Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Terabithia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konta z bety zostaną ? czy będzie trzeba zakładać nowe ? 

Czy client z bety będzie aktualny ? czy trzeba będzie ściągać na nowo i czy jest autopatcher ?

U kogo macie reklamę ? 

Czy w przyszłości zwiększycie max lev ?

Tego regulaminu mogliście więcej dodać myślicie że ktoś to czyta ? bo ja nie  :D

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano

Czy client z bety będzie aktualny ? czy trzeba będzie ściągać na nowo i czy jest autopatcher ?

U kogo macie reklamę ? 

Tego regulaminu mogliście więcej dodać myślicie że ktoś to czyta ? bo ja nie  :D

A później się dziwisz za co ban.

A co do reklamy to w prezce pisze

ew tu:

https://forum.terabithia.pl/index.php?/topic/24-pytania-i-odpowiedzi/page-2
Opublikowano

Proponuje dodać Szkate  serwerową 

Jezeli nie ma dodan/zmianek w IS  jak 1000 graczy ma zrobic eq z pz?

Co do liczby jest do przykład moze byc 400 800 1000 3000 

Opublikowano

U kogo macie reklamę ? 

Każdy czyta, kto nie chce mieć później problemów. W większości wypadków i tak wystarcza mózg, ale cóż.

~~

Świecenie u niektórych bossów jest rzeczywiście delikatnie przesadzone, ale ogólnie zmiana bardziej na plus niż minus. ;)

Jeszcze dzisiaj zawitam na becie. 

Opublikowano

Proponuje dodać Szkate  serwerową 

Jezeli nie ma dodan/zmianek w IS  jak 1000 graczy ma zrobic eq z pz?

Co do liczby jest do przykład moze byc 400 800 1000 3000 

Zmianki dropią w grze. Kiedyś na PL-u ich wcale nie było poza IS i jakoś ludki mieli ładne eq;) Pozbijasz metiny, bossy i podstawowe wybonujesz bez problemu, z tego co widziałem na becie bonusy wchodzą łatwo.

Opublikowano

Powiem tak na początku byłem negatywnie nastawiony na serwer , ale gdy bardziej mu się przyjrzałem zmieniłem zdanie serwer mega polecam wszystkim! :) I z góry przepraszam za wszystkie negatywne komentarze.

Opublikowano

Jak narazie na becie super jest ale proponował bym dodać na start konia 1,lvl bo dużo latania jest za misjami :) narazie nie napotkałem się na bugi :)

Opublikowano

Powiem tak na początku byłem negatywnie nastawiony na serwer , ale gdy bardziej mu się przyjrzałem zmieniłem zdanie serwer mega polecam wszystkim! :) I z góry przepraszam za wszystkie negatywne komentarze.

Co zmieniło Twoje zdanie?

Opublikowano

Serwer był fajny do czasu, ale po tej rozmowie nie polecam rozmowę, również wczoraj kolega poprosił na tsie o zrespienie wodza orków, żeby wykonać questa (do zrobienia gildii) otrzymał odpowiedź "Nie będziemy faworyzować graczy", normalne? Dla mnie nie

07906926494363832258.jpg

Opublikowano

Jeszcze nie grałem na takim hardzie, gdzie tak bony wchodzą. Przez 50 zmianek wbiłem w buty x2 wszystkie max bony i x3 po 4 max bony. Chyba za latwo, jak na harda. :D

Opublikowano

Czegoś takiego jeszcze w tej grze nie widziałem :)

@Zaprawiony

Dyskoteka naprawiona, zostało tylko wgrać aktualizację.

Serwer był fajny do czasu, ale po tej rozmowie nie polecam rozmowę, również wczoraj kolega poprosił na tsie o zrespienie wodza orków, żeby wykonać questa (do zrobienia gildii) otrzymał odpowiedź "Nie będziemy faworyzować graczy", normalne? Dla mnie nie

07906926494363832258.jpg

@DzemooR

Wodza orków respię akurat każdemu, kto się do mnie zgłosi i ani Ja, ani TreeN z pewnością nikomu nie odpowiedzieliśmy

w taki sposób. Odnośnie rywalizacji w grze, jak widać TreeN odwołał się do regulaminu i tutaj nie chodzi o karanie każdego

kto wkroczy choćby na ułamek sekundy na czyjś spot, a bardziej o kulturę podczas trwania testów serwera.

Po starcie nikt się do Ciebie o takie coś nie przyczepi. Trzeba zrozumieć, że każdy chce w spokoju sprawdzić co i jak,

a tego typu akcje wcale nie ułatwiają sprawy.

Jeżeli masz zamiar odpuścić serwer z takiego powodu, no to cóż, jest nam naprawdę przykro...  :(

Jeszcze nie grałem na takim hardzie, gdzie tak bony wchodzą. Przez 50 zmianek wbiłem w buty x2 wszystkie max bony i x3 po 4 max bony. Chyba za latwo, jak na harda. :D

@Mate

Niewykluczone, że lekko utrudnimy wbijanie bonusów.

Opublikowano

Czegoś takiego jeszcze w tej grze nie widziałem :)

@Zaprawiony

Dyskoteka naprawiona, zostało tylko wgrać aktualizację.

07906926494363832258.jpg

@DzemooR

Wodza orków respię akurat każdemu, kto się do mnie zgłosi i ani Ja, ani TreeN z pewnością nikomu nie odpowiedzieliśmy

w taki sposób. Odnośnie rywalizacji w grze, jak widać TreeN odwołał się do regulaminu i tutaj nie chodzi o karanie każdego

kto wkroczy choćby na ułamek sekundy na czyjś spot, a bardziej o kulturę podczas trwania testów serwera.

Po starcie nikt się do Ciebie o takie coś nie przyczepi. Trzeba zrozumieć, że każdy chce w spokoju sprawdzić co i jak,

a tego typu akcje wcale nie ułatwiają sprawy.

Jeżeli masz zamiar odpuścić serwer z takiego powodu, no to cóż, jest nam naprawdę przykro...  :(

@Mate

Niewykluczone, że lekko utrudnimy wbijanie bonusów.

Z wodzem orków była taka sytuacja ponieważ przyszedłem wczoraj i nagle, jak powiedziałem "Jak mamy coś sprawdzić, jeśli nam tego nie udostępniacie?" zmieniłeś ton i powiedziałeś, że mam rację. Po tym chciałeś nick wcześniejszego gracza bo też chciałeś mu zrespić więc Twoje słowa się teraz wykluczają. Po za tym wbiłem na spota, prawda, ale nic nie napisałem. Nie obraziłem go, a sami zostaliśmy obrażeni oraz grożono nam. Z tekstu jasno można przeczytać że za ksucie jest kara. Czasami mam wrażenie, że nie słuchacie samych siebie :)

Opublikowano

Taka propozycja, dodać wiecej slotów na pd, rekawice, ppka, bo dwa to zbyt mało. Kolejna kwestia to żeby na wierchowca skrótem klawiszowym dało się wejść, bo trzeba kilkać na pieczeć.

Taka propozycja, dodać wiecej slotów na pd, rekawice, ppka, bo dwa to zbyt mało. Kolejna kwestia to żeby na wierchowca skrótem klawiszowym dało się wejść, bo trzeba kilkać na pieczeć.

Opublikowano

Z wodzem orków była taka sytuacja ponieważ przyszedłem wczoraj i nagle, jak powiedziałem "Jak mamy coś sprawdzić, jeśli nam tego nie udostępniacie?" zmieniłeś ton i powiedziałeś, że mam rację. Po tym chciałeś nick wcześniejszego gracza bo też chciałeś mu zrespić więc Twoje słowa się teraz wykluczają. Po za tym wbiłem na spota, prawda, ale nic nie napisałem, a z tekstu jasno widać że za ksucie jest kara. Czasami mam wrażenie, że nie słuchacie samych siebie :)

@DzemooR

Pisanie w grze, to nie rozmowa na TeamSpeak'u, a o tym wspomniałeś.

Nie zakładaliśmy respienia i fakt, dopiero gdy wszedłeś powiedzieć, zmieniliśmy zdanie. Gdyby ktoś komu odmówiłem w grze

napisał to samo co powiedziałeś, to również bym się zgodził. Jeśli w czyichś oczach źle wypadamy przez podejmowane decyzje,

to przepraszamy. Staramy się pomagać w miarę możliwości, wystarczy tylko odezwać się coś więcej.

Co do regulaminu, trzeba go przestrzegać, ale nie chcemy być surowi. Bardzo długi czas byłem graczem i wiem jak sytuacje wyglądają.

Myśleliśmy nad nowym slotem, ale póki co nie decydujemy się na to.

Skrót do wsiadania na wierzchowca, to Ctrl+G.

Opublikowano

Czyli jak z gildią wbije do kolesia na spota i go z niego wywalę, to dostaniemy bana mam rozumieć?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...