Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terabithia [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Meslem ze typ MosterQ to ciężki przypadek typ orał na wh od początku serwa nie wiem czy bana dostał ale teraz mam lepsza wiadomość typ ma 47h w grze 67lvl na ninja hacku expiony lub wh nie wiem dokładnie . W jego gildi 1st ludzie się śmieją z adminów i plują im na ryj bo GM nie ma w logach jak ktoś ma wh . Polecam ich defendera przecież to żart.

Reakcja Rudego na to ze ma wh .

https://zapodaj.net/images/101588c0bb6a8.png

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nawet spoko ale brakuje mi kilku rzeczy

-szybka zmiana ch

-% przy ulepszaniu

-zielone/fioletowe potki chociaż średnie z dropu

I duża liczba graczy na wspomagaczach. Dodatkowych 2-3 gmów z możliwością tylko banowania może by to rozwiązało.

Opublikowano

Meslem ze typ MosterQ to ciężki przypadek typ orał na wh od początku serwa nie wiem czy bana dostał ale teraz mam lepsza wiadomość typ ma 47h w grze 67lvl na ninja hacku expiony lub wh nie wiem dokładnie . W jego gildi 1st ludzie się śmieją z adminów i plują im na ryj bo GM nie ma w logach jak ktoś ma wh . Polecam ich defendera przecież to żart.

Reakcja Rudego na to ze ma wh .

https://zapodaj.net/images/101588c0bb6a8.png

juz dostalem bana ale bez powodu a tak poza tym moze sie zdziwicie ale gralem fer tylko na poczatku smigalem a po 2 hacki gowno daja prawie ze nic predzej cos na jakims bugu sie dorobisz a po 3 moge dac taki filmiki ze zwali wszyskich z nog jak kazdy top 1 na kazdym serwie gra na wh cie kawe co wy na to a tak naprawde nie graja tylko combo 1 2 3 4 podmienie na wait i ich spotkam i nagram stoja w miejscu a moby padaja to tyle od mnie .

Opublikowano

juz dostalem bana ale bez powodu a tak poza tym moze sie zdziwicie ale gralem fer tylko na poczatku smigalem a po 2 hacki gowno daja prawie ze nic predzej cos na jakims bugu sie dorobisz a po 3 moge dac taki filmiki ze zwali wszyskich z nog jak kazdy top 1 na kazdym serwie gra na wh cie kawe co wy na to a tak naprawde nie graja tylko combo 1 2 3 4 podmienie na wait i ich spotkam i nagram stoja w miejscu a moby padaja to tyle od mnie .

Jesteś tak samo niewinny, jak wszyscy inni, których zablokowaliśmy  :)

Opublikowano

Wow jestem pod wrażeniem. Nawet filmik o cheaterze :D . Kusicie żeby zwołać ekpię i zacząć grać na poważnie, bo teraz to tylko riby próbuje dropić :D

Opublikowano

Admini zaczęli działać i banować nieuczciwych graczy  polecam serwer .

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Widać że dużo konkretnej pracy włożonej było w ten serwer i gdybym miał wybierać pomiędzy metin2.pl (aka szkopy gf ) a Terabithia to na pewno wybrał bym Terabithia po to chociażby by wspierać naszych .Przydał by się jeszcze licznik ludzi online + wiecej reklamy i gf pakuje walizki z naszego rynku serwerów. Mimo tego polecam na 1k% ;)

Opublikowano

Mam takie pytanko do administracji serwera będzie jakaś fajna nowa aktualizacja ??

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Mam takie pytanko do administracji serwera będzie jakaś fajna nowa aktualizacja ??

Aktualizacje są prawie co noc, mniej czy więcej wnoszące ale są. [info na forum]

Opublikowano

Aktualizacje są prawie co noc, mniej czy więcej wnoszące ale są. [info na forum]

No tak, ale mogą zrobić jakaś wielka aktualizacje co sporo zmieni.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Zbyt częste aktualizacje mogą świadczyć o brakach w beta-testach (beta była dość długo - wygląda na to że tanim kosztem to było robione) .Uprzedzajcie duzo wczesniej graczy o wyłączeniach serwera bo lipa się robi.

Opublikowano

No tak, ale mogą zrobić jakaś wielka aktualizacje co sporo zmieni.

Hm, to jest serwer hard nie ma dużego pola manewru aby dodam jeszcze 2 tygodnie po starcie zmienić go 1 aktualizacją.

Opublikowano

Wlasnie zbyt czeste aktualizacje odbywa sie to kosztem graczy gdyz nie moga grac . Ten serwer powinien wystartowac miesiac pozniej aby nie bylo zadnych aktualizacji i przerw wiekszosc wlascicieli serwoerow nie robi aktualizacji przez pierwsze pol roku mowie o dobrych serwach . Pozatym te aktualizacje nic ciekawego nie wnosza . Troche mnie to zniecheca do gry ... i raty serwera ktore sie pojawiaja w srodku tygodnia serw nowy nie powinno byc rat co najmniej do jakeigos swieta np wielkanocy i to nie 30% na 24h tylko nwm w ustalonych godz np 15% na 4h psuje to strasznie serwer nie dlugo wszyscy beda miec przez to eq+9 skile p i 99 lv i gra sie skonczy . Ta pelerynka nieskonczona na start to tez jest troche przesada bo co to jest serwer 4 fun? tam na start daja pelerynki na zawse>? i te smieszne co chwile wpisywanie kodu tez strasznie to denerwuje po co to robic botow malo jest lepszym by  bylo 3 gm-ow zatrudnienie niz robic jakis system banowania przez ktory zapewne odejdzie 3/4 graczy bo bardzo denerwujacy jest on i bez sensu . Moim zdaniem taki system do lowienia jedynie by sie sprawdzil i nie co 10min jak jest teraz tylko co 30min albo 45min  . Pozatym jesli ktos bd chcial bocic to to ominie i bedzie dalej bocill .  Te rjdy dla gildii sa bez sensu ok moga byc w grupie ale powinna byc tez dodana opcja wykonywania ich samemu pozatym kolejnym duzy minusem jest brak szkatulki serwerowej ktora zawsze praktycznie na hardzie wystepuje nie musi dropic z niej nie wiadomo co ale np jesli nie byloby talej pelerynki to moglyby leciec pelrynki albo zwoje powrotu lub rzadko bardzo ale jendnak bylaby szansa np na drop zaczarowania przedmiotu lub wzmocnienia przedmiotu  moglyby dropic tezmedale smoka bo jest ich bardzo malo lub tez jakies doplacze no np dlon krytyka czy dlon przeszyscia czy zycie smoka lub inne tego typu . Ponadto drop z metkow jest zle dopasowany moim zdaniem . Jak na hardzie to jest za duzo mozliwosci dropu broni na 30lv jest to troche przesadzone przez co oprocz fms i riba wsyzstkie bronie na 30lv sa bez wartosci nawet kozy sr 45 nikt ich poprostu nie che  zmniejszym bym znacznie ich drop i zmniejszyl zakres aby cena poszla do gory i zeby te nawet zwyczjanie koziki byly warte te 500k a nie 10k u handlarki pomijajac to ze wystepuje blad i trzeba je najpierw ulepszyc na +1 zeby je sprzedac u niej  a fms +0 do jakis chociaz tych 4kk i ribek tez z 4kk moglb byc wart tworzenie gildii jest bardzo skomplikowane i niektorzy gracze moga miec problemy z  utworzeniem gildii . Brak dodawania przedmiotow do sklepow ofline tez jest duzym minum na ktorym warto jest zwrocic uwage bo to powinno juz byc a nie trzeba marnoac czas i wystawiac przemiotu od nowa bo mam cos nowego czego wczesniej nie mielismy na sprzedaz . Drop z skrzyn ucznia rowniez nie jest dopasowany gdyz leca wiecej wartosciowe przemioty z skrzyni cznia na 40lv niz z na 30lv powinno to zostac zmienione no i misji dzienne ktore mialybyc taka zalet tego serwera a sa nadal wylaczone no dobra teraz to by bylo na tyle wiecej bede inforaowal w nastepnych postach o nie przemyslanych rzeczach i itp lub nadajacych sie do zmiany

ZZZ

Opublikowano

@up Marek za bardzo mafedron ci wszedł popracuj nad tym. Co do serwera dla mnie zdecydowanie top1 medium/hard. Czuć klimacik jak cholera. Polecam każdemu! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...