Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FlameSpeak.PL - Autorski Serwer TeamSpeak 3

Pantoflarzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

footer-2.png

grafika.png

NOWOŚĆ! Nowa jakość rozmów głosowych na rynku TeamSpeak 3 w Polsce!

Projekt Serwera powstał aby połączyć nasze doświadczenie przez ostatnie kilka lat na polskiej scenie TeamSpeak jak i z zagranicznych projektów w które byliśmy zaangażowani.

Nasza pasja oraz chęć przekucia doświadczenia na zadowolenie użytkowników nie tylko zagranicznych, narodziła koncepcję stworzenia owego projektu.

Co oferujecie, czego nie znajdę na żadnym innym serwerze?

Posiadamy autorskiego BOT'a Serwerowego napisanego przez Pantoflarza

Owy BOT charakteryzuje się szybkością działania i jest cały czas rozwijany aby zapewnić miłe korzystanie z Serwera!

white_64.png

Oprócz prężnie rozwijanego BOT'a, powstał Panel - jest on cały czas rozwijany; dostępny jest tutaj

Jako jedyny w Polsce posiadamy możliwość połączenia swojego konta CS:GO przez panel -

łączyć można również konta LOL, a w przyszłości planujemy dać wam możliwość chwalenia się rangami i statystykami z innych gier typu WOT, Tibia czy WOW!

white_64.png

Profesjonalną Administrację - praca naszej Administracji jest monitorowana i weryfikowana przez autorskie systemy.

Wszelkie skargi czy problemy są załatwiane na bieżąco.

Każdy Administrator musi przestrzegać zasad naszego TeamSpeak'a - nie tak jak to w przypadku niektórych serwerów gdzie nadal trwa samowolka oraz istnieje możliwość przekupstwa.

Rola Administratora jest jasno opisana w Regulaminie co gwarantuje płynność ich pracy :)

white_64.png

Nasz Serwer jest przedewszystkim bezpieczny - w razie ewentualnych awarii, posiadamy maszyny zastępcze.

Dostęp do IP użytkowników ma tylko ranga ROOT - abyście czuli się bezpiecznie rozmawiając i grając w swoje ulubione gry - aby nikt (przynajmniej nie przez nas) nie mógł Wam w tym przeszkodzić!

Serwer powstał 15 Grudnia 2016 roku - od tamtej pory prężnie się rozwijamy i szukamy partnerów!

(jeżeli jesteś zainteresowany, zapraszam do kontaktu tutaj, pod adresem [email protected] lub na naszym FanPage)

Link do FB:

https://www.facebook.com/tsFlameSpeak/

IP TeamSpeak'a

FlameSpeak.PL

Kanały w Strefie Premium otrzymują od nas BOT'a Muzycznego za darmo!*

*w razie dobrej współpracy, ilość tych BOT'ów jest oczywiście zwiększana :)

Drogi Forumowiczu! Mamy nadzieję że dasz nam szansę i odwiedzisz nas Serwer - serdecznie Cię tam zapraszamy!

footer_5.png

Zapraszamy!

19.01.2017r. udostępniliśmy wam naszą nową stronę główną - naszą wizytówkę która informuje o nas i naszym projekcie.

http://flamespeak.pl/

Nasz Rekord: 

218 Użytkowników 29.04.2017 o 21.30

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydaje mi się że w końcu jest to serwer który nie jest kopią innego popularnego ts-a. Jeżeli chodzi o bota i panel to mam nadzieję że rzeczywiście pisaliscie to sami (jeżeli tak to szacunek). Panel na screenach prezentuje się bardzo dobrze mam nadzieję że jest w pełni responsywny (obstawiam że tak). Ogólnie wyróżniający się serwer który można polecić.

Opublikowano

Wydaje mi się że w końcu jest to serwer który nie jest kopią innego popularnego ts-a. Jeżeli chodzi o bota i panel to mam nadzieję że rzeczywiście pisaliscie to sami (jeżeli tak to szacunek). Panel na screenach prezentuje się bardzo dobrze mam nadzieję że jest w pełni responsywny (obstawiam że tak). Ogólnie wyróżniający się serwer który można polecić.

Bardzo dziękujemy za opinię @carbonx!

BOT jest w 100% autorski - serwer deweloperski owego bota jest do obejrzenia/odwiedzenia jeśli chcesz to skontaktuj się na priv.

Panel/Strona są napisane we frameworku CodeIgniter. Zastanawiałem się nad Laravelem lecz ostatecznie CodeIgniter u mnie wygrał. Trzeba pamiętać jednak że framework obsługuje tylko podstawy oraz pomaga trochę w zabezpieczeniu/obsłudze. Cały system, bazy danych itp. są wspomagane przez BOT'a Serwerowego (autorski w 100% system).

Panel jest jak najbardziej responsywny - korzysta z framework'a AdminLTE 2 - licencja owego produktu upoważnia do używania jeśli jest faktycznie uznane autorstwo danego Studia (w naszym przypadku Almasaeed Studio). W naszym panelu ma to miejsce na footerze (nie wiem czy na screenach to widać, lecz wiem że na pewno jest gdyż wczoraj sam się o tym upewniłem).

Backend itp. Panelu jest oczywiscie również autorski i tu już żadnego frameworka nie ma. Strona/Panel nie generują zapytań query do serwera więc nie ma obaw o ewentualny spam itp.

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej lub coś zapraszam na priv, chętnie odpowiem na wszelkie pytania!

Przypominam również o aktualnej rekrutacji do Administracji :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Bardzo polecam serwer!

Własciciela znam już od długieeego czasu :)

Bot serwerowy jak i strona serwerowa bardzo piękna :)

Opublikowano

Witaj, moim zdaniem serwer się praktycznie niczym innym od innych serwerów nie wyróżnia ale no cóż chciałeś zrobić serwer to zrobiłeś.

Ale oczywiście serwer ma mimo to jakieś plusy głównie mi się spodobała strefa dla League of Legends oraz Grafika czyli logo itp.

Tak to wszystko po staremu Kanały Premium u góry teamspeaka a vip gdzie pod poczekalnia osobiście nie spodobało mi się  to jak niektóre z tych stref są rozmieszczone ale w sumie nie mi to oceniać iż mój gust jest dość inny a gustach się nie dyskutuje zrobiliście tak jak wam się podobało :)

Przepraszam jeśli napisałem coś i nie możecie tego zrozumieć ale jest 6 i to ostatni post na dziś bo przy następnym uznają ludzie że jestem takich pojebańce* hehe.

­

Opublikowano

Witaj, moim zdaniem serwer się praktycznie niczym innym od innych serwerów nie wyróżnia ale no cóż chciałeś zrobić serwer to zrobiłeś.

Ale oczywiście serwer ma mimo to jakieś plusy głównie mi się spodobała strefa dla League of Legends oraz Grafika czyli logo itp.

Tak to wszystko po staremu Kanały Premium u góry teamspeaka a vip gdzie pod poczekalnia osobiście nie spodobało mi się  to jak niektóre z tych stref są rozmieszczone ale w sumie nie mi to oceniać iż mój gust jest dość inny a gustach się nie dyskutuje zrobiliście tak jak wam się podobało :)

Przepraszam jeśli napisałem coś i nie możecie tego zrozumieć ale jest 6 i to ostatni post na dziś bo przy następnym uznają ludzie że jestem takich pojebańce* hehe.

Witaj xGuard! Dziękujemy za Twoją opinię!

Odnosząc się do Twoich sugestii:

Uważamy że jak na serwer który stoi od 15 Grudnia, autorski BOT + tworzony Panel, wraz z niespotykaną nigdzie Strefą LOL to wystarczająco duże osiągnięcia aby uznać się za serwer który jednak oferuje ponad przeciętne usługi.

Przypomnę że np. Strefa Publiczna jest kontrolowana przez BOT'a - jeśli jest np. dużo użytkowników na kanałach max 3, BOT stworzy wiecej takowych kanałów aby na pewno nie zabrakło - kolejne rozwiązanie które nie jest często spotykane.

Kanały Premium oraz VIP wyglądają jak wyglądają gdyż po rozmowach z naszymi użytkownikami, doszliśmy do wniosku że tak aktualnie będzie najoptymalniej i dla nas i dla użytkowników :)

Jeśli masz jakieś dodatkowe sugestie daj znać, na pewno się odniesiemy/zastanowimy się nad nimi :)

Opublikowano

Odświeżam i zapraszam na Event Jaka to Melodia w dniu 29.12.2016r. po 17.00!

Więcej informacji na Serwerze :)

Opublikowano

Mi się serwer podoba, nie ma masy kanałów ze znaczkami a to plus. Fajnym rozwiązaniem jest też automatyzacja strefy publicznej, a banner jest przyjemny dla oka.

Opublikowano

Mi się serwer podoba, nie ma masy kanałów ze znaczkami a to plus. Fajnym rozwiązaniem jest też automatyzacja strefy publicznej, a banner jest przyjemny dla oka.

Bardzo nam miło że serwer Ci się spodobał :)

W razie chęci współpracy lub kanału zapraszam na Centrum Pomocy!

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka nie ma do czego się przyczepić. Myślę, że serwer jest dobrze zoptymalizowany. Liczba graczy ciągle się zwiększa. Interesujcie się dalej Użytkownikami serwera, to daleko zajdziecie.

Gdybyście potrzebowali pomocy z panelem ( front-end), to z chęcią pomogę.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka nie ma do czego się przyczepić. Myślę, że serwer jest dobrze zoptymalizowany. Liczba graczy ciągle się zwiększa. Interesujcie się dalej Użytkownikami serwera, to daleko zajdziecie.

Gdybyście potrzebowali pomocy z panelem ( front-end), to z chęcią pomogę.

Pozdrawiam :)

Witaj kopyciaak! Dziękujemy za opinię :)

Użytkownicy to, nie da ukryć, centrum naszej społeczności. Dlatego staramy się dbać o nich w formie różnych eventów, szybkiej i sprawnej pomocy oraz stabilnego i rozwijającego się serwera - fajnie że to doceniłeś :D

Co do pomocy, podejrzewam że prędzej czy pózniej się przyda więc jak najbardziej dam znać :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Odświeżam i przy okazji dziękuję za dzisiejszy rekord użytkowników! Było was aż 97 a serwer istnieje niecałe 3 tygodnie!

Dziękujemy za zaufanie, i obiecujemy że tego nie zmarnujemy - a propos, dziękujemy również wszystkim którzy brali udział w evencie Jaka to Melodia gdyż zabawa się udała a zwycięzca dożytownio otrzymał status VIP'a na naszym serwerze :)

P.S

rekord.png

Opublikowano

Odświeżam i zapraszam na serwer :)

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze zrobiony, nie ma się do czego przyczepić. Ułożenie kanałów jest estetyczne, ładne ikonki i fajny bot. Administracja jest miła i pomocna :D

Polecam wszystkim.

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze zrobiony, nie ma się do czego przyczepić. Ułożenie kanałów jest estetyczne, ładne ikonki i fajny bot. Administracja jest miła i pomocna :D

Polecam wszystkim.

Dziękujemy bardzo! Bardzo nam miło że spodobał Ci się nasz serwer :)

Wpadaj częściej, jak widzisz dzisiaj niezły ruch u mnie na kanale akurat wywołałeś więc tematów do rozmowy było dużo xD

Opublikowano

Odświeżam i gorąco zapraszam :)

Opublikowano

Odświeżam i zapraszam na serwer :)

Opublikowano

Niedawno dołączyłem do Administracji i generalnie jest bardzo fajnie, miły i ogarnięty team administracyjny który siedzi o każdej porze dni i nocy. Oczywiście sam ts estetycznie zrobiony bez tony znaczków w spacerach oraz z autorskimi botami napisanymi przez @Pantoflarzek których nie spotkacie na innych serwerach. Zapraszam wszystkich aby weszli i sami się przekonali.

Opublikowano

Teamspeak jest bardzo ładnie zrobiony widać że osoba co robiła tego teamspeaka to spędziła na nim sporo czasu . Serio widać doświadczenie administracji.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Teamspeak jest bardzo ładnie zrobiony widać że osoba co robiła tego teamspeaka to spędziła na nim sporo czasu . Serio widać doświadczenie administracji.

@CycekTeam dziękujemy za Twoją opinię!

Masz rację - nasz TeamSpeak został stworzony przez profesjonalistów doświadczonych w prowadzeniu tego typu serwerów. Bardzo nam miło że to widać i zostało to docenione :)

UPDATE: POST GŁÓWNY ZOSTAŁ ZAKTUALIZOWANY 05.01.2017 (NOWE INFORMACJE)

Opublikowano

NOWE SCREENY (DODANE 06.01.2017):

NOWY PANEL WYGLĄDA TERAZ TAK:

Przepraszam jeśli uznacie to za spam, prosiłbym o ewentualny raport słowny czy coś.

Wstawienie tego dzisiaj tłumacze tym że nie chce jutro z dniowym opóznieniem bo dziwnie by to wyglądało, sorki

- chciałem się pozbyć tego opóznienia z wczoraj żeby się w nim nie zapętlić :)

Na drugi raz będę robił to w danym dniu i już się to raczej nie powtórzy :/

Opublikowano

Przepraszam jeśli uznacie to za spam, prosiłbym o ewentualny raport słowny czy coś.

Wstawienie tego dzisiaj tłumacze tym że nie chce jutro z dniowym opóznieniem bo dziwnie by to wyglądało, sorki

Jest taka opcja jak edytuj post, ale jak stosujesz takie zagrywki, aby odświeżyć temat to gratuluje.

Osobne rangi wyglądają obrzydliwie (R O O T itd.)
Ranga: HTML Pińć to jakiś żart?

Burdel w rangach, jak i na kanałach straszny- to jest moje zdanie.
Opublikowano

Jest taka opcja jak edytuj post, ale jak stosujesz takie zagrywki, aby odświeżyć temat to gratuluje.

Osobne rangi wyglądają obrzydliwie (R O O T itd.)
Ranga: HTML Pińć to jakiś żart?

Burdel w rangach, jak i na kanałach straszny- to jest moje zdanie.

Edytuj post w tej sytuacji dziwnie by wyglądał podwójny edit, jak już mówiłem przepraszam i rozumiem.

Co do osobnych rang, robię to według własnego uznania a nie tak jak ma 3378392292 serwerów. W taki sposób Admini się wyróżniają w drzewku.

Co do Rangi czy to żart, nie - nie trzeba brać wszystko tak na serio, czill out.

Burdel, prosiłbym o sprecyzowanie - to że dzisiaj mieliśmy nowy rekord 112 online może spowodował u Ciebie takie konotacje lecz prosilibyśmy o sprecyzowanie dokładnie o co chodzi :)

Dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano

Odświeżam i zapraszam!

P.S jak zawsze przy odświeżeniach, zaktualizowano post główny!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...