Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Candria [Dedyk] [Easy]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

warto tu zagrać ?

jak dla mnie to nie warto bo serwer tylko pod kase i na pare dni.

Idz na manadie, podobno tam byly lagi i nawet stojąc w m1 masowo wywalało  xD  :lenny:  :lenny: 

Serwer polecam i zapraszam, im więcej was tym więcej do klepania  B) 

Zajebisty.

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patrząc na ten team i te filmiki z bugami to mam tylko do powiedzenia że Gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść.

Fajnie wyglądało lecz w praktyce się zjebało.

Błagam.. Kiedy Wy się w końcu nauczycie, że 95% tego co jest w internecie nt błędów w metinie to jest zwykły bait, mający na celu przyciągnięcie uwagi przez aferzystów chcących się wybić na czyichś plecach?

Takowe osoby nie mają zwykle żadnej wiedzy i wciskają Wam bajki, aby tylko zdobyć wyświetlenia albo zrobić komuś na złość.

W swojej "karierze" spotkałem się już z bsem "dublującym" itemy, czy smokami latającymi w m1 :)

Uwielbiam dyskusje, na każdy temat, ale z ludźmi którzy władają jakimiś logicznymi argumentami.

Jeśli Wam się nie podoba jakiś serwer - takie Wasze prawo, ale nie oceniajcie czegoś, czego nawet nie spróbowaliście, bo TEAM (to już staje się śmieszne).

Zawsze można wejść na serwer i sprawdzić samą rozgrywkę, bez ładowania ani grosza w Item-Shop i wtedy wydać opinię.

Co do problemów z maszyną, podczas porannej przerwy zostały zażegnane.

Jeśli znajdziecie jakiś błąd techniczny, zgłoście go do nas na forum a prawdopodobnie zostanie on poprawiony przez mnie i Evora w ciągu 24 godzin.

Jeśli natomiast coś Wam się nie podoba z rozgrywką, również możecie napisać stosowny temat, jednak wtedy reakcja na to jest zależna od Tharela.

Tyle ode mnie i naprawdę proszę Was o pisanie (gdziekolwiek piszecie coś) konstruktywnych opinii. Inaczej wszyscy się uwstecznimy :)

Opublikowano

1299356546_by_Pismejker_600.jpg

na czym polega to poprawienie dropu z blasków z przerwy?

wczoraj z 3h dropu miałem 180sm, jak dzisiaj z 4h będzie mniej to będą hejty

ogólnie co się odpie*dala z tymi sm'ami, pierwsze blaski - sm po 60kk, wczoraj 200, teraz na rynku po 450+ :v

tenor.gif

Opublikowano

Patrząc na ten team i te filmiki z bugami to mam tylko do powiedzenia że Gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść.

Fajnie wyglądało lecz w praktyce się zjebało.

Błagam.. Kiedy Wy się w końcu nauczycie, że 95% tego co jest w internecie nt błędów w metinie to jest zwykły bait, mający na celu przyciągnięcie uwagi przez aferzystów chcących się wybić na czyichś plecach?

Takowe osoby nie mają zwykle żadnej wiedzy i wciskają Wam bajki, aby tylko zdobyć wyświetlenia albo zrobić komuś na złość.

W swojej "karierze" spotkałem się już z bsem "dublującym" itemy, czy smokami latającymi w m1 :)

Uwielbiam dyskusje, na każdy temat, ale z ludźmi którzy władają jakimiś logicznymi argumentami.

Jeśli Wam się nie podoba jakiś serwer - takie Wasze prawo, ale nie oceniajcie czegoś, czego nawet nie spróbowaliście, bo TEAM (to już staje się śmieszne).

Zawsze można wejść na serwer i sprawdzić samą rozgrywkę, bez ładowania ani grosza w Item-Shop i wtedy wydać opinię.

Co do problemów z maszyną, podczas porannej przerwy zostały zażegnane.

Jeśli znajdziecie jakiś błąd techniczny, zgłoście go do nas na forum a prawdopodobnie zostanie on poprawiony przez mnie i Evora w ciągu 24 godzin.

Jeśli natomiast coś Wam się nie podoba z rozgrywką, również możecie napisać stosowny temat, jednak wtedy reakcja na to jest zależna od Tharela.

Tyle ode mnie i naprawdę proszę Was o pisanie (gdziekolwiek piszecie coś) konstruktywnych opinii. Inaczej wszyscy się uwstecznimy :)

Chociaż jedna normalna osoba która się nie rzuca do gardła po tym jak mu coś zasugerujesz! Jacie :O nie sądziłem że jeszcze kogoś takiego tu znajdę..
Opublikowano

Wydaje mi się, albo rękawica złodzieja w ogóle nie działa.. Na większości serverów z rękawicą złodzieja widać znacznie zwiększony drop, a tutaj? Czy zniszczę metka/bossa z rękawicą czy bez.. różnicy nie widzę

Opublikowano

Wydaje mi się, albo rękawica złodzieja w ogóle nie działa.. Na większości serverów z rękawicą złodzieja widać znacznie zwiększony drop, a tutaj? Czy zniszczę metka/bossa z rękawicą czy bez.. różnicy nie widzę

Tłumaczyłem już na forum jak to działa:

Mając szansę na drop przedmiotu X (20%) to rękawica zwiększa do 40% <-- to jest przykład oczywiście :)

Opublikowano

Serwer ZabQ , kopie typowego medium zero własnej inicjatywy , grywaloność na serwerze średniawa , takie 5 na 10

Opublikowano

Mając szansę na drop przedmiotu X (20%) to rękawica zwiększa do 40% <-- to jest przykład oczywiście :)

Innymi słowy jeśli ktoś ma 0% szansy na drop to rękawica nic nie daje? :D Nie mów mi, że PD działa tak samo xD....

Opublikowano

Założyłem konto, sciągnalem clienta, odpalilem przez patcher i "Dołaczanie do kolejki" a pozniej "Serwer gry nie odpowiada. Spróbuj pozniej" co robic?

Opublikowano

Założyłem konto, sciągnalem clienta, odpalilem przez patcher i "Dołaczanie do kolejki" a pozniej "Serwer gry nie odpowiada. Spróbuj pozniej" co robic?

ktoś pomoże?

Opublikowano

Innymi słowy jeśli ktoś ma 0% szansy na drop to rękawica nic nie daje? :D Nie mów mi, że PD działa tak samo xD....

Nie rozumiesz mnie... Masz na każdy przedmiot jakiś % szans, że Ci dropnie (są wiadomo rzeczy, na które jest 100%) i rękawica zwiększa szansę X2 (np. z 20 do 40, z 30 do 60 itd.) Nie zwiększa szansy do 100% na drop.

Opublikowano

Nie rozumiesz mnie... Masz na każdy przedmiot jakiś % szans, że Ci dropnie (są wiadomo rzeczy, na które jest 100%) i rękawica zwiększa szansę X2 (np. z 20 do 40, z 30 do 60 itd.) Nie zwiększa szansy do 100% na drop.

Aaa ok, źle przeczytałem :> 

Swoją drogą przydałby się jakiś wiki dropu :/ Nie dokońca wiadomo z jakich metinów dropi jakieś przepustki itd. a przy średnim ich dropie np. dowiedziałem się, że przepustka na ripa dropi z metinów na ognistej.. Dowiedziałem się tego po 10 metinach :/

Opublikowano

Opublikowano

Serwer ZabQ , kopie typowego medium zero własnej inicjatywy , grywaloność na serwerze średniawa , takie 5 na 10

Ty się gramatyki i interpunkcji języka polskiego poucz lepiej.

Vesteris to medium, uważasz, że to kopia tego serwera? xdd

Zresztą, Ty już dawno na tym forum udowodniłeś, że nie masz mózgu, po co ja to piszę.

Jak wyglądało "polepszenie" dropu z blasków? Dzisiaj 6h dropienia = 100sm, wczoraj 180 w 3,5h. W FuBu się bawicie, czy pech?

tenor.gif

Opublikowano

Ty się gramatyki i interpunkcji języka polskiego poucz lepiej.

Vesteris to medium, uważasz, że to kopia tego serwera? xdd

Zresztą, Ty już dawno na tym forum udowodniłeś, że nie masz mózgu, po co ja to piszę.

Jak wyglądało "polepszenie" dropu z blasków? Dzisiaj 6h dropienia = 100sm, wczoraj 180 w 3,5h. W FuBu się bawicie, czy pech?

Otworzylem wczoraj ok 15 szkatek = 60 sm, masz pecha kolego

lGxCbNd.png

Opublikowano

Owe konta nie miały/mają żadnych SM, nie wiem skąd taka dyskusja się wzięła. :P

Ciekawe co innego miałeś napisać. Przecież do przekrętów się nie przyznasz.

Zresztą po teamie widać było co to za serwer i jakie prawa na nim rządzą :)

IDcncno.png

Opublikowano

Owe konta nie miały/mają żadnych SM, nie wiem skąd taka dyskusja się wzięła. :P

Ciekawe co innego miałeś napisać. Przecież do przekrętów się nie przyznasz.

Zresztą po teamie widać było co to za serwer i jakie prawa na nim rządzą :)

xD

Opublikowano

Ha ha to jebnie szybciej niż myślałem :) Dlatego surek napisał wczoraj na FB że robi nowego lanerisa s500,hahahha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...