Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Candria [Dedyk] [Easy]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

warto tu zagrać ?

jak dla mnie to nie warto bo serwer tylko pod kase i na pare dni.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

haha  2 h poświeciłem na serwer :D i przez ten czas mam może  max  30 min  gry :D co chwile jakiś  lag albo serwer off :D  dopóki nie ogarnął tego nie polecam :D

ps ceny dopalaczy jak na drop kasy  są za duże u npc :D  do 30 lvl nie  stać mnie na więcej jak 2 rodzaje po  5 szt :D

1. Kup internet a nie kradniesz od sąsiada ...

2. Jak internet masz okej, zmień komputer bo ten na węgiel to przeżytek.

3. Sprzedaj sztaby które dropią jak szalone z metinów/bossów.

4. Pozdro z podłogi (w garażu) dla takiego hejtera jak Ty i reszty, bo musiałem zejść do waszego poziomu.

A serwer przyjemny gram już 2 dzień szczególnie rano jak i wieczorem i nawet w pracy nie mam problemów z lagami na tym serwerze.

@topic

Metki som?

Co do 1 i 2 pkt nie ma co się  tu czepiać  bo net jest zajeb...a  komp dzwiga najnowsze  tytuły ;D

co do  4  to dzieciaku podnieś się z niej i wespnij na Mount Everest wtedy może  dorównasz poziomem :D  Bo nie zamierzałem hejtować  serwa  tylko wyraziłem swoją opinie :D

Opublikowano

Dobrze, że wczoraj suunałem ten serwer, tylko nie potrzebnie bym sie denerował, ;) 

d2dp.png

Opublikowano

haha  2 h poświeciłem na serwer :D i przez ten czas mam może  max  30 min  gry :D co chwile jakiś  lag albo serwer off :D  dopóki nie ogarnął tego nie polecam :D

ps ceny dopalaczy jak na drop kasy  są za duże u npc :D  do 30 lvl nie  stać mnie na więcej jak 2 rodzaje po  5 szt :D

1. Kup internet a nie kradniesz od sąsiada ...

2. Jak internet masz okej, zmień komputer bo ten na węgiel to przeżytek.

3. Sprzedaj sztaby które dropią jak szalone z metinów/bossów.

4. Pozdro z podłogi (w garażu) dla takiego hejtera jak Ty i reszty, bo musiałem zejść do waszego poziomu.

A serwer przyjemny gram już 2 dzień szczególnie rano jak i wieczorem i nawet w pracy nie mam problemów z lagami na tym serwerze.

@topic

Metki som?

Co do 1 i 2 pkt nie ma co się  tu czepiać  bo net jest zajeb...a  komp dzwiga najnowsze  tytuły ;D

co do  4  to dzieciaku podnieś się z niej i wespnij na Mount Everest wtedy może  dorównasz poziomem :D  Bo nie zamierzałem hejtować  serwa  tylko wyraziłem swoją opinie :D

Dzieciaczek (pracuje) i pewnie mógłby być Twoim ojcem ale ok dzięki MÓJ MISZCZU. Ego kiedyś Cię udusi przez sen, ale sądzę że życie szybciej to zweryfikuje. Wyjdź z piwnicy dźwigaczu najnowszych tytułów. 

@topic

A bossy som ?

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

2 miesiące przerwy od metina, zachciało mi się dziś grać, expić, ksuć. Patrze w prezentacje widzę teriosy i inne takie same "serwery", patrzę nicki widzę surki i inne k***y. Aż mi się odechciało :(

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

jak robicie aktualizacje to naprawiajcie  teraz nieda sie pobrac kasy ze  sklepu wycofac itemow   a sklep znikl jzu z rynku a w zakladce wszystko jest ze niby stoi WTF jeden wielki bugg 

Opublikowano

Wiem że serwerek działa już trochę, dlatego nasuwa się pytanie, jak się trzyma?

Jak stoi rynek? Na czym zarabiać? PvP jaką klasą będzie dość ciekawe - nie przegrane xD

A tak dodatkowo

@Tharel. @sherer lub @SUREK

Dodajcie -

17. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Dopiero zauważyłem że nie ma :P

Opublikowano

Prezentacja konkretna a jakie sa max sr ? I kiedy start bo cos nie moge znalezc xD serwer mi sie podoba zawitam napewno :)

Venum

Opublikowano

Prezentacja konkretna a jakie sa max sr ? I kiedy start bo cos nie moge znalezc xD serwer mi sie podoba zawitam napewno :)

80 sr. Serwer juz wystartował xD Od 09.12 ;> 

Opublikowano

Wiem że serwerek działa już trochę, dlatego nasuwa się pytanie, jak się trzyma?

Jak stoi rynek? Na czym zarabiać? PvP jaką klasą będzie dość ciekawe - nie przegrane xD

A tak dodatkowo

@Tharel. @sherer lub @SUREK

Dodajcie -

17. Prezentacja obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Dopiero zauważyłem że nie ma :P

Dodano do tematu. :)

HJoqDGu.jpg

k81sPxj.jpg

Opublikowano

Ale z tego forum się patola robi :/ hmm prezka była w koszu co nie za chwilę dalej na głównej stronie i co surek musiał za gadać z administracją MPC żeby wyjebałoooo z regulaminu link do profilu administracji hahahha burdel na kółkach :) Święta idą trzeba postawić serwer na miesiąc bo hajs się nie zgadza :) jeszcze tylko brakuje prezentacji Antarisa s2 :)

Pozdro :) Dajcie się ruchać dalej :) Nie Polecam :)

Opublikowano

czemu z 20 osób napisało, że serwer pod hajs, a nikt nie przytoczył argumentu popierającego tę tezę? na teście gimnazjalnym polegniecie przez to jak będzie rozprawka

po ile jest bossów i metków na mapach? ten z forum poradnik jest niedokładny

tenor.gif

Opublikowano

Szczerze mówiąc spodziewałem sie większego jebnięcia związanego z tym serwerem.
Jak widać już samo to ze serwer jest youtubera nie wystarcza.

@topic
max śr to 80 czy mozna więcej?

Opublikowano

Ktoś wie co się dzieje z serwerem?

Tak, przerwa jest. O takich rzeczach informujemy zwykle na fanpage'u.

Nie pomyślałem o FP, na forum sprawdzałem i tutaj, no ale dzięki za odpowiedź :D

@topic

Ponawiam pytanie dotyczące klas pvp - która daje sobie spokojnie radę? :D

Opublikowano

Patrząc na ten team i te filmiki z bugami to mam tylko do powiedzenia że Gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść.

Fajnie wyglądało lecz w praktyce się zjebało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...