Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenekra [Dedyk] [Easy]

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 847
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Witaj!

nie skrywam rozczarowania z Twojego postępowania jak i oczerniania nas nie wiadomo za co.

O co mi chodzi?

"Co do ts3, wstępne rozmowy gdzie administratorzy nie liczyli "na nic" nagle zaczęli jechać mi za plecami, liczyć na Bóg wie co ;)" - Odwołuję się, do tej wypowiedzi.

Kto z naszej dwuosobowej ekipy liczył na "nie wiadomo co".

Jako zwykła osoba, rozumiejąca innych postanowiłem zaoferować Ci pomoc. Ta pomoc dotyczyła forum. Nie dość, że chciałem poświęcić swój cenny czas aby Ci pomóc, to jeszcze zostałem oczerniony. Nie liczyłem kompletnie na NIC. NIE CHCIAŁEM ŻADNEJ RANGI W GRZE, ITEMÓW, SM CZY CO TAM U WAS JEST. Co lepsze - Nie pobrałem nawet waszego CLIENTA. Moja pomoc miała się tylko ograniczyć do czasu, aż znajdziesz sobie Moderatorów. 

Niestety - Przeliczyłem się.

Widzę, że w tych czasach za dobre chęci zostaniesz obrażony. Na TS3 rozmawiałem z Tobą dwa razy. DWA RAZY - I te dwa razy ograniczały się tylko do spraw związanych Z TOBĄ nie ze mną. Stworzyłem Ci strefy, abyś miał łatwy kontakt z graczami. Nie potrzebowałem NIC. Ostatnio wszedłeś po raz może trzeci przy mnie. Szybko przeszedłem do Ciebie na kanał zgłosić INFORMACJĘ OD TWOICH GRACZY, NIE MOICH!. Co zrobiłeś?  Uciekłeś ;)

To jest postępowanie godne współpracy? Wątpię.

Przemyśl to co napisałem, gdyż ani raz nie chciałem źle dla Ciebie a tym bardziej wykorzystać Cię! :)

Pozdrawiam.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Witaj!

nie skrywam rozczarowania z Twojego postępowania jak i oczerniania nas nie wiadomo za co.
O co mi chodzi?
"Co do ts3, wstępne rozmowy gdzie administratorzy nie liczyli "na nic" nagle zaczęli jechać mi za plecami, liczyć na Bóg wie co ;)" - Odwołuję się, do tej wypowiedzi.

Kto z naszej dwuosobowej ekipy liczył na "nie wiadomo co".
Jako zwykła osoba, rozumiejąca innych postanowiłem zaoferować Ci pomoc. Ta pomoc dotyczyła forum. Nie dość, że chciałem poświęcić swój cenny czas aby Ci pomóc, to jeszcze zostałem oczerniony. Nie liczyłem kompletnie na NIC. NIE CHCIAŁEM ŻADNEJ RANGI W GRZE, ITEMÓW, SM CZY CO TAM U WAS JEST. Co lepsze - Nie pobrałem nawet waszego CLIENTA. Moja pomoc miała się tylko ograniczyć do czasu, aż znajdziesz sobie Moderatorów. 

Niestety - Przeliczyłem się.

Widzę, że w tych czasach za dobre chęci zostaniesz obrażony. Na TS3 rozmawiałem z Tobą dwa razy. DWA RAZY - I te dwa razy ograniczały się tylko do spraw związanych Z TOBĄ nie ze mną. Stworzyłem Ci strefy, abyś miał łatwy kontakt z graczami. Nie potrzebowałem NIC. Ostatnio wszedłeś po raz może trzeci przy mnie. Szybko przeszedłem do Ciebie na kanał zgłosić INFORMACJĘ OD TWOICH GRACZY, NIE MOICH!. Co zrobiłeś?  Uciekłeś ;)

To jest postępowanie godne współpracy? Wątpię.

Przemyśl to co napisałem, gdyż ani raz nie chciałem źle dla Ciebie a tym bardziej wykorzystać Cię! :)

Pozdrawiam.

Tak? Szkoda, że wiele osób jednogłośnie było w stanie mi powiedzieć to samo zdanie - "Ci admini TS3 robią Ci za plecami". To właśnie dało mi do myślenia. Dziękuję za taką współpracę! I sam fakt, że wylewasz swoje żale na forum publiki też daje dużo do myślenia :>

@MineD akaMichal - WON to "osobna waluta" w grze.

Pozdrawiam

footer_logo.png

Opublikowano

1. Jak wyjąć kd?

2. Gdzie tworzy sie szarfy?

3.Gdzie alchemia? 

GDZIE SZUKAĆ TYCH NPCTÓW ? Jak sie zwą? 

edit.

-Zmniejszcie hp bosą lub usuńcie regeneracje życia bo bije sie je 3 minuty.

-Umożliwcie drop niższych ulepszaczy wyższym levelą bo NIC mi nie dropi. - little sad

Opublikowano

Na serwerze miło się gra ;)

p.s tylko bardziej przydała by się widoczna administracja na fanpage (pisali na grupie że słabo ) oraz w grze bo wczoraj co moment jakiś wh przeskakiwał :)

Póki co z team jet tylko Rapils i 2 TGM którzy nic nie robią. Nie wiem po co oni są trzymani tam xD.

Opublikowano

15317899_1326853527356686_62337003379122

Nasze pozdrowienia dla Typowego Metinczyka!

Jest nas ponad 1,7k online!

Zapraszamy do gry!

Odnośnie pobierania clienta gry, oczywiście pojawią się kolejne mirrory.

Za to JD z miejsca powinien być ban - za głupotę

Mówiłeś że drop śmieci został całkowicie usunięty ale na v2 jest ich całkiem sporo - mimo to gra się przyjemnie, a jak dla mnie trochę za mała czcionka z yangami w eq w porównaniu do yangow z ulepszania :)

Edit: Ile itemow max w stacku?

Opublikowano

Serwer ogolnie spoko, ale jest kilka niedociagniec. 

Drop smieci niby usuniety ale w av2 leci pelno smieci.

Resp bossow niby 3min a na mapie od 100 respi sie kolo 9 minut.

Na mapie od 100 jest tylko jedno miejsce respu bossa, co jest dla mnie smieszne. O godzinie 10;00 gdzie wiekszosc ludzi jest w pracy/szkole nie ma szansy na ubicie samemu bossa. Na kazdym ch czekaja juz po 3 osoby i kazdy sobie nawzajem ksuje. Zrobienie eq graniczy sie z cudem ^^ Te 9min respu bossa moze zostac, ale powinny byc dodane chociaz 2 dodatkowe miejsca respu bossa.

@Edit No i szkoda, ze nie mozna zbroji dalej przerobic i truty. Troche lipa .

Opublikowano

15317899_1326853527356686_62337003379122

Nasze pozdrowienia dla Typowego Metinczyka!

Jest nas ponad 1,7k online!

Zapraszamy do gry!

Odnośnie pobierania clienta gry, oczywiście pojawią się kolejne mirrory.

Za to JD z miejsca powinien być ban - za głupotę

Mówiłeś że drop śmieci został całkowicie usunięty ale na v2 jest ich całkiem sporo - mimo to gra się przyjemnie, a jak dla mnie trochę za mała czcionka z yangami w eq w porównaniu do yangow z ulepszania :)

Edit: Ile itemow max w stacku?

3k.

Opublikowano

Dlaczego na 205 nie ma dropu na innych mapach? :C

Rapilsowi nie chce się naprawić xD.

Ma ktos z was ogromne lagi ?

Kazdy ma na tych mapach.

Opublikowano

Dlaczego na 205 nie ma dropu na innych mapach? :C

Rapilsowi nie chce się naprawić xD.

Ma ktos z was ogromne lagi ?

Kazdy ma na tych mapach.

Przez te lagi nei idzie grac ;/ 

Bedzie cos z tym zrobione ?

Opublikowano

Lipa z bossami 1.7k online a 6 bossow na CH,a bossy i metki trzeba i do tego dungi... Dajcie drop all leveli i do dunga wszystko

Także podpisuje się pod tą propozycją.Drop jest straszny,ponieważ zbyt duża ilość graczy jest na jednego bossa.

Nie mówię już o zajmowaniu respa przez gildie ;)

Opublikowano

p.s tylko bardziej przydała by się widoczna administracja na fanpage (pisali na grupie że słabo ) oraz w grze bo wczoraj co moment jakiś wh przeskakiwał :)

Póki co z team jet tylko Rapils i 2 TGM którzy nic nie robią. Nie wiem po co oni są trzymani tam xD.

Nie jest to prawdą, testowi mistrzowie gry radzą sobie całkiem nieźle :)

Boty staramy się banować na bieżąco.

Lipa z bossami 1.7k online a 6 bossow na CH,a bossy i metki trzeba i do tego dungi... Dajcie drop all leveli i do dunga wszystko

Także podpisuje się pod tą propozycją.Drop jest straszny,ponieważ zbyt duża ilość graczy jest na jednego bossa.

W sumie ta gra polega na rywalizacji, walce o spoty i bossy, chyba że się mylę? Czas respawnu bossów i tak jest krótki.

Wątpię, że w tej sprawie będziemy mogli coś zadziałać :)

Dostępne są nowe mirrory, za pomocą których można pobierać klienta gry Fenekra.pl

https://www.dropbox.com/s/05lrvheawsc5e5x/fenekra-30-11-16.rar?dl=0

https://uploadfiles.io/6b0191

Pozdrawiam!

footer_logo.png

Opublikowano

Nie jest to prawdą, testowi mistrzowie gry radzą sobie całkiem nieźle :)

Boty staramy się banować na bieżąco.

W sumie ta gra polega na rywalizacji, walce o spoty i bossy, chyba że się mylę? Czas respawnu bossów i tak jest krótki.

Wątpię, że w tej sprawie będziemy mogli coś zadziałać :)

Dostępne są nowe mirrory, za pomocą których można pobierać klienta gry Fenekra.pl

https://www.dropbox.com/s/05lrvheawsc5e5x/fenekra-30-11-16.rar?dl=0

https://uploadfiles.io/6b0191

Pozdrawiam!

Dodajcie po prostu więcej bossów. Rywalizacja to jedno a ksucie na potęgę przez całe gildie to drugie. 

Opublikowano

1 resp bossa na mapie 100 lvl jest tylko?

Jeżeli tak, to przerąbane. Na każdym CH bossa bije po 3-5 osób. Ten resp co 6 minuty duzo w tej sytuacji nie daje.

Dodatkowo jak jakiś większy lvl zacznie ksuć, to całkowicie dropu nie ma dla nikogo.

Opublikowano

1 resp bossa na mapie 100 lvl jest tylko?

Jeżeli tak, to przerąbane. Na każdym CH bossa bije po 3-5 osób. Ten resp co 6 minuty duzo w tej sytuacji nie daje.

Dodatkowo jak jakiś większy lvl zacznie ksuć, to całkowicie dropu nie ma dla nikogo.

Dokładnie. Dodajcie więcej tych zakichanych bossów bo ludzie zaczną odchodzić na potęgę bo: 100 lvl i koniec z robieniem EQ bo na 10 bossów dobiłeś 1, dropu 0, frustracji 100%.

Opublikowano

Przeciez to jest smieszne. 1 spot bossa na jedna mape ? Na forum w tej propozycji kazdy jest za dodaniem liczby spotow, a wy to macie , ze tak powiem w dupie i chcecie tak zostawic " dla rywalizacji " ? Cos tu chyba jest nie tak. 

Jak mam zrobic eq jak po 5 osob stoi na jednym ch i kazdy bije jednego bossa. 

Odpuszczam sobie gre dopoki nie rowiaza tego problemu, szkoda ze nic nie wskazuje na to, aby go rozwiazali.

Opublikowano

Respy są trzy,ale i tak do jednego bossa przychodzi parę osób,a jak już ktoś wcześniej zauważył ksują na potęgę :) Najlepsze wyjście to zwiększenie HP Razadora i dodanie do niego Klejnotów Potęgi(Wiary każdy ma chyba po brzegi :P)

Można także wzmocnić Ignatora(chyba dobrze pamiętam),który jest przed Razadorem i np. zamiast 170 k hp dać mu 600-700 k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...