Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FlameSpeak.PL - Autorski Serwer TeamSpeak 3

Pantoflarzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam, widać że twórca poświęcił wiele czasu na stworzenie tak dobrego serwera! :)

Jeden z nielicznych wyróżniających czymś się serwerów, oby tak dalej :D

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

@xomod

Dziękujemy i miło nam że spodobał się Tobie nasz serwer!

W związku z problemami pywatnymi nowe funkcje na serwerze zostały wstrzymane / będą się pojawiały z poślizgiem.

Wczoraj uruchomiłem funkcję facebookInfo - troche ja pisałem gdyż API FB zmieniło się od mojego ostatniego pisania owej funkcji wiec całość musiałem przepisać - pokazuje on nad poczekalnią ostatnie posty z naszego fanpage'a itp. Więcej owych bajerów i drobnostek wkrótce, w tym panel który pojawi się wraz z nowym forum, które przekształcamy w nieco inną formę.

Powodzenie na pewno się przyda, mamy tyle do zaprezentowania i mamy nadzieję że i te rzeczy przypadną Tobie do gustu :)

Fajna strona, widać, że ktoś był kreatywny tworząc takie coś :)

@wawciu Stronę stworzył nam @carbonx który zajmuje się stroną główną w wolnym czasie. Oparta jest ona o bootstrap 4 - mimo bety, zdaje się nam że sprawuje się dobrze więc przy niej zostaniemy. Również bardzo nam miło że Ci się spodobała, mam nadzieję że zachęci Cię to chociażby do sprawdzania nowości na owej stronie, panelu czy forum :D

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Polecam, widać że twórca poświęcił wiele czasu na stworzenie tak dobrego serwera! :)

Jeden z nielicznych wyróżniających czymś się serwerów, oby tak dalej :D

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

@xomod

Dziękujemy i miło nam że spodobał się Tobie nasz serwer!

W związku z problemami pywatnymi nowe funkcje na serwerze zostały wstrzymane / będą się pojawiały z poślizgiem.

Wczoraj uruchomiłem funkcję facebookInfo - troche ja pisałem gdyż API FB zmieniło się od mojego ostatniego pisania owej funkcji wiec całość musiałem przepisać - pokazuje on nad poczekalnią ostatnie posty z naszego fanpage'a itp. Więcej owych bajerów i drobnostek wkrótce, w tym panel który pojawi się wraz z nowym forum, które przekształcamy w nieco inną formę.

Powodzenie na pewno się przyda, mamy tyle do zaprezentowania i mamy nadzieję że i te rzeczy przypadną Tobie do gustu :)

Fajna strona, widać, że ktoś był kreatywny tworząc takie coś :)

@wawciu Stronę stworzył nam @carbonx który zajmuje się stroną główną w wolnym czasie. Oparta jest ona o bootstrap 4 - mimo bety, zdaje się nam że sprawuje się dobrze więc przy niej zostaniemy. Również bardzo nam miło że Ci się spodobała, mam nadzieję że zachęci Cię to chociażby do sprawdzania nowości na owej stronie, panelu czy forum :D

Pozdrawiam

Przed zmienieniem tsa z publika na prywatny rozmawiałem z carbonx u siebie dlatego też zaciekawił mnie ten projekt. Jak macie chwilę to zajrzyjcie do tematu ts3fast bo gość mnie już irytuje. Bezczelnie reklamował kiedyś u mnie a teraz zamiast się nie odzywać mówi że kłamie.
Opublikowano

Odświeżam.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Odświeżam

Opublikowano

Odświeżam

Opublikowano

Odświeżam

Opublikowano
W dniu 24.03.2017r. na naszym TeamSpeak'u zostaje zmieniony system kanałów prywatnych.

Nasz autorski BOT został przepisany i w nowej wersji, kanały prywatne troszkę inaczej działają pod względem aktualizacji ważności.

Czy dużo się zmieniło?

Nie. Jedyne co się zmieniło to sposób sprawdzania ważności kanału.

Co dokładnie się zmieniło?

Przyzwyczajeni jesteście do topicu i daty w topicu - już dawno temu zautomatyzowaliśmy ten aspekt serwera.

Lecz teraz robimy coś co spowoduje brak spamu i zmartwień co do ważności kanału.

Od dzisiaj, BOT nie edytuje topicu z datą. Sprawdzamy po prostu jak długo kanał jest pusty (TeamSpeak jest w stanie zwrócić aplikacji taką wartość) jednakże reguły pozostały takie same:

• po 7 dniach nieaktywności na KANALE GŁÓWNYM, kanał otrzyma dopisek DATA.
  • po 10 dniach (od tych 7 dni, plus 3) nieaktywności na KANALE GŁÓWNYM, kanał zostaje usunięty.

Przypominam, że nie będzie się to już odbywało o 00.00 jak poprzednio - będzie to dokładnie po danym okresie 7 czy 10 dni, więc może się wydarzyć dajmy na to o 16.21 po południu.

Jak zawsze, kanały bezpowrotnie są usunięte, nie mamy jak ich przywrócić.

Ważność kanału jest teraz niezależna od tego czy to Admin czy Właściciel Kanału na nim siedzi - wystarczy że zwykły użytkownik wejdzie na kanał główny.

Druga Nowość:

Zmiana regulaminu rejestracji! Rejestracja można utrzymać już po 10 minutach spędzonych na serwerze!

Przy Centrum Pomocy powstała strefa do auto-weryfikacji, lecz jak dotychczas każdy Administrator również może tego dokonać na Pokoju Poke - więc jeśli wolisz kontakt z osobą, dalej możesz otrzymać weryfikację w ten sposób. BOT powstał głównie po to, aby serwer mógł dalej działać tak samo bez obecności Administracji. Głównie przydatne w nocy, gdy Administracja jest niedostępna :)

Pozdrawiam

Pantoflarz

Opublikowano

Odświeżam i informujemy że nasz temat jest podświetlony przez okres 1 miesiąca po wygranej w evencie przez @carbonx który przeznaczył na ten cel swoją nagrodę :)

Zapraszamy :D

Opublikowano

Odświeżam i zapraszam :)

Opublikowano

Odświeżam

Opublikowano

Rozumiem że jest to "refresh przed 24h" lecz prosiłbym o zamknięcie wątku. Poniżej jest dokładna informacja dotycząca wszystkiego.

Projekt FlameSpeak.PL.
Projekt FlameSpeak.PL zostaje zakończony 28.03.2017 r. o godzinie 19:00.

Będzie to ostatni dzień funkcjonowania TeamSpeak'a jako twór Publiczny i dostępny dla wszystkich.
Jest to w głównej mierze spowodowane moimi sprawami prywatnymi i niestety pewną nieodwracalną tendencją na Polskim rynku TeamSpeak.
Każdy kto siedział w tym choć krótki okres czasu wie doskonale z czym wiąże się opieka nad takim projektem. 

Niestety, sprawy prywatne w tym rozpoczynające sie dla mnie studia i okres bardzo ważny w rozwoju osobistym - w tym egzaminy oraz chęć rozwoju na różnych płaszczyznach, spowodował konieczność zakończenia tego projektu.

Serwer był przedewszystkim był moim sposobem do nauki, poznania nowych i ciekawych osób oraz przeżycia ważnych chwil i wspomnień. Dziękuję wszystkim Wam bez których ten projekt nie byłby tak rozbudowany, przyjazny i unikalny.

Dla każdego kto kiedykolwiek przyczynił się do dobrobytu serwera - użytkownikom i administratorom, technikom i programistom, składam serdeczne podziękowania, a i hejterom dziękuję za utrzymywanie nas na ustach całej sceny TeamSpeak 3 w Polsce.
Wiem że tworzyliśmy coś unikatowego i niepowtarzalnego, i mam nadzieję że znajdziecie jeszcze dla siebie miejsce na Polskiej scenie w najbliższym czasie.

Domeny główne naszego serwera - FlameSpeak.PL oraz TS-PL.PL zostają uśmiercone.
Nikt poza naszym serwerem w naszej opinii nie zagwarantuje Wam tak wysokiego poziomu usług jak my byliśmy w stanie to zrobić. Dlatego żadnych przekierowań nie będzie.

Trzeciej edycji serwera nie będzie.
Przynajmniej nie w nabliższej przyszłości.
Domeny, serwer, forum ani strona czy autorski panel nie są na sprzedaż.
Za dużo mojej pracy i czasu aby rozdać to za darmo albo dać komukolwiek do zabawy.
Wszelkie tego typu kontakty będą uznawane za spam i będą usuwane.

Licencja również nie jest na sprzedaż.

Mam nadzieję że każdy zrozumie tę decyzję.
Serwer kosztował mnie dużo wysiłku, czasu i determinacji lecz zawsze przychodzi moment gdzie trzeba postawić sprawę jasno i uznać inne sprawy za priorytetowe.

Jeszcze raz dziękuję każdej osobie, każdej z bazy danych kilku tysięcy osób które przez okres dwóch lat odwiedziły nasze serwery oraz ostatniego rekordu który wyniósł 171 osób.
Dziękuję również każdej osobie która brała udział w eventach, konkursach i innych atrakcjach przez które mam czelność powiedzieć że ten Serwer był po prostu z*******y. Mówiąc krótko: warto było.

Pozdrawiam

[ROOT] Pantoflarz znany nielicznym jako po prostu zwykły pospolity Adam.

P.S W celu kontaktu, zapraszam na GG: 49514206

Opublikowano

Nie rozumiem po co zamykać, niech sobie działa nie trzeba na niego wchodzić jedyny minus to ddoserzy

Nie oczekuję zrozumienia, lecz przyjęcia decyzji do wiadomości.

Zamykam projekt gdyz wolę pożegnać się na fali i z dobrą marką do której mogę kiedyś wrócić, a nie żegnać się za pół roku z 10 osobami online i udawac że jest okej ;)

Opublikowano

Nie rozumiem po co zamykać, niech sobie działa nie trzeba na niego wchodzić jedyny minus to ddoserzy

Zamykam projekt gdyz wolę pożegnać się na fali i z dobrą marką do której mogę kiedyś wrócić, a nie żegnać się za pół roku z 10 osobami online i udawac że jest okej ;)

Ty chyba dobrej marki na oczy nie widziałeś, śmieszki heheszki.

Co do zamknięcia to słuszna decyzja, jeden szit z prostakiem na czele mniej.

Opublikowano

Dziękuje zawistny cebulaczku :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Pozdrawiam

Jedyny cebulak jaki jest na tym forum to jesteś Ty.

Twoje wypowiedzi oraz tematy są wyśmiewane przez wszystkich użytkowników tego forum..

Więc skończ już i nie ośmieszaj się jeszcze bardziej ulungu.

Zamykaj już ten pantoflatycki serwerek, który wygląda jak g****o.

Ps. Idź na forum lvlu**** i się popłacz, że jesteś tutaj wyśmiewany przez użytkowników.

Nie polecam.

Opublikowano

Pozdrawiam

Jedyny cebulak jaki jest na tym forum to jesteś Ty.

Twoje wypowiedzi oraz tematy są wyśmiewane przez wszystkich użytkowników tego forum..

Więc skończ już i nie ośmieszaj się jeszcze bardziej ulungu.

Zamykaj już ten pantoflatycki serwerek, który wygląda jak g****o.

Nie polecam.

Zamyka serwer bo crack pewnie. :(

Bardzo się cieszę z tego powodu. Twój projekt był totalnym gównem (nie warnujcie za prawdę :/). Właściciel serwera totalny gbur, którego dupa boli i uważa się za internetowego Boga.. Buźka ;*

d5a39e8daa05a.jpg

Opublikowano

Dziękuję za jakże miłe i serdeczne pożegnanie!

Mam nadzieję że bycie gburami po drugiej stronie daje wam dużą satysfakcję :)

Powodzonka również.

Buziaczki :*

Opublikowano

Powodzonka również.

Mam nadzieje że bycie idiotą jest uleczalne, w innym przypadku możesz mieć ciężko w życiu.

Opublikowano

Powodzonka również.

Mam nadzieje że bycie idiotą jest uleczalne, w innym przypadku możesz mieć ciężko w życiu.

To już nie Twój problem skarbie.

Dziękuję serdecznie po raz kolejny.

Najlepsze jest to że faceci w wieku średnim którzy wydają na swoje serwery bóg wie ile mają za złe 17 letniej osobie że była w stanie sobie sama poradzić.

No tak.

Ten moment kiedy uświadamiasz sobie że i tak nic nie umiesz.

Bezcenne.

Opublikowano

Ej koledzy z mpcforum skoro wam się ten TimSpik nie podoba a właściciel jest "Gburem" to pokażcie wasze servery, bo moim zdaniem wasze servery to jest totalne dno porównując do FlameSpeaka...

Co do samego server'a szkoda że już jest zamykany ponieważ server był jednym z najlepszych w Polsce :)

Opublikowano

@Pantoflarzek teraz juz wiesz co czulem.

@Lukass @Eterprime @vest. prosze, zachowajmy fason. Od tego nie jest forum publiczne, a raczej prywatna konwersacja. Powiniscie raczej sie po cichu radowac, ze kolejny serwer odpadl i ze zachowujecie pozycje na rynku (o ile prowadzicie serwer). Ja osobiscie Adamowi zycze powodzenia w zyciu i dalszych sukcesow ;)

No cóż, kategoria życie.

Dziękuję za wsparcie i trzymanie kciuków. Każdy sądzi że mnie zna a z połową tych ludzi nigdy nie miałem (nie?)przyjemność rozmawiać :D

Fason to dla niektórych słowo nieznane. Przyzwyczaiłem się. Aplikacja pod serwery i tak pójdzie na sprzedaż a może nawet pójdzie za darmo bo mam dość tych Bogów którzy piszą w php i sądzą że mega aplikacje napisali. 

Pozdrawiam i byłbym wdzięczny @mrkacperek za kontakt na GG jeśli posiadasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...