Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Candria [Dedyk] [Easy]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niektórzy tutaj wykazują się totalnym brakiem wiadomości nt. serwera. Większość przychodzi tutaj coś sobie pohejtować, ale w zasadzie to nie ma niczego konkretnego do przekazania.

I nie mam zielonego pojęcia skąd opinia, że przestaliśmy się zajmować serwerem. Przecież cały czas organizowane są eventy, cały czas jest kontakt z administracją oraz nikt nie zaprzestaje aktualizować serwera.

Pozdrawiam. :)

Ten "hejt" nie jest bezpodstawny :) Próbujesz uratować coś co już nie ma prawa bytu. Czekamy na riłork :>

no to podaj to uzasadnienie, lel

ten serwer jako pliki jest po prostu dobry i dopracowany, sam zamysł na serwer powstawał już jakoś w maju, a to świadczy o tym, że nie lecą na hajs, żeby sklecić jakiś ch*jowy serwer na szybko i sobie zarabiać, jak np. asig

a rework to ten team zrobił tylko w przypadku nostidlii, więc nie wiem o co ci chodzi z tym ostatnim zdaniem

jedynie można się przyczepić o np. drop jakiegoś tam isu z dungeonów, którego do tej pory nie ma, czy kilka innych niespełnionych obietnic, ale w takim przypadku to ludzie i tak będą grać, tak samo się zachowują politycy, a ludzie dalej jak debile na nich głosują xD (powiedzą, że kiedyś to dodadzą i gracze szczęśliwi xdd)

No to graj dalej jak ten ślepiec. Widać nie widziałeś rozmowy topowych gildii z administracją. Administracja na nich nahararała tak bardzo, że prawie się utopili. A czemu? Bo chcieli żeby w końcu zbalansować postacie XDDDDD

PS te topowe gildie przestały. Tak więc kwestia czasu i wszyscy poodchodzą (czyt. 200 osóB).

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niektórzy tutaj wykazują się totalnym brakiem wiadomości nt. serwera. Większość przychodzi tutaj coś sobie pohejtować, ale w zasadzie to nie ma niczego konkretnego do przekazania.

I nie mam zielonego pojęcia skąd opinia, że przestaliśmy się zajmować serwerem. Przecież cały czas organizowane są eventy, cały czas jest kontakt z administracją oraz nikt nie zaprzestaje aktualizować serwera.

Ten "hejt" nie jest bezpodstawny :) Próbujesz uratować coś co już nie ma prawa bytu. Czekamy na riłork :>

ten serwer jako pliki jest po prostu dobry i dopracowany, sam zamysł na serwer powstawał już jakoś w maju, a to świadczy o tym, że nie lecą na hajs, żeby sklecić jakiś ch*jowy serwer na szybko i sobie zarabiać, jak np. asig

a rework to ten team zrobił tylko w przypadku nostidlii, więc nie wiem o co ci chodzi z tym ostatnim zdaniem

jedynie można się przyczepić o np. drop jakiegoś tam isu z dungeonów, którego do tej pory nie ma, czy kilka innych niespełnionych obietnic, ale w takim przypadku to ludzie i tak będą grać, tak samo się zachowują politycy, a ludzie dalej jak debile na nich głosują xD (powiedzą, że kiedyś to dodadzą i gracze szczęśliwi xdd)

Dobra pierdol pierdol ja posłucham :) ten serwer jak dla mnie padł :) 3 topowe gildie opuściły serwer z tego jedną admini zbanowali każdy słyszał wypowiedzi członków w/w gildii :) Admini sami bd grać :) Trahel czy jak ty tam masz na siłę próbujesz przyciągnąć graczy ale każdy widzi co się dzieje i mają wyjebane 2/3tyg i serwer off takie są prawa dżungli :)
Opublikowano

Dobra pierdol pierdol ja posłucham :) ten serwer jak dla mnie padł :) 3 topowe gildie opuściły serwer z tego jedną admini zbanowali każdy słyszał wypowiedzi członków w/w gildii :) Admini sami bd grać :) Trahel czy jak ty tam masz na siłę próbujesz przyciągnąć graczy ale każdy widzi co się dzieje i mają wyjebane 2/3tyg i serwer off takie są prawa dżungli :)

Ork Czarodziej jako ostatni - 1 gracz online będzie xD Po udostępnieniu materiału od strażnika metina, coś na candrii mało osób się zrobiło xD Ciekawe czemu. Sam serwer może być dobry, ale gdy w grę wchodzi zyebana administracja to wiadomo jak to się kończy.

IDcncno.png

Opublikowano

czyli jedyny argument przeciwko serwerowi to odejście topowych gildii i "prywatne" rozmowy administracji

balans był robiony kilkukrotnie, więc jakby mi ktoś powiedział "kiedy balans?" to bym chyba zabił, bo widać, że jednak coś robią

to wszystko przez właśnie "prywatne" rozmowy, pewnie były nagrywane bez niczyjej zgody i potem tak to bywa, jakby w związku mężczyzna nie czytał smsów swojej kobiety to by się nie dowiedział o zdradzie xD

^jak ja tu skończyłem grę przed tymi dropami z 3 gildii XDD dalej nie dałeś żadnego argumentu, więc możesz wyjść hejterku

tenor.gif

Opublikowano

czyli jedyny argument przeciwko serwerowi to odejście topowych gildii i "prywatne" rozmowy administracji

balans był robiony kilkukrotnie, więc jakby mi ktoś powiedział "kiedy balans?" to bym chyba zabił, bo widać, że jednak coś robią

to wszystko przez właśnie "prywatne" rozmowy, pewnie były nagrywane bez niczyjej zgody i potem tak to bywa, jakby w związku mężczyzna nie czytał smsów swojej kobiety to by się nie dowiedział o zdradzie xD

^jak ja tu skończyłem grę przed tymi dropami z 3 gildii XDD dalej nie dałeś żadnego argumentu, więc możesz wyjść hejterku

Widocznie balans był tak rozyebany jak sasha przed emeryturą. No jak administracja wyzywa graczy od debili i Ci to odpowiada to ja nie mam więcej pytań. W sumie wolę być hejterem niż lizusem :)

ps: Więcej tutaj nie piszę bo szkoda mia % na ten syf :) Jak masz mi coś ciekawego do powiedzenia zapraszam na pw/gg :)

IDcncno.png

Opublikowano

A mnie wciąż to zadziwia że gracze dalej wchodzą na serwery gówna zabq a potem płaczą że zostali wyrolowani 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

A mnie wciąż to zadziwia że gracze dalej wchodzą na serwery gówna zabq a potem płaczą że zostali wyrolowani

To samo mam z asigiem i reszta tej grupki ludzi.

Opublikowano

To samo mam z asigiem i reszta tej grupki ludzi.
Zostaw Asiga (hahaha) Asiga pro technik Pompa Team'u hahahhaa a tak na serio ich wszystkich wyjebac w kosmos :) Jak ludzie dają się jechać to będą dalej jebanii
Opublikowano

Zacznijmy od tego ze kazdy serwer jest pod hajs bo watpię zeby ktos tworzyl serwer i jeszcze miałby za niego co miesiąc bulic hajs ze wlasnej kasy a to nie jest 100 zł. To ze jest surek to co z tego jest tylko sponsorem i wyklada tylko hajs. Następnie serwery padają ze jest brak graczy bo zawsze ludzie odchodza na nowy serwer.

A odde mnie jeszcze jak dla mnie to jest easy/medium a nie easy. No i polecam serwer dobrze sie gra, a hajs nie musisz na niego wydawac bo to nie jest obowiązkowe. Powodzenia i do zobaczenia na serwerze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A taki hype byl :D Kiedy Ci ludzie w koncu sie naucza ze na serwerach, gdzie jest zabqu i surek, sie po prostu nie gra.. Szanujcie swoj czas, bo nigdy nie wiecie ile Wam go zostalo ;) ! Takie malo info do modow, bo pewnie zaraz jakis delikfent da mi % z dupy - Przestancie karac za pisanie prawdy, bo tylko sie bardziej pograzacie w oczach uzytkownikow :)

Opublikowano

A taki hype byl :D Kiedy Ci ludzie w koncu sie naucza ze na serwerach, gdzie jest zabqu i surek, sie po prostu nie gra.. Szanujcie swoj czas, bo nigdy nie wiecie ile Wam go zostalo ;) ! Takie malo info do modow, bo pewnie zaraz jakis delikfent da mi % z dupy - Przestancie karac za pisanie prawdy, bo tylko sie bardziej pograzacie w oczach uzytkownikow :)

Stary taka prawda :) odchodzą ludzie więc Zabq żeby nie wyjść na idiote bo to wszystko przez niego to wypisal się z team'u sprawa ucichnie o ile serwer przeżyje to za miesiąc może dwa Zabq wystartuje z nowym serwerem :)
Opublikowano

Ja tu to tylko zostawię.

Nie polecam nikomu pobierać tego syfu.

Grałem na prawie wszystkich serwerach, gdzie był Tharel & ZabQ i za każdym razem padały szybko, a administracja miała wywalone na serwer po 1-2 tygodniach.

"@topic"

Brzydka grafika na zdjęciach zamieszczonych w prezentacji i jej brak zniechęca. 

Przełomowym momentem było jak zabq wyzywał swoich graczy od cytuję: "zjebów, debili, totalnych kretynów". 

Teraz wszyscy czekajmy na rework za kilka miesięcy (trzeba odczekać trochę). xDD

Opublikowano

Bo kto normalny gra na serwerze od youtubera ? jeszcze od takiego co ma wyjebane ?

A pisałem, że to padnie to jego "widzowie" mnie zwyzywali, że się nie znam na dobrych serwerach :( <przykro>

Opublikowano

Bo kto normalny gra na serwerze od youtubera ? jeszcze od takiego co ma wyjebane ?

A pisałem, że to padnie to jego "widzowie" mnie zwyzywali, że się nie znam na dobrych serwerach :( <przykro>

Ja tu nie gralem ale sam fakt hehe, ze tak sie zapieral, ze wszystko bedzie git ;p

TPnGSbs.jpg

Easy peasy  :yay: 

Opublikowano

Już? Szybko trochę  o.O

Kiedy będzie serwer działał?

ZABQ KLAMCA, PADLO SCIERWO

Czy on Ci kazał tutaj grać? Nie wydaje mi się. Nikt nikogo nigdy nie przymusza do wejścia na serwer. A to, że ludzie biegną za youtuberami to nie jest jego wina. Można tylko z tego korzystać bo są tacy co mają klapki na oczach i biegną ślepo nie myśląc. Pretensje każdy może mieć tylko do samego siebie  ;)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Ale jaka krzywda dzieje się graczom, że współwłaścicielem jest ktoś kto działa na serwisie YouTube... społeczność metina mnie przeraża od dłuższego czasu... MYŚLCIE albo przynajmniej głęboko się zastanówcie jak myślenie nie wychodzi!

Czy to będzie malarz, tynkarz lub akrobata to chyba jeden c**j... wszystko zależy od podejścia tej osoby lub całej ekipy i kilku innych czynników.

Po prostu niech ludzie przestaną uważać, że za nimi można iść zawsze w ciemno i problem z głowy... mają możliwość przedstawienia czegoś szerszej publice więc to wykorzystują ale czy komuś to robi krzywdę i sprawia ból?

Nikt nikogo za rękę na siłę nigdzie nie przyprowadza bo przecież to gracz dokonuje wyboru, a więc stwierdzenie "Bo YTber i padło" jest... zwyczajnie głupie.

@•Mapecik•

zandia_sygna.png

Opublikowano

No fajne pliki surka szkoda że bugów więcej niż graczy w 3 dni 32 przerwy kocham zabka w plikach dodają coś 3 przerwy i dalej nie działa a wchodzą następne bugi

A jak to napisał któryś GM  [MOD] jest tylko od banowania na jakiś czas xDD

Opublikowano

Ale jaka krzywda dzieje się graczom, że współwłaścicielem jest ktoś kto działa na serwisie YouTube... społeczność metina mnie przeraża od dłuższego czasu... MYŚLCIE albo przynajmniej głęboko się zastanówcie jak myślenie nie wychodzi!

Czy to będzie malarz, tynkarz lub akrobata to chyba jeden c**j... wszystko zależy od podejścia tej osoby lub całej ekipy i kilku innych czynników.

Po prostu niech ludzie przestaną uważać, że za nimi można iść zawsze w ciemno i problem z głowy... mają możliwość przedstawienia czegoś szerszej publice więc to wykorzystują ale czy komuś to robi krzywdę i sprawia ból?

Nikt nikogo za rękę na siłę nigdzie nie przyprowadza bo przecież to gracz dokonuje wyboru, a więc stwierdzenie "Bo YTber i padło" jest... zwyczajnie głupie.

@•Mapecik•

Pomyślmy... ile to już serwerów było od youtuberów i żaden nie wytrzymał dłużej niż miesiąc, dwa. To chyba coś jednak znaczy ? ponad to osobnik ZabQ miał już w przeszłości serwer i także go porzucił :) więc proste jest,  że banda bez mózgów wejdzie, bo ich kochany youtuberek tak chce.

Opublikowano

@•Mapecik•

Pomyślmy... ile to już serwerów było od youtuberów i żaden nie wytrzymał dłużej niż miesiąc, dwa. To chyba coś jednak znaczy ? ponad to osobnik ZabQ miał już w przeszłości serwer i także go porzucił :) więc proste jest,  że banda bez mózgów wejdzie, bo ich kochany youtuberek tak chce.

większość serwerów obecnie nie wytrzymuje dłużej niż 2 miesiące

a zabq wg. oficjalnych (hehe) informacji był w teamie chyba 5 (łącznie z tym) serwerów

btw. youtuberzy tylko nagrywają sobie gameplaye z serwerów, nikt nie mówi wprost "graj, bo tak chcę", ostatnio nawet panuje moda na mówienie "ja nie będę nic polecał, chcesz to sobie zagrasz"

tak czy siak raczej nikt nie wierzył w to, że ten serwer będzie długo stał, grało się dobrze, ale serwer nie był przygotowany pod jakiś bardziej rozbudowany endgame

tenor.gif

Opublikowano

@•Mapecik•

Szanuj nie szkaluj, był co wytrzymał 11 miesięcy i 12 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...