie ilości punktów, za pomyślne ukończenie wyprawy gildyjnej
  5. Naprawa czasu w Świątyni Smoka (Beran-Setaou)
  6. Wprowadzono możliwość wejścia do Podziemi Niflheimu (mapa 95+), dla szamanów z minimum 85 poziomem. Warunkiem jest posiadanie odpowiedniej przepustki. Ponadto taka postać, nie może zdobywać doświadczenia z potworów, występujących na tej mapie i służy jedynie jako Buff.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...