Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenekra [Dedyk] [Easy]

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jest więcej respów  niż jeden na mapie 100  ja naliczyłem 3  może jest 4 nie wiem.

2. Nie róbcie dropu na każdym levelu. Gonili topke? to teraz niech zakładają dropy. Niech gra ma sens niech ulepy będą w cenie.

3. Cofam wcześniejsze słowa. Wszystko da sie zabić, nie miałem 6/7 bon.

Jak wyjąć KD?

• Odpowiedzi 847
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Jest więcej respów  niż jeden na mapie 100  ja naliczyłem 3  może jest 4 nie wiem.

2. Nie róbcie dropu na każdym levelu. Gonili topke? to teraz niech zakładają dropy. Niech gra ma sens niech ulepy będą w cenie.

Jak wyjąć KD?

Ja mam dropa,ale co z tego,jak jest parę osób na respie ? Próbowałem z rana dropić i ta sama sytuacja.

O i przy okazji dajcie zwój do wyciągania kd !

Opublikowano

Respy sa trzy? Na forum serwera koles pokazal tylko jeden ;/ Moze ktos na pw albo tutaj podrzucic ss gdzie sie respia jeszcze?

I gdzie jest wiedzma z atlanty? Jestem na koncu atlanty tam kolo tp do swiatyni smoka ale wiedzmy tam nie ma ^^ I od ktorego lvl jest ta swiatynia smoka ?

Opublikowano

Witaj!

nie skrywam rozczarowania z Twojego postępowania jak i oczerniania nas nie wiadomo za co.
O co mi chodzi?
"Co do ts3, wstępne rozmowy gdzie administratorzy nie liczyli "na nic" nagle zaczęli jechać mi za plecami, liczyć na Bóg wie co ;)" - Odwołuję się, do tej wypowiedzi.

Kto z naszej dwuosobowej ekipy liczył na "nie wiadomo co".
Jako zwykła osoba, rozumiejąca innych postanowiłem zaoferować Ci pomoc. Ta pomoc dotyczyła forum. Nie dość, że chciałem poświęcić swój cenny czas aby Ci pomóc, to jeszcze zostałem oczerniony. Nie liczyłem kompletnie na NIC. NIE CHCIAŁEM ŻADNEJ RANGI W GRZE, ITEMÓW, SM CZY CO TAM U WAS JEST. Co lepsze - Nie pobrałem nawet waszego CLIENTA. Moja pomoc miała się tylko ograniczyć do czasu, aż znajdziesz sobie Moderatorów. 

Niestety - Przeliczyłem się.

Widzę, że w tych czasach za dobre chęci zostaniesz obrażony. Na TS3 rozmawiałem z Tobą dwa razy. DWA RAZY - I te dwa razy ograniczały się tylko do spraw związanych Z TOBĄ nie ze mną. Stworzyłem Ci strefy, abyś miał łatwy kontakt z graczami. Nie potrzebowałem NIC. Ostatnio wszedłeś po raz może trzeci przy mnie. Szybko przeszedłem do Ciebie na kanał zgłosić INFORMACJĘ OD TWOICH GRACZY, NIE MOICH!. Co zrobiłeś?  Uciekłeś ;)

To jest postępowanie godne współpracy? Wątpię.

Przemyśl to co napisałem, gdyż ani raz nie chciałem źle dla Ciebie a tym bardziej wykorzystać Cię! :)

Pozdrawiam.

Tak? Szkoda, że wiele osób jednogłośnie było w stanie mi powiedzieć to samo zdanie - "Ci admini TS3 robią Ci za plecami". To właśnie dało mi do myślenia. Dziękuję za taką współpracę! I sam fakt, że wylewasz swoje żale na forum publiki też daje dużo do myślenia :>

@MineD akaMichal - WON to "osobna waluta" w grze.

Pozdrawiam

Bo to, że nie potrafisz nigdzie indziej odpisać, nie mój problem :>

Trzeba jakoś się kontaktować, anie lubię nie wyjaśnionych spraw.

Podaj mi chociaż 1 osobę, która tak mówiła, że "niby" robimy Ci za plecami.

Chociaż nie mam kompletnie pojęcia, jak można komuś robić za plecami nie mając z nim nic razem xD

Na TS3 nie rozmawiam na normalne sprawy z nikim, oprócz ze znajomymi - Nie mam po co rozmawiać o codziennych sprawach z normalnymi użytkownikami, więc ładne historie wymyślasz.

Pozdrawiam.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Jak wyjąć KD?

Ja mam dropa,ale co z tego,jak jest parę osób na respie ? Próbowałem z rana dropić i ta sama sytuacja.

O i przy okazji dajcie zwój do wyciągania kd !

Zwój jest u staruszka.

// Na serwerze gra się przyjemnie, polecam. (:

Opublikowano

Witaj!

nie skrywam rozczarowania z Twojego postępowania jak i oczerniania nas nie wiadomo za co.
O co mi chodzi?
"Co do ts3, wstępne rozmowy gdzie administratorzy nie liczyli "na nic" nagle zaczęli jechać mi za plecami, liczyć na Bóg wie co ;)" - Odwołuję się, do tej wypowiedzi.

Kto z naszej dwuosobowej ekipy liczył na "nie wiadomo co".
Jako zwykła osoba, rozumiejąca innych postanowiłem zaoferować Ci pomoc. Ta pomoc dotyczyła forum. Nie dość, że chciałem poświęcić swój cenny czas aby Ci pomóc, to jeszcze zostałem oczerniony. Nie liczyłem kompletnie na NIC. NIE CHCIAŁEM ŻADNEJ RANGI W GRZE, ITEMÓW, SM CZY CO TAM U WAS JEST. Co lepsze - Nie pobrałem nawet waszego CLIENTA. Moja pomoc miała się tylko ograniczyć do czasu, aż znajdziesz sobie Moderatorów. 

Niestety - Przeliczyłem się.

Widzę, że w tych czasach za dobre chęci zostaniesz obrażony. Na TS3 rozmawiałem z Tobą dwa razy. DWA RAZY - I te dwa razy ograniczały się tylko do spraw związanych Z TOBĄ nie ze mną. Stworzyłem Ci strefy, abyś miał łatwy kontakt z graczami. Nie potrzebowałem NIC. Ostatnio wszedłeś po raz może trzeci przy mnie. Szybko przeszedłem do Ciebie na kanał zgłosić INFORMACJĘ OD TWOICH GRACZY, NIE MOICH!. Co zrobiłeś?  Uciekłeś ;)

To jest postępowanie godne współpracy? Wątpię.

Przemyśl to co napisałem, gdyż ani raz nie chciałem źle dla Ciebie a tym bardziej wykorzystać Cię! :)

Pozdrawiam.

Tak? Szkoda, że wiele osób jednogłośnie było w stanie mi powiedzieć to samo zdanie - "Ci admini TS3 robią Ci za plecami". To właśnie dało mi do myślenia. Dziękuję za taką współpracę! I sam fakt, że wylewasz swoje żale na forum publiki też daje dużo do myślenia :>

@MineD akaMichal - WON to "osobna waluta" w grze.

Pozdrawiam

Bo to, że nie potrafisz nigdzie indziej odpisać, nie mój problem :>

Trzeba jakoś się kontaktować, anie lubię nie wyjaśnionych spraw.

Podaj mi chociaż 1 osobę, która tak mówiła, że "niby" robimy Ci za plecami.

Chociaż nie mam kompletnie pojęcia, jak można komuś robić za plecami nie mając z nim nic razem xD

Na TS3 nie rozmawiam na normalne sprawy z nikim, oprócz ze znajomymi - Nie mam po co rozmawiać o codziennych sprawach z normalnymi użytkownikami, więc ładne historie wymyślasz.

Pozdrawiam.

No nie wiem, byłem świadkiem takich rozmów i jedyne co to dałeś mu odczuć jak sapiesz o rangę. Niby współpraca za nic, a potem męczyliście tylko Rapilsa aż postanowił zawiesić Waszą współpracę.

Opublikowano

Ten serwer to Baria i h... nikt mi nie powie że nie skok na kase zero odzwięku admina na jakie kolwiek pytania niewsmak

Opublikowano

Ten serwer to Baria i h... nikt mi nie powie że nie skok na kase zero odzwięku admina na jakie kolwiek pytania niewsmak

Pseudo spawaczą dziękujemy :) 

Opublikowano

Idź paplać głupoty do innego tematu, bardzo proszę! :)

footer_logo.png

Opublikowano

A gdzie ten 7/8 skill?

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

Niby wszystko fajnie ale powtarza sie schemat 40x dungeon zeby zrobic eq ja wiem ze to easy i trzeba z czyms sie nameczyc ale eby nie było tak nudno to mozna dodać jakieś misje codzienne na ulepszacze czy coś innego pokombinować. niż przez kilka h robienie jednego dungeonu zeby miec eq. Po za tym to wydaje sie spoko ale i tak z mocnym graniem i isem sie wstrzymam z miesiąc bo technik jest nie pewny na pewno coś ukrywa :)

😅

Opublikowano

A gdzie ten 7/8 skill?

Trzeba się nauczyć ;]

Jakieś księgi czy misje? Dopiero zacząłem, więc się pytam :D

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

A gdzie ten 7/8 skill?

Trzeba się nauczyć ;]

Jakieś księgi czy misje? Dopiero zacząłem, więc się pytam :D

Dungi dropią z bossów 

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Jak najbardziej polecam ten o to serwer. Jest on 'jednym z nielicznych'. Sama rozgrywka mówi za siebie. Atmosfera serwera całkiem spoko:)

Jedyny mankament jaki mnie strasznie irytuje to biolog. Niestety od 2 Biologa mamy już czas oczekiwania 15min, zastanawia mnie ile czasu będzie potrzeba na dalsze misje :(:)

Lecz nie w tym rzecz. Bolesne jest to iz Eliksir do biologa można zdobyć tylko z IS, co jest w ręcz nie smaczne. (Jak dla mnie). Co do reszty nie mam żadnych zastrzeżeń :))

Gratuluję projektu i oby tak 3mać :")

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Jakie bonusy działają na mapy i dungeony? Tylko i wyłącznie diabły? Nieumarle tylko się przydadzą na dt czy ten bonus działa na jakieś dungeony późniejsze? Proszę o wypowiedzenie się administratora, każdy mówi co innego.

Opublikowano

Patola metinowa i "krule spotów jp" już się zebrali. Nic tylko "twoja stara, twój stary, twoja babka...". Szkoda, że zamiast 500+ mózgów nie fundują. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Osób troche gra. Dlaczego administracja kompletnie olewa serwer?

Kto Ci tak powiedział, że administracja olewa serwer? Nikt go nie olewa w żadnym wypadku! :>

ile osob gra tutaj?

Nie chcę się chwalić ale 1,6 -1,8k graczy! :)

Zapraszam do gry.

footer_logo.png

Opublikowano

Mi się podoba server :D Duży plus za 3 królestwa :D :D :D

Opublikowano

Przerzuciłem się właśnie z Balmory i muszę powiedzieć, że jest o NIEBO lepiej! Jak na razie (110lvl) polecam każdemu.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...