Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Candria [Dedyk] [Easy]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Wy mieliście nie wrzucać tu prezki bo te forum jest gowniane jak to stwierdzil zabq na filmiku, dodatkowo Kubek wywalil już jedną Waszą prezkę. Mało graczy na serwie to trzeba wrzucić "może dojdą jeszcze"^^

obraz.png

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejne ścierwo sponsorowane przez Surka zrobione dla hajsu. Do tego niedoje***a ekipa ZabQ która zrobi wszystko dla hajsu. Mimo iż serwer wygląda na dopracowany, to stoi tylko i wyłącznie dla kasy. Postoi, zarobi, i zamkną. Kolejne gówno dla kasy. NIE POLECAM

Tylko że moje sponsorowane serwery mają WSZYSTKO co potrzebują, reszta zależy tylko od ekipy zarządzającej projektem.

Mimo to, tworzycie serwer by zwinąć go za miesiąc gdy tylko zarobisz na nim kasę. Z iloma Twoimi projektami już tak było?

0

Ile razy mam jeszcze tłumaczyć, że nie zajmuję się strikte serwerami a uderzam bardziej w samą opiekę techniczną?

Zajmuję się głównie zleceniami, nie mam nerwów na tworzenie WŁASNYCH serwerów.

To jak pokierują danym projektem osoby pełniące taką rolę to już nie moja sprawa.

To tak jak oskarżacie Surka o Candrie i wytykacie mu nie wiadomo co, a prawda jest taka.. że on naprawdę tylko wykłada kasę.

Opublikowano

Syf surka nastawiony pod hajs

Dokładnie! Tylko nie widziałem ich plików na oczy nawet, ale miej sobie zdanie jakie chcesz o mnie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

no spoko dawaj linki do profili na mpc.

A czytałeś nowy regulamin xD?

"

7. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji.

"
Gdzie masz tutaj linki do profili? :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

"

"

aha nagla zmiana, no niezle iks k***a de

obraz.png

Opublikowano

"

"

aha nagla zmiana, no niezle iks k***a de

No co za mały ruch się w tym dziale zrobił to trzeba przywrócić xD Jeszcze tylko usunąć listę z osobami które mają zakaz i będzie miodzio xD

Jak tak się przyglądałem temu serwerowi to tam pliki same się sypią od nadmiaru sklejki xD

IDcncno.png

Opublikowano

Prosiłbym o zaprzestanie spamu przez niektórych, nie chcę więcej osób karać za spam.

Co do serwera to grafika taka trochę w teriosa wchodzi, nie wiem jak sam serwer :)

Powodzenia.

Opublikowano

Serwer sam w sobie nie jest zły... w końcu gej ( zabq ) rozpisując ten projekt z resztą plebsu wzorował się na najlepszych serwerach typu aventus. W administracji poziom 3mają tylko technicy.... bo k***a ktoś aż o takim spierdoleniu i szukaniu atencji jak desigquard ( nwm czy dobrze napisałem ) czy też gej ( zabq ) no nie powinni mieć nawet k***a wstępu do tej gry....  Testowałem serwer wyłapałem po chuju  bany na dwa konta.... a o forum yougames to nie wspomnę. 

Opublikowano

Ooo cholerka ulepszony Terios 

Czy exp leci tak samo jak na Teriosie ?

Nic wspólnego z teriosiem to nie ma :p

Ktoś podpowie jaka postać dobra do pvp i jak tu hajs zarabiać?

Możesz grać kim chcesz, każdym dasz radę dropić - co do PvP to balans będziemy poprawiać jeżeli będzie nadal zły :)

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko dlaczego ten patcher że tak powiem " ssie " ? 1600 sekund jakaś aktualizacja będzie mi się pobierała .. prędkość 56 kb/s :x czemu aż tak wolno ? 

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko dlaczego ten patcher że tak powiem " ssie " ? 1600 sekund jakaś aktualizacja będzie mi się pobierała .. prędkość 56 kb/s :x czemu aż tak wolno ? 

Spróbuj wyłączyć antywirusa/zaporę

Opublikowano

Tak jak i surka nie było na neliosie to i tutaj  go nie ma, przecież on tylko pieniążki wkłada  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

:)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

Opublikowano

Jak już, to ten serwer jest easy/medium bo ten exp to serio rakowy moim zdaniem. 

Ludzi dużo, drop nawet, respy ok - lagi i wyrzucanie są, ale może wkrótce ustaną. 

Jak nie macie gdzie grać, to polecam :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ze względu na technika - jest okej, ten "jutuber" Community Manager to porażka. Administracja forum porządna, ale administracja serwera znana z tego, że zajmuje się serwerem 2-3 tygodnie, a później zaangażowanie spada. #verion 3 dni i już administracji nie było, a silverek i "dupcia" administratora(miała być tylko od forum(drugie konto miała od ts'a)), którzy banowali za to, że ktoś udowodnił im brak racji. :D

Polecam pograć, sprawdzić jak się gra (bez ładowania bezmyślnego w IS'a) - trochę frajdy z gry będziecie mieli, bo ładnie technicznie zrobiony. 

Opublikowano

Haha kolejny server od teamu Tharel & ZabQ, tym razem wydanie easy ^^ Skonczy tak szybko jak poprzedniczki, nie warto sobie w ogole glowy zaprzatac tym syfem ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Łooooo, prezentacja naprawdę kocur! 
No cóż, chłopcy doświadczenie mają, także serwer nie powinien być byle czym :)
Pozdrowienia i buziaczki dla Radka, Dawida i Denisa!  :ninja:

tMjZlYU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...