Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenekra [Dedyk] [Easy]

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteście w 3 w TEAM. Ignacy siedzi na forum i na TS, Ch*a robi w tej grze po za kulturalnym odpisywaniem na pytania. Teściu to samo, biega na INV po m1 w shisnoo i cieszy jape jakby miał po raz pierwszy GM'a. Skoro TAZIOR sądzi, że banuje co chwilę okej, nie mnie to oceniać. Skoro tak pisze niech tak będzie.

Pan wyżej ma racje. Od 15-23 mapa 100-125 obstawione bossy. Co ja k***a mam wydać 150-250 PSC na IS, żeby ulepek sobie nakupować? Serwer typowo pod hajs, widac ceny 1 przedmiot kosztuje 50zł. 

Przelewik 20zł rownowartość 50zł PSC logika???? 

Robisz kopie Bar** ze swojego serwera, pier**** że dotacje są dobrowolne, ale bez nich k***a nie da się grać.  Niby od kogoś można kupić okej. Nie każdy zarabia po 5-6 tysięcy miesięcznie i nie kazdy żyje w wirtualnym świecie aby stać go było na IS. 

Inne serwery typu Corti** masz is za 50zl pełny JEST NA MIESIĄĆ ale przynajmniej jest kwota na którą kazdego nastolatka czy tam osobę na studiach/praktykach stać.

Bez IS nie masz szans w PVP. To daje przewagę jest to 9k hp więcej i ludu więcej. Jakby IS leciał w grze z bossa 175 5 osobowego to bym zrozumiał, ale jak Ci się w d**e przewraca i liczysz hajs a na serwerze Cię nie ma jak i na TS3 gdy ktoś potrzebuje pomocy. 

Myślałem jak już pisalem wczoraj, że coś się zmieniło a tu g***o. Nie polecam. Sensual nie rób lepiej serwerów. A hajs idź zarób do roboty jak normalni ludzie. 

Tyle ode mnie miłej gry każdemu kto ma zamiar zabulić i chce mu się chodzić po 20-30 razy na dungeon by cały set zrobić z czego jeszcze spala xD.

• Odpowiedzi 847
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrą opcją było by dodanie skrzynek z ulepszaczami które dropią z mobów. Przykład: na mapce 150lvl z potworków dropiły by skrzynki które są potrzebne do ulepszania EQ na 150 lvl czyli materiały etc. Bossy są obstawione tak że w ciągu dnia nie da się zabić nic. Po kilka osób z 1 gildii z ISem. Żeby było śmiesznie to wyszło że muszę około 60 razy! zrobić 1 dungeon żeby wbić EQ na ten 150 lvl, czyście ludzie powariowali do reszty? Ktoś jak gra 2-3 godziny dziennie to nic innego tylko musi robić 1 dungeon na okrągło, to paranoja jakaś. Inna sprawa że Ci co wracają ze szkoły czy pracy nie mają szans na bicie BOSSów, nie patrząc na mapkę bo na każdej jest full ludzi. To to jest serwer EASY?  Item Shop w PVP rządzi na tym serwerze i pierniczenie że jest inaczej to zakłamywanie rzeczywistości. Jak chcesz coś ugrać w PVP to bez ISu ani rusz. Zresztą cały serwer nastawiony jest na zarobek. Jeśli jeszcze jest kilka niedowiarków to proszę wejść na stronkę i sprawdzić. 

Gościu wyżej upadłeś na łeb. 1200 potęgi to jest 240 bossów i Ty załatwiłeś to w 4 godziny? na niebie widziałeś latającego smoka a podróżowałeś na białym jednorożcu. pozdro.

Masz ss  resztek które zostaly na sklepie:

95837963839547100067.jpg

Na mapie masz 4 bossy resp co 7min 

73722846514553108463.jpg

straszne  60 razy dunga zrobić który robi sie 3min jak tak mozna :D

RESPECTO 

polecam zmienić serwer 

Opublikowano

Dobrą opcją było by dodanie skrzynek z ulepszaczami które dropią z mobów. Przykład: na mapce 150lvl z potworków dropiły by skrzynki które są potrzebne do ulepszania EQ na 150 lvl czyli materiały etc. Bossy są obstawione tak że w ciągu dnia nie da się zabić nic. Po kilka osób z 1 gildii z ISem. Żeby było śmiesznie to wyszło że muszę około 60 razy! zrobić 1 dungeon żeby wbić EQ na ten 150 lvl, czyście ludzie powariowali do reszty? Ktoś jak gra 2-3 godziny dziennie to nic innego tylko musi robić 1 dungeon na okrągło, to paranoja jakaś. Inna sprawa że Ci co wracają ze szkoły czy pracy nie mają szans na bicie BOSSów, nie patrząc na mapkę bo na każdej jest full ludzi. To to jest serwer EASY?  Item Shop w PVP rządzi na tym serwerze i pierniczenie że jest inaczej to zakłamywanie rzeczywistości. Jak chcesz coś ugrać w PVP to bez ISu ani rusz. Zresztą cały serwer nastawiony jest na zarobek. Jeśli jeszcze jest kilka niedowiarków to proszę wejść na stronkę i sprawdzić. 

Gościu wyżej upadłeś na łeb. 1200 potęgi to jest 240 bossów i Ty załatwiłeś to w 4 godziny? na niebie widziałeś latającego smoka a podróżowałeś na białym jednorożcu. pozdro.

Masz ss  resztek które zostaly na sklepie:

95837963839547100067.jpg

Na mapie masz 4 bossy resp co 7min 

73722846514553108463.jpg

straszne  60 razy dunga zrobić który robi sie 3min jak tak mozna :D

RESPECTO 

polecam zmienić serwer 

Gdy olewasz celowo prace/szkołę tylko po to by sobie pograć i szybciej EQ zrobić to gratuluje Ci inteligencji. 

Osoby od rana do nocy siedza bez życia i znajomych realnych tylko przed tym komputerem i walą sobie konia do porosków bo tylko tyle mogą. Za hajs ojca z wypłaty baluj to na IS poleciało. 

Jak masz IS i EQ zrobione na drop to nie gadaj głupot ze robisz dunga 3 minuty bo nie jest to możliwe. Samo dojście do razadora zajmuje minimum 5 minut a ubicie go to kwestia minuty czy nawet 30 sekund. 

Opublikowano

Skończyłem grać na Fenekrze jeden wielki s**t pod hajs i bez szans dla graczy którzy mają szkołe tyle w temacie jakby jeszcze ten serwer trzymał poziom.

Opublikowano

Witaj!

nie skrywam rozczarowania z Twojego postępowania jak i oczerniania nas nie wiadomo za co.
O co mi chodzi?
"Co do ts3, wstępne rozmowy gdzie administratorzy nie liczyli "na nic" nagle zaczęli jechać mi za plecami, liczyć na Bóg wie co ;)" - Odwołuję się, do tej wypowiedzi.

Kto z naszej dwuosobowej ekipy liczył na "nie wiadomo co".
Jako zwykła osoba, rozumiejąca innych postanowiłem zaoferować Ci pomoc. Ta pomoc dotyczyła forum. Nie dość, że chciałem poświęcić swój cenny czas aby Ci pomóc, to jeszcze zostałem oczerniony. Nie liczyłem kompletnie na NIC. NIE CHCIAŁEM ŻADNEJ RANGI W GRZE, ITEMÓW, SM CZY CO TAM U WAS JEST. Co lepsze - Nie pobrałem nawet waszego CLIENTA. Moja pomoc miała się tylko ograniczyć do czasu, aż znajdziesz sobie Moderatorów. 

Niestety - Przeliczyłem się.

Widzę, że w tych czasach za dobre chęci zostaniesz obrażony. Na TS3 rozmawiałem z Tobą dwa razy. DWA RAZY - I te dwa razy ograniczały się tylko do spraw związanych Z TOBĄ nie ze mną. Stworzyłem Ci strefy, abyś miał łatwy kontakt z graczami. Nie potrzebowałem NIC. Ostatnio wszedłeś po raz może trzeci przy mnie. Szybko przeszedłem do Ciebie na kanał zgłosić INFORMACJĘ OD TWOICH GRACZY, NIE MOICH!. Co zrobiłeś?  Uciekłeś ;)

To jest postępowanie godne współpracy? Wątpię.

Przemyśl to co napisałem, gdyż ani raz nie chciałem źle dla Ciebie a tym bardziej wykorzystać Cię! :)

Pozdrawiam.

Tak? Szkoda, że wiele osób jednogłośnie było w stanie mi powiedzieć to samo zdanie - "Ci admini TS3 robią Ci za plecami". To właśnie dało mi do myślenia. Dziękuję za taką współpracę! I sam fakt, że wylewasz swoje żale na forum publiki też daje dużo do myślenia :>

@MineD akaMichal - WON to "osobna waluta" w grze.

Pozdrawiam

Bo to, że nie potrafisz nigdzie indziej odpisać, nie mój problem :>

Trzeba jakoś się kontaktować, anie lubię nie wyjaśnionych spraw.

Podaj mi chociaż 1 osobę, która tak mówiła, że "niby" robimy Ci za plecami.

Chociaż nie mam kompletnie pojęcia, jak można komuś robić za plecami nie mając z nim nic razem xD

Na TS3 nie rozmawiam na normalne sprawy z nikim, oprócz ze znajomymi - Nie mam po co rozmawiać o codziennych sprawach z normalnymi użytkownikami, więc ładne historie wymyślasz.

Pozdrawiam.

No nie wiem, byłem świadkiem takich rozmów i jedyne co to dałeś mu odczuć jak sapiesz o rangę. Niby współpraca za nic, a potem męczyliście tylko Rapilsa aż postanowił zawiesić Waszą współpracę.

Proszę o podanie UID oraz Nicku pokażę wszystkie logi i przekonamy się, czy byłeś przy takiej rozmowie :)

Nigdy w życiu nie rozmawiałem z Rapilisem przy kimś :)

(Czyli podczas tych 2-3 rozmów) :))

Jeżeli piszesz do mnie, dlaczego używasz liczby mnogiej?

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Skończyłem grać na Fenekrze jeden wielki s**t pod hajs i bez szans dla graczy którzy mają szkołe tyle w temacie jakby jeszcze ten serwer trzymał poziom.

Wiesz 1.5-2k graczy to unikat w serwerach typu EASY, no ale z 500-600 osób to boty xD.

Opublikowano

Wiesz 1.5-2k graczy to unikat w serwerach typu EASY, no ale z 500-600 osób to boty xD.

Jesteś chyba opłacony przez kogoś, żeby na potęgę hejtować wszystko co znajduje się w tym topicu..

Skoro serwer Ci się nie podoba, nie graj i nie rób zamieszania tutaj na forum, bardzo cię proszę!

Pozdrawiam

footer_logo.png

Opublikowano

Jesteś chyba opłacony przez kogoś, żeby na potęgę hejtować wszystko co znajduje się w tym topicu..

Skoro serwer Ci się nie podoba, nie graj i nie rób zamieszania tutaj na forum, bardzo cię proszę!

Pozdrawiam

Pomijam mówienie o botach, które są i mówienie, że ich nie ma to takie trochę mydlenie oczu. Dwa jeśli mu się coś nie podoba to może wyrażać swoje zdanie ile razy mu się wymarzy. A po trzecie zamiast każdego upominać za to, że narzeka na serwer to może łaskawie prowadź te innowacje, które ludzie chcą z działu PROPOZYCJE i z tego zakichanego forum. 3/4 rzeczy, które 90% graczy na tym durnym serwerze chce kwitujesz "Wszystko jest w należytym porządku". Pragnę Cię rozczarować, że na Barii też grało na początku w cholerę graczy i też nie słuchali tego co gracze chcą. I jak skończyli? Może zamiast patrzeć z wyższością na nas "graczy" to może schowaj swoją dumę to zasranej kieszeni i wysłuchaj raz tych, którzy gwarantują Ci stabilność Twojego durnego serwera.

Opublikowano

Czy to nie baria? :v

(nwm czy moge ale chuy w razie w usuniecie i dacie mi warny ale tak serio to kolo kasztanow mi to lata)

https://scontent.ftxl1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15420879_759672594197416_6846732488026353312_n.png?oh=4e6f79e0f6ea9f375051cee706384e7f&oe=58F75245

https://scontent.ftxl1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/14034782_1197880946920612_4260584192549825596_n.jpg?oh=08c7a64366ec81e3e057616cb3b2110c&oe=58FBE558

Zbytnio te obrazki sie nie roznia. Jedynie z prawej napisy przeszly na lewa zmieniona nazwa i postac.

Strona tez sie nie rozni.

Warto na te barie wbijac?

Opublikowano

Pany jak tam serwerek? mam chęć na metka a ten wygląda, tak powiem że nawet ciekawie... opłaca się grać?

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Czy to nie baria? :v

(nwm czy moge ale chuy w razie w usuniecie i dacie mi warny ale tak serio to kolo kasztanow mi to lata)

https://scontent.ftxl1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15420879_759672594197416_6846732488026353312_n.png?oh=4e6f79e0f6ea9f375051cee706384e7f&oe=58F75245

https://scontent.ftxl1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/14034782_1197880946920612_4260584192549825596_n.jpg?oh=08c7a64366ec81e3e057616cb3b2110c&oe=58FBE558

Zbytnio te obrazki sie nie roznia. Jedynie z prawej napisy przeszly na lewa zmieniona nazwa i postac.

Strona tez sie nie rozni.

Warto na te barie wbijac?

Jak masz 200zł na IS psc lub 50-100 przelewem to wbijaj xD. I chce Ci się robić kilkanaście razy na EASY ten sam dung.

Opublikowano

Witacie,

o godz. 1:35 odbyła się krótka przerwa techniczna która wniosła za sobą:

- Dodano drop przetopów do każdego metina 90+

- Wyłączono opcję podświetlania nowych przedmiotów

- Przygotowano serwer do eventu blasków

- Drop z Metina 90. jest od poziomu 70 do 100.

Obowiązkowa aktualizacja patcherem

Pozdrawiam :)

footer_logo.png

Specjalista
Opublikowano

Jasne, że są boty. Gdzie ich nie ma? Nawet blizzard nie potrafi ich całkowicie pobanować bo się nie da, ale matołki będą pisać "o bo boty". Licz się z tym, że w KAŻDYM mmo są boty :)

giphy.gif

Opublikowano

Wszedlem na serwer i nawet ciekawy tylko ze dla mnie czas nie pozwala na zatrzymanie sie na nim Polecam serwer ;)

Venum

Opublikowano

Te blaski od 1lv dropić będą ? Bo nie wiem na jakie lv boty bocić xD

banner5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...