Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FlameSpeak.PL - Autorski Serwer TeamSpeak 3

Pantoflarzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh nie była to łatwa decyzja do podjęcia, lecz po namowach użytkowników na naszych profilach oraz na moim prywatnym fb i GG postanowiłem że jednak serwer zostaje. 

Nie myślałem że aż takiej liczbie osób zależy na naszym projekcie, więc uznaje że moja decyzja była błędna.

W takim układzie wracamy z pełną siłą - odświeżone drzewko, nowa Administracja, dużo zmian na czas mojej zmniejszonej aktywności.

Dziękujemy za wsparcie i mamy nadzieję że was nie zawiedziemy.

Pozdrawiamy

Ekipa FlameSpeak.PL

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odświeżam.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Odświeżam i zapraszam na event:

Karaoke dnia 15.04.2017r. o godzinie 18.00

Nagrody:

I miejsce - nagroda GIFT Counter Strike Global Offensive

II miejsce - VIP (30 dni) oraz 5 losowych gier STEAM

III miejsce - VIP (15 dni) oraz 5 losowych gier STEAM

zapraszamy do odwiedzin naszego serwera!

Opublikowano

Odświeżam i zapraszam!

Nowe ikonki na serwerze - dorabiamy kolejne co godzinę, mamy nadzieję że się wam spodobają.

Styl został wykonany specjalnie pod nas, dzięki profesjonalności Grafika jesteśmy w stanie dorabiać wszelakie nowe ikonki które mogą się nam przydać :)

Serdecznie dziękuję Konkol00 za pomoc w tym zakresie :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Odświeżam i zapraszam :)

Opublikowano

Siedzę na serwerze od dłuższego czasu dlatego myślę, że mogę napisać na temat serwer trochę więcej niż pozostała reszta.

Wygląd serwera jest przejrzysty jak i estetyczny, wszystko jest na swoim miejscu tak jak być powinno. 

Ikonki są wszystkie jednolite co jest ostatnio niespotykane na serwerach dlatego tutaj wielki plus dla właściciela serwera! :) 

Podziwiam podejście wszystkich administratorów serwera, są to mili jak i otwarci administratorzy. 

Cieszy mnie fakt, że pomimo dobrej działalności projektu to i prezentacja na forum żyje, są tutaj dodawane nowości jak i informacje na bieżąco.

Fajne, że robicie coś ponad niż tylko siedzieć na samym serwerze.

Ciągle jest coś dodawane, zmieniane lub poprawiane w projekcie co ukazuje wielkie zainteresowanie samych twórców serwera - wielki plus.

Śmiało mogę polecić, pozdrawiam. 

Opublikowano

No to ładnie :D

FlameSpeak - Flame Speak

^

Flame (Flame war) słowo używane w slangu internetowym jako określenie wojny na słowa.

No niezły serwer. Właściciel to burak i nie polecam siedzieć tam nikomu ;)

Już jakiś czas temu pisałem że to zwykły prostak.

Opublikowano

SS użytkowniczki @Maja.. mówią same za siebie :)

Nie polecam serdecznie!

p.s

Taki dojebany teamspeak a domena darmowa z nazwa.pl heheszki

xxx

Opublikowano

@Maja..

No cóż, nie odpowiadam za prywatne wiadomości każdego z Administracji - to chyba oczywiste :)

Nie jest to żadne moje lub nasze oficjalne konto społecznościowe, więc nie za bardzo rozumiem spinę na serwer, skoro była to rozmowa prywatna Twoja i jednego Administratora.

A propos, przestań wysyłać swoich ludzi na mój serwer - w tym tygodniu już chyba z 4 osoby otrzymały bana za to że przychodziły od Ciebie i próbowały obrażać mnie oraz moją Administrację.

@Eterprime proponuję zająć się sobą, lub chociażby zamienić ze mną słówko - nigdy nie rozmawialiśmy a uznajesz mnie już po raz któryś za gbura ( i kto tu kogo ocenia :D )

@vest idz załatwiaj cracka kolejnego na PGC bo coś Ci nie wychodzi skarbeńku :*

@H1tmen przykro nam że SS'y pani z którą kiedyś współpracowaliśmy a od paru miesiecy ma ból dupy spowodowały niesmak co do naszego serwera. Jeżeli jednak chcesz zmienić zdanie lub chociaż interesuję Cię zdanie nasze w tego typu kwestiach, zapraszam na priv - tam będę mógł wszystko wyjaśniać :)

Jeżeli ktoś ma jakiś problem, mogę wszystkich wyjaśnić, zapraszam jednak do dyskusji na priv bo nie mam ochoty na kolejne publiczne flamewary :P

Opublikowano

W związku z wyjaśnieniem paru spraw, edytuję swój post

Pozdrawiam

Opublikowano

Ale dramka, to może ja się wypowiem:

Serwer jak serwer, coś tam ma swojego, resztę coś weźmie.

Administracja jest całkiem ok, a że mnie nie dotyczą jakieś spiny międzyserwerowe, a ts3 służy tylko do gadania dla mnie to jestem skłonny go polecić.

Chociaż jest kilka rzeczy, o które mógłbym się przyczepić, ale już nie będę napędzać tej karuzeli i dam znać administracji. 

Opublikowano

Ale dramka, to może ja się wypowiem:

Serwer jak serwer, coś tam ma swojego, resztę coś weźmie.

Administracja jest całkiem ok, a że mnie nie dotyczą jakieś spiny międzyserwerowe, a ts3 służy tylko do gadania dla mnie to jestem skłonny go polecić, chociaż jest kilka rzeczy, o które mógłbym się przyczepić, ale już nie będę napędzać tej karuzeli i dam znać administracji. :)

Bardzo dziekuję za konstruktywną wypowiedz :)

Byłoby nam bardzo miło a przedewszystkim bylibyśmy wdzięczni gdybyś dał nam znać co można by poprawić - traktujemy uwagi i sugestie bardzo poważnie, szczególnie od osób które mają dobre pomysły i są w stanie dokładnie określić co trzeba poprawić :)

Nie wiem czy większość z Was zauważyła ale nasz serwer przechodzi ostatnio bardzo duże zmiany - właśnie dzięki pomocy osób które miały sugestie :)

P.S dział by się mógł od Ciebie uczyć jak sie krytykuje <3

Opublikowano

Pantoflarzek - Przecież już płakałeś, że forum mpc to takie złe i nie będziesz już z niego korzystał? PYTANIE: Co tu jeszcze robisz?

Co do twojego serwera to widnieje w rankingach "Dno TeamSpeak" Twoja administracja jest tak profesjonalna.. Już nie będę wspominał o tym, jak mi niedawno wszedleś ma mój serwer i groziłeś. Jedyne co, to możesz sobie mówić swe wypociny z których nic nie ma..

Twój serwer to największe dno na rynku TeamSpeak.

Nie polecam korzystania z tego pantoflackiego serwera - Sama nazwa Właściciela mówi o tym serwerze.

Opublikowano

Pantoflarzek - Przecież już płakałeś, że forum mpc to takie złe i nie będziesz już z niego korzystał? PYTANIE: Co tu jeszcze robisz?

Co do twojego serwera to widnieje w rankingach "Dno TeamSpeak" Twoja administracja jest tak profesjonalna.. Już nie będę wspominał o tym, jak mi niedawno wszedleś ma mój serwer i groziłeś. Jedyne co, to możesz sobie mówić swe wypociny z których nic nie ma..

Nie polecam korzystania z tego pantoflackiego serwera - Sama nazwa Właściciela mówi o tym serwerze.

Ja wchodziłem do Ciebie?

To ty przylazłeś do mnie, bo uznałeś że zrobisz kłótnie o Admina XDDD

Obłuda fajna.

Zajmij się SunNightem i polecam takie Twoje pro podejście:

http://i.imgur.com/FQtLUsu.jpg

This screenshot has been brought to you by Maja - pozdro dla kumatych :)

Opublikowano

Ja wchodziłem do Ciebie?

To ty przylazłeś do mnie, bo uznałeś że zrobisz kłótnie o Admina XDDD

Obłuda fajna.

Zajmij się SunNightem i polecam takie Twoje pro podejście:

http://i.imgur.com/FQtLUsu.jpg

This screenshot has been brought to you by Maja - pozdro dla kumatych :)

Kłótnia o Admina?

Lepiej piszesz bajki niż realia.. Wszedłem do Ciebie tylko po to, żeby sprawdzić czy faktycznie dany administrator który był u mnie administratorem posiada u Ciebie range.

Fajny screen! Szkoda, że każdemu sam osobiście go pokazałem!

Opublikowano

Panowie i panie :)

Skoro nie chcecie słuchać moderatora, ja kolejny raz nie będę prosił. To jest temat publikacji serwera, jeśli kolejne posty nie będą albo merytoryczną dyskusją, uwagami do serwera lub opiniami na jego temat, to niestety, ale takiej rozmowy nie bedziemy tolerować. Jeśli macie jakieś osobiste konflikty, które nie dotyczą serwera, to proszę to załatwiać innymi kanałami, niż robić burzę w temacie :)

Drugi raz nie napiszę.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@Lukass kończę dyskusję gdyż nie widze sensu kontynuowania kłótni o coś co nie ma nic zwiazanego z serwerem.

Albo zapraszam na priv albo wypad z tematu.

Każdy z nas ma swoje serwery, i ciekawe że nigdy Ci na prezentacji SunNighta syfu nie robiłem - nie rozumiem czemu próbujesz coś udowodnić.

Zachęcam do logowania się do nowego panelu i sprawdzania zmian i nowości :)

Opublikowano

@Lukass kończę dyskusję gdyż nie widze sensu kontynuowania kłótni o coś co nie ma nic zwiazanego z serwerem.

Albo zapraszam na priv albo wypad z tematu.

Każdy z nas ma swoje serwery, i ciekawe że nigdy Ci na prezentacji SunNighta syfu nie robiłem - nie rozumiem czemu próbujesz coś udowodnić.

Zachęcam do logowania się do nowego panelu i sprawdzania zmian i nowości :)

Wypad z tematu?

Tak postępujesz z ludźmi? Po raz kolejny pokazałeś swoją drugą stronę.

Każdy ma prawo do oceny każdego projektu..

A to, że Twój projekt to jeden wielki syf to już nie moja sprawa.

Mówisz że nie robiłeś mi syfu w mojej prezentacji? Nie porównuj mojego serwera do Twojego  :yay: 

Twój nawet się nie umywa do mojego.

Co do udowadniania, nikt nie musi nikomu nic udowadniać - każdy zna ten Twój serwerek.

Przepraszam, ale nie jesteś wart tego, żebym pisał do Ciebie i toczył z Tobą rozmowę.

Osobiście dla mnie Twój serwerek to jedno wielkie "dno" Lulek pokazał swoją kulturę osobistą, a ty pokazałeś na innym forum, twierdząc, że nie będziesz korzystał z tego forum. Więc "wypad" To Tobie można by było napisać :lenny: Stąd takie a nie inne zdanie o Twojej osobie. Trochę przystopuj i też nie kozacz na forum, bo jesteś nikim. Przychodzisz tu jako "gość" I jeszcze kozaczysz.

"Uciekłem z mpc i znalazłem się tutaj i widać odrazu że to w końcu normalne forum a nie ten sam syf i patola jakich nie mało w polskim necie - oby tak dalej"

Z prośbą od Makina wstrzymuje dyskusje.

Opublikowano
Witam, polecam ten serwer. Proszę się wszystkim nie sugerować opinią jakieś Majki z Jamajki co wszystkich obraza i jest cynikiem. moze nie obraza wprost ale stosuje tzw. "pasywną agresje".  A ten wyzej to niech lepiej sie zalatwi swoimi sprawami!

Dziękuje.

Zachecam jeszcze raz do wejscia na serwer wszystkim. Administracja jest spoko.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Witam, polecam ten serwer. Proszę się wszystkim nie sugerować opinią jakieś Majki z Jamajki co wszystkich obraza i jest cynikiem. moze nie obraza wprost ale stosuje tzw. "pasywną agresje".  A ten wyzej to niech lepiej sie zalatwi swoimi sprawami!
Dziękuje.

Zachecam jeszcze raz do wejscia na serwer wszystkim. Administracja jest spoko.

Bardzo dziękujemy za opinię - bardzo nam miło że spodobał się Tobie nasz serwer :)

P.S. mamy nadzieję że spodobają wam się nowe zmiany - drzewko już zostało zmienione :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...