Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenekra [Dedyk] [Easy]

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 847
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmianka skili do jakiegoś lvl czy bez ograniczeń?

Nie doczytałem w prezentacji.

150

Mozna kupic w grze klasyczne fryzury?

Nie

To skad je wziac?

Opublikowano

Zmianka skili do jakiegoś lvl czy bez ograniczeń?

Nie doczytałem w prezentacji.

150

Nie

To skad je wziac?

z is

Opublikowano
Witajcie,

Oto rozpiska zaplanowanych wydarzeń na obecny tydzień:

• 14.12 - Raty 50% od godz. 17:00 - 20:00
  • 16.12 - Drop Szkat.Blasku Księżyca  od godz. 18:00 - 21:00 (możecie proponować co mogło by z nich dropić) 
  • 17.12 - Event ZUO godz. 18:00 z podziałem lvl.
  • 18.12 - Event OX 3 tury godz. 18:00

Wszystkich bardzo serdecznie zapraszam do aktywnego udziału! 

Pozdrawiam

footer_logo.png

Opublikowano

Witajcie,
Oto rozpiska zaplanowanych wydarzeń na obecny tydzień:
  • 14.12 - Raty 50% od godz. 17:00 - 20:00
  • 16.12 - Drop Szkat.Blasku Księżyca  od godz. 18:00 - 21:00 (możecie proponować co mogło by z nich dropić) 
  • 17.12 - Event ZUO godz. 18:00 z podziałem lvl.
  • 18.12 - Event OX 3 tury godz. 18:00

Wszystkich bardzo serdecznie zapraszam do aktywnego udziału! 
Pozdrawiam

Kupony SM z małym % mogłyby dropić.

Opublikowano

Rapils, czemu zaden z adminow od startu serwera nie wypowiedzial sie na zadna propozycje? Kiedy drobne bugi poprawicie?

EDIT: Eliksiry biologa tylko z is? XDDDDDDD

tumblr_nlz61ywGed1s89jqbo1_500.gif

Specjalista
Opublikowano

Kolego u góry jak nie chce się czekać to płać, wydaje mi się to bardzo logiczne. Kiedyś na serwerach prywatnych w is był pay2win, teraz go nie ma i ludzie narzekają gdy w grze nie przyniesie się im jeszcze czegoś z is w zębach. 

giphy.gif

Opublikowano

Kolego u góry jak nie chce się czekać to płać, wydaje mi się to bardzo logiczne. Kiedyś na serwerach prywatnych w is był pay2win, teraz go nie ma i ludzie narzekają gdy w grze nie przyniesie się im jeszcze czegoś z is w zębach. 

30ludzi i 30 odp na ludzi to nie pay2win?

Wszystkie ulepy w is to nie pay2win?

Przyspieszenie biologa w is to nie pay2win?

Wez mi tu nie pierdol.

Co do serwera to gra sie calkiem spoko ale za malo % jest na blok.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Tak, w nocy bedzie aktualizacja. U Domokrążcy będzie można zakupić podstawowe fryzury! :)

footer_logo.png

Specjalista
Opublikowano

@Taurinek Z tego co wiem to co w is da się zdobyć także w grze. Jak eliksir biologa może być p2w? Btw jak Ci się nie chce czekać na biologa to kupuj proste i to nie jest p2w.
Czy Ty jesteś jakiś k***a specjalny? Nie umiesz czytać?
"F: IS będzie drogi i czy da się go zdobyć w grze? 

Q: Nie stawiamy na rozgrywkę Pay2Win. Na pewno będzie dostępny na eventach i od innych graczy (kupony SM)."

Edit: Kończę tym postem dyskusje która powstała. Jeżeli nie zrozumiałeś. powinieneś wybrać się na kurs czytania ze zrozumieniem. Nie pozdrawiam.

giphy.gif

Opublikowano

@Taurinek Z tego co wiem to co w is da się zdobyć także w grze. Jak eliksir biologa może być p2w? Btw jak Ci się nie chce czekać na biologa to kupuj proste i to nie jest p2w.

Czy Ty jesteś jakiś k***a specjalny? Nie umiesz czytać?

"F: IS będzie drogi i czy da się go zdobyć w grze? 

Q: Nie stawiamy na rozgrywkę Pay2Win. Na pewno będzie dostępny na eventach i od innych graczy (kupony SM)."

Edit: Kończę tym postem dyskusje która powstała. Jeżeli nie zrozumiałeś. powinieneś wybrać się na kurs czytania ze zrozumieniem. Nie pozdrawiam.

Przecież jak ktoś zrobi biologa w 3min z is, a ktoś musi oddać 20 itemów co 15 minut to jest 5 godzin, nie ma różnicy? xD

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Serwer spoko itp ale te dropienie na mapie 100 tragedia ... 

resp bossów na mapie 100 lv to są cyrki na serwer easy medium żeby  nie szło znaleść bossa w ich respach no tragedia one się chyba co godzina respią

Opublikowano

resp bossów na mapie 100 lv to są cyrki na serwer easy medium żeby  nie szło znaleść bossa w ich respach no tragedia one się chyba co godzina respią

Co jakieś 5min xD

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Co jakieś 5min xD

No chyba nie stoje w misjcu 30 min nie logam nic przy repsie i nic nie respi sie po upływie 50 min pojawił sie boss

Opublikowano

Co jakieś 5min xD

No chyba nie stoje w misjcu 30 min nie logam nic przy repsie i nic nie respi sie po upływie 50 min pojawił sie boss

To ślepy jesteś, bo właśnie przed chwilą PONOWNIE sprawdzałem resp bossów i do 8 minut wszystko się respi.

Opublikowano

Tak szybko je ludzie ubijaja.. Ludzi gra strasznie duzo nie raz sie bije po 5-7 osob..

Opublikowano

Pytanie czy logowanie padło czy tylko ja nie mogę się zalogować na żadną postać? tzn... logować loguje ale do świata już nie wchodzi tylko wywala i to nie bug postaci bo mam tak na trzech

banner5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...