Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terabithia [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na tym serwerze od startu (tak pykam i obczajam co i jak ;) ) i parę słów napiszę o nim:

1.Jest to serwer hard podobny do metin2.pl jeśli chodzi o łatwość czy trudność gry.

2.Gameforge  jest firmą niemiecką i  od 2007 metin2.pl to ich serwer (grając na peelu gracie dla niemców).

3.Terabithia z tego co zauważyłem to prywatny projekt polaków (jeśli to prawda warto ich wspierać).

4.Wiekszość graczy to osoby starsze powyżej 16 lat (widać i słychać to na yt),które skutecznie odstraszają wiekszość graczy w metin2 z przedziału 12-14,a ich statystycznie jest najwiecej.

5.Gracze +16 lat powinny grać w bardziej ambitne gry adekwatne do rozwoju swych umysłów (chyba że metin2 cofnął ich w rozwoju umysłowym i nie ogarniają ambitniejszych gier).

6.Gracz 12 lat na tym serwerze nie ma co szukać - chyba że ma bogatych rodziców i bedzie opierał gre wyłącznie na is (do gildii z ts nie wejdzie bo za młody).

7.Brak lub słaba reklama tego serwera przyczyni się do jego upadku, a szkoda bo jest konkurencją do pl-a.

8.Coś mi tu nie halo bo serwer fajny, a z drugiej strony żal właścicielowi kasy na reklamę  (beta też były free, a potem co chwile wyłaczenia i poprawki).

9.Słabe zabezpieczenia przed cheatami.To zamierzone jest przez właściciela (czy może brak umiejętności) ?  

10.Nie powiem ilu tam ludzi gra bo nie wiem i na :lenny: pewno się nie dowiem (właściciel skrzętnie tego pilnuje aby się nikt nie dowiedział),a jak sie kogo pytam to piszą mi ze ponad 2k ;).

Ile kasy wlaściciel wyłoży na reklamę to ja ze swojej strony tez tak samo polecam - nic kuźwa za darmo ;).    Gram na tym serwerze od startu (tak pykam i obczajam co i jak ;)) i parę słów napiszę o nim:

1.Jest to serwer hard podobny do metin2.pl jeśli chodzi o łatwość czy trudność gry.

2.Gameforge  jest firmą niemiecką i  od 2007 metin2.pl to ich serwer (grając na peelu gracie dla niemców).

3.Terabithia z tego co zauważyłem to prywatny projekt polaków (jeśli to prawda warto ich wspierać).

4.Wiekszość graczy to osoby starsze powyżej 16 lat (widać i słychać to na yt),które skutecznie odstraszają wiekszć graczy w metin2 z przedziału 12-14,a ich statystycznie jest najwiecej.

5.Gracze +16 lat powinny grać w bardziej ambitne gry adekwatne do rozwoju swych umysłów (chyba że metin2 cofnął ich w rozwoju umysłowym i nie ogarniają ambitniejszych gier).

6.Gracz 12 lat na tym serwerze nie ma co szukać - chyba że ma bogatych rodziców i bedzie opierał gre wyłącznie na is (do gildii z ts nie wejdzie bo za młody).

7.Brak lub słaba reklama tego serwera przyczyni się do jego upadku, a szkoda bo jest konkurencją do pl-a.

8.Coś mi tu nie halo bo serwer fajny, a z drugiej strony żal właścicielowi kasy na reklamę  (beta też były free, a potem co chwile wyłaczenia i poprawki).

9.Słabe zabezpieczenia przed cheatami.To zamierzone jest przez właściciela (czy może brak umiejętności) ?  

10.Nie powiem ilu tam ludzi gra bo nie wiem i napewno się nie dowiem (właściciel skrzętnie tego pilnuje aby się nikt nie dowiedział),a jak sie kogo pytam to piszą mi ze ponad 2k ;).

Ile kasy wlaściciel wyłoży na reklamę to ja ze swojej strony tez tak samo polecam - nic kuźwa za darmo ;).    

Co ty człowieku piszesz? Mało co napisałeś o serwerze, większość ogólnie o Metinie jest. Nie wniosłeś nic do tematu udając filozofa i znawce, domyślam się że grasz niezbyt długo w tą grę i mało o niej wiesz.

Co do serwera to wydaje się fajny ale obawiam się że z braku reklamy upadnie, sam MPCforum,Fortuno i Pedro to niezbyt dużo jak na te czasy.

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tutaj wygląda robienie boja? 35 lvl i łuczniki na pustyni?

Co do lvl postaci to nie wiem ale tak trzeba zbić łuczników

Opublikowano

Powiem tak wbilem 44lvl na samych metkach prawie gowno dropilo kupilem reke na 3h sciagana i dropi wszystko czyli na metkach bez wydania kasy szkoda je lac

8 metkow ulanych bez reki=0 ku

Opublikowano

Ile jest tutaj osob online?

Dość łatwo dorobić sie na nizszych lvl? Jeśli tak to gdzie? W jaki sposób? Łowienie ryb na 30lvl?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Ile jest tutaj osob online?

Dość łatwo dorobić sie na nizszych lvl? Jeśli tak to gdzie? W jaki sposób? Łowienie ryb na 30lvl?

1k jakoś

Najlepiej zarabiać na metkach, bossach i misje też są dość ciekawe :)

Opublikowano

Polecam serwer, można na wszystkim zarobić.IS jest bardzo tani,botów nie ma, administracja bardzo dba o serwer i słucha się graczy,Na TS siedzą codziennie i pomagają graczom także bardzo polecam.

Najlepszy hard na rynku 

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

Polecam serwer. Nowy innowacyjny hard. Fajna atmosfera na serwerze jest co robić dużo sposobów na zarobek.

Opublikowano

To jeszcze stoi? :O

A czemu miałoby nie stać? xDDD

Jak to teraz jeden z najlepszych serverów na Polskiej scenie?

Praktycznie na równi z Vesterisem, a moim zdaniem i lepszy.

Codziennie 1k graczy, shopów w kij w m1. Często ciężko znaleźć nawet metka bo co chwile są wybijane itp. Bossy to samo, pojawia się resp, to mija max 5 min i wszystko wybite :D 

Klimat na serverze jest naprawdę świetny, a administracja cholernie dba o server i go wciąż udoskonala.

Zdecydowanie polecam! ;) 

Opublikowano

Większość mnie rozwala odnośnie pisaniu o tym dropie...
To wy chyba nigdy nie wbiliście na Globalu powyżej 20 lvl-a że płaczecie o dropie pograjcie sobie raz a porządnie na globalu to stwierdzicie że jednak tam ludzie nie płaczą że nie ma rękawicy i są metiny czasem puste... a wystarczy słowo "Prywatny Serwer" i są płacze bo słaby drop trzeba poprawić, jak tutaj tak płaczecie to wejdzie na forum Gay forge metka i tam popłaczcie aby mi drop polepszyli na globalu i to na tyle odnośnie Mojej myśli o takich komentarzach.

Jak konia się robi odstępy czasowe? Medale się czyta?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Medale aż do misji na bojowego konia czyta się (nie pamiętam dokładnie co ile), następnie misja na bojowca jak na PL'u i później już lvl konia do militara jak na Pl'u. Oczekiwanie na bojowca to 8h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...