Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Candria [Dedyk] [Easy]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam dziwny problem Patcher sie aktualizuje wchodze do gry proboje sie logowac i mi sie gra wylacza 

Przerwa techniczna ~ ok. 23 powinien być ON. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak już, to ten serwer jest easy/medium bo ten exp to serio rakowy moim zdaniem. 

Ludzi dużo, drop nawet, respy ok - lagi i wyrzucanie są, ale może wkrótce ustaną. 

Jak nie macie gdzie grać, to polecam :)

Exp jest okej w momencie kiedy zdobędzie się wszystkie odpały z gry + będą pojawiały się już systematycznie raty. Pierwsze dni serwera musi się to jakoś rozkręcić :D

Opublikowano

Dziwne. We vlogach mówiłeś, że nie chcesz mieć nic wspólnego z mpcforum, a Twoja prezentacja znalazła się tutaj.

Wysłane z mojego LG-K430 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kolejne ścierwo sponsorowane przez Surka zrobione dla hajsu. Do tego niedoje***a ekipa ZabQ która zrobi wszystko dla hajsu. Mimo iż serwer wygląda na dopracowany, to stoi tylko i wyłącznie dla kasy. Postoi, zarobi, i zamkną. Kolejne g****o dla kasy. NIE POLECAM

A który serwer nie stoi dla kasy? Robisz coś kilka miesięcy to wiadomo, że chcesz zarobić.

Perserga chyba jest w administracji xdd bo sety z cortiuma

No i technicy z YMIRu, bo podstawka metina.

Haha kolejny server od teamu Tharel & ZabQ, tym razem wydanie easy ^^ Skonczy tak szybko jak poprzedniczki, nie warto sobie w ogole glowy zaprzatac tym syfem ;-)

Ale czemu pomijasz evora :l

Czemu wy tak płaczecie o szybkie padanie serwera raki. W większości przypadków serwer "pada" przez brak graczy, zwykle nie zamyka się serwera z 500 online. Grajcie to nie padnie xD

tenor.gif

Opublikowano

Co wy pieprzycie o jakimś surku czy szamanku... Serwer przemyślany, dobry, dopracowany, bez jakiegoś wielkiego nacisku na IS i tyle, poza tym gra całkiem pokaźna liczba graczy. Dobry zabijacz czasu dla bezrobotnych czy uczniów. Polecam.

Opublikowano

Ze względu na technika - jest okej, ten "jutuber" Community Manager to porażka. Administracja forum porządna, ale administracja serwera znana z tego, że zajmuje się serwerem 2-3 tygodnie, a później zaangażowanie spada. #verion 3 dni i już administracji nie było, a silverek i "dupcia" administratora(miała być tylko od forum(drugie konto miała od ts'a)), którzy banowali za to, że ktoś udowodnił im brak racji. :D

Polecam pograć, sprawdzić jak się gra (bez ładowania bezmyślnego w IS'a) - trochę frajdy z gry będziecie mieli, bo ładnie technicznie zrobiony. 

Nie ma w teamie żadnego Silverka i jego 'dupci' 

Ilość online ?

ss z m1 ;) ?

Wczoraj było około 1700, w tej chwili jest ok. 600-700 :)

Opublikowano

Jak dla mnie za dużo tego tych zadań typu "Zrób coś to dostaniesz bonus od NPC". Szkoda że mało takich serwerów - Jeden biolog i koniec jak to było dawniej. Nie zagram chociażby z tego powodu.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Serwer całkiem całkiem, tylko przez te lagi można szału dostać, a i symulator farmy rozpoczynający się od 30 lvla też trochę odpycha.

Jaki symulator farmy ? :D

Opublikowano

Grałem chwile na serwerze lecz nie polecam. W ciągu 60 minut wyrzuciło mnie około 5 razy z serwera na 5-10 min. I to się powtarza co chwile. Ludize na czacie piszą, że nie polecają i ja również nie polecam ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam nikomu pobierać tego syfu.

Grałem na prawie wszystkich serwerach, gdzie był Tharel & ZabQ i za każdym razem padały szybko, a administracja miała wywalone na serwer po 1-2 tygodniach.

"@topic"

Brzydka grafika na zdjęciach zamieszczonych w prezentacji i jej brak zniechęca. 

Opublikowano

Moje zdanie o serwerze jest takie. Gdyby łatwo sie wszystko robiło jak to na Easy przystało to polecał bym grać, ale jako, że na serwerze trzeba troche posiedzieć nad wszystkim i nie zalicza sie do serwerów, które postoją chociaż 3 miesiące, więc nie ma sensu marnować czasu na grę tutaj. ;)

Pozdrawiam ! 

Opublikowano

come back :D kiedy logowanie ogarniecie?  Bo slyszalem ze pada ;/

Ty lepiej zapytaj co na tym serwerze nie pada xD  Aż się dziwie jak ameby tak łatwo dają się omotać. Przecież niejednokrotnie Zabq i Tharel stawiali serwer po czym mieli na niego wyjebane.

IDcncno.png

Opublikowano

na vesterisie też były ddosy, a zobacz jaki to teraz popularny serwer :makka:

tenor.gif

Opublikowano

Ty lepiej zapytaj co na tym serwerze nie pada xD  Aż się dziwie jak ameby tak łatwo dają się omotać. Przecież niejednokrotnie Zabq i Tharel stawiali serwer po czym mieli na niego wyjebane.

iks de ciekawe zarobki sa w grze, slyszalem od ludzi :D 

na vesterisie też były ddosy, a zobacz jaki to teraz popularny serwer :makka:

Endymion>Zabq/Tharel :D   :makka:

obraz.png

Opublikowano

Serwer całkiem całkiem, tylko przez te lagi można szału dostać, a i symulator farmy rozpoczynający się od 30 lvla też trochę odpycha.

Jaki symulator farmy ? :D

Np. WO METKI WO METKI WO METKI WO METKI WO METKI, żeby dropnąć eq exp, poziom 50.

Taki jeden przykład, ale myślę, że wiele wyjaśnia.

Opublikowano

Kolejne ścierwo sponsorowane przez Surka zrobione dla hajsu. Do tego niedoje***a ekipa ZabQ która zrobi wszystko dla hajsu. Mimo iż serwer wygląda na dopracowany, to stoi tylko i wyłącznie dla kasy. Postoi, zarobi, i zamkną. Kolejne g****o dla kasy. NIE POLECAM

A który serwer nie stoi dla kasy? Robisz coś kilka miesięcy to wiadomo, że chcesz zarobić.

Perserga chyba jest w administracji xdd bo sety z cortiuma

No i technicy z YMIRu, bo podstawka metina.

Haha kolejny server od teamu Tharel & ZabQ, tym razem wydanie easy ^^ Skonczy tak szybko jak poprzedniczki, nie warto sobie w ogole glowy zaprzatac tym syfem ;-)

Ale czemu pomijasz evora :l

Czemu wy tak płaczecie o szybkie padanie serwera raki. W większości przypadków serwer "pada" przez brak graczy, zwykle nie zamyka się serwera z 500 online. Grajcie to nie padnie xD

Lub jesli administracja cos spier**li (co w nastepstwie wiaze sie z brakiem graczy)... A czy nie wlasnie tak bylo w przypadku poprzedniczek, "raku"? ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer super, wymagające questy itp.

Co jedyne, to exp mnie dziwi. Niby easy, a jednak exp jak na mediumie. :D

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...