Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Terabithia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam reklamę na Facebooku bo naprawdę jest sporo problemów z takim youtuberem .

W jakie dni jakie będą eventy ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wydaje się przyjemny. Bardzo ładna grafika w prezentacji, dawno nie było tu czegoś równie gustownego i przyciągającego uwagę.

Dodatkowo przyda się jakiś klasyczny hard na rynku, bo ostatnio panuje posucha. Medale konne co ile można czytać?

Ubolewam, że nie mam czasu na metina bo chętnie bym tu wpadł. Będę jednak śledził rozwój projektu, trzymam kciuki.

@Toxic992

Zachowaliśmy standardowy system konny z pewnymi drobnymi zmianami, misje dot. jeżdżenia do wyznaczonych celów(1-10) można wykonywać co 4 godziny, a wszystkie pozostałe raz dziennie.

Delikatnie zmieniona została również ilość potworów, które należy pokonać podczas szkolenia konia bojowego oraz militarnego.

Żeby nie było niespodzianki jak z balmory, tam fubu też mówił że wszystko za grosze, a wyszło ponad 200zl za ISa do expa. Też nie chciałbym żeby IS opierał się na zmianach tzn. w grze słabo dropią, ale na w IS jest i to w dużych ilościach.

Ponawiam, bo chciałbym wiedzieć jak z ISem będzie

@Silverek™

Zmianki oraz dodania będą czymś powszechnym na serwerze, bardzo łatwo je zdobyć z metinów, wypraw, a nawet bossów w pierwszym mieście. Poszliśmy także na rękę graczom wprowadzając możliwość ich wymiany w stosunku 2:1.

Ciężko powiedzieć czy sklep będzie drogi, "zestaw" do expa na pewno nie będzie kosztował aż 200zł - przecież to horrendalna cena, chyba że bierze się pod uwagę wykupienie większości sklepu  o.O

Ja polecam reklamę na Facebooku bo naprawdę jest sporo problemów z takim youtuberem .

W jakie dni jakie będą eventy ?

@CycekTeam Hard jest całkowicie innym typem serwera, nie można tu stricte powiedzieć, że eventy będą w poszczególne dni. Zaczynanie serwera od wydarzeń oraz zapełnianie rynku przedmiotami z nich wpłynie wręcz negatywnie na serwer hard.

Jednakże możesz być pewien, że wydarzenia będą w dni świąteczne oraz niektóre weekendy :)  

Opublikowano

Nawet jeśli będzie mniejsze bum niż z tymi Waszymi pseudoyoutuberami, którzy zamiast reklamować Wam dobre serwery trzepią na was hajs - nie ruszają się na serwer gdzie nie dostaną kasy za serię...

Niezła reklama. Winszuję!

Ten serwer ma potencjał obronić się sam, grafika, systemy, dopasowanie idealne do harda, do tego - tyle dobrych rozwiązań, a serwer nie jest nimi "obładowany" po łokcie.

Sprawdźcie sami jak się gra, spodoba się? Będziecie tu miło spędzać czas i nam będzie miło rywalizować i bawić się razem. Nie spodoba się? Nie musi każdemu, ale błagam... Wierzyć ślepo w to co mówią Wam jutubery? Bez przesady...

Widzimy się na becie! :>

Wymien dobre serwery które wystartowały ostatnio ok

Obserwuje od Roku prywatne serwery i jak na ten czas jedyny udany serwer to ClassikMT2 który bedzie stał przez kilka lat 

Opublikowano

Jeżeli uważasz, że classic postoi choćby do wakacji, albo końca roku, to chyba Ccii order załatwię, co było z poprzednimi serwerami? Ravia, tak bardzo pompowany bPPompaMT2 a no tak, stał te lata.

Opublikowano

Jeżeli uważasz, że classic postoi choćby do wakacji, albo końca roku, to chyba Ccii order załatwię, co było z poprzednimi serwerami? Ravia, tak bardzo pompowany bPPompaMT2 a no tak, stał te lata.

Irytuje bycie mądrym pierdoląc nie myśląc.

To samo tu:

Nawet jeśli będzie mniejsze bum niż z tymi Waszymi pseudoyoutuberami, którzy zamiast reklamować Wam dobre serwery trzepią na was hajs - nie ruszają się na serwer gdzie nie dostaną kasy za serię...

Niezła reklama. Winszuję!

Ten serwer ma potencjał obronić się sam, grafika, systemy, dopasowanie idealne do harda, do tego - tyle dobrych rozwiązań, a serwer nie jest nimi "obładowany" po łokcie.

Sprawdźcie sami jak się gra, spodoba się? Będziecie tu miło spędzać czas i nam będzie miło rywalizować i bawić się razem. Nie spodoba się? Nie musi każdemu, ale błagam... Wierzyć ślepo w to co mówią Wam jutubery? Bez przesady...

Widzimy się na becie! :>

Nie ładuj wszystkich do jednego wora.

Nie chce robić spamu, ale panowie use brain.exe

A to czy serwer podziała zależy tylko i wyłącznie od administracji, jak będą skłonni wyłożyć pieniądz to postoi nie nam to oceniać i nic o tym się nie dowiemy

Czekam na bete

Opublikowano

TIVERIO <3 

COME BACK <3

Odpalaj już, będzie w końcu można grać x czasu a nie max miesiac :x 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Krótka oraz dobra prezentacja. Bardzo szczegółowa. Miejmy nadziejĘ , ze wam się uda.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Dla zainteresowanych dodajemy sygnaturkę z serwera, grafikę kanału na YouTube oraz miniaturkę do filmów,

która ma również zastosowanie, jako tapeta na komputer.

Sygnatura:

http://abload.de/img/terabithia-sygnaturaqqoed.png

Grafika kanału:

http://abload.de/img/terabithia-youtubeazokf.png

Miniaturka, bądź tapeta:

http://abload.de/img/terabithia-tapetaneui2.png

Opublikowano

jakie raty serwer ma ustawione ? 

Jeśli chodzi o zdobywanie punktów doświadczenia, czy samo PvM, to serwer pod tym względem jest wyjątkowo trudny,

szczególnie powyżej 75 poziomu postaci. Natomiast drop Yang, jest że tak powiem znośny, nie za dużo, nie za mało.

Przykładowy drop Yang z tygrysów, znajdujących się w pierwszej wiosce (spoiler).

Dodatkowo z Bossów można zdobyć ich troszeczkę więcej, także cokolwiek wypadnie, z pewnością warto zbierać.

yangoekl1.png

Odnośnie dropu przedmiotów powiem tyle, że ustawialiśmy wszystko od nowa. Niestety najsłabszym punktem są

kamienie metin, czasami możemy zdobyć z nich naprawdę wiele przedmiotów, a innym razem po prostu nic ciekawego.

Opublikowano

jakie raty serwer ma ustawione ? 

Jeśli chodzi o zdobywanie punktów doświadczenia, czy samo PvM, to serwer pod tym względem jest wyjątkowo trudny,

szczególnie powyżej 75 poziomu postaci. Natomiast drop Yang, jest że tak powiem znośny, nie za dużo, nie za mało.

Przykładowy drop Yang z tygrysów, znajdujących się w pierwszej wiosce (spoiler).

Dodatkowo z Bossów można zdobyć ich troszeczkę więcej, także cokolwiek wypadnie, z pewnością warto zbierać.

yangoekl1.png

Odnośnie dropu przedmiotów powiem tyle, że ustawialiśmy wszystko od nowa. Niestety najsłabszym punktem są

kamienie metin, czasami możemy zdobyć z nich naprawdę wiele przedmiotów, a innym razem po prostu nic ciekawego.

Bardzo mi się podoba Wasz projekt, zwłaszcza nakładka tych broni. Pierwszy raz coś takiego widzę i jest to piękne. 

Wspomniałeś, że gra PvM jest trudna i od 75 jest ciężko.

Wiem, że to pytanie czysto teoretyczne, ale ile trzeba poświęcić +/- godzin na wbicie takiego 75? Licząc z robieniem podstawowego eq do expa i misjami.

100? 200? 300 godzin?

Jakbyś mógł podać tak +/- :P 

Opublikowano

Bardzo mi się podoba Wasz projekt, zwłaszcza nakładka tych broni. Pierwszy raz coś takiego widzę i jest to piękne. 

Wiem, że to pytanie czysto teoretyczne, ale ile trzeba poświęcić +/- godzin na wbicie takiego 75? Licząc z robieniem podstawowego eq do expa i misjami.

100? 200? 300 godzin?

@UpssErroR Dzięki.

Bardzo trudne pytanie, na które nie jestem w stanie odpowiedzieć, ponieważ wszystko zależy od gracza i szczęścia w grze.

Osobiście nie spieszyłbym się z 75 poziomem, a na pewien czas zatrzymał na wyjątkowo 54 poziomie postaci (taka mała podpowiedź)  ;)

Jestem bardzo ciekaw biżuterii :) Pewnie eq do pvp będziemy robić z nieb.łez a co z biżuterią do pvm? Będzie jakaś oddzielna np. do wydropienia z bossów?

@Tiro/BeHero Ekwipunek do PvP, to właśnie niebiańskie łzy, których się nie ulepsza dalej.

W przypadku wojownika mogą to być jeszcze kolczyki kryształu duszy. Można zdobyć ze skrzyni Azraela.

Jako że serwer jest trudniejszy w PvM, biżuteria skupia się właśnie na tym, aby choć troszeczkę wspomóc gracza

w walce z potworkami. Bonusy w przedmiotach "kryształu duszy" zostały zmienione, więc nie sugerujcie się tym,

co można spotkać na serwerze globalnym.

:)

Opublikowano

100? 200? 300 godzin?

@UpssErroR Dzięki.

Bardzo trudne pytanie, na które nie jestem w stanie odpowiedzieć, ponieważ wszystko zależy od gracza i szczęścia w grze.

Osobiście nie spieszyłbym się z 75 poziomem, a na pewien czas zatrzymał na wyjątkowo 54 poziomie postaci (taka mała podpowiedź)  ;)

Jestem bardzo ciekaw biżuterii :) Pewnie eq do pvp będziemy robić z nieb.łez a co z biżuterią do pvm? Będzie jakaś oddzielna np. do wydropienia z bossów?

@Tiro/BeHero Ekwipunek do PvP, to właśnie niebiańskie łzy, których się nie ulepsza dalej.

W przypadku wojownika mogą to być jeszcze kolczyki kryształu duszy. Można zdobyć ze skrzyni Azraela.

Jako że serwer jest trudniejszy w PvM, biżuteria skupia się właśnie na tym, aby choć troszeczkę wspomóc gracza

w walce z potworkami. Bonusy w przedmiotach "kryształu duszy" zostały zmienione, więc nie sugerujcie się tym,

co można spotkać na serwerze globalnym.

:)

A to troszkę szkoda. Myślałem, że jeśli dodaliście takie fajne zbroje to i biżuteria będzie że tak to powiem "dopasowana do zbroi"- jeśli nie do PVP to do PVM chociaż, już nie chodzi o jakieś mega bonusy wbudowane  ale o przyjemność z zdobywania nowej biżuterii czy w ulepszaniu. Ale oczywiście szanuję, ma to zapewne i plusy, życzę powodzenia :D

Opublikowano

Spodziewałem się bardziej Tiveri :( No nic zawiodłem się raczej nie zawitam, nie polecam takich serwerów jest teraz na pęczki.

Opublikowano

Spodziewałem się bardziej Tiveri :( No nic zawiodłem się raczej nie zawitam, nie polecam takich serwerów jest teraz na pęczki.

Podaj chociaz jeden to wyślę Ci 100zl.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Vesteris/Nexoria/Zandia/Balmora sporo tego.

Opublikowano

Żaden z nich nie jest taki jak ten. Twoje doświadczenie to chyba pisanie :D

Opublikowano

Na tych serwerach 75 się wbija kilka godzin (na vesterisie w 2h spokojnie podexpiasz nową postać do 75), więc nie powiedziałbym, że jest to właśnie taki serwer, skoro "Jeśli chodzi o zdobywanie punktów doświadczenia, czy samo PvM, to serwer pod tym względem jest wyjątkowo trudny, szczególnie powyżej 75 poziomu postaci."

Co będzie w IS? Skoro kostiumy dają tylko wygląd to co daje jakieś bonusy?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...