Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Candria [Dedyk] [Easy]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możecie zrobić coś z ostrzem jak robie dt to ostrze wchodzi w postać i nie ma jej na mieczu .. Troszkę to irytujące ponieważ cały czas ją wyłączam przez przypadek

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

Z Aurą bodego jest to samo.

Teraz w ogóle gra się włączyć nie chce.

Admin ma ten serwer gdzieś, cały czas bugi nic nie poprawiają...

Znowu trzeba szukać serwera.

22041703558411675539.png                      Tak tez może być ;o

Opublikowano

Idz robić ludzi w c***a gdzie indziej. Nie ma to jak wstawiać ss'y z bety  ^^

Opublikowano

Screen robiony wczoraj.

Po 2 trochę kultury człowieku :)

Ne becie nie grałem.

Nie mam takich bonów, to wizualny bug, który nadal jest na serwerze :)

Jeżeli nie poprawiłes tego w dzisiejszej Aktualizacji, pokaze pełny screen z data dla Twojego wygórowanego ego

Opublikowano

Screen robiony wczoraj.

Ne becie nie grałem.

Jeżeli nie poprawiłes tego w dzisiejszej Aktualizacji, pokaze pełny screen z data dla Twojego wygórowanego ego

Oby pracowali bo serwer nawet nawet jest ;3

/

Opublikowano

Beka :v

Chanele jak padały tak padają.

Pewna część administracji planuje już kolejny serwer :)

Miało być tak pięknie, a wyszło jak zawsze, gratulacje ŻabQ :D

Opublikowano

Kolejny niewypał, przez administrację która myślała, że ogarnie hajs za IS, wkurwi ludzi bugami, potem otworzy nowy serwer i tak w koło macieju. Pobieranie tego nie warte zachodu. Radzę szukać czegoś innego.

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

Już tak szybko oo jak przykro [*] Pierdolneło szybciej niż myślałem [*]

Podobno chaneli nie mogli naprawić przez 5dni :D jak mówiłem parę tygodni wcześniej

Bug. Buga.bugiem pogania:) istna Bugolandia :) Dziękujemy za uwagę :)

Opublikowano

Beka :v

Chanele jak padały tak padają.

Pewna część administracji planuje już kolejny serwer :)

Miało być tak pięknie, a wyszło jak zawsze, gratulacje ŻabQ :D

A czego się spodziewałeś ? Przecież to serwer tego psa żabq = serwer pod hajs- kasa się zgadza to zwijają zabawki.

Opublikowano

Zawiodłem się na serwerze jak i części Administracji i już więcej moja postać nie zawita na serwerze...

Mimo, że nie przepadam za "spawaczem" Mowa tutaj o MPCforumu, który również ch** wie tak samo jak połowa społeczności mpc grająca w metina lecz sam się o tym przekonałem...

Byłem u niego moderatorem dłuższy okres, nie tylko na 1 serwerze... Chcąc oddać mu eq jakiś czas temu napisał żebym "spier**" więc pozdro ;)

Wiem na co stać Tharela i polecam Ci tworzyć samemu serwery albo zmienić Administrację.

lubie-to-png.png

Opublikowano

Screen robiony wczoraj.

Ne becie nie grałem.

Jak to jest ss z pozycji edycji shopa, zawsze wyskakują dziwne bony.

Serwer sam w sobie fajny ale niestety administracja zrobiła co zrobiła.

Dobrze że sprzedałem konto na czas  :D 

Zajebisty.

Opublikowano

Żabqu jak tam serwer piesku? Jesteś spalony na yt moim zdaniem, lepiej stąd wydupcaj. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Żabqu jak tam serwer piesku? Jesteś spalony na yt moim zdaniem, lepiej stąd wydupcaj. 

Spalony to on był już dawno,dziwie sie tylko ludziom którzy grali na tej jego spierdolinie  xD

Opublikowano

Serwer chyli się ku upadkowi, deja vu Malestia, ten na T ( nie pamiętam )  .. czyli serwery zabqa i tej jego śmiesznej ekipy. Z dnia na dzień jest co raz mniej graczy, tego już nie uratuje nic :) Surek też tu maczał palce, a ten to już miał z 5-6 serwerów czy więcej ?

Wszędzie jest tak samo na ich serkach, czyli:

Serwery są dość fajne i grywalne

Duża ilość graczy na początku

Pierwszy miesiąc cacy cacy tj. Eventy, poprawki, kontakt z graczami, aktualizacje itd.

Drugi, trzeci miesiąc olewka już projektu, wyludnianie się - upadek

TO SAMO ZAWSZE.

Zabawne jest to, że ludzie już ich znają ale i tak dają im zarobić, i dadzą także na kolejnej odsłonie serwera.

Wku*wia mnie to a z drugiej strony zapewne bym robił podobnie. Zysków nigdy nie będzie takich jak w pierwszym miesiącu w kolejnych. Więc co im szkodzi za jakiś czas znowu coś wypuścić na rynek, miesiąc zadbać, zgarnąć hajsy i się zwinąć

Gimbusy oglądające tego suchoklatesa zagrają tak czy siak na ich kolejnym :)

Opublikowano

Spalony to on był już dawno,dziwie sie tylko ludziom którzy grali na tej jego spierdolinie  xD

Bo na nich stosuje się taki cytat :

"Was trzeba j****, ruchać i na was zarabiać" By Stonoga :D

I to się w praktyce sprawdza. Oni się nigdy niczego nie nauczą, to są tzw "Ameby intelektualne".

IDcncno.png

Opublikowano

Niektórzy tutaj wykazują się totalnym brakiem wiadomości nt. serwera. Większość przychodzi tutaj coś sobie pohejtować, ale w zasadzie to nie ma niczego konkretnego do przekazania.

I nie mam zielonego pojęcia skąd opinia, że przestaliśmy się zajmować serwerem. Przecież cały czas organizowane są eventy, cały czas jest kontakt z administracją oraz nikt nie zaprzestaje aktualizować serwera.

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Niektórzy tutaj wykazują się totalnym brakiem wiadomości nt. serwera. Większość przychodzi tutaj coś sobie pohejtować, ale w zasadzie to nie ma niczego konkretnego do przekazania.

I nie mam zielonego pojęcia skąd opinia, że przestaliśmy się zajmować serwerem. Przecież cały czas organizowane są eventy, cały czas jest kontakt z administracją oraz nikt nie zaprzestaje aktualizować serwera.

Ten "hejt" nie jest bezpodstawny :) Próbujesz uratować coś co już nie ma prawa bytu. Czekamy na riłork :>

IDcncno.png

Opublikowano

Ten "hejt" nie jest bezpodstawny :) Próbujesz uratować coś co już nie ma prawa bytu. Czekamy na riłork :>

no to podaj to uzasadnienie, lel

ten serwer jako pliki jest po prostu dobry i dopracowany, sam zamysł na serwer powstawał już jakoś w maju, a to świadczy o tym, że nie lecą na hajs, żeby sklecić jakiś ch*jowy serwer na szybko i sobie zarabiać, jak np. asig

a rework to ten team zrobił tylko w przypadku nostidlii, więc nie wiem o co ci chodzi z tym ostatnim zdaniem

jedynie można się przyczepić o np. drop jakiegoś tam isu z dungeonów, którego do tej pory nie ma, czy kilka innych niespełnionych obietnic, ale w takim przypadku to ludzie i tak będą grać, tak samo się zachowują politycy, a ludzie dalej jak debile na nich głosują xD (powiedzą, że kiedyś to dodadzą i gracze szczęśliwi xdd)

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...