Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Terabithia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jak z gildią wbije do kolesia na spota i go z niego wywalę, to dostaniemy bana mam rozumieć?

@Beornottobe.

Nie... Proszę, nie drążcie już tego tematu na siłę... Jest wiele innych kwestii o które można pytać, a tego typu pytania

można zadawać na PW, aby niepotrzebnie nie robić spamu.

Wyraźnie przeprosiłem, więc według mnie sprawa wyjaśniona, bez względu na to, czy przeproszenia będą przyjęte, czy też nie.

Według mnie nic strasznego się nie stało, a widzę, że zaczyna się zamieszanie  :(

Przewidujecie jakieś nagrody w postaci sm dla testerów?

Na pewno pomyślimy nad tym. Oczywiście jeżeli się na to zdecydujemy, to niestety nie każdy coś otrzyma.

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak na początku byłem negatywnie nastawiony na serwer , ale gdy bardziej mu się przyjrzałem zmieniłem zdanie serwer mega polecam wszystkim! :) I z góry przepraszam za wszystkie negatywne komentarze.

Co zmieniło Twoje zdanie?

Wejdź na betę i się przekonaj :) 

Opublikowano

Beta na + wszystko jest do ogarnięcia do 35 jest spoko :) a jeszcze 5 dni testów mam nadzieję że na wyższych lvl ach niema bugów :) Zapraszamy na Betę :)

Opublikowano

dobra, jest 8 stron, a ja nie mam mozliwosci zeby przeczytac wszystko.

czekalem od dawna na dobry hard, a tu prosze - czlowiek z Tiverii (imo serwer nr 1) + czlowiek z WoM (serwer nr 2) robia cos wlasnego. czego chciec wiecej?

widzimy sie, jesli nie na starcie, to w ciagu pierwszych kilku dni.

Chcialbym tylko zapytac o jedno: rekawiczka zlodzieja z is, ile trzeba bedzie zainwestowac i na jak dlugo wystarczy?

edit.

jednak jeszcze jedno pytanie - czy bedzie tez mozliwosc wydropienia rekawiczki aby ja zalozyc? jesli tak, to skad?

Opublikowano

Na pewno pomyślimy nad tym. Oczywiście jeżeli się na to zdecydujemy, to niestety nie każdy coś otrzyma.

to lepiej sobie odpuścić nagradzanie niektórych osób... Będzie tylko płacz, że ktoś testował godzinę i dostał a ktoś 10h i nic nie ma. Następnie będą niepochlebne opinie pod prezentacją serwera a to napewno zniechęci graczy.

i przestań tak pisać bo lipnie to wygląda :D

Komputer: z NASA.

Opublikowano

dobra, jest 8 stron, a ja nie mam mozliwosci zeby przeczytac wszystko.

czekalem od dawna na dobry hard, a tu prosze - czlowiek z Tiverii (imo serwer nr 1) + czlowiek z WoM (serwer nr 2) robia cos wlasnego. czego chciec wiecej?

widzimy sie, jesli nie na starcie, to w ciagu pierwszych kilku dni.

Chcialbym tylko zapytac o jedno: rekawiczka zlodzieja z is, ile trzeba bedzie zainwestowac i na jak dlugo wystarczy?

edit.

jednak jeszcze jedno pytanie - czy bedzie tez mozliwosc wydropienia rekawiczki aby ja zalozyc? jesli tak, to skad?

@Piekarzewski

Pakiet dropu, expa itd. będzie można kupić już za około 40 SM (na jeden dzień), a to są sprawy groszowe.

Mówię około, ponieważ jeszcze będziemy zmniejszać cenę, oczywiście na mniejszą.

Rękawicę Złodzieja, jak i Pierścień Doświadczenia można zdobyć z kamieni metin, szkatułek bossów,

za wykonanie misji itd.

to lepiej sobie odpuścić nagradzanie niektórych osób... Będzie tylko płacz, że ktoś testował godzinę i dostał a ktoś 10h i nic nie ma. Następnie będą niepochlebne opinie pod prezentacją serwera a to napewno zniechęci graczy.

i przestań tak pisać bo lipnie to wygląda :D

@zac0

Obecnie nie ma ani jednej takiej osoby, której moglibyśmy cokolwiek zaproponować,

także o to nie ma się co martwić.

Jak wygląda zainteresowanie graczy betą?

Co z reklamą?

Przewidujecie jakieś dalsze aktualizacje?

Zainteresowanie, jak na testy serwera hard ze skromną reklamą, jest całkiem duże,

przynajmniej tak mi się wydaje. Odnośnie dalszej reklamy, trzymamy się tego o czym pisałem wcześniej.

Nie zgłaszamy się do osób nagrywających na YouTube. Jeżeli ktoś będzie chciał zagrać, a przy tym

nagrać materiał z serwera, to serdecznie zapraszamy.

Aktualizacje są na bieżąco, wszystkiego można dowiedzieć się na naszym forum,

chyba że chodzi Ci o jakiś większy lvl, czy coś tego typu, to nic takiego dodawać nie będziemy.

Opublikowano

Fajne logo Tiveri na zakladce strony :v, jezeli te pliki sa kupione od Haskiego to ten serwer jest dziurawy jak ser :] 

Patrząc na favicon wysuwasz wnioski, że pliki są kupione od Haskiego...  o.O

Serwer jest dopracowany, a wszystkie bugi wykryte i zgłoszone na otwartej becie są przez administrację szybko naprawiane.

Opublikowano

Fajne logo Tiveri na zakladce strony :v, jezeli te pliki sa kupione od Haskiego to ten serwer jest dziurawy jak ser :] 

Grając na becie stwierdzam, że nie.

x1000 dmg macie zamiar zablokować? czy na hardzie bossy będę sb ubijał w 0.1 s?

5 minut roboty :

Opublikowano

Rożne zabezpieczenia zostały wyłączone na czas bety, ponieważ wiele osób nie mogło wejść na serwer.

Opublikowano

Polecam, TreeN to profesjonalista w upiększaniu i ulepszaniu gry (modele/systemy/animacje/efekty), a Winchester zna to wszystko od strony gracza i widać że wkłada w to tyle pracy że myślę że serwer będzie na prawdę dopracowany. Obyście poradzili sobie też jako administratorzy  :)

Ps. Te kostiumy broni wyglądają fantastycznie

sygnatura2.png

Opublikowano

Jeszcze kilka pytan, wybacz jesli sie powtorzy z wczesniej zadanymi, ale nie mam niestety czasu by wszystko tutaj przeczytac

1. wedkarstwo tutaj klasycznie wyglada, czy dana ilosc klikniec potrzebna?

2. do wylowienia klasyczne rzeczy (ryby, farby etc), czy planujecie dodac jakies dodatkowe przedmioty?

3. szansa na malz taka jak na PL, czy zwiekszona bedzie?

Opublikowano

Serwer jeden z najciekawszych. :)

Zapowiada się nieźle i mam nadzieje że po starcie się utrzyma. 

Byłem na becie i miodzio wszystko ładnie zgrane oraz czekam na start. ^^

Pozdrawiam i czekam na udany start ! 

p.s: beta bd zakończona wyśmienicie, zapraszam na urodzinki 15 stycznia :D 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Czy serwer jest ciagle wlaczony? Za nic nie moge sie polaczy c w godzinach 7-10 rano

Może brakuje ci aktualizacji ? Mi działa normalnie. ;) 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Rożne zabezpieczenia zostały wyłączone na czas bety, ponieważ wiele osób nie mogło wejść na serwer.

To troszkę lipa  ;) Zabezpieczenia włączycie na start i pół serwera nie będzie mogło wejść na serwer  :D Czyżby zabezpieczenia były jak na paru serwerach gdzie nie można odpalić Skype/Steam itp gdy ma się uruchomionego klienta? 

zandia_sygna.png

Opublikowano

To troszkę lipa  ;) Zabezpieczenia włączycie na start i pół serwera nie będzie mogło wejść na serwer  :D Czyżby zabezpieczenia były jak na paru serwerach gdzie nie można odpalić Skype/Steam itp gdy ma się uruchomionego klienta? 

Takie pytania to do @TreeN :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...