Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenekra [Dedyk] [Easy]

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 847
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

byłoby fajnie, gdyby na mapie 100 lvl bylo wiecej bossow, teraz sa 3, na kazdym respie i KAZDYM ch są po 2 osoby w dzien, w nocy na KAZDYM ch jest przynajmniej jedna osoba i sie nei da nic zbic :)

Odpycha to

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

byłoby fajnie, gdyby na mapie 100 lvl bylo wiecej bossow, teraz sa 3, na kazdym respie i KAZDYM ch są po 2 osoby w dzien, w nocy na KAZDYM ch jest przynajmniej jedna osoba i sie nei da nic zbic :)

Odpycha to

Jak ci sie nie chce czekac to Polecam Razadora i selac ulepy  

Opublikowano

Odpycha to

Jest 6 respów bossów na mapie 100lv. ;)

footer_logo.png

Opublikowano

Odpycha to

Jest 6 respów bossów na mapie 100lv. ;)

A skąd moge wiedzieć? Wszedlem tylko na forum na poradnik to są 3 zaznaczone :P

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

Witajcie,

dziś od godziny 18:00 aktywowany zostanie lot Szkat.Blasku Księżyca! Do tego przez cały weekend masa innych wydarzeń! 

Do zobaczenia :)

footer_logo.png

Opublikowano

Elo, mam problem ze zmianą map. Po kliknięciu tp postać znika (tak jakby miało teleportować) ale nic się nie dzieje, na mapie pojawiam się dopiero po relogu. Mam win10

Opublikowano

Czytając opinie, wszedłem. Szczerze, to myslalem ze  będzie wiecej osob.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Czytając opinie, wszedłem. Szczerze, to myslalem ze  będzie wiecej osob.

żartujesz? Przecież m1 jest najebane osobami jak pociąg do Lichenia . Spoty tez pozajmowane

UggNk9.gif

Opublikowano

Generalnie to serwer dobry xD oprocz tego ze ma głupiutkich TGM xD 

Opowiem Wam Historyjke,Piękną i Ciekawą 

Otóż pewnego dnia expiłem sobie na DMG i MH i odszedłem od komputera bo wiadomo,wszystko EL AUTOMATIKO

Po czym wracam i widze koperte od TGM i widze jegopostac przy Mnie

Po krótkiej rozmowie(macie nizej jej część) TGM się wylogował xD

hk48sW6.jpg

I nie było by w tym nic złego,gdyby nie to ze Postać mam nadal nie zbanowaną xD a od TGM uslyszalem tylko "DMG i MH ciezko wykryc,poki moby sie bugują"

Pozdrawiam serdecznie

Ps. Serwer naprawde godny uwagi!

Opublikowano

No to po OX coś wam maszyna nie wyrabia od graczy ^.^ 

http://screenshot.sh/m9kgjNYaUMp9R

http://screenshot.sh/mK8ytTmVS407J

i te bugi xD

@wyjebałło serwer 

Serwer stoi nieprzerwanie od ostatniej przerwy technicznej ;)

Następnym razem konkurs OX będzie wyglądać zupełnie inaczej (gracze nie będą widzieć siebie wzajemnie, ograniczenie lvl). Trzeba wyciągać wnioski z każdych błędnych decyzji i nie popełniać ich w przyszłości!

I oczywiście napisz mi jakie bugi bo nie wiem..

ps. Ze względu na lekkie opóźnienia związane z OX o godz. 20:00 zostaną włączone raty 50%!

footer_logo.png

Opublikowano

Widać, że nie wiesz co oznacza pay2win.
To nie jest tylko bezpośrednie kupno czegoś z is'u
Nawet jeżeli ktos inny to kupi a my to odkupimy to nadal jest pay2win bo ktoś musiał zapłacić za to realną walutę.

Nie popieram takich zabiegów. 
Poza tym serwer to odgrzewany kotlet

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Na czacie non stop jedna powtarzająca się rzecz: Kupie IS, Kupie SM a mało kto sprzedaje więc wariują ludzie... niestety ale na serwerze bez wydawania grubej kasy nie znaczysz nic, zwłaszcza w PVP. Itemki za realną walutę mają ogromny wpływ na rozgrywkę. Dodam że np. za SMSa 30zł nie kupi się nic. Jakaś paranoja... 

Co ciekawe nie ma żadnej alternatywy co do zdobycia itemków z ISu bo to po prostu nie dropi, więc bulenie cieżkiego hajsu. Bo jak nazwać to że 4 podstawowe itemki bez którego w PVP nie ma się szans kosztuje 150zł przelewem? Za taki szmal kupuje się gry typu: BF1, FIFA17, Wiedźmin 3 czy GTA V a nie kilka rzeczy z ISu. Kto więc to kupuje? Dzieci dojące forsę z rodziców, bo zdrowo myślący człowiek który ma na utrzymaniu rodzinę nie wywali 150zł na to aby zrobić pvp na serwerze. 

Opublikowano

Na czacie non stop jedna powtarzająca się rzecz: Kupie IS, Kupie SM a mało kto sprzedaje więc wariują ludzie... niestety ale na serwerze bez wydawania grubej kasy nie znaczysz nic, zwłaszcza w PVP. Itemki za realną walutę mają ogromny wpływ na rozgrywkę. Dodam że np. za SMSa 30zł nie kupi się nic. Jakaś paranoja... 

Co ciekawe nie ma żadnej alternatywy co do zdobycia itemków z ISu bo to po prostu nie dropi, więc bulenie cieżkiego hajsu. Bo jak nazwać to że 4 podstawowe itemki bez którego w PVP nie ma się szans kosztuje 150zł przelewem? Za taki szmal kupuje się gry typu: BF1, FIFA17, Wiedźmin 3 czy GTA V a nie kilka rzeczy z ISu. Kto więc to kupuje? Dzieci dojące forsę z rodziców, bo zdrowo myślący człowiek który ma na utrzymaniu rodzinę nie wywali 150zł na to aby zrobić pvp na serwerze. 

A po co ma wywalac piniądze ? Jak wszystkie itemy z Isa kupie bez problemowo w grze..? Przecież to jest banał na tym serwerze przy takiej cenie handlowej jakas jest na rynku.

Bez sens wydawania realnej kasy

Opublikowano

banał? 1500SM czyli 1 itemek z ISu przykładowo kostium trzeba zabulić obecnie 120KKK. Żeby zarobić 120KKK trzeba poświęcić 2 doby życia prywatnego, a to jest cenniejsze od jakiejś tam gry. Ciekawe co mają powiedzieć Ci co grają po 2-3h dziennie.

Opublikowano

banał? 1500SM czyli 1 itemek z ISu przykładowo kostium trzeba zabulić obecnie 120KKK. Żeby zarobić 120KKK trzeba poświęcić 2 doby życia prywatnego, a to jest cenniejsze od jakiejś tam gry. Ciekawe co mają powiedzieć Ci co grają po 2-3h dziennie.

Ale przecież nikt Ci nie każe zdobyć wszystkiego w 1 dzień ^^ Serwer przecież nie będzie z pewnością wyłączony za 2-3dni więc spokojnie zdążysz sobie wszystko wydropić, kupić i tak dalej... 

Opublikowano

Ale przecież nikt Ci nie każe zdobyć wszystkiego w 1 dzień ^^ Serwer przecież nie będzie z pewnością wyłączony za 2-3dni więc spokojnie zdążysz sobie wszystko wydropić, kupić i tak dalej... 

Nom ale kto normalny ustala jeden item za 50zł xD? Gracze kupują z IS ulepszacze bo tak Rapils ma wy... na nich. 

Easy rozumiem, ale żeby dropić i chodzić na dungeony po kilkanaście razy??? Biolog to samo :D.  

Nie grajcie tu jak pisałem. Są lepsze serwery może z mniejszą ilością graczy, ale chociaż tam admin nie dyma ich na hajs i używa mózgu+ odpowiada na pytania. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...