Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Terabithia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spodziewałem się bardziej Tiveri :( No nic zawiodłem się raczej nie zawitam, nie polecam takich serwerów jest teraz na pęczki.

Podaj chociaz jeden to wyślę Ci 100zl.

Vesteris/Nexoria/Zandia/Balmora sporo tego.

Tylko jest problem to sa serwery Medium/Hard a tutaj masz czystego Harda 

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy zwierzątko dostajemy jakoś na etapie gry czy tylko IS?

oby to wypaliło, w końcu jakiś ciekawy hard

Może nie doczytałem, ale zwierzątka są dostępne tylko z IS?

Jeśli tak, to lipa.

Zwierzątko dostępne jest tylko w IS. Nie wykluczamy jednak wręczania ich od czasu do czasu na OX.

Na tych serwerach 75 się wbija kilka godzin (na vesterisie w 2h spokojnie podexpiasz nową postać do 75), więc nie powiedziałbym, że jest to właśnie taki serwer, skoro "Jeśli chodzi o zdobywanie punktów doświadczenia, czy samo PvM, to serwer pod tym względem jest wyjątkowo trudny, szczególnie powyżej 75 poziomu postaci."

Co będzie w IS? Skoro kostiumy dają tylko wygląd to co daje jakieś bonusy?

Wspomóc postać może zwierzątko, wierzchowiec, PPK, fryzurka, w zależności od potrzeby.

ile będzie kosztował full IS do expa?

Proponuję wstrzymać się do poniedziałku, a wtedy wszystkiego się dowiesz, ponieważ wciąż ustalamy ceny przedmiotów.

Opublikowano

Spodziewałem się bardziej Tiveri :( No nic zawiodłem się raczej nie zawitam, nie polecam takich serwerów jest teraz na pęczki.

To zostaje stara Balmora + Nebris ;) 

Opublikowano

Stara balmora, na której porozdawali już tak eq ze z harda to tylko raty expa zostały.

O Nebrisie się nie wypowiadam, bo nie grałem.

Pisaliście, że drop ustawiony jest na nowo- a jak zdobywa się ulepszacze? Tak jak na PL-u, trzeba 2h siedzieć żeby dwa kawałki klejnotu wydropić?

Opublikowano

Pisaliście, że drop ustawiony jest na nowo- a jak zdobywa się ulepszacze? Tak jak na PL-u, trzeba 2h siedzieć żeby dwa kawałki klejnotu wydropić?

@Toxic992 Podstawowe ulepszacze mają bardzo dużą szansę na drop, choć oczywiście bez przesady. W każdym razie, nie trzeba siedzieć

cały dzień na dzikusach, aby zdobyć jeden, czy dwa Kawałki Klejnotu. Z całą pewnością wystarczy kilka minut.

Jeżeli chodzi o pozostałe ulepszacze, jak np. Piasek Kwarcowy, czy Niebieski Kryształ itp. to jest odrobinę trudniej, jednakże również

można zdobyć ich kilka sztuk w niedługim czasie.

Opublikowano

To zostaje stara Balmora + Nebris ;)

Na balmorze gra z 200 osób. Nebris? To już wolałbym oryginała - wom2, ostatnio s2 startował.

Ta legendarna biżuteria to jest do pvm, dobrze rozumiem?

tenor.gif

Opublikowano

Dodacie przy pokazywani informacji o mobie/metinie ile zostało HP do zabicia w procentach albo w liczbach?

I myśleliście o likanie?

Opublikowano

Na balmorze gra z 200 osób. Nebris? To już wolałbym oryginała - wom2, ostatnio s2 startował.

Ta legendarna biżuteria to jest do pvm, dobrze rozumiem?

Dokładnie, lecz dodatkowo bonus w kolczykach pozwoli ich użyć wojownikowi w pvp :)

Tak jak wspomniał wcześniej Winchester bonusy w ekwipunku "kryształu duszy" zmieniliśmy, dlatego nie ma sensu sugerować się ich standardowymi wartościami.

Dodacie przy pokazywani informacji o mobie/metinie ile zostało HP do zabicia w procentach albo w liczbach?

I myśleliście o likanie?

W tej kwestii wszystko zostaje standardowo, a wilkołaka na pewno u nas nie będzie.
Opublikowano

Serwer jest jak najbardziej godny polecenia. Według mnie na polskiej scenie dawno nie było czegoś równie starego, a jednocześnie nowego, odświeżonego w przyjemny sposób. 

Niektórzy piszą, że z zapowiedzi nie można się wszystkiego dowiedzieć. Według mnie właśnie to jest jej zaleta. Po co iść do kina na film, podczas gdy w trailerze na youtube mamy w sumie cały jego skrót? 

Winchestera pamiętam z Tiverii. Nie znałem go bliżej, ale obserwując jego zachowanie złego słowa o nim powiedzieć nie mogę. Przesiadując na forum serwera utwierdziłem się w przekonaniu, że to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. TreeN również jest w porządku.

Projekt śledzę na facebooku od bardzo dawna. Widać, że chłopakom na nim zależy. Nie pozostaje nic innego jak życzyć powodzenia i czekać na start. 

Opublikowano

Ładna prezentacja nic tylko czekać na start zagram na pewno, a ile miejsca w magazynie, bo wiadomo hard dużo ulepszaczy ,ku itp,, ???.Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Opublikowano

Mam takie pytanko a będzie rekrutacja na TuT / TGM ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Czekam na ten serwer z niecierpliwością. Chętnie wpadnę na dłużej :)

Widzimy się na becie serwera!

/SayoNara

Opublikowano

To ten serwer który reklamuje Sa****? Sporo kasy musiała administracja projektu wydać na reklame skoro spawacz za kilka odcinków bierze po 2 tysiące xD

Teraz poleca ale jak padnie to nagra na was hejt i zarobi x2 - Co do serwera to jedyne co tutaj widzę fajnego to ten system pojedynków pvp. 

Serwera nie polecę bo czuje gniota roku ale zobaczymy jak to będzie.

Opublikowano

To ten serwer który reklamuje Sa****? Sporo kasy musiała administracja projektu wydać na reklame skoro spawacz za kilka odcinków bierze po 2 tysiące xD

Teraz poleca ale jak padnie to nagra na was hejt i zarobi x2 - Co do serwera to jedyne co tutaj widzę fajnego to ten system pojedynków pvp. 

Serwera nie polecę bo czuje gniota roku ale zobaczymy jak to będzie.

ja chciałem tu zagrać, ale widząc spawacza to mam mieszane uczucia ;x

tenor.gif

Legenda
Opublikowano

Oby wypaliło, jednak załamałem się projektem, w którym dawniej grałeś udział. Mowa o Resthea. Szansa się każdemu należy, więc myślę, że tutaj się nie rozczaruje.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

1.Jak ma się sprawa z pelerynkami męstwa?

2.Z czego lecą rady i egzo?

3.Są jakieś rajdy na tym serwerze?

4.Ile wynosi % ulepszenia na +7,8,9?

5.Z czego leci magiczny metal i magiczny metal + z 10% wiecej szans?

6.Są te nowe mapy  co na plu? Chodzi mi o te cztery mapy np. Góry grzmotu itp.

7. Ile będzie CH na serwerze?

8. Ile w is będzie kosztował FULL is do expa? PD na 30 dni za ile?

Opublikowano

Kiedyś już widziałem, że tworzysz prywatny serwer lecz myślałem iż projekt upadł - a jednak, doczekałem się i mam nadzieje, że się nie zawiodę ;))

Pozdrawiam.

Serwer pod względem graficznym jak i ogólne rozwiązania - z*******y

PS. Jak potrzebujesz kogoś do forum to pisz pw ;)

lubie-to-png.png

Opublikowano

Widziałem u S****a, że są normalne misje konnne.

Czy też są np. na zabijanie tych łuczników w m2 oraz wężowych łuczników na dolince/pustyni? Napiszcie od razu, jak możecie, czy w ItemShopie będzie można znaleźć certyfikaty konne?

Opublikowano

Prezentacja bardzo fajna, grafika na serwerze również.

Powodzenia i z fartem żeby wam się nic nie pobugowało czy zepsuło :) 

Opublikowano

1.Jak ma się sprawa z pelerynkami męstwa?

2.Z czego lecą rady i egzo?

3.Są jakieś rajdy na tym serwerze?

4.Ile wynosi % ulepszenia na +7,8,9?

5.Z czego leci magiczny metal i magiczny metal + z 10% wiecej szans?

6.Są te nowe mapy  co na plu? Chodzi mi o te cztery mapy np. Góry grzmotu itp.

7. Ile będzie CH na serwerze?

8. Ile w is będzie kosztował FULL is do expa? PD na 30 dni za ile?

@Domi1

1. Peleryna Męstwa jest nieskończona, co można wyczytać w prezentacji.

2. Rady Pustelnika i Zwoje Egzorcyzmu można zdobyć z bossów, kamieni metin, szkatułek itd.

3. Na serwerze dostępne są trzy dungeony oraz trzy wyprawy gildyjne, więcej w prezentacji.

4. Szansa na ulepszenie, zależna jest od ulepszanego przedmiotu, więc jednoznacznie nie jestem w stanie odpowiedzieć.

5. Magiczny Kamień, dzięki któremu przedmiot w razie niepowodzenia zachowuje swój poziom ulepszenia, u nas nie istnieje.

Zmieniliśmy jego działanie i zwiększa on szansę na ulepszenie przedmiotu o 20%. Można go zdobyć z bossów, jak np. Azrael,

czy Beran-Setaou. Ponadto jest również nagrodą, za wykonanie niektórych zadań.

6. Nie ma żadnej z tych nowych map. Dla postaci 95+ przygotowaliśmy coś zupełnie innego.

7. Dostępnych kanałów gry mamy cztery.

8. Odnośnie cen w IS, wszystkiego wkrótce się dowiesz.

Widziałem u S****a, że są normalne misje konnne.

Czy też są np. na zabijanie tych łuczników w m2 oraz wężowych łuczników na dolince/pustyni? Napiszcie od razu, jak możecie, czy w ItemShopie będzie można znaleźć certyfikaty konne?

@iAnty

Tak, są wszystkie standardowe zadania. Niektóre z nich (11lv+) mają lekko zwiększoną ilość potworków do pokonania.

Certyfikaty na serwerze istnieją i są w ItemShopie. Oczywiście można nimi handlować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...