Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terabithia [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sporo malych lvl gra na wh ale serwer godny polecenia :)

No to naprawdę jest sporo osób co gra na wh. Szkoda, że administracja z tym nic nie robi.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

No to naprawdę jest sporo osób co gra na wh. Szkoda, że administracja z tym nic nie robi.

Administracja nic nie robi?! żartujesz sobie  :((

Opublikowano

Już jest zablokowany częściowo :)

/

Opublikowano

Cały czas jest taka samo ilość osób co używa WH 1/4 osób u mnie w gildii ma WH i jakoś nikt bana nie dostał.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Cały czas jest taka samo ilość osób co używa WH 1/4 osób u mnie w gildii ma WH i jakoś nikt bana nie dostał.

Jest się czym chwalić, sens w chu. ma taka gra.

Jak chce się zarobić, to jest coś takiego jak praca panowie, na umowę - pewne i uwaga [też działają obejścia]

Co do serwera, polecam gra się przyjemnie, błędów nie widać a na tych panów wyżej przyjdzie czas :P

Opublikowano

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.

- serwer bardzo dopracowany, wręcz wzorowo

- bardzo ładna grafika, wszystko jest przemyślane

- mimo słabej reklamy dosyć sporo osób na hardzie, chociaż mogłoby być więcej

- pomocna administracja, która nie ma nic przeciwko w pomaganiu konkurencyjnym serwerom

Oby tak dalej, będę śledził ten projekt, powodzenia.

Opublikowano

Strasznie chu jowy interface jak dla mnie, nie zagram w sumie przez niego xD

C**j owy? To chyba na Bug.arisie nie grałeś tam to  była tragedia a ten ma nawet swoje zalety, że nie musisz patrzeć ile % jeszcze do wbicia lv tylko od razu widzisz.

Opublikowano

Nie polecam pełno gówna na wh a admini nic nie robią .  Srabal mowil o systemie banowania ze dobry kappa ttaki dobry jak on.

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Mam mieszane odczucia co do serwera.

Może sobie sprawdzę, co tam w trawie piszczy, aczkolwiek nie jestem zwolenniczką hardów.

Opublikowano

Nie polecam pełno gówna na wh a admini nic nie robią .  Srabal mowil o systemie banowania ze dobry kappa ttaki dobry jak on.

Kto przejmuje się tym co mówi MPCforum? Przestań go oglądać, a wyjdzie Ci to na dobre.

Jak najbardziej polecam serwera na dłuższą metę :) Zajrzałem zaraz po starcie i nie narzekam.

Opublikowano

Mam mieszane odczucia co do serwera.

Może sobie sprawdzę, co tam w trawie piszczy, aczkolwiek nie jestem zwolenniczką hardów.

Bez reklamy na pewno więcej piszczy niż na 25 reworku predorii.

Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...