Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Candria [Dedyk] [Easy]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kim sie bardziej oplaca tutaj grac Dagger czy Archer do pvp exp i wojen ??? :) Podyskutujmy sobie do tego moze jakas inna klasa???

Jutro będziemy robić balans więc środa/czwartek powinien wejść na oficjalny serwer. Śmiało graj kim chcesz :)

Opublikowano

@xVolturix

Relognij, w najbliższym czasie to poprawimy.

Dagger z odpałami i ulepszonym eq exp nie radzi sobie na mapie od 75...

jak exp był balansowany na podstawie ninjy :v

kd uchylki 1/2 stopień, wita oczywiście masz? tarcza 15 blok, bransa i zbroja 10 do pż?

ja na starcie normalnie bodziakiem expiłem, a wtedy nie było np. dodań 6/7 bonusu praktycznie za darmo na mieście

tenor.gif

Opublikowano

Ile osób online ? Warto zagrać?

podobno ok. 1k, ogólnie na mapach 100/130/190 jest tyle typa, że ostatnio o północy mi 1 bossa 2 osoby ksuły

warto grać, nie wiem jak teraz z tym tłokiem, ale ja od startu spokojnie ogarnąłem cały is do pvp stały, całe eq itd.

tenor.gif

Opublikowano

podobno ok. 1k, ogólnie na mapach 100/130/190 jest tyle typa, że ostatnio o północy mi 1 bossa 2 osoby ksuły

warto grać, nie wiem jak teraz z tym tłokiem, ale ja od startu spokojnie ogarnąłem cały is do pvp stały, całe eq itd.

Ulepszony o kd bloku inne duperele natykam się na ten sam problem aby ustać na mapie 100.. przy pełnym spocie.. Nie mam pomysłów już..

/

Opublikowano

Ulepszony o kd bloku inne duperele natykam się na ten sam problem aby ustać na mapie 100.. przy pełnym spocie.. Nie mam pomysłów już..

u zielarza możesz zrobić rosy, np. 5% abs na obrażenia i 10k hp, może to coś da :p

tenor.gif

Opublikowano

Nie polecam servera co chwile sa przerwy, wywala ludzi z kanalow masa bugow. Server pewnie upadnie za miesiac.

nie licząc masowego wywalania co kilka dni to ja tu nie widzę ogromnej ilości bugów, ale skoro znasz masę bugów to je tutaj wymień

@SpeedGamer

tenor.gif

Opublikowano

Nie polecam servera co chwile sa przerwy, wywala ludzi z kanalow masa bugow. Server pewnie upadnie za miesiac.

Masa bugów... hahaha śmiech, Dziś ma być naprawiony ponoć problem z loganiem :)

Opublikowano

Jaką postać polecacie tutaj? :D 

Jest jakaś taka ''OP'' ? Albo totalnie najsłabsza co odradzacie?

1k ludzi w postach wyżej widziałem, prawda?

Pobieram chyba w nocy.

Opublikowano

Na starcie ktoś pisał, że padnie za 2 tygodnie, teraz piszecie, że padnie za miesiąc, a jak minie ten miesiąc to ile będziecie obstawiać? :P

Opublikowano

Na starcie ktoś pisał, że padnie za 2 tygodnie, teraz piszecie, że padnie za miesiąc, a jak minie ten miesiąc to ile będziecie obstawiać? :P

Kiedy po zostaną włączone ponownie ? Zróbcie też coś limiterem bo na daggerze gubi hity ;/

/

Opublikowano

Na serwie duzo ludzi ale dlaczego sa takie lagi i wywala co chwile ?

jak wywalanie zostało już naprawione ze 3 razy, mnie dzisiaj nie wywaliło ani razu, a zbiłem ze 150 bossów i 100 metków

tenor.gif

Opublikowano

Na serwie duzo ludzi ale dlaczego sa takie lagi i wywala co chwile ?

No jak ja grałe miałem tak samo temu już tam nie gram .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

E chopy i dziewczyny mata bo mnie dali PB35XRYH. Prezent na święta od Wujka Emmy.

E chopy i dziewczyny mata bo mnie dali PB35XRYH. Prezent na święta od Wujka Emmy.

obraz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...