Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terabithia [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dużo osób gra?

warto zaczynać od zera?

sposoby na zarobek (maly lvl)?

1.Gra około 1k osób, w godzinach szczytu ciężko czasem o metka :D 

2.Warto zaczynać od zera, bardzo łatwo się dorobić oczywiście trzeba troszkę pomyśleć :) 

3.Na początku jedziesz na m1 metki,potem na m2 bijesz metki dropisz kawałki klejnotu, a później to już z górki :D

Przy okazji warto znaleźć sobie gildię. 

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

Mam zamiar zacząć grę tu i niech mi powie ktoś czy heller został poprawiony w sensie zwiększenie ataku i leczenie?? Ile ataku daje na P zwiększenie???

Opublikowano

Mam zamiar zacząć grę tu i niech mi powie ktoś czy heller został poprawiony w sensie zwiększenie ataku i leczenie?? Ile ataku daje na P zwiększenie???

Ogólnie słyszałem, że postacie magiczne są tutaj słabe bo można mieć 90% na magie... I od topowych graczy słyszałem, że body wali 12k z wirka, a taki smok 5k max... 

To mnie trochę zniechęciło do grania tutaj... 

Opublikowano

@up

To SE zrób bodego i tak szamanem pewnie nie wbijesz 30 bo zapał do gry stracisz od razu

Cóż, ja swojego szamana expiłem swoim dropem ;> Więc nie jest to problem. 

I tu chyba nie o to chodzi aby grać tylko jedną postacią a smok to tylko buff...

Opublikowano

Tak to on ;) Polecam serwer

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Warte bo teraz masz rekawiczke i wierzchowca na 7dni. Zmianki, dodania, ku, kd wymieniasz na marmurki, spoko zarobek. Ale bez rękawiczki mysle ze nie byloby to juz oplacalne

Opublikowano

jest ktos w stanie wyslac screena cen z isu peta/wierzchowca etc takie z potrzebniejszych rzeczy? bo zeby sprawdzic IS musze zrobic postac.Prosze o pomoc :)

Opublikowano

jest ktos w stanie wyslac screena cen z isu peta/wierzchowca etc takie z potrzebniejszych rzeczy? bo zeby sprawdzic IS musze zrobic postac.Prosze o pomoc :)

Pet 480SM, wierzchowiec 600SM, mniej wiecej takie masz ceny.

Za 30zl przelewem masz 780sm, za 20zl przelewem 500 sm.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

możliwe jest wydropienie zwojów egzorcyzmu, bonów i zmianek w grze czy tylko is?

zmianki dropią od metków 5 lvl, do tego zwoje od 35 bodajze a rady leciały mi chyba od 45, mowa o metkach

Opublikowano

Ile serwer juz stoi? Metki w m1 cos warte?

A ze 2 miechy już chyba będzie :)

Z metków w m1 masz zmianki, skrzynie z ku itp. ale najlepiej bić z rękawicą wtedy masz syty drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...