Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terabithia [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer stoi już 2 miesiące a ludzi nadal przybywa  :) Jak tak dalej pójdzie to może i nawet Vesteris'a pobije  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

-Jak stoi serwer z popularnością (ile ludzi gra ?)

-Warto zagrać ? (nawet teraz?)

-Kim warto zagrać ? (wojownik czy sura ?)

-Is daje przewage ,, ?

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

-Is daje przewage ,, ?

~800 o godz 14.

Obojętne, czym bardziej potrafisz.

Is nie daje dużej przewagi. Większość to kosmetyczne sprawy.

IDcncno.png

Opublikowano

-Is daje przewage ,, ?

~800 o godz 14.

Obojętne, czym bardziej potrafisz.

Is nie daje dużej przewagi. Większość to kosmetyczne sprawy.

Czemu piszesz głupoty?

Bez wierzchowca i peta gówno może zrobić. Bo można robić bojowca (ja tak zaczynałem) ale prędzej czy później albo uzbierasz yangi na kupno IS'a w grze, albo kupujesz ISa za własny hajs aby mieć wierzchowca, 15% lub 20% na potwory daje tutaj ostrego kopa. (zależy od wierzcha) Omijając fakt, że bez rękawiczki i PD z is mozna zapomnieć o graniu. Bez rękawiczki drop jest beznadziejny, a exp na wyższych lvl bez PD z is to kupa...

Co do samego peta, taki pet na 50 lvl daje bardzo duży odpał... Ja mam peta 84 lvl z tego co pamiętam i bony do hp, % do pz, krytyk, przeszywka, trucie, omdlenie, deff, wartość ataku, silny na potwory + silny na dane mooby typu DT/mistyki/diabły/orki. Dalej uważasz, że to mało?

Ogólnie IS jest tutaj tani, wydasz z 50-60 zł i masz większość IS'a

Opublikowano

Gram już ponad miesiąc może nawet i półtora, po takim czasie mogę w końcu się wypowiedzieć

Plusy:

+ Administracja

+ Support

+ Aktualizacje

+ Czasem są evenciki tak żeby stosownie utrzymać gospodarke na +

+ Ilość graczy ( wydaje mi się że w dzień to nawet do 3k jest ale mogę być w błędzie )

+ Systemy

+ Sprawne forum, mają porządnego moda.

+ Kultura i język ma znaczenie, wszelakie chamstwo i warcholstwo nie ma prawa bytu na serwerze co jest ogromnym ++

+ Dla nowych graczy spoko opcja z tym reflinkiem ( na 7 dni vipa dostajecie jak sie od kogoś zarejestrujecie polecam )

+ Za reklamy i promowanie youtuberów.

+ Za: Blassy, KizuThalie, Bubbexy, Argonesty, Cruzery, Zookeny, TurboAgi,Madovy i wiele wiele więcej.

No i teraz czas na minusy:

- GDZIE SĄ DUNGI NOWE? DLA NOOBKÓW I KOXÓW.

- Troche mało info na mpc od administracji.

-  No i kulminacja mapa 95 bossy, hmmm miałobyć na mistyki od początku, są orki? Czekam cały czas aż zostanie to zmienione, dodatkowo na mobki już działa na mistyki ale bossy dalej nie ruszone.

Pozdrawiam wszystkich, polecam każdemu grać kto szuka wrażeń na prawilnym hardziku.

Opublikowano

Opłaca się zaczynać? Chciałbym pograć na dłużej, jakiegoś zbędnego PSC mam więc z kupnem Isa nie będzie problemu. BM opłaca się jeśli chodzi o pvp?

Opublikowano

Opłaca się zaczynać? Chciałbym pograć na dłużej, jakiegoś zbędnego PSC mam więc z kupnem Isa nie będzie problemu. BM opłaca się jeśli chodzi o pvp?

Zdecydowanie tak

Balans klas taki jak na pl więc bm się opłaca :)

Opublikowano

grafika nie pasuje pod typ serwera, zdaje mi się, że z hardami dobrze współpracuje tylko standardowa xD

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

grafika nie pasuje pod typ serwera, zdaje mi się, że z hardami dobrze współpracuje tylko standardowa xD

Ja pierd ole... Grafika nie pasuje do harda xD Czego wy nie wymyślicie jeszcze żeby tylko coś złego na temat serwera napisać.

Opublikowano

Ja pierd ole... Grafika nie pasuje do harda xD Czego wy nie wymyślicie jeszcze żeby tylko coś złego na temat serwera napisać.

Może lubi coś brzydszego ?  ^^

Z resztą jego opinia hehe 

A co do grafiki, to moim zdaniem pasuje. :)

Widocznie mam inne gusta xD

837341413742376668518.png

Opublikowano

Ilu gra graczy w godzinach szczytu?

Serwer początkowo nie miał prawie żadnej reklamy, dlatego go sobie odpuściłem, ale zastanawiam się obecnie nad jego wyborem.

Opublikowano

Serwer początkowo nie miał prawie żadnej reklamy, dlatego go sobie odpuściłem, ale zastanawiam się obecnie nad jego wyborem.

Około 1k, wbijaj serwer mega  ;)

Opublikowano

1k to bylo 2 tygodnie temu. Teraz w weekend z 500 w tygodniu max 300. Jak tak dalej pojdzie to nie bedzie tam juz z kim grac. NA forum i na czacie non stop ludzie sprzedaja konta a chetnych nie ma. Administarcja olała serwer. Zero pomocy. Bugi po ostatniej aktualizacji nie poprawione.

Opublikowano

1k to bylo 2 tygodnie temu. Teraz w weekend z 500 w tygodniu max 300. Jak tak dalej pojdzie to nie bedzie tam juz z kim grac. NA forum i na czacie non stop ludzie sprzedaja konta a chetnych nie ma. Administarcja olała serwer. Zero pomocy. Bugi po ostatniej aktualizacji nie poprawione.

Rozumiem jakbyś napisał 2 tygodnie temu bylo 1k a teraz to jest czasem do 1,5, ale to co wypisujesz to brednie

Opublikowano

Około 1k, wbijaj serwer mega ;)

Tu było 700 typa na starcie bo reklama była tylko u 3 osób a teraz liczba online ciągle wzrasta i spokojnie jest 1,5k

Najlepszy hard na rynku metina w całej Europie :)

Opublikowano

Nie zgodze się z tobą nie pisz że to jest najlepszy serwer - Hard w całej europie bo nie masz racji... sugerujesz iż gra  1.5k  osób  wg  mnie max 900-1000 jest ..

Serwer Polecam :)

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Nie zgodze się z tobą nie pisz że to jest najlepszy serwer - Hard w całej europie bo nie masz racji... sugerujesz iż gra  1.5k  osób  wg  mnie max 900-1000 jest ..

Serwer Polecam :)

Poprawnie raczej powinno być, że póki co ma dość duże szanse i jest faworytem aby nosić miano najlepszego Harda.

Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...