Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Terabithia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No server niewatpliwie ciekawy... Z checia zobacze jak sie potocza jego losy ^_^
Jedyne co mnie martwi, to ilosc online na starcie. Nie jestescie pierwszymi, ktorzy uwazaja w ten sposob - a co sie potem dzieje to kazdy wie, bo masa ludzi leci za swoimi youtuberami...

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada sie ciekawie,chętnie wbije i obadam.Jaka jest orientacyjna cena full IS do expa z vipem?

Opublikowano

x1000 dmg macie zamiar zablokować? czy na hardzie bossy będę sb ubijał w 0.1 s?

Rożne zabezpieczenia zostały wyłączone na czas bety, ponieważ wiele osób nie mogło wejść na serwer.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Eee ładne skórki do broni, fajny interface. 

Opublikowano

xD

fajny serwer bo macie wszystko dostępne w sklepie na czas Bety to fajnie sie gra :D

Serwer to czysty Hard z dodatkiem skinów na bron i efektów bossów czy cos nowego jest? 

jezeli chodzi o reklame serwera to jest 0 chyba wiadomo dlaczego? Brak kasy czekam  na s2 jak juz bd troszke kaski na reklame 

Opublikowano

xD

fajny serwer bo macie wszystko dostępne w sklepie na czas Bety to fajnie sie gra :D

Serwer to czysty Hard z dodatkiem skinów na bron i efektów bossów czy cos nowego jest?

jezeli chodzi o reklame serwera to jest 0 chyba wiadomo dlaczego? Brak kasy czekam na s2 jak juz bd troszke kaski na reklame

Ale, Ty masz raka mózgu.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

xD

jezeli chodzi o reklame serwera to jest 0 chyba wiadomo dlaczego? Brak kasy czekam  na s2 jak juz bd troszke kaski na reklame 

Ktoś wspominał, że oni nie mają zamiaru płacić youtuberom, kto będzie chciał nagrywać to ponagrywa. A może mają przygotowaną jakąs inną forme reklamy, nigdy nie wiadomo. :P 

Opublikowano

Ja się zastanawiam nad grą na tym serverze, trochę z drugiej strony przeraża mnie, że to 100% hard i nie będę miał aż tyle czasu na granie. Natomiast gdybym grał, to nagram serie na YT z tego servera, szkoda byłoby servera, bo zapowiada się naprawdę genialnie. Grałem chwilę na becie i faktycznie wszystko jest ładnie dopracowane :P 

Opublikowano

Kurde, szkoda, ze gram na Wom'ie bo server wyglada bardzo ladnie  :)  Powodzenia, moze kiedys wbije.

ZR_o79.gif

Opublikowano

szarfy, alchemia i inne gówna będą na serwerze?

Tylko szarfy

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Start jest jutro, potwierdzone a godzinę mają podać juz niedługo

EdIT. MPCforum potwierdził, jutro o 16:00 start

Kaj tyś to wyczytoł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...