Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenekra [Dedyk] [Easy]

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się zalogować, błąd podczas logowania. I tak kilka razy dziennie przez 15 minut. Strasznie irytujące.

Dziwna sprawa bo oprócz dzisiejszej kilkuminutowej przerwy serwer gry działa bez najmniejszych problemów.

Odezwę sie na priv.

footer_logo.png

• Odpowiedzi 847
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Mam ochote tu zagrać, problem tylko w tym że w prezentacji nie wyświetla się ani jedno zdjęcie, a zanim zaczne to chciał bym się co nieco o serwerze dowiedzieć...

Tak w ogóle to ile średnio jest graczy online?

Opublikowano

Witam

Mam ochote tu zagrać, problem tylko w tym że w prezentacji nie wyświetla się ani jedno zdjęcie, a zanim zaczne to chciał bym się co nieco o serwerze dowiedzieć...

+1000

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Witam

Fajny serwer, wszystko można łatwo zdobyć. Bossy często się respią, metków też dużo, dungeony są, tylko mixuje trochę długo ;p 

A ludu masa jest :)

Opublikowano

Może mi sie wydaje, ale wygląda podobnie jak na Virtualu, większość graczy to sklepy ... :) proszę wyprowadzić mnie z błędu jak się mylę

Na każdym serwerze sklepy offline rozwaliły wszystko.

Ludzi duzo tylko, że nie w maistach, kazdy dropi i robi eq.

0 wojen na serwerze 0 rywalizacji tylko eq i eq

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, przyjemnie się gra :D

Choć  ogarniecie blinasu postaci by się przydało, ale tak to zapraszam wszystkich.

wolf.gif

Opublikowano

Da się samemu coś ugrać ? Czy muszę szukać gildi ?

Tutaj wszystko można osiągnąć samemu, ale w grupie zawsze raźniej ;p

Najgorsze są dungi ;/

Czemu najgorsze? Jak dla mnie to trochę przy długo się je robi a ty w czym masz problem ?;p

Opublikowano

Da się samemu coś ugrać ? Czy muszę szukać gildi ?

Tutaj wszystko można osiągnąć samemu, ale w grupie zawsze raźniej ;p

Najgorsze są dungi ;/

Czemu najgorsze? Jak dla mnie to trochę przy długo się je robi a ty w czym masz problem ?;p

No właśnie za długo, robić dung ponad 100 razy :> Trochę monotonia :)

/

Opublikowano

Nadal z mapy 120 lvl  drop będzie tylko do 130 lvl jeśli chodzi o expowiska , metki , bosy ?

Drop ustawiony 30 lvli od mapy jest, czyt. mapa 100 -> drop do 130 lvl'a.

Nic nie będzie z tym zmieniane, wielokrotnie na forum było pisane. ;)

Jak server? na parę dni czy na.... no właśnie, na długo, ? :D Czekam na szczególne opinie :)

Jest co robić, myślimy właśnie nad Turniejami PvP i innymi zabawami dla Was, choćby OX'em na team speak'u, który opisany jest na naszym forum:

Zresztą co tu mówić, aktualizacja jest prawie gotowa. Projekt z przyszłością, a resztę już odkryj sam logując się do gry!

Są gracze = jest zabawa.

Opublikowano

Nadal z mapy 120 lvl  drop będzie tylko do 130 lvl jeśli chodzi o expowiska , metki , bosy ?

Jak server? na parę dni czy na.... no właśnie, na długo, ? :D Czekam na szczególne opinie :)

Jest co robić, myślimy właśnie nad Turniejami PvP i innymi zabawami dla Was, choćby OX'em na team speak'u, który opisany jest na naszym forum:

Zresztą co tu mówić, aktualizacja jest prawie gotowa. Projekt z przyszłością, a resztę już odkryj sam logując się do gry!

Są gracze = jest zabawa.

@Ignacy™ pozwolę sobie dodać, że właśnie włączyłem raty serwerowe.

Jak ktoś się zastanawia czy warto zaczynać grę - teraz jest na to idealny moment! :)

footer_logo.png

Opublikowano

Są gracze = jest zabawa.

Jak ktoś się zastanawia czy warto zaczynać grę - teraz jest na to idealny moment! :)

Fajnie. A co z wrzuceniem nowych zdjęć do prezentacji? Bo z tej co jest aktualnie za wiele nie można się dowiedzieć, ona wręcz odpycha...

Opublikowano

Są gracze = jest zabawa.

Fajnie. A co z wrzuceniem nowych zdjęć do prezentacji? Bo z tej co jest aktualnie za wiele nie można się dowiedzieć, ona wręcz odpycha...

Po co komu nowe zdjęcia? Przecież te wczytują się prawidłowo. Z jakiej przeglądarki korzystasz?

Opublikowano

https://drive.google.com/file/d/0B_evutKhnfe4b25ZOEx5SURDQ00/view?usp=sharing

Generalnie korzystam z Opery, ale to samo dzieje się na Google Chrome, Mozilli oraz IE. Prezentacje innych serwerów wczytują się prawidłowo więc problem raczej nie jest po mojej stronie.

Widocznie jest skoro mi prezentacja wczytuje się w 100%. Może zresetuj ciastka i spróbuj jeszcze raz.

Opublikowano

https://drive.google.com/file/d/0B_evutKhnfe4b25ZOEx5SURDQ00/view?usp=sharing

Generalnie korzystam z Opery, ale to samo dzieje się na Google Chrome, Mozilli oraz IE. Prezentacje innych serwerów wczytują się prawidłowo więc problem raczej nie jest po mojej stronie.

Widocznie jest skoro mi prezentacja wczytuje się w 100%. Może zresetuj ciastka i spróbuj jeszcze raz.

Dzięki za rade ale nie pomogło, nadal na żadnej przeglądarce nie działa.

Opublikowano

Czemu te przedmioty trzeba tak długo oddawać? Nie myśleliście nad redukcją czasu ? ;p

Chodzi mi o biologa. 

Na serwerze dostępny jest eliksir czasu do biologa, w czasie eventów szkat. blasku księżyca, czy choćby na OX'a można go zdobyć w dużych ilościach.

Opublikowano

Czemu te przedmioty trzeba tak długo oddawać? Nie myśleliście nad redukcją czasu ? ;p

Chodzi mi o biologa. 

Na serwerze dostępny jest eliksir czasu do biologa, w czasie eventów szkat. blasku księżyca, czy choćby na OX'a można go zdobyć w dużych ilościach.

Oke dzięki za info a jak już napisałeś to kiedy najbliższy OX ? 

Opublikowano

Chodzi mi o biologa. 

Oke dzięki za info a jak już napisałeś to kiedy najbliższy OX ? 

Rozpiska wydarzeń znajduje się na forum lub na stronie głównej w kalendarzu.

Opublikowano
Witajcie,

Dzisiaj o godz. 17:00 CH6 rozpocznie się event górniczy na serwerze Fenekra!

Hmm. No dobra ale z czym to się je?

47e69dc1323ef8f9860962b93546a799.png

W Oazie pojawią się Żyły Bursztynu, z których będzie można pozyskać

25px-Kawa%C5%82ek_Bursztynu.jpgKawałek Bursztynu.

No ok, a co dalej? Czym mam kopać?

6fff2833ede93459a5a67a215481fb6d.png

U Deokbae (Pojawi się w oazie, na stałe gości w m2) możecie zakupić

Kilof.pngKilof.

1000x  

25px-Kawa%C5%82ek_Bursztynu.jpgKawałek Bursztynu wymieniacie u niego na Worek Górnika, o taki!

a90ea2bc0712d77b6f449edcef326aba.png

5f0a313517f53aa4508da55506141786.png

No okej, rozumiem wszystko.. Ale co z tego Worka Górnika leci ciekawego?

Runy (Legendarne), Kupony SM, Ampułki Szczęścia, KU: Energia Smoka, KU: Siła Smoka,

KU: Obrona Smoka, Zwierzaki, Kufry z Kostiumami/Fryzurami, Mikstury Mądrości, Eliksiry Czasu

A co jeśli nie uzbieram wymaganej ilości Kawałków Bursztynu?

Trzeba żyć dalej, widzimy się na kolejnym evencie - napewno będzie Ci łatwiej  :wub:

Okej, teraz kilka zasad:

• Za utrudnianie gry, zabijanie innych uczestników Eventu grozi ban od 1 do 3 dni.

• Zakaz używania petard i innych tego typu przedmiotów. Za niestosowanie się do tego punktu blokada konta od 1 do 14 dni!

• Za wulgaryzmy/obrazy gracza/administratora gry grozi block-chat do 3 dni lub blokada konta.

• Aby otrzymać nagrodę należy przeciągnąć 1000x Kawałek Bursztynu na Deokbae.

• Event trwa zazwyczaj do zniknięcia wszystkich Żył Bursztynu.

• Event rozpoczyna się najczęściej w godzinach popołudniowych.

• Event odbywa się na Mapie Eventowej w innym przypadku jest to Pustynia.

• W Evencie można zdobyć potrzebne przedmioty dla graczy z niższym lvl.

• Wydarzenie ma na celu dobrą zabawę i odskocznie od codzienności więc szanujcie swój czas jak i czas osób, które poświęciły się aby go zorganizować.

• Administracja zastrzega sobie prawo do edytowania tych zasad jeśli uzna to za stosowne.

Pozdrawiamy

Zespół Fenekra.pl

:wub:

footer_logo.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej godny podlecenia, ale administracja pozostawia wiele do zyczenia. Nie mam na mysli Ignacego czy Rapilsa, skupie sie jednak na kimś kto szumnie nazywa sie "GLOBALNYM MODERATOREM FORUM", ktory rozdaje permamentne kolejki moderacyjne tak naprawde za nic. Czemu tak sądze? Moja historia, człowiek ukrywający sie pod pseudonimem RYBAK, napisał sobie swoj regulamin działu market, ktory m.in mowił o: Zakazie jakiegokolwiek innego środka komunikacji poza PW na forum, wiec zapytałem, czemu owy moderator posiadajacy dostęp do panelu administracyjnego chce ograniczyć a wręcz inwigilować handel, bo jak powszechnie wiadomo, bardzo prosto mozna przeczytać prywatne wiadomości uzytkownika posiadając dostęp do w/w panelu. Co śmieszne, osoba pełniąca funkcje moderatora, ktora powinna być obiektywna, tak sie zdenerwowala zdemaskowaniem tego misternego planu, ze wlepiła permamentną, juz pomijąjąc sluszność tej kary  blokade pisania, tworzenia prywatnych wiadomosci, korzystania z shoutboxa itp. Po tygodniu udało mi sie odzyskać swoje prawa na forum, prosząc o to Ignacego ignacy zdjął blokade, podziekowalem, juz mialem wychodzic, po czym z buta wchodzi pan i władca, i zdenerwowany pyta czy mam jakis problem, swoją drogą pytanie to idealnie prezentuje poziom tego pana (Trzepak), odpowiedzialem mu wiec, ze jesli chce abym mu nawrzucal to przejdzmy na inny kanal bo kanał pomocy nie słuzy raczej do tego. Po czym przeniosł mnie na swoj kanał i stwierdził, ze na JEGO forum pisać nie będe i jak mu sie zachce to mi to konto na forum usunie i jeb blokada odnowiona. 

Pozdrawiam.

Miku - Nick z forum fenekry

Tak wiec wracajac do serwera, bardzo spoko, gra sie przyjemnie, do czasu az sie nie wejdzie na forum. 

Rybcia, jesli to czytasz to prosze idz sie lepiej utop łowiąc te ryby, a nie bierz sie za forum ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...