Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenekra [Dedyk] [Easy]

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 847
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Rapils Zamierasz jeszcze dzisiaj posprawdzać te zgłoszenia na supporcie ? Bo od wieczora nigdzie Cie nie ma

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

A od kiedy był prosty i szybki :D

Bez pd'ka ani rusz xD

No na mapce 175 to porazka... Mam przejechac z 100metrow by spot dobry zebrac...

Z czasem wejdą pewnie jakieś aktualizacje na serwer to się to naprawi :)

Opublikowano

@Rapils Mam problem z sm piszę do Ciebie wszędzie ale nigdzie nie odpisujesz może tutaj odpiszesz.

Doładowałem sm przez przelew i miałem zamiar kupić pd'ka z isu aby jak najszybciej wbić topkę ale tych sm nie dostałem mam wszystkie potwierdzenia.

Na homepay było napisane że transakcja przebiegła pomyślnie.

W takim razie zaproszę Cię na support z potwierdzeniem wpłaty, będzie można coś zadzialać!

Tak jak jest napisane w regulaminie; ciężko mi pomóc komukolwiek przez forum gdzie jest multum wiadomości.. 

Jak Ci ciężko ogarnąć samemu to może powinieneś wybrac jakiś TGM/TuTorów ??

Moderatorów na forum też bo harmider jest...

Opublikowano

Na serwerze gra się przyjemnie, tylko podobno pełno botów jest, aczkolwiek osobiście nie spotkałem żadnego. Szkoda trochę, że przy oddawaniu Krwi Bogini Zin (czy jakoś tak) jest limit czasowy (mogliby go zdjąć).

Ogólnie rzecz biorąc polecam serwer ludzi gra bardzo dużo, na forum fajna atmosferka.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

@Rapils Zamierasz jeszcze dzisiaj posprawdzać te zgłoszenia na supporcie ? Bo od wieczora nigdzie Cie nie ma

Sprawa załatwiona, prawda? Nie chcę tutaj żadnych niedomówień! :>

@Rapils Mam problem z sm piszę do Ciebie wszędzie ale nigdzie nie odpisujesz może tutaj odpiszesz.

Doładowałem sm przez przelew i miałem zamiar kupić pd'ka z isu aby jak najszybciej wbić topkę ale tych sm nie dostałem mam wszystkie potwierdzenia.

W takim razie zaproszę Cię na support z potwierdzeniem wpłaty, będzie można coś zadzialać!

Tak jak jest napisane w regulaminie; ciężko mi pomóc komukolwiek przez forum gdzie jest multum wiadomości.. 

Spokojnie, zacząłem czytać podania ;)

Na serwerze gra się przyjemnie, tylko podobno pełno botów jest, aczkolwiek osobiście nie spotkałem żadnego. Szkoda trochę, że przy oddawaniu Krwi Bogini Zin (czy jakoś tak) jest limit czasowy (mogliby go zdjąć).

Ogólnie rzecz biorąc polecam serwer ludzi gra bardzo dużo, na forum fajna atmosferka.

To prawda, dzisiaj na serwerze zawitało ponad 1300 osób, ciągle zakładane są nowe konta.

Dezan ma zamiar poprowadzić serię u nas także.. ;)

Botami się zająłem, część już dostała bana (jeden nawet perfidnie na live leciał).

Pozdrawiam, standardowo - zapraszam do gry na Fenekra.pl! 

footer_logo.png

Opublikowano

Sprawa załatwiona, prawda? Nie chcę tutaj żadnych niedomówień! :>

Spokojnie, zacząłem czytać podania ;)

To prawda, dzisiaj na serwerze zawitało ponad 1300 osób, ciągle zakładane są nowe konta.

Dezan ma zamiar poprowadzić serię u nas także.. ;)

Botami się zająłem, część już dostała bana (jeden nawet perfidnie na live leciał).

Pozdrawiam, standardowo - zapraszam do gry na Fenekra.pl! 

A no ogarnięte, mimo tego że jakieś 60 lvl za późno, straciłem swoją szanse na top1 ;/

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

1. Gdzie dropi branza z łez?

2. Gdzie jest wieża orków?

1. Wieża orków cały set z łez leci

2. Wcale jej nie ma przed świątynią hwang ;)

Opublikowano

Ile ludzi online? 

1,4k w chwili obecnej :)

Serwer nie przyciaga

Bugi sa, ktorych nie sprawdzali na becie

Na razie staramy się uporać z problemem dungeonów. Oprócz tego nie ma większych blędów :)

Serwer niedopracowany,sporo bugów i zmieńcie maszynę na inną bo lagi w hu j nie idzie grać ja już podziękowałem za ten serwer narka 

Hej! Jak to niedopracowany? Największym problemem jest sprawa Dungeonów, którą staramy się rozwiązać :)

footer_logo.png

Opublikowano

Ludzi jest sporo i to plus, mimo że ciężko znaleźć czasami spota xD

Mi ogólnie też serwer się spodobał, ale brak[?] eq do expa boli. No i generalnie wydaje mi się, że PD powinien być łatwiej dostępny niż tylko wróżka. Bo gdzie spotkam wróżkę? No pewnie w grocie, a tam pełno ludzi, więc pozostaje jedynie IS lub wbić 175 i ponoć wtedy można zdobywać praktycznie wszystko.

Opublikowano

Ludzi jest sporo i to plus, mimo że ciężko znaleźć czasami spota xD

Mi ogólnie też serwer się spodobał, ale brak[?] eq do expa boli. No i generalnie wydaje mi się, że PD powinien być łatwiej dostępny niż tylko wróżka. Bo gdzie spotkam wróżkę? No pewnie w grocie, a tam pełno ludzi, więc pozostaje jedynie IS lub wbić 175 i ponoć wtedy można zdobywać praktycznie wszystko.

A eq do expa to sie przypadkiem z eq na 1 lv nie robi? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...