Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Terabithia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

byłaby gitara siema, ale strój na start to najgorsza rzecz jaką spotykam na serwerach. dostajesz taki buff na 7 dni, później lipa, bo bez buffów. dodatkowo każdy tak samo ubrany, ugh.

Metin ma to do siebie, że wszystkie postacie wyglądają tak samo, a kostium który otrzymujemy na start,

nie jest aż tak mocny, jak może się wydawać. Bonus Max PŻ+10% na 1 poziomie postaci (w przypadku 3 punktów witalności),

zwiększa punkty życia o 77. Bonus ten nie pobiera punktów życia z ekwipunku. Do tego otrzymujemy 20% Szybkości Poruszania,

aby po tygodniu nie odczuć już jej braku, po zdobyciu ekwipunku, a szansa na krytyczne uderzenie wynosi jedynie 5%,

więc mimo wszystko zbyt często też wchodzić nie będzie.

:)

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oglądałem film odnośnie tego rajdu dla gildii w przedziale lvl 35-54. Coś pięknego, mam nadzieje, że w późniejszej fazie gry też zrobicie coś takiego dla większych lvl LUB JUŻ MACIE (bo widziałem tylko zwykłe dungeony, więc może coś przeoczyłem) Tak jak kolega wyżej, jestem pozytywnie zaskoczony i czekam na start. Chętnie też będę uczestniczyć w beta testach :) 

Opublikowano

Czekam na serwer od chyba 7 miesięcy i w końcu jest <3

Dobra pora na start z serwerem bo aktualnie jest lipa.

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

Opublikowano

Powodzenia Panowie...bardzo fajny serwer, szkoda, że będzie Wam ciężko się z nim przebić do szerokiej grupy odbiorców... szkoda projektu. 

Podoba mi sie również grafika a to mało kiedy się zdarza :)

Edit: na przyszłość polecam się zgłosić do mnie z takimi projektami :) 

Opublikowano

Trafiłem kiedyś na wasz kanał na yt i zastanawiałem się kiedy będziecie startować. Podoba mi się pomysł z budowa swiatyni na dungeonie. Szkoda, ze hard bo będzie się ciężko przebić :p powodzenia. Gdybym grał jeszcze w metina na 100% bym się u was pojawił.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Trafiłem kiedyś na wasz kanał na yt i zastanawiałem się kiedy będziecie startować. Podoba mi się pomysł z budowa swiatyni na dungeonie. Szkoda, ze hard bo będzie się ciężko przebić :p powodzenia. Gdybym grał jeszcze w metina na 100% bym się u was pojawił.

Powodzenia Panowie...bardzo fajny serwer, szkoda, że będzie Wam ciężko się z nim przebić do szerokiej grupy odbiorców... szkoda projektu. 

Podoba mi sie również grafika a to mało kiedy się zdarza  :)

Edit: na przyszłość polecam się zgłosić do mnie z takimi projektami  :)

Dziękujemy za pozytywne komentarze :)

@*****Hooltras

Innych projektów poza Terabithią nie będziemy robić, także raczej nie załapiemy się z nimi na współpracę, ale dziękuję za ofertę ; )

Opublikowano

Zapowiedź mi się podoba, tylko szkoda, że taka krótka.

Mam takie same zdanie jak Hooltras, ale mimo wszystko mam nadzieję, że ten projekt się wybije. Myślę, że więcej byście zyskali robiąc mediuma z elementami harda.

Opublikowano

Jeżeli to Hard to by się przydały jakieś misje? Są? bo widziałem tylko Biologa...

@michal9892

Oczywiście że mamy kilkadziesiąt misji fabularnych, jest nawet o tym notka na pierwszym obrazku prezentacji oraz w jednym z postów Winchestera :)

A misje fabularne? To też jakaś część harda i chyba jedna z najważniejszych, bo musi być jakaś odskocznia od expa i jak z ISem? Trzeba będzie wywalić co najmniej 100zl+ żeby mieć full is do expa? Pomijam w tym wszystko co związane z pvp.

Mam wrażenie, że nie czytałeś prezentacji :(

Odnośnie zadań wspomniane zostało na pierwszym obrazku. Przygotowaliśmy ponad 50 misji, które towarzyszą

nam do samego końca gry. Jeżeli chodzi o IS, to nie ma co sugerować się tym, co jest na innych serwerach.

Nie ma u nas znanego wszystkim podziału na PvP/PvM. Co prawda są bonusy klasowe we fryzurach, jednakże

poza tym nic więcej z tego typu rzeczy. Kostiumy mają za zadanie jedynie zmienić wygląd postaci i nie dodają nam

kompletnie żadnych bonusów. Wyjątkiem jest kostium startowy, który otrzymujemy na 7 dni.

Zwierzątka są uniwersalne tzn. każde z nich posiada takie samo drzewko rozwoju, więc nie ma konieczności

zakupowania dwóch, czy większej ilości.

Opublikowano

Polecam, bo śledziłem projekt od lipca. Widać troche innowacji, tylko mam nadzieję, że nie macie bugów

P.s IS jest drogi?

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Polecam, bo śledziłem projekt od lipca. Widać troche innowacji, tylko mam nadzieję, że nie macie bugów

P.s IS jest drogi?

@OlsonxPompa

Też mamy nadzieję, że nie mamy już błędów o których nic nie wiemy ; )

Ciężko odpowiedzieć na pytanie, czy IS jest drogi - robiąc serwer przez taki czas nie możemy nagle pojawić się ze strasznie drogim sklepem, bo nie o to chodzi, nie chcemy niepotrzebnie zniechęcać graczy.

Będzie można kupić PD, rękawicę i kilka innych ciekawych rzeczy już za "grosze", jak i również złożyć bardziej rozbudowane zestawy za więcej monet. 

W kwestii sklepu raczej nie odbiegamy od standardów, lecz też nie chcieliśmy układać go na niekorzyść gracza.

Opublikowano

Żeby nie było niespodzianki jak z balmory, tam fubu też mówił że wszystko za grosze, a wyszło ponad 200zl za ISa do expa. Też nie chciałbym żeby IS opierał się na zmianach tzn. w grze słabo dropią, ale na w IS jest i to w dużych ilościach.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Fajna, treściwa prezentacja. Nie nawalone na siłe wszystkiego by ją sztucznie przedłużać, a dodane same najważniejsze informacje. Fajnie to wygląda, powodzenia :) 

Opublikowano

Zapowiada się wybornie  ;):D Mam nadzieję, że wszystko wypali i będzie petarda! Jedyne co mi się nie podoba to ten interfejs.. Mam pytanie, co do reklamy serwera. Macie już jakieś plany? 

Pozdrawiam serdecznie i życzę Powodzenia!

Opublikowano

Zapowiada się wybornie  ;):D Mam nadzieję, że wszystko wypali i będzie petarda! Jedyne co mi się nie podoba to ten interfejs.. Mam pytanie, co do reklamy serwera. Macie już jakieś plany? 

Pozdrawiam serdecznie i życzę Powodzenia!

Odnośnie reklamy powiem tyle, że na tę chwilę korzystamy jedynie z Facebooka i prawdopodobnie póki co nic się w tej kwestii nie zmieni.

Na YouTube w obecnych czasach nie wiadomo komu można zaufać, a wybierając nieodpowiednią osobę, moglibyśmy sobie tylko zaszkodzić.

Wiadomo, że bez większej reklamy nie będzie zbyt wielu graczy, jednakże wolimy mieć stałą, mniejszą ich ilość, niż przez moment

mieć ich całe mnóstwo, by za chwilę wszyscy nagle uciekli, ponieważ ktoś zakończył tzw. serię z serwera.

Niewykluczone, że w przyszłości skusimy się na tego typu krok, jednakże niczego nie obiecujemy, gdyż to nie jest prosta decyzja.

Opublikowano

Serwer wydaje się przyjemny. Bardzo ładna grafika w prezentacji, dawno nie było tu czegoś równie gustownego i przyciągającego uwagę.

Dodatkowo przyda się jakiś klasyczny hard na rynku, bo ostatnio panuje posucha. Medale konne co ile można czytać?

Ubolewam, że nie mam czasu na metina bo chętnie bym tu wpadł. Będę jednak śledził rozwój projektu, trzymam kciuki.

Opublikowano

z tą reklamą to racja. kiedyś obserwowałem fajny serwer, który wyszedł bez żadnej reklamy, oprócz zapowiedzi na mpc. na starcie max 100 osób, a później to szkoda gadać.

przemyślcie to jeszcze, teraz myślicie, że wolicie mniej graczy ale w praktyce może być inaczej.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Żeby nie było niespodzianki jak z balmory, tam fubu też mówił że wszystko za grosze, a wyszło ponad 200zl za ISa do expa. Też nie chciałbym żeby IS opierał się na zmianach tzn. w grze słabo dropią, ale na w IS jest i to w dużych ilościach.

Ponawiam, bo chciałbym wiedzieć jak z ISem będzie

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nawet jeśli będzie mniejsze bum niż z tymi Waszymi pseudoyoutuberami, którzy zamiast reklamować Wam dobre serwery trzepią na was hajs - nie ruszają się na serwer gdzie nie dostaną kasy za serię...

Niezła reklama. Winszuję!

Ten serwer ma potencjał obronić się sam, grafika, systemy, dopasowanie idealne do harda, do tego - tyle dobrych rozwiązań, a serwer nie jest nimi "obładowany" po łokcie.

Sprawdźcie sami jak się gra, spodoba się? Będziecie tu miło spędzać czas i nam będzie miło rywalizować i bawić się razem. Nie spodoba się? Nie musi każdemu, ale błagam... Wierzyć ślepo w to co mówią Wam jutubery? Bez przesady...

Widzimy się na becie! :>

Opublikowano

Z reklamą może być ciężko, na ten moment bardzo mało, który Youtuber chcę zawierać współpracę.

Z reklamą może być ciężko, na ten moment bardzo mało, który Youtuber chcę zawierać współpracę.

Oczywiście, z tych bardziej nam znanych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...